Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Megvan Golomán új csapata, 38 ponttal kezdett

Rosco Allen riválisához igazolt a magyar válogatott erőcsatár.:

:

Délelőtt még arról számoltunk be, hogy Hajba Ádám, az Egis Körmend ügyvezetője a vaol.hu oldalnak azt mondta, Golomán Györgynek azonnal ajánlatot adtak, amikor megtudták, hogy eljön Japánból, de a körmendi nevelésű játékos visszautasította azt, mivel nem akar Magyarországon játszani.

Azóta kiderült, a 23 éves Golomán marad Japánban, egy osztállyal lejjebb, a második vonalbeli Yamagata Wyverns-nél folytatja pályafutását, amely Rosco Allenék ellenfele a keleti csoportban.

Ma már debütált is új csapatában, amely 96-91-re legyőzte a Bambicious Narát, ezzel megszerezte nyolcadik sikerét, ám mivel van huszonhárom veresége is, így továbbra is utolsó a csoportban.

Golomán 37 percet töltött a pályán, 38/6-os pontmutatóval, 12 lepattanóval, 11 kiharcolt faulttal, 2 gólpasszal, 3 személyhibával és 1 eladott labdával zárt.

fotó: Yamagata Wyverns Facebook

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MKE181MivanmivanDowntowncipofuzoBalage Recent comment authors
MKE181
Olvasó

Női liga?

Mivanmivan
Olvasó

Itt fikázzátok sokan, szerintem pedig nem hozott rossz döntést. Anyagilag jól járt, ez nem kérdés. Ha hazajött volna, kapna 10-15 percet a padról beszállva a légiósok mögött. Így meg hoz egy fa..a statot, így majd talán több kérője lesz a köv szezonban. Szerintem jól döntött. A pénzt, és a játéklehetőséget választotta a kispad, kisebb stat helyett.

Downtown
Vendég
Downtown

Szerintem tobb percet kapott volna.
Kormenden biztosan.

cipofuzo
Olvasó

Patonay Ádám profi menedzser, plusz Golomán barátja. Tudják, hogy a magyar bajnokságban, ha megégetné magát, minden kapu bezárulna az európai piacon!
Japán2. Pénzkeresés…

Downtown
Vendég
Downtown

Lenyeg, hogy a japan masodosztaly utolso csapatanal majd felfigyelnek ra ???

Kik? A eszaki sarki ligabol? Vagy az ufok? ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szép karrier! Javasoltam volna neki még a szingapúri Cafgh-Ligát, vagy katari Oil Sheik Challenge B-)Divíziót, de a japán másodosztály is tökéletes választás, főleg annak utcsó helyezettje! Nagy kihívás egy 23 éves fiatalembernek, csak gratulálni tudok, PÖPEC !

pbask
Vendég
pbask

Magyar bajnokságba nem akar Körmendre,mert gyenge,de japán 2 biztos minőségibb,azért tud bekenni 38 ponttal…
Baszki……Mondd inkább azt Gyurika,hogy könnyebb több pénzt felvenni kevésbé megterhelő játékért.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ebben most teljesen igazad van. Vicc,ugyanúgy, mint Keller.

seanmaguire
Olvasó

Javaslok egy keresztelőt:

Golomán Gyuri helyett Golomán Dzsudzsi 🙂

Bazinga
Olvasó

Te tudod Gyurika…
Kész, el kell fogadni, hogy így döntött.

Koops
Olvasó

Milyen meglepő, hogy ott maradt Japánban…

JACKSON
Vendég
JACKSON

Ha valaki nem tudná ez a Japán B kb megfelel egy Magyar piros csoportnak talán lehet gyengébb is főleg egy csontutolsó ahol Golomán játszik.A gond az hogy ezért 5-8milliót is fizetnek….

Balage
Olvasó

Csak ilyenkor azt nem mérlegeli, hogy bár rövidtávon bizonyára jobban jár a japán fizetéssel, viszont a jelentős európai karriertől évről évre távolabb kerül (a”fiatal” Golomán hamarosan tölti a 24-et…),márpedig hosszú távon, európai tényezőként azért ennél jóval többet kereshetne..

(Zárójelben jegyzem meg, hogy kérdés, ezutóbbi egyáltalán bemne lenne-e, aki követte a játékát/játszott már vele/ellene, az tudja, hogy nem. Magyar kontextusba helyezve: 10 pont környékén tudna átlagolni itthon, a színesbőrű centerek atletikusságukkal, a balkániak pedig nyers erőből dominálnák le.)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ezt így azért sajnálom…nem az ő szintje (első meccsen 38 pont azért mutatja a színvonalat). Kár, hogy már most a pénzt választotta egy anyagilag rosszabb, de szakmailag erősebb/küzdősebb (fél)szezon helyett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés