Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Megvan a Sopron Basket másodedzője

A keret 12. játékosáról is lehullt a lepel.:

:

A másodedző és videóelemző posztot a PINKK-Pécsi 424-nél vezetőedzőként tevékenykedett Laczka Miklós fogja betölteni. A fiatal, tehetséges szakembernek nemcsak az ellenfelek feltérképezése, hanem a saját játékunk, edzéseink, játékosaink elemzése is a feladatai közé fog tartozni. Így a vezetőedző, Gáspár Dávid, valamint az atléta edző, Szegedi Róbert után, újabb fiatal tehetséges magyar szakember került szakmai stábunkba – írja a soproni klub honlapja.

A játékos keret mindenkori 12. tagja a következő szezont az Amatőr NB1 Piros csoportjában megkezdő Sportdarázs csapatából fog kikerülni. Varga Sára, Bakó Patrícia, Kocsis Fanni és Szeli Kitti azok, akikre elsősorban számítanak. A 2019/2020-as szezonra a csapat kerete ezzel teljes lett.

Fotó: Tóth Zsombor/wb-sopron.com

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
derrylalfasudTorpedóFel1 Recent comment authors
alfasud
Vendég
alfasud

Nagyon szeretem a Sopron tudatosnak mondható építkezését, de számomra most ez a döntés érthetetlen!
LM kb. nulla tapasztalattal lehetett egy nb1/a csoportban szereplő csapat vezetőedzője, szerintem pusztán azért, mert senki nem volt akkor aki be merte volna vállalni! szakmailag eléggé rezeg a léc nála… finoman fogalmazva!
Nem a költséghatékonysággal van a baj, hanem, hogy ő majd mit tud hozzátenni, amikor kb. Pécsen/Kozármislenyben sem tudott…
Dávid szerintem maximálisan alkalmas lesz a feladatra, ettől nem félek!

Torpedó
Olvasó

Ez nem vicc,eddig a pénzért reklamáltak sokan,most meg majd azért,hogy milyen Tini a csapat és száguld majd mire kell a gyorsvonat!
Valamit ezek talán tudnak?Hát igen.

Fel1
Olvasó

Ez vicc? Április 1. már elmúlt.

derryl
Olvasó

Sajna nem, de röhögni lehet. Kínotokban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés