Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvannak Alekszics segítői

Teljes a szakmai stáb az Olajbányásznál.:

:

Dragan Alekszics két segítője, Jakab Máté és Szarvas Gábor is ellátta kézjegyével a szerződését a napokban, így a Szolnoki Olajbányász játékoskerete után a szakmai stáb is teljessé és véglegessé vált.

– A két tehetséges fiatal szakemberrel mindenképpen szerződést akartunk hosszabbítani, mivel olyan elkötelezett edzők, akik nagy erősítést jelentenek a klubunknak – mondta az iszolnok.hu-nak Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója.

Mint megtudtuk, a két fiatalemberre komoly feladat vár, hiszen az egyéni képzések mellett a szolnoki klub játékosai az U20-as és az NB1/B-csoportjában is szerepelnek majd. Mindkét gárdának edzéseit Szarvas Gábor vezeti majd. Jakab Mátéra, ahogyan eddig, az ellenfelek feltérképezésében vár komoly feladat.

fotó: Nyugat.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
moldi56RRichieGatibácsi Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Meghálálta, hozott egy kupát. Máshol nemzeti ünnep lenne az a nap…

moldi56
Olvasó

Mi is örültünk nagyon.Aztán kiderült,hogy ez is kevés ahhoz,hogy európai kupában is induljunk.A Pécs kihasználta ezt a ktasztrófális sérüléshullámot és megelőzött bennünket.Ők indulnak,mi nem.

atibácsi
Olvasó

Jól van ez így, az állandóság, klubhűség nem utolsó szempont. Biztos kell idén is a türelem minden irányból. Mondhatni, Rowsey-i szinteken kell majd művelni. Tavaly bejött az említett sportolóval szembeni várakozás, jól meg is hálálta. De, szakmailag meg kell követnem a vezetői stábot. Pór Petiben is bízom, minden ide köti SZOLNOKHOZ! Reméljük, a háttérben nem működnek majd ilyen- olyan ellenérdekek! Hajrá Olaj, hajrá szolnoki fiatalok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés