Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan az első pécsi siker a felsőházban

Érvényesült a papírforma, Pitts, Coleman és Cseh nélkül nem volt esélye a Berénynek.

Pécsi VSK-Veolia - JP Auto-Jászberényi KSE 77-56 (23-9, 18-14, 22-17, 14-16)

Felsőházi középszakasz, 5. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 1300 néző
V.: Papp P., Török R., Nyilas I. (Fekete L.)

PVSK: Pongó 11/6, Taylor 16/3, Csirics 12/6, Budimir 18, Horti 5/3. Csere: Demeter 6, Wright 6, Popgyákunik -, Bíró -, Berkics 3/3.

JKSE: Ruják 2, Rakics 2, Brbaklics 9/9, Alekszandrov 15, Pantelics 17/3. Csere: Kerpel-Fronius 7/3, Czirbus 4, Fekete -.

Bár a Jászberény várta jobb formában a találkozót, egyértelműen a Pécs számított az esélyesnek, hiszen a vendégektől Pitts, Coleman és Cseh is hiányzott.

Könnyen lehet, hogy ez a két gárda játssza majd egymással a negyeddöntőt a középszakasz után, és bár még sok van hátra, nagy menetelés kellene a baranyaiaktól ahhoz (és totális formahanyatlás a berényiektől), hogy felcseréljék egymással a pályaválasztást…

2-7 után Csirke Ferenc együttese nagyon bekezdett, egy 21-2-es rohammal gyakorlatilag már az első negyedben el is döntötte a találkozó sorsát. A félidőre ráadásul Budimir és Csirics vezérletével tovább nőtt a differencia, a kék-fehérek sokat hibáztak, 41-23-as állással fordultak a felek.

Nem történt változás a szünet után sem, továbbra is kézben tartotta a mérkőzést a PVSK. A baranyai hegemónia tovább folytatódott, az utolsó játékrészben már harminc fölött is vezetett a Vasút, amely a játék minden elemében jobb volt ellenfelénél. A végére lehetőséget kaptak a fiatalok is a hazai oldalon, így Brbaklicsék kozmetikázni tudtak az eredményen.

Fotó: pvsk-panthers.hu

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
MásikVégétFújdMegKalok Kevinderrylgulyasszabolcs00nazol Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nehéz egy bizonyos nívó alatti vitába bekapcsolódni, nem is akarok, de azt már régen le akartam írni, hogy Coleman is nagyon jó játékos, már csak miatta is érdemes meccset nézni, de Pitts egy igazi zseni, olyan, aki miatt a fiatalok megszeretik a kosárlabdát, aki miatt érdemes várni a következő fordulót. Bárcsak sok olyan spíler pattogtatna Magyarországon, mint ő !
Talán Delmonte ‘Nickel’ Madison az, akihez hasonlítható, bár természetesen ő egy jóval erősebb csapat tagja volt.
Nem bánnám, ha Pitts 30 fölé jutna Szolnokon (is) !
SZERETLEK titeket. 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ezt szépen elengedte a Berény végre egy biztos fogadás is jött.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Remélem, kijön a nyereményedből pár kiló jófajta kameruni banán!
SZERETLEK. 😉

gulyasszabolcs00
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek! Ilyen arányban is megérdemelt siker!

Aki Pitts-et szidja, az teljesen beteg elme…

“Karnevál, gála, ünnep, Play-off!”
Hajrá Berény! ???

derryl
Olvasó

Ti pedig sportszerűségből jelesre vizsgáztatok! Bravó!

nazol
Olvasó

Remélem Pittsnek semmi komoly baja nincs, mert borzasztóan várjuk május 11-én a Tiszaligetben! A másik, roppant szimpatikus Pantelics kollégájával együtt! Gyönyörű fogadtatásban lesz részük, ezt garantálhatom.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pitt-sel mi a retek bajotok van azon kívül, hogy a pofátokba dobott 32 pontot miután huhogtátok? Gondolkodj már el kicsit! 21. században létező jelenség a rasszista megnyilvánulás az Olaj tábor részéről? Szánalmas vagy.

nazol
Olvasó

Kedved Szabolcs! Kicsit álszent vagy. Te ugyan a másik palánk mögött ülsz és nem láttad (de inkább nem akartad látni), hogy Pitts kidumált és kimutogatott az Olaj tábornak. A feléje irányuló “inzultálás” csak utána indult el, előtte semmi ilyesmi nem volt. Nyugodtan nézd vissza a felvételt, de te is tudod hogy így van, hiába mondja azt pár berényi, hogy egész meccsen ment a basztatása. Én személy szerint egész pontosan 22 éve szurkolok az Olajnak, világ életemben utáltam a rasszista megnyilvánulásokat és az alpári trágárságot, én nem is művelem. Viszont, te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd, ez egyszerűen hozzátartozik… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A huhogás akkor is balkáni söpredékszokás, és ráadásul vérciki is a 21. században.
SZERETLEK. 😉

nazol
Olvasó

Nézzétek már meg újra a meccset könyörgöm. Huhogás max Pitts kipofázása után volt pár percig (a tábor egy részétől), utána sima fújolás volt, ha nála volt a labda. Én ott voltam mindkét meccsen. Az első meccsen senki nem szólt egy rossz szót sem Pittshez. Miután kidumált, utána jött az anyázás. Nézzétek meg. A bíró még oda is ment hozzá, hogy ezt a kifelé dumát az Olaj tábor felé sürgősen fejezze be, mert gondok lesznek. Elnézést én soha senki nevében nem fogok kérni, mert mindenki úgy szurkol ahogy akar. És ezek a srácok hétről hétre képviselik azt a csapatot és életérzést,… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

A régi Albert Stadionban nőttem fel, pontosan tudom, hogy mi a szurkolás. Ellenben most nagyon korrekt voltál, és abszolút támogatom azon javaslatodat, miszerint beszéljük ezt meg személyesen! Ha meglátsz a Ligetben, vagy esetleg Berényben jársz meccsen, kérlek gyere oda, és vitassuk meg! Én erre vevő vagyok.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Érdekes gyerekkorod lehetett, ha egy stadionban nőttél fel. 🙁

Koops
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek! ?
Jászberényt nem értem miért nem pihentette a másik 3 légiósát… Látszódott nagyon, hogy sérültjeik hiányoznak nagyon… Legközelebb remélem kevesebb sérültjük lesz vagy ne is legyen! Győzzön a jobbik csapat a kövi meccsen akkor!
Pantelicsot meg nem értem minek mutogat a pécsi szurkoloknak és nézőknek! Inkább törődött volna a játékkal a hülye patkány! Pofázásáról meg ne is beszéljünk…
Hajrá Pvsk! ✌️?

Kobra
Olvasó

Lehet itt mondani minden rosszat Pantelicsről Pitsről ha mindenki játszik bárkit megtudunk verni!Amit már be is bizonyitottunk!?

Laposvár
Olvasó

Hát jobb híján ezt a meccset sikerült ma megtekintenem…. Néhány észrevétel:
1, Ha a Pécs szezon eleji center igazolása nem sérült volna le, akkor az alapszakaszt is röhögve a 4-ben hozzák.
2, A Jászberény az ugribugri szerecsen nélkül egy jó alsóházas csapat.
3, Ha pantelics ugyanannyi energiát fektetne a játékába, mint amennyit a szövegelésbe és a pécsi közönségnek mutogatásba fektetett, akkor nem lenne 40 pont alatti meccse…. Egy igazi undorító, csetnik kutya (kicsit hajaz az öreg hókuszpókra, akarom mondani stojanra).
4, A játékvezetés még mindig a béka segge
5, A Berény teljes csapattal lényegesen esélyesebb lesz a Pécs ellen a rájátszásban.

Uff

jaszberenyikse
Olvasó

Alapvetően egyetértek a mondandóddal,csak két észrevétel:
Könnyen lehet,hogy alsóházasok lennénk ha nem lenne az “ugribugri szerecsen” (gondolom ez Coleman) na meg a bajnokság legjobb point guardja de tekintve,hogy olyan kiegyenlített a bajnokság,hogy az alsóházas Alba és a felsőházas Pécs között csak egy győzelem van ez igencsak esélyes. Másrészt nem gondolom,hogy a pocakos 34 éves Djordje 40 pontot átlagolna ha nem szövegelne akármekkora tanár is a pályán. 😀

olaj75
Olvasó

K..vagy jó írás, minden szavad igaz.ugribugri szerecsen az Pitts sztem a kis t..ű

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, bár volt egy olyan érzésem (és a mérkőzés meg is erősített benne), hogy a Jászberény nem úgy jött ma ide, hogy győzni fognak. Ehhez képest viszont teljesen értelmetlen, hogy miért játszatta végig Lazics három légiósát (Pantelic 38, Rakic 37 perc), még akkor is, amikor 30 pont volt közte és nálunk már csak a juniorok játszottak… Ezek után meg gondolom csodálkozott volna, ha megsérül még valaki a kezdő 5öséből. Mindesetre önbizalom növelő győzelem volt, bár nyilvánvaló, hogy nincs ekkora különbség alapvetően a két csapat között, a lényegi dolgok meg majd a rájátszásban jönnek úgyis, akkorra kell összpontosítanunk minden… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Szép volt Pécs csak így tovább még előzhettek!

moldi56
Olvasó

Mi lett ezzel a drága Pitts-el?Ellenünk agyon sem lehetett volna ütni.

Kobra
Olvasó

Pihenni kell neki nem kell nekünk ez a meccs!?

jaszberenyikse
Olvasó

Ma beszéltem vele pár mondatot Berényben. Azt mondta csak hétfőtől kezd edzeni (eddig sem edzett csak játszott) mert eléggé fáj a térde. Nekünk nyilván a hátralevő két hazaira kell koncentrálnunk a mai teljesen lényegtelen volt.

derryl
Olvasó

Szeresd őket, ellenünk meghalnak a pályán, ezt a meccset meg előre feladják! Igazi vérprofik!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés