Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a Paks új légiósa

De’Monte Buckingham érkezik Green helyére.:

:

De’Monte Buckingham érkezik Green helyére – Az amerikai légiós a héten csatlakozik a csapathoz.

Az Atomerőmű SE vezetősége megtalálta a megfelelő játékost a nemrég távozó Devonte Green helyére. A 24 éves 193 cm magas, 98 kg-os amerikai újonc a Skopje csapatától érkezik az Atomvárosba, a Feniks 2010 mezét hatszor öltötte magára, ezalatt 19.2 pontot, 8.3 lepattanót és 3.7 lepattanót átlagolt. De’Monte tanulmányait és NCAA karrierjét a Richmond Egyetemen kezdte meg 2016-ban, majd a California State Egyetemén folytatta, végül Greensboro-ban fejezte be. Utolsó évében 31 mérkőzésen lépett pályára, 12.5 pontot, 6.3 lepattanót és 1.1 gólpasszt átlagolt.

De’Monte alig várja, hogy munkába állhasson: „Hálás vagyok, hogy ilyen nagy múltú klubhoz csatlakozhatok, mint a Paks, ez egy remek lehetőség a számomra. Alig várom, hogy találkozzak a csapattal és az edzőkkel és elkezdődjön a munka. Hajrá Paks!”

Gulyás Róbert így nyilatkozott az új igazolásról: „Miután sikerült lezárnunk Devonte Green szerződését, megnyílt az út az új játékos leigazolására. De’Monte Buckingham személyében egy fiatal, ponterős játékost sikerült leigazolni, bízunk benne, hogy könnyen és jól be fog illeszkedni a csapatunkba. Terveink szerint a vasárnapi Kecskemét elleni mérkőzésen pályára fog lépni.”

HIRDETÉS
7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MikasaApostilleTomba01csocsaHajráMagyarKosárlabda Recent comment authors
Apostille
Olvasó

Szerintem – mert mást már nem tudok elképzelni – a Paks szándékosan csinálja azt, hogy Mészáros Zalán óta nem igazolt egy klasszikus irányítót (csak olyat, aki “majd játszik irányítót is, meg ezt is meg azt is ha kell”), aki összefogná ezt a csapatot. Most itt lett volna a lehetőség, hogy Green helyett jöjjön egy játékmester, és végre fazonja is legyen a játéknak. A jelenlegi keretben Edwint erőltetik 1-es poszton, akinek se “esze” (higgadtság, gyors reagáló készség), se labdabiztonsága nincs meg ehhez a szerephez. Egy jó irányító mellett viszont ő brillírozott volna bedobóként (szerény véleményem szerint a liga legjobbja lehetne azon… Olvass tovább »

Tomba01
Olvasó

Igen, 2016-17-es szezon ahol éppen 8 külföldit fogyasztottunk el, szerintem Forte nem játszott rosszul (14 pontot és 8.6 lepattanót átlagolt 5 meccs alatt)…viszont az új srácnak nem Green-nél kell jobbnak lenni mert azzal pont sehol nem vagyunk, minőségi ugrás kell…remélem sikerül!❤?

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Nagy múltú??

csocsa
Olvasó

Miért,nem az?

Tomba01
Olvasó

Igen az, több mint 30 éve az első osztályban…a 2000 évek eleje a klub eddigi legsikeresebb évei, 4x bajnok, 4x kupa győztes!❤?

csocsa
Olvasó

Bizony ám Tisztelt HajráMagyarKosárlabda(!),hét év alatt
8 trófea az viszonylag nagy múlt.
Kár, hogy már csak múlt,mert a jelen ugye nem igazán NAGY.

Mikasa
Olvasó

+ 4 bajnoki ezüst, 2 bronz, kupában 3 ezüst, 3 bronz

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés