Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Megvált légiósától a Csata

Jelena Antic egészségi és fizikai állapota nem alkalmas a magyar első osztályú bajnokságra.:

:

Az NKE-FCSM Csata közös megegyezéssel szerződést bontott macedón légiósával, Jelena Anticcsal – adta hírül a klub honlapja.

Jelena Antic karrierje biztatóan indult az NKE-FCSM Csata színeiben, kiemelkedő edzésmunkát végzett és a közösségbe is beillet, azonban sem egészségi és fizikai állapota, se a játéka nem hozta azt a szintet, amit a csapat elvárt tőle.

– Bár jól indult nálunk, de idővel kiderült, hogy ő nem az a játékos akit én kerestem – mondta Tursics Krisztián, az NKE-FCSM Csata vezetőedzője. – Hosszú távon az a cél, hogy Nagy-Bujdosó Nóra pozíciójára, a 4-es posztra találjak egy játékost, aki fizikálisan, védekezésben és támadásban is hasonló szintre képes, mint Nóra. Sajnos Jelena egészségi és fizikai állapota nem alkalmas a magyar első osztályú bajnokságra, ez a sebesség illetve intenzitás, ami a hazai bajnokságot jellemzi sok volt neki. Most három légióssal és a magyar kerettel folytatjuk, a hiányposztokra pedig hosszú távon keresünk embert, ezen dolgozik az egész stáb. Jelenának sok sikert és jó egészséget kívánok további pályafutásához.

Fotó: csatabasketball.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés