Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megtartotta kulcsemberét a Körmend

Hivatalos.

  •   :

:

Az Egis Körmend hivatalos honlapja tájékoztatta a szurkolóit és a közvéleményt, hogy sikerült megállapodásra jutni Travis Taylorral. A tapasztalt, mozgékony center az előző szezonban is a csapat meghatározó játékosa volt. A 30 esztendős, a támadólepattanókra is jó ütemben érkező, látványos megoldásokat is bemutató kosaras a következő szezonban is a Körmend játékosa lesz.

A 203 centiméter magas center a Matthias Zollner által irányított Güssing Knights játékosaként kezdte meg profi karrierjét. Ebben a két szezonban nem csak két osztrák bajnoki címet szerzett, de az Euro Challenge sorozatban is stabil teljesítményt mutatott. Ezt követően a francia Le Havre együtteséhez igazolt, ahonnan szezon közben tette át székhelyét Sopronba. 2016 nyarán a svájci Fribourg Olympic játékosa lett, a következő szezont pedig Bulgáriában, a Rilski Sportist keretében töltötte. A Körmend előtti utolsó idényét Németországban kezdte, öt találkozó erejéig pályára lépett a Basketball Löwen Braunschweig csapatában, majd Törökországban, a Bandirma Banvit Kirmizi együttesénél játszott.

Az előző, csonka szezonban 21 bajnokin lépett pályára, ebből 17 alkalommal kezdőként. 13.3 pontot, 10.3 lepattanót (a bajnokság második legjobb teljesítménye volt) és 1.1 gólpasszt átlagolt. Hasonló számokat produkált a FIBA Europe Cup sorozatában, is, hiszen 12 mérkőzésen átlagban 12.9 pontot, 10 lepattanót és 1.7 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé.

fotó: fiba.com

  •   
45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
SetbackdonnarummabányászMarillionLightbringer Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Komolyan mondom egy vicc… komolytalan ez az egész virusosdi már ebben a formában…ahogy a kormány kezeli az meg közröhej…Boltba/boltokba stb. kötelező maszk meg távolságtartás…a strandok…szabadtéri sport események PL.Magyar NB1 labdarúgó bajnokság/…kocsma stb. ahol egymás nyakán vannak épp úgy közel az emberek mint a boltokban…ott meg nem kötelező…most akkor döntsék már el hogy mi van…állítólag méterekre is életképes ez a nyavaja! A Szer népnek elege lett a ki a hunyó játékból! nekünk Magyaroknak itthon mikor lesz elegünk ebből a fajta megkülönböztetésből…vagy mindenkinek kötelező vagy senkinek legalábbis amíg vissza nem áll a világ rendje! Ha ez igy megy tovább akkor ne is… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A Szerb. “jav” magam…

bányász
Vendég
bányász

Kíváncsi lennék, hogy akiknek elhalálozott a hozzátartozójuk vagy éppen pont nem, mert időben lett kezelve a helyzet ők is közröhejnek tartják-e. Ez egy teljesen új helyzet, amit nem lehet azonnal jól kezelni. Természetesen a magyar ember ahogy mindenben tudja a tutit, mindig mindenben szakértő. Szerintem ez a röhej.:)
Személyes felelősségvállalás lenne a lényeg, szerintem.

crazybasket
Olvasó

Hogy állapítod meg biztosan a halál tényeként a covid19-et, ha a vírus helyzet miatt tilos a boncolás? Ja persze a híres kínából importált tesztek, amiket úgy féltenek..!! Ha van orvos ismerődöd, aki veled őszinte, de tényleg az, kérdezd csak meg, hogy hány olyan idős krónikus beteg hunyt el “covid19 miatt” akinek ezt KELLETT írni a papírjára? Holott semmi sem bizonyította ezt és így vagy úgy sajnos időszerű volt az eltávozása(nem tudtam máshogy kifejezni ezt most bocsánat)! Az idős hozzátartozókra pedig mindig figyelni kell, nem csak most, gyanítom ha meg vagy fázva nem látogatod meg a 65+ szülőt/nagyszülőt, mivel amit mi… Olvass tovább »

bányász
Vendég
bányász

Én nem megmondóember vagyok veletek ellentétben. Nyilván több területen is szakértők vagytok. Ne a bb1-re pazaroljátok a megszerzett tudásotokat.
🙂

Lightbringer
Olvasó

Jól van bányász a te narratívádban maradjon mindenki kussban meg otthon. Értjük.

Setback
Vendég
Setback

Crazy!Ki segített ebben?Egyedül nem lehet ekkora ökörségeket írni.Amikor Olaszországban olyan szinten volt az egészségügy,hogy nem tudtak mindenkit ellátni,az elhalálozás is sokkal nagyobb arányú volt mint szokott és pont a járvány idején hirtelen soha nem látott időszerű elhalálozási hullámról beszélünk,ugye?Az a baj,hogy te ezt el is hiszed a sok pontagyú meg bukik a hülyeségre.
Amikor nálunk meg letesztelnek 500 nyugdíjast az otthonban és kiderül 200 pozitív és 2 héten belül pont a pozitívak közül elhalálozik 50 ember, de érdekes módon a negatívak közül egy sem,az is mind időszerű elhalálozás,ugye?Gratulálok az okfejtésedhez!

pirosf
Olvasó

Csak halkan kérdezem,ki mennyi esélyt lát hogy lesz egyáltalán bajnokság? Aki figyeli az eseményeket,nem abba az irányba mennek a dolgok,hogy engedélyezni fogják,emberek tömege csődüljön a sportcsarnokokba…sajnos…

JR.Benitez
Olvasó

Én nagyon bizakodó vagyok, aztán lehet hatalmasat koppanok. Ideje lenne ezzel a vírussal (is) együtt élni. Egyszerűen sem a gazdaság, sem az emberek idegrendszere nem képes elviselni évente 2×2 hónap leállást. A péztárcáról ne is beszéljünk…. Szóval, muszáj lenni bajnokságnak! Amúgy meg kenyér és cirkusz kell a népnek….

Kendeffy Botond
Olvasó

Remélhetőleg megtanultuk a leckét, és levontuk a következtetéseket, és nem lesz újabb karantén.

Pbask
Olvasó

Felfújt lufi, sokan úgy átmentek a víruson,hogy észre se vették, kb szedett annyi embert,mint egy influenza. Még egyszer nem tudják eljátszani,mert az emberek tömegesen lázadni fognak.(Lásd Szerbia). Én úgy vélem,nincs más megoldás,mint együttélni ezzel a betegséggel,azért nem egy pestisről beszélünk,szerencsére.

Cole
Vendég
Cole

Ez nem egy influenza vírus (semmi köze hozzá) és főképp nem kamu, vagy lufi. Aki ezt gondolja, az nagyon vakvágányon jár. Azért nem lett tömegesebb tragédia belőle nálunk, mert a kormány határozottan, jól inzézkedett. Akik kamuvírust emlegetnek, lehet hogy pont ezek miatt az intézkedések miatt nem veszítették el idős, vagy beteg rokonaikat. Meg kell nézni pl. a németországi számokat, elég sokatmondó. Hozzáteszem, én nem vagyok Fidesz párti (de ellenzéki sem), de nehogy az legyen már a “baj”, ha védik az emberek életét. Nem szórakozásból lettek ilyen dolgok meghúzva. Ráadásul karantén/kijárási tilalom nem is volt, csak kijárási korlátozás. Amikor meg tavasszal… Olvass tovább »

pirosf
Olvasó

Egyetértek,és a legnagyobb probléma a virussal,hogy borzasztó virulens.Ezáltal ha a betegek kis százaléka kényszerül is kórházi kezelésre,neadjisten lélegeztetőgépre,ha kis idő alatt tömegek kapják el a nyavalyát,akkor a kórházak bizony nem birnák a terhelést.Hozzáteszem ehhez még,tudja mindenki milyen a helyzet a magyar egészségügyben.

Lightbringer
Olvasó

Jó intézkedések voltak ja… ez nem egy halálos kór lassan ideje felébredni. Ha annyira féltenénk az időseket akkor őket zárnánk el biztonságba (önkéntes alapon) és nem azok lennének szívatva akikre nem is hat ez az egész. De szerintem is inkább üldögéljünk otthon akár jövő nyárig vagy tovább ilyen jó kis intézkedések mellett.

Redbid
Olvasó

Persze világos, hogy fontos a védelem de szerintem azért itt sántít pár dolog! 1. A számokat akkor hiszem el ha az én szempontjaim szerint állítják össze 🙂 2. 2 hete sajnos volt szerencsém néhány német körházat belülről is “látni”, a keleti részen ami köztudott, hogy elmaradottabb a nyugatiakhoz képest. Maradjunk annyiban, hogy sem körülményekben, sem higiéniai szempontból, és pláne az egészségügyi dolgozói létszámot tekintve, amiből aztán fakad a nagyságrendekkel gyorsabb, alaposabb eljárásrend, nem is beszélve a hozzá tartozó korrekt tájékoztatásról, vagyis, semmilyen tekintetben nem emlegethető egy lapon a hazai “ellátással”! 3. napokban itt helyben nagy felháborodást okozott, hogy boltokat és… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Tisztelt..”Cole”…értelek én….de akkor ezek szerint mivel itt van még a nyakunkon a virus tehát maszkot vissza mindenhova!!! Csak igy van értelme a totális megelőzésnek! Vagy?

donnarumma
Olvasó

“Én komolyan nem értem.”—szerintem sem érted.

crazybasket
Olvasó

Teljes mértékben felháborítana, ha egy ilyen dolog miatt nem lehetne bajnokság vagy a meccseken nézők! Én mindent megértek tényleg és ezen idő alatt is figyelek mindenre az idősebb rokonaimnál is, hogy nehogy elkapják(már ha van mit), de ez a vicc kategória lenne ha újra eljátszanák ezt velünk! Legyen akkor saját felelőségre a meccsen való részvétel vagy akármi, de meccs és nézők kellenek őszől! Ha a buli mehet, ha a foci meccsek mehetnek ez miért ne mehetne? Második hullám?? Hagyjuk már, tanuljunk meg tényleg ezzel együtt élni mint minden hasonlóval tesszük jó ideje! Amíg a világban jóval nagyobb a napi halálozási… Olvass tovább »

Buborka
Olvasó

Szerintem ezeket a nyilatkozatokat a helyén kell kezelni. Mind a költségvetés, mind a légiós kérdés változhat az idők múltával, hiszen bármikor kaphatnak a klubok innen-onnan segítséget, ezért változhatnak a feltételek is. Emiatt számonkérni bárkit felesleges.
Én azt is el tudom képzelni, hogy Balogh Máté magyarrá válása után a Körmend keres egy ötödik légióst, ha az anyagiak megengedik, és szükségük van rá.

JR.Benitez
Olvasó

Igy van kár keverni valóban 4 légiós plusz Balogh volt beharangozva Körmenden. 4 jó légiósuk lesz ez már szinte biztos. A 40 százalékot meg senki nem hitte el szerintem lapozzunk. Mikor mi 4 helyett 2 légióssal voltunk, egyik gyenge másik sérült. Aztán hoztunk harmadiknak egy viccet aki sem futni sem felugrani nem tudott. Csak állt és sétált. Minden idők legrosszabb légiósa akit láttam. Na az akkori mi kis vicces csapatunk a kőkemény konszolidáció idején sikerült 25 százalékot lefaragni. A 40 az vicc. Utazás kaja minden drágább mint tavaly volt. Bárki bármit mond, a bérek sem kevesebb, a komolyabb drágulást úszták… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Hát igen, a politikus olyan mint a bűvész, “csak a kezemet figyeljék”, 🙂 de azért itt is nyugtával a napot, mert gondolom a -40% teljes szezonra értendő!! Ezért én még óvatosabban fogalmaznék, hogy az előttünk álló szezon milyen lesz, mert én úgy gondolom, hogy hasonlóan ahhoz mint amit pl. a jászberényi menedzsment kommunikált, hogy tulajdonképpen előre próbálnak menekülni, -vagyis először a vállalások és majd közben próbálják hozzáigazítani a forrásokat- szerintem ez több csapatnál is így lesz!! Aztán ha netán ez nem a tervezettek szerint jön össze, ami simán bent a pakliban, akkor lehet majd visszalépegetni a realitások talajára!! Persze kétségtelen… Olvass tovább »

gmbh
Olvasó

Mit hallottál az Egerszegiekről?

JR.Benitez
Olvasó

Hogy 2 nagyon komoly csapattól hoznak komoly légióst. Illetve jól haladnak a tárgyalások. Addig amig ez a 2 nem realizálódik más irányba csak puhatolóznak. Ennyit hallottam. Ha vki többet tud, egészitse ki én is kíváncsi vok.

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok! Jó játékos. Úgy hallani 2 magyar csapat is hivta. Újra leirom amit pár hete. Akkor mindenki kinevetett. Semmivel nem lesz gyengébb az idei bajnokság a tavalyinál. Lehet itt több csapatnál megszoritásokat beharangozni, mégis mki keményen beigazol. Virus ide, vírus oda. Kár volt ez az egészet temetni itt néhány embernek pár hete. Jó lesz ez szinte mindenhol! Aminek nagyon örülök, mert nincs rosszabb a gyenge színvonalú meccseknél. Legyen izgalmas, magas színvonalú, abszolút kiszámíthatatlan pontvadászat!!!!

balldontlie
Olvasó

Teljesen igazad van. Alba, Falco, Paks, DEAC, Szolnok, MTE szerintem jó lesz, aztán korrekt csapat várható még szerintem Berényben is, Sopron is odaérhet. Alább “hallani”, hogy az OSE és a Kecskemét is alakul a háttérben.

JR.Benitez
Olvasó

Hála istennek

Boban
Olvasó

Én is örülök neki, hogy várhatóan nem lesz gyengébb a bajnokság színvonala, de ez csakis annak köszönhető, hogy nem piaci alapon működik az egész, hanem a TAO-ból és az állam közeli cégekből ugyanúgy ömlik ezután is a sportba, mint eddig.

JR.Benitez
Olvasó

Boban igy van. De bármennyire is egészségtelen ez, még mindig ez a kevésbé rossz mintha sehogy se lenne finanszirozva….

Boban
Olvasó

Persze, nekünk jobb, mert élvezhetőbb és jobb a magyar bajnokság, csak ezzel k.rvára becsapjuk magunkat, és, ha egyszer esetleg meg fog szűnni a TAO rendszer, akkor nagyon sok helyen érheti majd meglepetés az embereket, csapatokat.

abcabc
Olvasó

Melyik az a kettő ?

JR.Benitez
Olvasó

Én 2 keleti csapatot hallottam.

egismte1
Olvasó

Ez jó hír!

Kendeffy Botond
Olvasó

Welcome on board Travis! MTE forever!

balldontlie
Olvasó
Redbid
Olvasó

Eszméletlenek ezek a zsákolások, tulajdonképpen a gyűrű 2-3m-es körzetéből képes bárhonnan behúzni a jó ütemben feladott labdákat!
Kiváló játékos, és egy szerény jó srác aki mindenkinek előre köszön!!

Downtown
Vendég
Downtown

az egyik legjobban várt hír Kormenden 😀

alakul a csapatunk, és kezdhet az ember annak is szurkolni, hogy rendben, nezokkel, szurkolotaborokkal, sörrel, minden egyébbel induljon oktoberben a bajnoksag! 🍺

Sajka
Olvasó

Jó lesz a Körmend is.
Érdekes izgalmas bajnokságra lesz kilátás. A Falcó továbbra is abszolút esélyes, de erősödött jócskán az Alba. A Paks stabil csapat maradt, a Debrecen is az első öt között van. A Szolnok, Körmend is meghatározó lesz. Aztán nem tudjuk, hogy a Jászberény, Sopron mire lesz képes, de gyaníthatóan erősödtek tavalyhoz képest. A ZTE-t még nem látom, a Kaposvár is sötét ló. Érzésem szerint egyelőre a Szeged, Pécs, Kecskemét, OSE lóg egy kicsit ki lefelé, de ez légiósok függvényében változhat.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Javarészt egyetértek. Az OSE kerete is teljesen kész van a háttérben, ők se lesznek rosszak! Kecskeméten pedig sokkal – sokkal több lóvé és jobb csapat lesz mint az előző években.

Master1
Olvasó

-40%…😃😃😃😃😃😃😃🤦🏻‍♂️

basketbull
Olvasó

Három légiós…😃😃😃😃😃😃😃🤦🏻‍♂️

Downtown
Vendég
Downtown

Küldöm az Àmokfutók – ne sírj című számot 🍺

Pbask
Olvasó

Nem hiszem,sírás,csak felesleges -sokadjára- ilyen blődségeket-szurkolókat megvezető cuccokat lenyilatkozni.
Én örülök,erős lesz a bajnokság.

Motoros
Olvasó

Senki nem mondta hogy 3 légiós lesz.

Ja de,tavaly George🤣🤣🤣🤣

Pbask
Olvasó

Egy erős négyest akartunk,nem sikerült, ebből árból jött Lake-Washington,láttuk egyikük sem váltotta meg a világot. Amblokk ez nem ide tartozik most.

Redbid
Olvasó

Nem kell onnan állandóan sz@rt kavarni, és akkor semmi gond, mert a nyilatkozat világos mint a nap, csak valahogy nehezetekre esik pontosan idézni és értelmezni a dolgokat!!! “Mai sajtótájékoztatónk részletes kivonata 2020-06-09 Szurkolóink és az érdeklődők itt részletesen elolvashatják, mi hangzott el az Egis Körmend mai sajtótájékoztatóján. .. kérdésre válaszolva Hajba Ádám elmondta, hogy a következő szezonban csak egy darabig lesz öt idegenlégiósa a csapatnak. Ez úgy lehetséges, hogy a tehetséges fiatal, Balogh Máté még külföldiként kezdi meg a szezont a felnőttek között, de idény közben –a magyar állampolgársága mellé – megszerzi majd a kosárlabda magyar státuszt is. Ezt követően… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés