Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megszorítások az Albánál

Csökkentik a kiadásokat.:

:

A fehérvári csapat weboldalán megjelenő közleményt változtatások nélkül közöljük.

Az Európát sújtó és hazánkat is érintő energiaválság és az eredményeként megjelenő piaci krízis nem kíméli a sportszervezeteket, a sportlétesítményeket sem. A kialakult gazdasági környezet klubunkat is még nagyobb takarékosságra és a kiadások csökkentésére kényszeríti működésének fenntartása érdekében. Annak érdekében, hogy szurkolóinkkal együtt közösen örülhessünk az Alba hazai győzelmeinek és ne kelljen mérkőzések és edzések idejére bezárni a csarnokot, megszorító intézkedéseket kellett bevezetnünk.

Hétköznapokon, hetente egyszer a csarnok épülete bezárásra kerül, ami vonatkozik az irodákra, öltözőkre egyaránt. Ezeken a napokon teljesen leáll a létesítmény, edzések sem lesznek megtartva.
Az irodai dolgozók csökkentett munkaidőben végzik tevékenységüket, a „day off”-on pedig „home office”-ban dolgoznak.
A csarnokban koncentráltan kerülnek megszervezésre az edzések, melyeken kizárólag csökkentett intenzitású világítás használható. A létesítményben a fűtés is szabályozott üzemmódban működik, munkaidőben 18-19 fok, munkaidőn kívül pedig 16 fok a megengedett hőmérséklet.

Egy részletes felmérés alapján kidolgozott protokoll szerint ütemezve kerül bekapcsolásra a világítás a bajnoki mérkőzéseken annak érdekében, hogy a kezdéskor már a rendezési előírásoknak megfelelő fényerőt biztosíthassuk.

A biztonsági és portaszolgálatot teljesítő kollégák óránként ellenőrzik a bevezetett szabályok betartását és a nem használt épületrészek világításának lekapcsolását.

Egyértelmű a célunk, hogy szigorú, rendkívül takarékos gazdálkodással is biztosítsuk a létesítmény működtetését, elkerülve az esetleges bezárást és az ezzel járó további gazdasági hátrányokat, plusz kiadásokat.

Bízunk benne, hogy a megnövekedett energia költségeket ezen kezdeti megszorító intézkedések bevezetésével részben tudjuk kompenzálni és így biztosítható klubunk zavartalan működése, a létesítmény üzemeltetése, dolgozóink megtartása, az edzések és a mérkőzések lebonyolítása.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve még számos olyan intézkedési csomagot dolgoztunk ki, amelyeket szükség esetén életbe léptetve továbbra is biztosíthatjuk csarnokunk, csapatunk további működését.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Parus majorCsippared-black01Mendez Recent comment authors
Parus major
Olvasó

Azért az megnyugtató, hogy Somogyi fizetése nem csökkent.

Csippa
Olvasó

Európát súlytja, minket csak érint, mégis itt van a legnagyobb c*mi ???

Mendez
Olvasó

“Európát súlytó…” ???

red-black01
Olvasó

Azért “súlytó”, mert nagy teher ez nekünk 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés