Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a ZTE légiósának új csapata

Eldőlt, hol folytatja Dirk Williams.:

:

HIRDETÉS

Egy év után visszatér a brit élvonalba Dirk Williams. A 196 centis amerikai játékos az előző szezont a Zalakerámia ZTE KK csapatánál töltötte, ahol 20 bajnokin 17.5 pontot, 3.5 lepattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt.

A 25 éves hátvéd a London Lionst fogja erősíteni ősztől, a 2018-19-es évadban a Sheffield Sharks játékosa volt.

fotó: Zsu

HIRDETÉS
24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
*Z*T*E*medzsiktomDennisAbbasMAFCdrukker Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Én imádtam ezt a faszit iszonyat látványosan játszott, tény hogy védekezése kb abban merült ki hogy próbált blokkolni (párszor össze is jött jó nagy búra ) de támadásban simán dobott 3-4 hármast úgy mintha ziccer lett volna. Olyan könnyed dobómozdulata volt mintha szivacslabdával dobott volna. Nagyon jó játékos de ha én lennék az edző én se tartottam volna meg még ingyen se.

Nagy Többség
Olvasó

Szurkolói szemmel Piroska verzióban:Ismét egy várva várt szezon közeledik ahol a csapatok nagy része már Teljesen összeállt!Lehet látni, hogy a Falco,Alba,Deac, Paks, Körmend valamennyi csapat előtt jár ám a Mi szemszögünkből ide illik a válogatottakat és Topligákat megjárt légiósokkal felálló Szolnok is!A Pandémiás időszakot úgy néz ki a Sopron is túlélte hisz rutinos Magyar magja mellett megtartotta remek edzőjét és kiváló légiósait is.Utóbbiak nézeteink szerint extra kategória!Kecskeméten 3 válogatott mellé többször bizonyított a Magyar bajnokság minden zeg zúgát ismerő légiósokkal megy a 8 felé.Kaposváron idén nem bízzák a véletlenre hisz szintén itthon bizonyított nem egy olcsó kategóriás légiós hadat igazolnak… Olvass tovább »

torma
Olvasó

Tudod akinek nincs pénze az nem a prémium polcról választ , hanem a low budget-esről….

Goldsun
Olvasó

Tavaly volt pénz…történt változás?Semmi.Benczénél 11,Nazornál 8.volt a csapat.Ez itt nem pénzkérdés,hanem hozzáértés kérdés.Amiben az elittől elképesztően messze vagyunk.2011 után ezt a vezetőségi csapatot nem szabadott volna visszahívni…Aki a tulajdonos és ezekért az emberekért felel és a munkájukért remélem tükörbe tud nézni.Én a helyzetében nem tudnék…

medzsiktom
Olvasó

Annak örülök,hogy te pontosan tudod,mennyi pénz is van!Vannak,akik még eszik a Szegénylegény vírus idején című drámát

medzsiktom
Olvasó

Még az a szerencse,hogy te pontosan tudod,mennyi pénz van!Úgy látszik,eléggé finomra sikerült A legény,aki a vírus miatt szegény című legújabb,felső körökből gerjesztett, egész bajnokságon át fogyasztható egerszegi magyarázat

medzsiktom
Olvasó

És ezt természetesen torma hozzászólására írtam

torma
Olvasó

Nagyot néznél ha a tavalyi és idei játékosárainkat meglátnád!
A döbbenet kiülne az arcodra.Mit gondolsz a ZTE női csapat miért került ebbe a helyzetbe ,amiben most is van? A cégek az előre beigért szponzori összegeiket részben vagy egészben visszatartják….

medzsiktom
Olvasó

Te meg a levegővételt tarthatnád vissza! Ameddig nem tudod a miérteket,addig kár minden szó! A legjobban Zalában aratott a pandémia,legalábbis magyarázkodási alapnak ez tökéletes!Temetetlen és fertőző holttestek hevernek a spori környékén,de csak nálunk! Mi voltunk az a megye, amelyik a legjobban megsínylette, nem tudtad? Te meg a csapaton aggódsz, pláne úgy, hogy vezetőink éjt nappallá téve a puszta fennmaradásunkon dolgoznak! Szégyelld magad!

torma
Olvasó

Te nagyon eszetlen vagy azt látom. Azt gondolod h a pandémia abból áll csak h ki köhög és ki nem, te ostoba. Azt h vezetők hajtják e a zsetont, az egy másik kérdés.

LaBe
Olvasó

Még fel sincsenek fújva a labdák, de Te már tudod, hogy playout! Nem is értem miért ide írogatsz! Az ilyen szaktekintélyeknek ennél sokkal nívósabb helyeken kellene publikálni. 😂😜

Pbask
Olvasó

Plusz az Osét ugy jellemezte szarból várat épitő..
Grat. Nézz rá meccs statisztikákra idén,Körmend első, Ose második,Falco harmadik. Nem szarból épitenek várat,ha nem beállnak csapat mögé,buzditják övéiket,fanatizmus van ami ráragad játékosra,és a szlovén edzők értenek ehhez sporthoz. Ez segít nem a széthuzás.

Torcida
Olvasó

Én lebasztam ezt a fogyatékkal élőt,kedves szurkolóitársaim megtaláltak szégyent hozok a Torcidára.
Ez a gyíkarc nem hoz???

Abbas
Olvasó

Te szerencsétlen idióta te még mindig itt vergődsz??A Torcidások jeleztek neked…de még mindig itt szerencsétlenkedsz te bohóc 😀 Neked meg LaBénak két ilyen okos embernek,már rég olyan helyen lenne a helye,ahol a nyalást díjazzák.LaBe a Bencze korszakban is kiállt a bukott edző mellett,védte a végtelenségig,majd mikor kirúgták Benczét elsőként hajtogatta,hogy már előbb kellett volna elküldeni.Pár győzelem után észhez tért.Az ilyen embereket hívják köpönyegforgatónak,bár kellenek olyanok,akik a hülyeséget maximálisan védik.Ezért LaBe,te a Bencze dolog óta egy hiteltelen ember vagy itt a fórumon.A másik fórumozóra nem pocsékolok szót,az eddigi megnyilvánulásai mindent elárulnak róla.Felesleges bármit írni róla,egy komoly ember egy szint felett,nem megy… Olvass tovább »

LaBe
Olvasó

Kedves Abbas! Szerencsére nem szorulok a szimpátiádra :-). Egyébként meg jót röhögtem a poszton.

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, kivételes csapat az OSE. Ezt sajnos a saját bőrünkön kellett megtapasztalnunk, de így, hogy a Falco, Zete, Olaj is így járt (nyilván más a tavalyi és a 2 évvel ez előtti csapat, de ebbe most ne menjünk bele), és szépen megállták a helyüket az A-ban, már nem olyan fájó. Idegenben is hazai pályát csinálnak, és ez a fanatizmus ráragad a játékosokra is. Van, akit ez visszavet (pl. Demeter), de a legtöbbeknek szárnyakat ad. És blokkolni tudja az ellenfelet ez a szenvedély, nehéz lehet úgy játszani, hogy a pályán lévő 5 ellenfél küzd, kapar, csúszik, mászik, vetődik, letámad; a lelátón… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

Kedves MAFCdrukker, köszi az OSE-val kapcsolatos elismerő szavakat. Én is úgy érzem, hogy az oroszlányi csapat és a szurkolók is kivívták a többi csapat elismerését az előző idényben. Itt Oroszlányon már mindenki a bajnokság kezdetét várja. Mindenhol az a téma kik jönnek még. 1 külföldi és 1 magyar spíler jól jönne.
Örülök, hogy Demeter Atival kapcsolatos véleményemet Te is osztod.
Figyelemmel kísérem a MAFC szereplését is, de van ott egy személy akit nagyon nem kedvelek. Nem játékos az illető.

MAFCdrukker
Olvasó

Nyilván Garai az, akit nem kedvelsz, nem egy népszerű figura.

Dennis
Olvasó

Hencsey a karate mester

MAFCdrukker
Olvasó

Karate mester? Ezzel mire utalsz? Azt értem, hogy a meccsek alatt őrültebb, mint bármelyik szurkoló, reklamál és ordítozik, ezért sokan nem szeretik.

Dennis
Olvasó

Kérdezd meg a körmendi barátainkat, hogy mit tett tavaly nyáron a technikai vezetőjükkel.

Nagy Többség
Olvasó

Aki ennyi támogatottságot kap mint én annak talán magyarázkodni sem kell!De megteszem nektek későn érő típusúak vagytok.Tavaly az OSE fele annyi pénzből gazdálkodott mint a Zete!Ez a játekoskereten is meglátszott ha egy picit képben vagy.Vezetőedzője töredékét keresi a honi sztáredzőkhöz képest! Erre mondtam, hogy szarból várat építeni, természetesen a közönség 6.ember volt Oroszlányba! Itt Zalaegerszegen Vírus helyzet van oda már RÉG nem illő emberekkel!Én amondó vagyok, sokáig ennyi embert nem lehet hülyének nézni!Labdarúgásban bevált, hogy a Tulaj nem önkormányzati báb tanfolyamra alapszik!Reméljük itt is eljön az idő!

hopehely
Olvasó

ZTE 2019-20…Williams, Bibbins, Reggie Johnson! 60-70 pont, 10-15 assist, plusz extra bontás!
Emberes feladat lesz ezeket a fiukat pótolni, mint ahogy Agafonovot is.

Goldsun
Olvasó

Támadásban nagy veszteség lesz a hiányuk,lehetetlen lesz pótolni őket.Védekezésben kipihenték,amit a támadóoldalon nyújtottak,mert védekezni egyikük sem védekezett.Most más típusú,statikusabb csapatunk lesz,mint tavaly.Azt pedig,hogy az idei légiósok és a csapat mire lesz elég,arra már a bajnokság eleje szerintem megadja a választ.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook