Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Meleg Gergő: Bár az A csoportból is voltak ajánlataim, inkább az NKA Pécset választottam

Szeretne a pécsiek egyik vezére lenni.:

:

Nagyon értékes játékossal bővült a Rátgéber Akadémia felnőtt csapatának kerete, hiszen visszatért hozzájuk Meleg Gergő. Bár az A csoportos tapasztalattal felvértezett erőcsatár iránt az élvonalból is érdeklődtek, ő inkább az NKA Pécset választotta – írja cikkjében a ratgeberakademia.hu.

Régi-új játékossal bővült a pécsiek kerete, hiszen kétéves kitérő után ismét az NKA Pécset erősíti Meleg Gergő. A 22 éves erőcsatár annak idején Kecskeméten kezdte, volt Szegeden, megjárta Spanyolországot, a felnőtt kosárlabdába pedig a TF színeiben kóstolt bele – ezt követően egy coviddal megspékelt szezont a Rátgéber Akadámiánál töltött, majd a PVSK-hoz igazolt. Akkor még a Zöld csoportban szerepelt az együttes, ezért nem gördítettek akadályt a távozása elé, hiszen a fejlődését tartották szem előtt, ugyanakkor ő is, és a klub is tudta, hogy ha lesz rá lehetőség, fognak még együtt, a közös sikerekért dolgozni. Ennek most jött el az ideje – tudatja a honlap.

Nyugodtan lehet úgy fogalmazni, hogy hazajöttem, mert annak idején nagyon jól éreztem itt magam, szerettem itt lenni – fogalmazott Meleg Gergő. – Bár két évig máshol kosaraztam, közben is láttam, hogy mennyit fejlődött az Akadémia, így aztán nagyon örültem annak, amikor megkerestek. Bár az A csoportból is voltak ajánlataim, inkább az NKA Pécset választottam, mert tisztában vagyok vele, hogy itt minden adott ahhoz, hogy még tovább fejlődjek és kihozzam magamból a maximumot. Persze a munkát mindenkinek magának kell beletennie!

Gergő számára nagyon fontos volt, hogy a csapat célja az előrelépés: a bajnokság megnyerése, és ezzel a feljutás az élvonalba. Mindez ugyanis egyezik a saját elképzeléseivel is, hiszen „én is mielőbb szeretnék visszakerülni a legjobbak közé, bízom benne, hogy ez majd most az Akadémiával sikerül”. Sokat nyomott a latban az is, hogy az utóbbi időben volt néhány sérülése, s tisztában van vele, hogy az Akadémia által a prevenció és a rehabilitáció terén biztosított körülmények a legmagasabb szintet képviselik, a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre, valamint kiváló szakemberekkel dolgozhat majd együtt.

– Úgy érzem, az elmúlt időszakban bizonyítottam, hogy az A csoportban is megállom a helyem. Szeretnék az előttünk álló szezonban az NKA Pécs egyik vezére lenni, aki a tapasztalatával, a jó játékával olyan pluszt ad, ami hozzásegítheti a csapatot a célja eléréséhez, a bajnokság megnyeréséhez – mondta Meleg Gergő.

Fotó: pecsma.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MAFCdrukkerArtur DokiskarpskyttBorbély LajosHajráMagyarKosárlabda Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

A másodosztály évről évre egyre komolyabb alternatívája az élvonalnak a magyar játékosok számára – az okokon lehet vitatkozni, de ez tény. Mondjuk ha valakiknél nem értem a B-be igazolást, akkor az a 20-22 éves korosztály… Idősebb játékosoknak ideális lehet főleg a Piros csoport, ahogy szerintem egy 17-18 éves tehetségnek is lehet jó döntés ide igazolni, szokni a felnőttmezőnyt (pl. Maly Benedek így tett).

Artur Doki
Olvasó

Próbáltuk Paksra költöztetni,nem akart az élvonalban játszani…
Csirke Feri és stábja +Jonesy mellett elfért volna a baranyai kontigensben

skarpskytt
Olvasó

Nem értem…

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Sajnos a mai fiatalok felfogása az,hogy minek menjen A-ba ha B-ben is megkapja azt a pénzt.. sőt.

Nem is őket hibáztatom, TAO óta nagyon nagy pénzek mennek a másodosztályban. Úgy hallottam Cegléden is rendeden repkednek nullák.

Bezse
Olvasó

tehetséges gyerek , nem a 2. osztályban kellene pénzt keresnie …. főleg , hogy van az U23as szabály a mennyeiben

Buborka
Olvasó

Szerintem is hibás döntést hozott

Borbély Lajos
Olvasó

Egyetértek. Ha a másodosztályban marad, akár el is áshatja magát oda egész életére. Szerintem meglenne benne az a potenciál, hogy megragadjon az első osztályban – ha akarna. De nem akar.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés