Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megvan a hetedik az Albának

Százkettőt kapott otthon a TF.

Serco-TF-BP - Alba Fehérvár 78-102 (15-34, 27-19, 16-24, 20-25)

Bajnokság, 18. forduló
Budapest, Ludovika Aréna
V.: Benczur T., Fodor A., Vida J. (Dernei G.)

TF: Krnjajski 4, Szobi -, Clark 28/9, McLane 15/3, Bergstedt 8. Csere: Buzás 5/3, Kozma 3/3, Rikalo 11/9, Beák 4, Filipovic -.

Alba: Tóth 7/3, Freeman 15/6, Filipovity 14/3, Lóránt 24/3, Heath 4. Csere: Zeno 8/6, Bullock 11/9, Keller 4, Cabezas 10/6, Lukács -, Takács M. 3, Peringer 2.

Az első félidő felemásra sikerült, az első negyedben hengereltek Lóránték, a másodikban jobb volt a Clark vezette újonc, húsz perc után 42-53 állt a táblán.

Nem született meglepetés, ahogyan arra számítani lehetett, összességében megérdemelt vendég siker született a fővárosban. Az Alba az őszihez hasonlóan most is száz fölé jutott (októberben 113-51), két vereség után a hetedik sikerét aratta, Ales Pipannal viszont egyelőre még továbbra is nyeretlen a TF.

A világ- és Európa-bajnok spanyol irányító, Carlos Cabezas eddigi legjobb mérkőzését játszotta hazánkban.

fotó: hunbasket.hu/Simon Erika

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
SetbackBorgyos Tiborefeli96Rougeshaq Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Nem akarom megbántani az Alba drukkereket, de pont azt csináljátok mint ami a magyar foci válogatottal kapcsolatban szoktak az emberek. Agyonver minket mindenki, aztán ha elverünk egy gyengébbet az emberek elkezdenek egyből számolgatni…

Borgyos Tibor
Olvasó

Kedves Szerkesztők!
Bizonyára nem csak engem, hanem más olvasótokat is zavar, hogy nem frissítitek időben a bajnoki tabellát, néha csak több napos késéssel. Ennél a cikknél is a főcímben írjátok, hogy megvan a hetedik az Albának, ránézek a tabellára, és azt olvasom, hogy 6 győzelemmel áll. Nyilván ki lehet matekozni, de mégis zavaró. azt gondoltam, hogy az új weboldallal ez a késedelmes frissítés is változni fog, de sajnos tévedtem.
Remélem, hogy a jövőben gyorsabban frissítitek mind a tabellát, mind pedig a következő forduló párosításait, időpontjait, és ezzel a kritikai észrevétellel segítettem abban, hogy az olvasóitok elégedettebbek legyenek.
További jó munkát kívánok!

Rouge
Vendég
Rouge

Nem gondoltam,
hogy valaha is olyan szintre jutok,
hogy az Albának szorítok…

Pedig de.
Ott a helyetek a playoffban.

Úgyhogy hajrá!

Jokic
Vendég
Jokic

Kössz szépen!

shaq
Olvasó

Lehetne kérni, hogy a magyar magból Boris Krnjajskin és Buzás Bencén kívül mást ne engedjünk pályára első osztályú meccsen? Nem nevesítenék, de a többiek nem NB1/A képzettségű játékosok.

efeli96
Olvasó

Egyetértek,Beák és Szobi egyenesen katasztrófa, Filipovicsban talán lenne több, de semmi önbizalma nincs.
A 4 légióst kéne játszatni 38-40 percig, mellettük pedig Boris, Buzás és Filipovic kellene, hogy kapjon komolyabb perceket, a többieket pálya közelébe nem szabad engedni.
Nem értem, hogy Pipan miért erőlteti ennyire a rotálást amikor nyilvánvaló, teljesen alkalmatlan erre a keret.
Fájdalmas látni, hogy amikor McLane ült Beák mennyire esélytelen volt Lóránt ellen a palánk alatt, gyakorlatilag akkor dobott kosarat amikor akart.

Setback
Vendég
Setback

Nem értek egyet, sőt az U20 tagjaiból kellene forgatni a játékosokat. Év elején a hitvallásotoknak megfelelően az volt a cél, hogy a csapat gerince marad és játszik az NB1A-ban és a cél az u20 játékosok beépítése.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Alba -2 meccsre van a 8-tól.
8 meccs van még az alapból.
5x otthon, 3x idegenben.
Nem reménytelen

Jokic
Vendég
Jokic

10 is elég onnan meg egy jó középszakasszal a 7. hely se elérhetetlen. De ehhez minimum 1 légiós csere kell még (de inkább 2).

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igen, igazad van

Wilson
Olvasó

2 meccsre vagyunk de akkor vegyük végig kikkel játszunk még!
Szeged idegenben
FALCO otthon
Olaj idegenben
Kaposvár otthon
Deac otthon
Paks idegenben
ZTE otthon
Sopron otthon
Reálisan nézve a csapat idei teljesítményét minimum 3 maximum 4 győztes meccsel lehet számolni!
Ez körülbelül 8-9.hely környékére lenne elegendő,jobb helyzetben talán akkor lennénk ha minimum az összes hazait hoznánk amire kevés esélyt látok plusz a szegedit, ez 6 győzelem, amivel a kozepszakaszra nézve kedvezőbb helyzetbe kerulhetnenk 1-2 poziciot javítva!

Jokic
Vendég
Jokic

Kb. tökmindegy, hogy hol csak jussunk be. Szeged falco kapos deac paks zete meccsekből kéne nyerni 4et es ki-ki meccsen uccsó fordulóban a Sopront akkor sztem a 10 biztos megvan onnan meg lehet cél a 7. hely, álom a 6. hely lenne és egy körmend, de a realitás inkább 7/8. hely és falco/olaj és első kör kipotty. Több nincs is ebben a szezonban sajnos a jelenlegi kerettel. Vérmesebb célokért kéne még változtatás(ok) a keretben.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szeged, KKK, ZTE, DEAC, SKC kötelező. A Falco idegenben gyenge, Ase kiszámíthatalan. Az egyik megoldható.
Ezután középszakasz. Deac, Ase, Pécs, Kte, Alba. Ebből kell a legtöbbet kihozni.

Wilson
Olvasó

Óriási siker! 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés