Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a negyedik légiósa is a ZTE-nek

A Bundesligában is kiemelkedő statisztikát nyújtott az új játékos.:

:

Jordan Barnett személyében négyes posztra érkezik új játékos a Zalaegerszeg csapatához a 2021/22-es bajnoki szezonra- tájékoztat a klub honlapja.

Az új játékos érkezéséről Teo Cizmic vezetőedző így nyilatkozott klubjuknak:

Jordan egy nagyszerű karakterű srác, aki hatalmas energiát visz fel a pályára, egy rendkívül atletikus játékos, aki nagy segítségünkre lesz a lepattanózásban, a gyorsindításokban is lehet rá számítani. Képes dominálni a palánk alatt, jó az elzárás-leválás játékokban és az atletikusságának köszönhetően a szurkolók egyik nagy kedvence lehet. A pályán kívül is az egyik vezére lesz a csapatnak.”

A 26. életévében járó amerikai, 201cm magas kosaras St. Louis-ban született, aki a Missouri egyetem elvégzése után 2018-ban kezdte profi karrierjét, ugyanis a 2018/19-es szezont a Wisconsin Herd valamint a Fort Wayne Mad Ants G-League csapataiban töltötte. Ezt követően a német első osztályú JobStairs Giessen 46ers csapatában kezdte európai karrierjét, míg az elmúlt szezont is Bundesligában szereplő Rasta Vechta csapatánál töltötte, ahol 29 mérkőzésen 19,1 percet, 8,3 pontot, 2,9 lepattanót átlagolt, így 2 év német első osztályú tapasztalattal érkezik a csapathoz.

Fotó: ztekosar.hu

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Peter GriffinMinden6óHollóGCkosarVicces fiú vagy, Sully Recent comment authors
Holló
Olvasó

Hova lett a Stárics-Patentes cikk? De nem baj leírom akkor ide,amit le akartam oda az alá. Ez a legirritálóbb, hogy ezt a bukott,dilettáns vezetőt nézzük folyamatosan pózerkodva mindenhol…hetente új szponzorral pózol. De az anyagi lehetőségek korlátoltak. Mit éreztél tavaly mikor hibát hibára halmoztál? Mit éreztél mikor Dusánnak feltételeket szabtál? Húzz el ettől a klubtól…sőt ne húzz egyenesen takarodj el innen. Elegünk van már belőled!!!

Minden6ó
Olvasó

Érdekes szezon lesz az biztos és szerintem az utolsó utáni lehetőség, hogy még mentse az irháját SZTÁRiusz!Ha új klubmodelt csináltunk nem értem ő miért maradt meg hisz a sok szarba neki volt a legnagyobb felelőssége!De ami miatt érdekes lesz:Bencze Tomi sikeres időszakában egyedül igazolt egyedül kommunikált másodmagával volt edző és csinált mindent,sokszor 3-4 légióssal lett egy bronz ezt ne vegyük el. Majd jött a Fidesz zászlót legmagasaban lobogtató polgármester kiskutyája aki kezébe vette az írányítást és jött a mélyrepülés.Aztán a pandémia után igazoltunk egy kommunikációs igazgatót egy szakmai igazgatót egy plusz 3.edzőt egy sztáredzőt a honi élvonalban.Kíváncsian várom, hogy mi… Olvass tovább »

Peter Griffin
Olvasó

Annyi hülyeséget beszélsz, hogy SárgaPárna szintjével vetekedsz lassan. Minden mondatodban van valami, amit meg lehet cáfolni.
Ha nem tudod pozitív gondolatokkal támogatni, segíteni a csapatot, inkább maradj csendben!

Minden6ó
Olvasó

Akkor cáfold!

Peter Griffin
Olvasó

Hogy ő miért maradt meg? mert igazgató akkor is kell, aki intézi a csapat ügyeit. Az új klubmodell meg nem az ő egyéni ötlete volt. Bencze Tomi sem egyedül igazolt, hisz ott volt az igazgató mellette és a másodedző (mindig azt mondták, hogy Putesz igazol…) 3 légióssal bronz? Ubilla, Norfleet, Drungilas + Wright szezon közben, nálam ez 4. Csak azóta minden csapatnak 5 légiósa van, a magyarok árai pedig nagyon elszálltak + van egy falco, aki stabil nemzetközi klub és jött egy U szabály Az, hogy ki kinek a kiskutyája nem tudok és nem is akarok beleszólni, de nem 5… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Bencze Tomi és Putesz?? Ezt nem értem!Valamit keversz!3-4 légióst írtam annyit soroltál fel tehát Köszönöm!Cizmic képviseli a minőséget ez tény a lart pour lart alakulat pénzéből én másra költöttem volna!Putesz hozott egy bajnoki aranyat, kupagyőzelemhez most Artúrra leszek kíváncsi!Én biztos vagyok benne 8ba se lesz a csapat!

Peter Griffin
Olvasó

és ha tényleg nem lesz 8-ban a csapat, akkor majd vered a melled, hogy te előre megmondtad?

Minden6ó
Olvasó

Attól ennek a patináns klubnak nem lesz jobb ha én verem a mellem, de nem is én miattam bosszankodik több ezer szurkoló több éve az igazgató Úr hibát hibára halmozása miatt!

Holló
Olvasó

Kicsit olyan látszata van, amit leírsz, hogy itt az elmúlt években, ha valami jól működött ott az pl nem Bencze dícsősége volt, hanem Stáricsé is, de ami rosszul ment abban neki nem volt része. Nincs eszetlen pénzszórás? Hát tavaly ki szórt ki annyi pénzt légiósokra, lelépési díjakra mindenre? Biztos ott a társadalmi elnökség volt a hibás. A három évvel ezelőtti szurkolói kinnmaradás pedig biztos Bencze Tomi miatt volt. Peter Griffin ennyire nem kell Stáricsot védeni… Télen óriási ígéretek (Top4,válogatott magyarokkal tárgyalunk) aztán látjuk abból is mi lett…mert ez a csapat nem lesz Top4-ben. A válogatott magyarok sem itt kötöttek ki.… Olvass tovább »

Peter Griffin
Olvasó

Nem védek senkit, senkinek a pártján nem állok. Csak nem értem, hogy miért kell mindenért előre károgni. Ha van kommunikáció az a baj, ha 5 légiós van az a baj, itt minden baj, bárki bármit csinál, az rossz. Nagyon unalmas

Holló
Olvasó

Érdekesen alakulnak a dolgok…török 2 után dobbantunk a Bundesligából. Hozzáteszem ennek az igazolásnak nagyon örülök egy nagyon jó légióst igazoltunk. De még most sem látom ki lesz a csapatban a pontfosó és a nagy kérdés Szöszi távoztával ki lesz a csapat vezére…mert hogy Horti azt felejtsük el. Nincs vezér…egyszer Cizmic nyilatkozik, egyszer Puskás…Stárics a tavalyi bukta,baklövések,tiltogatások után boldogan kezet fogva pózolgat…Tényleg mi van itt? Én egy bocsánatkéréssel nem felejtem a tavalyi szezont…sőt nem a tavalyit az elmúlt hármat…teljes bukás. Stárics Kornél te teljesen megbuktál!! Szakmailag és emberileg is a szurkolók közt az elmúlt három év teljesítése után. BUKOTT VEZETŐ VAGY!!… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

Ahogy hallani lehetett, mikor Tóth Á. nemet mondott, azt mondta a polgi mérgében, h most aztán mindent bele, zsé nem számít. Áll erről szól a sztori, csak normál magyar is kéne, ami már nincs…

Holló
Olvasó

Teljesen igazad van. Most is tartom ilyen gyenge magyar maggal nem lehet 8-ba jutni. Nekünk a polgink lokálpatrióta Csippa csak a helyiek nincsenek itthon, nincs rájuk pénz. Csak a duma van. Tóth Ádinak meg se kellett volna engedni,hogy nemet mondjon, meg hogy három feltételt kapjon…és ha tudnád a magasembereket milyen horrorpénzekért hozták. Nem baj majd eladják, hogy nincs pénz meg covid 😀

Csippa
Olvasó

Tudom, mennyiért, abból Tóth is kijött vna, mmint a kettőből, de akkor nem is kellett vna ilyen ötös légiósra költeni, mert ő sem tűnik olcsónak, elég lett vna vmi rookie cserének harmadaért. Máris jobb lett vna a matek és másik posztra is maradt vna jobb minőségre… 😉

GCkosar
Olvasó

A highlightok alapján kb. az a játékos, akit én Benke Szili távozása óta hiányolok a csapatból.

JR.Benitez
Olvasó

Na Tomi őrá gondoltam korábban. Elvileg már korabbaan úgy volt aláir de valamiért elhúzodott. Gratulálok nagy fogás

Tomi
Olvasó

Igen-igen, ezt rögtön gondoltam. ?
Amúgy ez a srác valóban jó lehet.

crazybasket
Olvasó

Úgy látszik jó ugródeszka a Bundesliga a Magyar bajnoksághoz!?

Tomi
Olvasó

Nagy így azért már rendben leszünk a palánk alatt. Egyértelműen a légiósok fognak csak dominálni, de ha azok bejönnek és tényleg olyan harcos a brigád, ahogy azt hangoztatják, akkor ez még egy látványos és eredményes csapat is lehet. Kell még valaki akiben sok pont van és kintről is veszélyes.

torma
Olvasó

Igen, fizikálisan megvagyunk, de pontszamban még ez vékonynak tűnik.

Csippa
Olvasó

És akkor ő most milyen poszt? ?

Tomi
Olvasó

Hát 4-es. Ezzel kezdődik a cikk. Kár hogy egyedül lesz és mellette három 5-ös igaz?
Előbb kellett volna szólnod. ?

Csippa
Olvasó

Ezért is kérdeztem, mert a cikk valóban így kezdődik, viszont tavaly és tavalyelőtt is full 3ast játszott a Vechtaban és a Giessenben egyaránt. 😉 34 & 29%os tripla, 2,9 lepi a két szezonban, 0,8 és 1 a gp atlagai, passzolni nem fog. ? Háttal a palanknak nincs technika a highlightok alapján, bár az nyilván nem ad vissza mindent, de lőni lő, az tény. Egyébként ettől még 2 extra hatveddel ő is lehet extra, ha ki tudják szolgálni, magának nem csinál helyzetet és másnak sem, de alapvonalon jól lépked be gyenge oldalról üresbe. De tom, ha úgy írják és te mondod,… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Nem is kell neki majd háttal játszania, de ha ott marad mismatch-ban, akkor szerintem fogja abszolválni ő is. Ahogy írtam korábban is (ha figyeltél) nincsenek ma már ilyen fix posztos játékosok. Azt is írtam hogy 3/4 kombó kell. Ő az lesz.
Kicsit elveszítetted a fonalat a magyarázkodásban. Eddig sem volt arról szó, hogy valaki (csak) azon a poszton játszik amit írnak róla. Tudod, Révesz és az 5-ös poszt….Alacsonyabb szerkezetben ő nálunk 4-es lesz, máskor meg majd a Révész (is).

Csippa
Olvasó

Imádom, amikor vki kicsinyes és próbálja lenyomni a másikat pitiáner fölényeskedessel. Ezt hívják kisebbségi komplexusnak, sem magyarazkodasról, sem fonal vesztésről nem volt szó, tisztán és érthetően fogalmaztam, tények alapján.
Részemről innentől a kommunikáció ebbe az irányba lezárva, tudod, már így is úgy érzem, túlzottan lementem a szintedre, ami nekem már tényleg csak szócséplés innentől bmilyen formában. A ZTEnek, szurkolóinak és Teonak jó szezont kívánok teljesen őszintén, neked meg, h tudd elfogadni mások véleményét is néha. Tudod, okos emberrel nehéz vitatkozni, butaval viszont lehetetlen. 😉
Szép napot! ?

Tomi
Olvasó

Kicsit elcsépelt ez a közhely puffogtatás, de valamit nyilván írnod kellett. ?
Elolvasod még párszor, aztán szerintem fogod érteni,hogy mire gondoltam. Ha mégsem, akkor érezd úgy hogy most valami okosat írtál! Így csak az egyikünknek fog fájni egy kicsit. ?

Csippa
Olvasó

Buktad pajti 😉

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Révész minden szempontból totálisan alkalmatlan a 4-es posztra, lassú, körülményes, képzetlen, nulla távoli és esetleges középtávoli dobással. Egy tipikus energikus alulméretezett 5-ös, aki bejön, elzárásokat ad, energiát hoz, üt-vág, ha jó napja van belép és közelről bepötyög. De 4-esben semmire sem használható, akárki akárkit is próbál elhitetni vele. Mondjuk sokat nem is fog játszani ebben a rotációban sehol, úgyhogy végülis mindegy.

Csippa
Olvasó

Köszi, ennyi…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés