Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a negyedik légiós, teljes a Nyíregyháza kerete

“Nagyon atletikus, mozgékony játékos.”

  •   :

:

Múlt hét szerdán próbajátékra érkezett a Hübner Nyíregyháza BS csapatához az amerikai Seth LeDay. A 25 éves erőcsatár azóta több edzésen bizonyított, az oroszlányi Bányász Kupán „beugróként” az OSE ellen 16 pontot és 8 lepattanót, a Pécs ellen 9 pontot és 5 lepattanót jegyzett. A 201 centiméter magas játékos meggyőzte a szakmai stábot, az orvosi vizsgálatok mindent rendben találtak, így a vezetőség véglegesítette a szerződését – írja a klub honlapja.

Seth LeDay Dallasban született, az East Carolina Egyetemen végzett 2020-ban. Első profi szezonjában az izlandi Grindavík csapatában hat meccsen 19.8 pontot és 9.3 gólpasszt átlagolt, megfordult Litvániában, majd a koszovói Sigal Prishtina tagjaként 18 meccsen átlagban 24.2 perc alatt 10.4 pontot, valamint 5.8 lepattanót jegyzett és kupát nyert a fővárosi csapattal. Érdekesség, hogy itt csapattársa volt a csapat irányítójának, Nigel Johnsonnak.

– Nagyon atletikus, mozgékony játékos – jellemezte Pethő Ákos vezetőedző Seth LeDayt. – Bár még az oroszlányi tornán olykor idegenül mozgott a csapatban, egyértelmű, hogy tud pluszt adni. Nyitott, pozitív személyiség, ezzel is meggyőzte a stábot. Bízunk benne, hogy ahogy beépül, egyre jobb teljesítményt tud nyújtani.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Prophet Recent comment authors
Prophet
Olvasó

De mit keres Valerio nyiregyen?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés