Connect with us

Magyar válogatott

Megvannak a férfi válogatott februári Eb-selejtezőinek időpontjai

Öt nap, négy meccs.:

:

Mint ismert, a szlovéniai “FIBA-buborékból” pozitív koronavírus-tesztek miatt haza kellett utaznia férfi válogatottunknak, játék nélkül távozott tehát a helyszínről a Sztojan Ivkovics vezette nemzeti csapat – tájékoztat a hunbasket.hu.

A FIBA a jövő februári selejtezőablakot is hasonló “buborékos” rendszerben képzeli el, minden helyszínen igyekeznek a külvilágtól a lehető legjobban elkülöníteni a kosarasokat, minimalizálva a fertőzésveszélyt. A magyar válogatott az F-csoportban szerepel – jelenleg 2-0-s mérleggel -, ebben a négyesben Ukrajna fővárosa, Kijev lesz a következő “buborék-házigazda”.

Mivel a legutóbbi alkalommal nem léphetett pályára Magyarország, így ezúttal négy mérkőzés vár a mieinkre, ezek időpontjait tette közzé a Nemzetközi Kosárlaba Szövetség (FIBA):

Eszerint 2021. február 18-án Szlovénia, 19-én pedig Ausztria válogatottjával csapunk össze. Egy nap pihenőt követően ismét az osztrákokkal mérkőzünk, míg 22-én a házigazda Ukrajna ellen zárjuk a sorozatot – öt nap alatt négy mérkőzés vár tehát a válogatottra.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hátralévő Eb-selejtezői:

2021. 02. 18. Szlovénia – Magyarország

2021. 02. 19. Ausztria – Magyarország

2021. 02. 21. Magyarország – Ausztria

2021. 02. 22. Magyarország – Ukrajna

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés