Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a ZTE első légiósa

A játékos kifejezetten Ante Nazor kérésére érkezik.:

:

HIRDETÉS

Bejelentette a következő szezon első külföldi játékosát a Zalaegerszeg, akit kifejezetten Ante Nazor kérésére igazolt a klub – jelentette be a ztekosar.hu. A horvát nemzetiségű Tonko Vukot már korábbról ismerte a vezetőedző, ami nagyban hozzájárult a szerződtetéséhez.

– Tonko karakteres harcos játékos, aki a következő szezonban nagy segítségére lehet csapatunknak 4-es és 3-as poszton egyaránt – jellemezte a légióst a tréner.

A 203 cm magas, 26 éves erőcsatár a profi pályafutását a KK Alkar Sinj csapatában kezdte, majd az elmúlt két szezont a GKK Sibenik együttesénél töltötte, ahol 21 mérkőzésen 13 pontot, 6.7 lepattanót és 1.9 gólpasszt átlagolt. Távolról 42.6 %-kal dobott, míg a közeliket 56.5%-kal értékesítette.

A csonka horvát szezonban Vuko a liga legjobb ötösébe is bekerült.

Fotó: sibenik.in

HIRDETÉS
27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
crazybasketKovàcsIstvànMásikVégétFújdMegkid67MAFCdrukker Recent comment authors
kid67
Olvasó

Várjuk már meg amig pályára lépnek és látjuk hogy játszanak!!!

mindegycsaknesárga
Olvasó

A körmendi Kastrarit nem a Sibenikből hozták anno? Lehet nem közvetlenül, lehet két csapat közt volt máshol is. kb egy szint lehet.

Pbask
Olvasó

Nem osztrák bajnokságból jött? Azért az még fosabb mint a horvát.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Romlik már a memóriám, alig emlékszem. Nem Kastrati volt az a srác, aki úgy betakarta a Váradit, mint Moszkvát a hóesés?

Pbask
Olvasó

Aki később ugyanúgy viszonozta neki. Értem hogy neked kuriózum az az egy jó mozdulata egy komplett év alatt,de ez most hogy jön ide?

crazybasket
Olvasó

Nem Szlovén válogatottként érkezett?😂

mindegycsaknesárga
Olvasó

A két játékosra értettem az kb azonos szintet.

Nagy Többség
Olvasó

Az eddigi bejelentett igazolások közül az Nb1 be messze a legolcsóbb és a legsoványabb!Ezzel nem lehet vitázni!A Sibeniket pedig szerintem 10 Magyar csapat oda vissza veri!

Megyeri 80
Olvasó

Esküszöm úgy érzem, hogy sok ZTE szurkoló nevében szólva elcserélnélek JozefRohácvisszatért barátoddal együtt SárgaPárnára!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Remélem, első soros bérletessel van dolgom. Nem baj, amire rájössz, mi folyik Zegen kosárlabda klubvezetés címszó alatt, már rég egyedül fogsz hülyét csinálni magadból! Persze, ha feléred ésszel és rájössz egyáltalán

Megyeri 80
Olvasó

Bocsánat, hogy belegázoltam a kis lelki békédbe! Tudod kb 10 éves korom óta járok kisebb kihagyásokkal ZTE KK meccsre (egyébként a 2. sorba szól a bérletem), a vezetőséget és a döntéseiket nem fogom tudni soha befolyásolni!Törzsgyökeres ZALAEGERSZEGI vagyok ezért nekem a kosárcsapat mindig is fontos szerepet játszott az életemben ezért SOHA és még egyszer elmondva SOHA nem tudnám és akarnám köpködni! Azzal amit ti csináltok csak a csapatot jártjátok le és semmi mást nem értek el vele!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Ahhoz te elég kevés vagy, hogy bármimbe bele tudj gázolni.Elmondhatod itt,hány éve jársz meccsre és hasonlók. Az a te dolgod, ha úgy gondolod, nem tudod befolyásolni a klub döntéseit.Nem érted a dolgokat egyáltalán.Mi is ugyanúgy szívünkön viseljük a klub sorsát. Ha te tapsolsz mindennek, az a te dolgod.Ameddig ott fent mindenki jól él a klubból és a cél a bentmaradás, addig mi nem tudunk! Tényleg, ezt tudtad? Cél a biztos bentmaradás, mert vírus volt!Nincs pénz,de a magyar magunk bombaerős, ezen a szinten a legjobb!Ez a horvát gyerek meg csomót köt az ellenfelek színesbőrű sztárjainak a lábára! Ember, nézz már körül!… Olvass tovább »

Torcida
Olvasó

És te ki a faszom vagy,hogy ,más szurkolóknak pofázz? Elkergettek mindenkit,mert mindent jobban tudtok és csak szar marad mert károgni tudtok semmi többet ,lincshangulatot generálni! Mi legalább szurkolunk és szeretjük a csapatot,ti biztos nem!
Elég volt már belőletek fenyő!

MAFCdrukker
Olvasó

A Sibenikről annyit tudok mondani, hogy a 15/16-os szezonban volt egy horvát légiósunk, Matija Poscic, 4-5-ös poszt, 2-es mezt viselt, ha így valaki emlékszik rá. És ő most a Sibenikben játszik, nagyjából annyit és olyan statokkal, mint anno nálunk. Ez azt sejteti, hogy a mai Sibenik az akkori MAFC-cal van kb. egy szinten (nyilván nem ilyen egyszerű, de mégis valami viszonyítási alap). És mi akkor bizony utolsók lettünk, azóta pedig csak erősödött a magyar liga…

MAFCdrukker
Olvasó

Javítom magam, 16/17-ben játszott nálunk, nem egy szezonnal később, bocsánat.

*Z*T*E*
Olvasó

Nem igazán vagyok tisztában a horvát ligával de Keller a Zadarba nem fért be nem tudom h Sibenik milyen erőt képviselt tavaly…

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Szerinted a Keller azért jött el a Zadarból, mert nem fért be???

Pbask
Olvasó

hát az ABÁ-ban nem igen ment neki,rutinos cenyák hülyét csináltak belőle..
De maga az alap horvát bajnokság szerintem elég gyenge,magyar lényegesen erősebb. Attól független nem tűnik rossz vételnek a srác,de kiderül úgyis.

Torcida
Olvasó

Na végre egy jó igazolás,ideje volt már nekünk is!!!!

gabor77
Olvasó

Üdv Zegen, sok sikert!!!

Nagy Többség
Olvasó

Gratulálok a vezetőségnek!A bivaly erős Magyar mag mellé sikerült igazolni egy Extra pontfosót is a Bundesliga 1ből!

Torcida
Olvasó

Fogd be a pofádat vészmadár, mindenkit elkergettek aztán okoskodtok

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Te fogd be a pofád!Mi úgyis előbb okoskodunk, aztán kergetünk! Baszkit se bántottuk,de a végén már csak a zsebe érdekelte!

Pbask
Olvasó

comment image

Bozic
Olvasó

Sajtos vagy sima? 😁

Pbask
Olvasó

Ha igy folytatódik,szerintem mindkettő,ubiszezont viszi a ZTE, az héccencség 😁

KovàcsIstvàn
Olvasó

Torcsipa nálad mindenki kergetve van??? A kommentjeidből is látszik milyen értelmes előember vagy! Remélem te is gyorsan tudsz futni 😀 😀

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook