Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megszólalt a másik fél is a Körmend-Falco kapcsán: Több dolgot is tisztázni kell!

Az Ultras Savaria Basketball csoport közleménye.:

:

Az Egis Körmend közleményét követően ezúttal megszólalt a másik fél is, ugyanis az Ultras Savaria Basketball csoport elküldte szerkesztőségünknek az ő közleményüket, melyet változtatás nélkül közlünk:

Az Ultras Savaria Basketball csoport helyesbítő közleménye a legutóbbi idegenbeli Körmend meccs (2021.10.09) és az azt követő hírek kapcsán.

Kezdenénk azzal, hogy azért vártunk idáig, mert ennyi időbe telt 100%-os információkat szerezni és nem megtéveszteni a nagyérdeműt, mint ahogy azt tették a körmendiek. Több dolgot is tisztázni kell! Először is azt, hogy hogyan kezdődött a balhé. Egy hazai szurkoló jött át lepofozni egy Falcót éltető kissrácot, majd ezután átrepült a területre egy sörös pohár, ami fejbe találta egyikünket. Ezután kezdtek el repkedni a poharak a két szektor között.

Van egy dolog, ami viszont ennél is fontosabb, ami miatt az egész vendég tábor egy emberként hördült fel. Mi nem zaklattuk, vagy inzultáltuk a hírekben említett kerekesszékes srácot. Biztos forrásból tudjuk, hogy az illető azokból a sörökből kapott a nyakába, amiket a két tábor egymás felé dobált. Rettenetes, átgondolatlan döntés volt őt az úgynevezett ütköző zónában tartani. Mindenesetre a történtekért mi már elnézést kértünk tőle. A körmendi klub láthatóan a vaksötétben tapogatózott, amikor közleményükben kijelentették, hogy a sértett srác és kísérője egy szezonra szóló körmendi bérletet fog kapni. Nos, ő egy Falco szimpatizáns, ez egy határozott öngól volt. Az ezzel kapcsolatos részét a közleménynek később eltüntették, de az internet nem felejt.

Ki kell térni a szervezők és a szövetség felelősségére is. Ilyen volumenű örökrangadót, ismerve a két szembenálló csapat szurkolótáborának viszonyát, normál biztonsági kockázatúnak nyilvánítani óriási hiba volt. Amennyiben a mérkőzés megkapta volna a fokozott biztonsági kockázatú besorolást, a rendőri jelenlét okán valószínűleg nem kerekedett volna ekkora balhé.

Továbbá meg kell említeni azt is, hogy a televízióban (TV2 – Tények plusz 2021.10.10) a körmendi szimpatizáns hamis, illetve félrevezető nyilatkozatot tett. Várjuk a mielőbbi helyesbítést. Szomorú dolog, de röviden reagálnunk kell arra is, ha a körmendi “b”közép nem jön át és nem provokál, akkor nincs ez a szituáció. Nem értjük, szigorú biztonsági intézkedés mellett, hogy fordulhat elő az, hogy ők át tudnak jönni a vendég szurkolói szektor mellé (ami minden Körmend – Falco meccs végére jellemző). Ez Szombathelyen elképzelhetetlen.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

120 hozzászólás

120
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
87 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
Kendeffy BotondSoós SándorEndreGézukaSzurker Recent comment authors
Endre
Olvasó

Ìgy màr èrthető mindenki hibàs, csak ti nem. Ezèrt felesleges volt ùjra “szerepelni”.

Gézuka
Olvasó

az USB mindig ártatlan…. ti sosem anyáztok, sosem f@asszopóztok, stb. titeket támadnak meg csúnya, gonosz hazai táborok… mindenki szombati igaz-e?

Szurker
Olvasó

Olvassuk/látjuk a történetet szombathelyi szemszögből is végre, ennyi haszna van ennek a cikknek. A lényeg: Egy szóval nem mondta senki szerintem, hogy a Falcos srác ártatlan lenne, bár kép- és hangfelvételen nincs a személy kiemelve, hogy konkrétan mit csinált. Azonban szerintem ha (az elmondások szerint) mutogatott vagy esetleg anyázott, akkor fel kell pofozni a csávót? Most komolyan? Egy zete-körmend (vagy fordítva) meccs például sohasem kezdődne el, ha ott is a mutogatásért, anyázásért nekiállnának pofozkodni… Más: A magam részéről csak egy kérdés merült fel: ha és amennyiben ugyanezt a szituációt megfordítjuk és Szombathelyen egy Falcos ütött volna meg egy körmendi gyereket/kiskorút,… Olvass tovább »

Soós Sándor
Olvasó

Egyből hívnák Szalay Ferit, hogy 3 zártkapus meccs legyen az Arénába… Knézy pedig bemondaná, Szolnok ellen mindenképpen zártkapus meccs legyen mindegy mikor játszanak.

Drazsen Petrovics
Olvasó

“Megszólalt a másik fél”,az egyik fél megszőlalását a Bb1-en lehet olvasni? A körmendi klub közleményét olvastam, a szurkolókét nem, továbbra is végtelenül egyoldalúnak és elfogultnak gondolom a szombathelyi szurkolók által írt Falco-portált. Bántani egyik szurkolót sem kell, függetlenlenül attól melyik csapatnak szurkol, akár szombathelyi, akár körmendi.
A Bb1 Körmend-utálata folyamatos, jó lenne, ha független, tárgyilagos szakportálként működnének.
Csak a Körmend!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez az Usb szint, kb olyan, mint a Bebes szint

Mendez
Olvasó

Meg mint a kőhajigáló szarvas szint…

Baback
Olvasó

Amúgy meg a tolókocsis kis srác se Körmend se falco szurkoló nem volt…
Csak szereti a sportot és azért szeretett volna meccsre menni…
Körmend valószínű ezért is ajánlott bérletet..

Rolex
Olvasó

Mocskos sárga gecik.
Kurvák vagytok..❤️?

Mendez
Olvasó

Alig 300-an vagytok egy nemzetközi meccsen.
Szégyen.

Vulcano
Olvasó

Kibővült a szókincsed?

Lacataylor
Olvasó

A szád is még tele lesz sárga g@civel, csak tudd nyelni…

IstiPisti
Olvasó

Az Ultras Savaria Basketball csoport által írt közlemény annyira hiteles és igazságfeltáró , továbbmegyek irodalmi , mint amikor a fogatlan letenyei Mari nénit megkérdezik a Paks2 építésének biztonsági szintjéről !!!!!!!!!!!!!!!!

Motoros
Olvasó

Ezt a közleményt 1 óvodás írta?????

Legközelebb ketrecbe a sárga makikkal????

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

Mendez
Olvasó

A tökfilkó elveszve is hálót fog vágni az istállóban homokos!!!
????

CsakazMTE
Olvasó

Most játszik a “nagy” csapatod, nem azt kéne nézned mendez?

Mendez
Olvasó

Nézem, de sajnos itt jobban szórakozok rajtatok, mint a meccsen.
Edzőmeccsnek is gyenge jelenleg…

CsakazMTE
Olvasó

Kivételesen egyet tudok veled érteni ?‍♂️

Marillion
Olvasó

18.58-kor még éppen szünet van!

Ev.Ok.
Olvasó

Rolleros hogy megy az ingatlanozás? ? Vigyázz mit írsz, mehetsz megint a szőnyeg szélére ???

Rouge
Olvasó

Ultras Savaria Divatból:

“Mi nem zaklattuk, vagy inzultáltuk a hírekben említett kerekesszékes srácot…
Mindenesetre a történtekért mi már elnézést kértünk tőle.“

Elnézést kértek a semmiért.
Igazi ultrák :);):)

Black Bird
Olvasó

Ha nyakon öntlek sörrel, akkor ezek szerint nem kell elnézést kérnem tőled?

“az illető azokból a sörökből kapott a nyakába, amiket a két tábor egymás felé dobált”

Olvasás, szövegértelmezés… 😉

Lightbringer
Olvasó

Csak a szokásos szarvashiba. ?

Rouge
Olvasó

Nem, ezért ne kérj bocsánatot, az ultráknál ez nem számít inzultálásnak.

“Mi nem zaklattuk, vagy inzultáltuk a hírekben említett kerekesszékes srácot…”

Ez csak ilyen vicces, jópofa dolog:
leöntelek sörrel, fejbedoblak stb.

Black Bird
Olvasó

“az illető azokból a sörökből kapott a nyakába, amiket a két tábor egymás felé dobált” Segítek, elmagyarázom akár torreádor nyelven is ha úgy jobban érthető 😉

Lacataylor
Olvasó

Sz@rvastagja vagy, nem itt kéne okoskodni agancsos….

Mendez
Olvasó

Hol voltál eddig ??
Körbejártad Baszföldet aztán nem jött szembe a Barcelona tábla?
?????

Lacataylor
Olvasó

Sz@rvashibát keresni, Sz@rvasgerinctelen szájából, Sz@rvasbőgés!

Ev.Ok.
Olvasó

Rúzsos úgy hiányoztál mint a mókusnak az erdőtűz ???

Lacataylor
Olvasó

Pláne a Sz@rvasnak!!!

Heindrich
Olvasó

Azért vártunk eddig mert ki kellett javítani a helyesírási hibákat!.

Kissadam91
Olvasó

Hát ez a közlemény pont olyanra sikerült, mint maga a csapat…

Mendez
Olvasó

Köszi!
A csapat ugye hibátlan…

Milos
Olvasó

Ezt a közleményt hányan sikerült összehozni? Elég gyér lett ??

97MTE00
Olvasó

Ha már a másik fél reagált, legalábbis is cím szerint, akkor egy Falco nyilatkozatot vártam volna. Kíváncsi lennék ők hogyan látják a történteket. Most viszont az várom, hogy elhatárolódnak a cikk stílusától. Gondolkodtam mit írjak, de először inkább megnézem a meccset ismét. Lehet mindent rosszul láttam a helyszínen, tényleg megnézem mi volt a közvetítésben.

Vulcano
Olvasó

A Körmend elnézést kért, amiért azt kamuzta, hogy a tolókocsis srác körmendi volt és a falcosok inzultálták?

97MTE00
Olvasó

Igazad van

Csippa
Olvasó

El tudom képzelni, hogyan zajlott ezen levél megírása ?
” Na, akkó kiírja bm?…majd én bm.. akkó irgyad, hogy mé vót így, nem úgy, de nehogy ám aztat beleírd, de azt meg Igen…de bm, azt is írd, h mi vártunk a tényekig frankón, meg qrvara atgondoltuk ám, h a qrva anyjukat v várjá, mégse, mi nem beszélünk így bm…na vááárjá, azt írd át, úgy köll nekik, így má tuti mindenki beveszi, h mi vagyunk a faszák, ők a g*cik…höhöhö, ez qrva jó lett bm…nehogy átóvazsd,küggyük be, amúgy is kibasz**ttul okosabbak vagyunk náluk meg szebbek is, de tutira f*szán bm…”
??????

Vulcano
Olvasó

Tőlem aztán bele lehet kötni, bizonyos részekbe, de az tényleg, kurva gáz, hogy a Körmend közleményben hazudozik a körmendi tolókocsis srácról, akit a csúnya falcosok zaklattak és doblátak, majd miután rájönnek, hogy a srác kurvára falcos, akkor csak kitörlik a részt a közleményből és még csak egy bocsot se mondanak, ekkora kamuzás után. Meg még annyit. Hogy ezt a közleményt egy szurkolói csoport írta, a másik viszont a Körmend hivatalos felületeire került ki Kozma Gergő álltal. A Falco csapata semmi valótlanságot nem állított az incidensről, a Körmenddel ellentétben.

CsakazMTE
Olvasó

Még annyit hozzá teszek ha az “ártatlan” falco tábor nem próbál meg átjutni a hazai szektorba akkor a b közép nem indul meg feléjük ?‍♂️

donnarumma
Olvasó

ezt is rosszul tudod…a hazai szektorba egész addig senki nem akart átjutni amig meg nem jelent a b közép! Addig kiabálás és sördobálás volt(sörrel a pofozkodós faszit akarták megdobni,) aki visszahúzódott a többiek közé.
ez is tárgyalás alatt van a rendőrségen

CsakazMTE
Olvasó

Rendben, elhiszem, hiszen ti tudjátok

donnarumma
Olvasó

nem én tudom így..le van írva a jelentésben és a kamera felvételek is ezt bizonyítják….
Szerintem csak azt keresed,hogy lehet ezt rákenni a másik félre…
-tolókocsis-nem jött be
-ti ütöttetek először-nem jött be
-ti dobtatok először-nem jött be
-ti indultatok meg először-nem jött be

Olyan dolgok miatt hergeled magad, meg itt a jó népet és ítéled el a Falcót amit ti csináltatok!
Nyílván megvan a Falco szurkolók felelősége is, hisz nem kötelező mutogatni(visszamutogatni) visszadobni,visszaütni stb…
De a meccs után amiért csürhének stb. tituláltátok itt többen is a vendégeket, azokról kiderül-kiderült hogy ti tehettek legalább 80-20 % ban…es ezt nem én találom ki, hanem a felvételek bizonyítják.

PL
Olvasó

Te hol olvastad ezt a jelentést?
hol láthatóak a kamerafelvételek? (ha nem M4es felvétel)

donnarumma
Olvasó

ott…

PL
Olvasó

ott helyben olvastad a jelentést? (ha jól értem?)
csak nem rendőr vagy? ?

donnarumma
Olvasó

az eszem megvan hozzá✌️?

PL
Olvasó

hát…rendőr ismerőseimnek erről más a véleménye. Nem lett lezárva az ügy, de te olvastad, és ismered, és ebből idézgetsz, hogy ki hol hibás?
Hajjaj…

donnarumma
Olvasó

a vélemény meg a tény között akkora különbség van, mint az MTE meg az mtsz között….

wiley
Olvasó

Az ártatlan kis B közepetekből már rég ott voltak jópáran….

Marillion
Olvasó

Akik a Kőrmend táborból jőttek át azok kimentek a csarnokból és a másik oldalon meg simán bejöhettek! Ezt a bíztonságiaktól tudom! Na ennyit akkor a két tábor teljes elválasztásáról.

jozsi67
Olvasó

Elég kocsmanyelven lett megírva ez a szintén szubjektív közlemény. Mindkét oldalnak megvan a felelőssége, ebben biztos vagyok, Körmendiként is. Pontosabban több oldalnak is, mert nem lehet szó nélkül elmenni a meccs biztonsági minősítése előtt sem. Valamint ott vannak a biztonságiak. Őket sem minősíteném, csak a videók alapján, de ami feltűnt az egyik felvételen a következő. Ott, a balhéban, a rendet visszaállítani próbáló biztonságiak között, egy hölgy is volt. Biztos hogy női biztonsági őrt is kell hozni egy ilyen meccsre, illetve, beküldeni a dzsumbujba, ha áll a bál ? Mindenestere kíváncsian várom a rendőrség álláspontját és azokat a szankciókat, amik nyilván… Olvass tovább »

PL
Olvasó

kell női biztonsági őr a beléptetésnél. Oda biztosan, a motozáshoz. (vagy minek hívják)

Beküldeni nem kéne. Fotókat elnézve, semmi esélye ekkora emberek ellen.

PL
Olvasó

Van, amiben a Szombathely a legjobb ? Szombathely a millió kamunick országa ?

Melyik csapat szurkolói azok az ma Magyarorszagon, amelynek tagjai kamunickeket gyártanak, ezzel is hergelve az ellenfél szurkoloit:
csakakörmend  (már az új körmendi Vendegkonyvben is jelen)
sargaparna
polgarmesterUr
fjodaMTE

Melyik csapat szurkolói azok Magyarorszagon, amelynek tagjai kamunicket gyártanak, és belépnek a Szolnok zárt szurkolói csoportjából, ahonnan kilopnak egy üzenetet, amit nyilvanossagra hoznak? 

Gratulálok, ebben tényleg TI vagytok a legnagyobbak! ?

2lee14
Olvasó

Most mit vergődsz már annyit istenem

PL
Olvasó

igazad van, inkabb csinálok gyorsan egy új nicket ??

Vulcano
Olvasó

Máshoz nem nagyon ért.

PL
Olvasó

gondolom érzékenyen érintenek ezek a dolgok. Pedig Te még értelmes Falcós is vagy. Ne vedd magadra. Az vegye, aki csinálja.

Vulcano
Olvasó

Köszönöm. Ekkora dícséretet se kaptam még. Minden falcos egy orbitális nagy geci, de én azért szódával elmegyek. Jó tudni.

PL
Olvasó

Tőlem már sokszor hallhattad magadra a korrekt szót. Ahogy Pbask is. Meg még páran.
Továbbmegyek: az indexes falcós fórumot kifejezetetten kedvelem, na nem Circo miatt, hanem a sok jó elemzés/vélemény miatt. Kosarlabdacentrikus hely, kosárlabdaval. Kifejezetten jó.

Dallas
Olvasó

Legyen a nevük innestől ! : Pegazus

🙂

donnarumma
Olvasó

huu az volt a kedvenc cipőm

Dallas
Olvasó

🙂
ez a válasz olyan volt hogy Varga Jucus se tudott volna jobban terelni 🙂

donnarumma
Olvasó

próbálok nem “anyázós témát”érinteni?

egismte1
Olvasó

Hazudtok!!!!! Csak a Falcot éltető gyerek, beszarok. A mellette lévővel együtt, aki lehet, hogy az apja ujjgörcsöt kaptak. A kemény mag csak úgy magától átsétált, mert nem volt előzmény, ugye? 100%-os információ – persze a ti szemszögötökből. Nincs csak fekete, meg csak fehér, mindig valahol középen van a valóság ilyen esetekben.
Felmentitek magatok, ti vagytok a szentek! Ja persze, meg a faszom!

Mithridatész
Olvasó

Tehát összegezzük a falco drukkerek kívánságait, a következő Körmend meccsre:

1. Pesti biztonsági céget alkalmazni(TCS), 2 méteres kommandósokkal, akik ha csúnyán nézel, már ki is vágtak a a szektorból. – Szerintem nem gond, még a körmendi szurkolók is beszállnak pénzzel, ha ez kell nektek! Nem sokan maradtatok volna, ahogy viselkedtetek.

2. Dobálózás elleni védelem. – Plexi fal körbe, felül háló! Jó komfortos lesz. Mi láttuk ezt Fehérváron és Velencében is. Fene tudja.
Köpködni viszont nehezen tudtok bent, mert ha a plexi tiszta nyál lesz, nem láttok ki, erre figyeljetek majd!

Noname
Olvasó

A meccset ki nyerte??
Mint 13 éve általában?

Lacataylor
Olvasó

ENNYI

donnarumma
Olvasó

Te szerencsétlen..Szhelyen a “majomfogóhálót” eddig egyedül nektek kellett felhúzni? mert táncosokat dobálgattok
-a kommandós jó ötlet..az első 2 helyi kapott volna egy sallert aki megindul a vendég felé és nincs a balhé…
eszébe sem jutott volna egy vendégnek sem elhagyni a szektort-tudod pont megynyertük a meccset
– a sört a pofozkodós faszi dobta be a Falcosok közé-ez volt az első dobás..(felvétel van róla+a rendezői jelentés is tartalmazza)
– Rendezőt meg senki nem ütött meg és fordítva sem(a jelentés szerint) birkózás és leszorítás történt..

CsakazMTE
Olvasó

Ha a lányok nem mutogatták volna a középső ujjukat oda fel akkor nincsenek megdobálva akkor

Veletek egy probléma van, azt hisztek nektek mindent szabad aztán egy ország utál már titeket

Vulcano
Olvasó

Így van ha valaki bemutat vagy beszól akkor azt meg kell dobálni, vagy méginkább, pofán kell baszni. Akkor is ha gyerek vagy lány.

donnarumma
Olvasó

szép válasz..?
így már szabad lányokat dobálni…
mondjuk nem nagyon vártam mást..
köszi✌️

Marillion
Olvasó

Egy ország utálja a Ferencvárost…egy ország útálja a Falcót…Voltunk,Vagyunk,Leszünk!

Mithridatész
Olvasó

No nézzük akkor az esetet, “donna” által leírva: Egy idős körmendi szurkoló – kezében egy sörrel – átsasszézott tucatnyi biztonsági őr között, majd orvul megütött, egy a meccset néző falcost, aki még csak nem is sejtette, hogy egy szektornyi körmendi van mellette. Ezután visszatért a saját szektorába – még mindig a sörrel a kezében- és visszafordulva elhajította a poharát a vendégszektor irányába. Aztán a megzavarodott biztonsági őrök egymásra támadtak, és közülük többen is a földre kerültek. Közben a falco szurkolók hagyták, hogy testüket a Föld szívcsakrájának békehullámai átjárják, és nyugodtan szemlélték az eseményeket. Maximum, egy kis nyálcsorgás volt megfigyelhető, de… Olvass tovább »

PL
Olvasó

meccset néző Falcos GYEREK…igaz 15eves,és bőven tudja,mit jelent a kozepso felemelt ujj. De gyermek.

donnarumma
Olvasó

hát ha neked a tények leírásából ez jött le….
csoda hogy írni meg olvasni tudsz!

GalHedvig
Olvasó

Az amúgy meg van, hogy akik itt püfölték meg anyázták egymást, azok Haladás meccsen egy táborban tolják hogy “MINDENKI SZOMBATHELYI”?

Keller Ákos Cicája
Olvasó

jaj szegény usb mindenki hibás csak ti nem….
Facebook/Instagram posztjaitokra meg matricáitokra azért rá kellett tenni a huligán H betűt 😀
Nagy huligánok aztán ha van valami meccsen akkor rögtön magyarázkodtok meg telesírjátok a facebookot.
Bohócok ?

PL
Olvasó

0. a DE tagok mióta lettek ekkora kosárszurkolók? ? 1. 15 eves és kissrác?  ?  nálam azok a 7-8 évesek..   2. az első dobott sör a Falco iranyabol jött 3. még akkor, amikor csak a szektorban ülőkkel  volt szópárbaj, máshol ülő/álló körmendiek oda sem értek.  Eltelt nem kis idő, és ugyanmár, ne álszenteskedjünk, de melyik ultra tábor nem ugrik arra, ha egy családokkal, gyerekekkel teli szektorral kezdenek a vendégek szópárbajozni/sört dobálni?  Ugyan már! Bármelyik tábor megjelenik ugyanígy!  (az azt követő adok-kapokkal nem értek egyet…a sördobálást mindkettő oldalról elítélem!) 4. ha Falcos a tolószékes, akkor miért nem lett neki hely szorítva… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Van még lejjebb cinegék!?!?

Vulcano
Olvasó

Szerencsére kövekkel való dobálásra nem került sor. Az másik város.

Kormend3
Olvasó

Tehát mindenki hibás csak ti nem
Okes
Amúgy akinek meg nem tetszik hogy kicsi a csarnokunk -istalo ahogy a nagyvarosiak hívják…csak azt tudom tanácsolni mint Cili néni:MARADJON OTTHON .

Mendez
Olvasó

Aprócska hiba, hogy nektek is kicsi az 500 fős vendégszektor és nem maradtok otthon, beültök a Falco szurkolók közé…és láss csodát ebből Szombathelyen még soha nem történt verekedés.
Körmenden meg nem tudták megoldani, hogy az elszeparált vendégszurkolók és hazaiak ne verekedjenek össze.

Kormend3
Olvasó

A ti régi csarnokotok is kurva kényelmes volt ám faszikam…

Borbély Lajos
Olvasó

Ej, vendégként mi is szép dolgokat éltünk anno ott meg. De a nehézségek ellenére is mindig öröm volt odalátogatni, különösen akkor, amikor jó volt mind a két gárda és éles meccsek voltak.
Az évek majd megszépítik (talán) ezt az incidenst is.
Hajrá Körmend és hajrá ZTE.

Yellowblack
Olvasó

Hajrá Körmend és Hajrá Zte??? Ennyi erővel Hajrá fradi és Hajrá lilák??

Marillion
Olvasó

Na kérem akkor ezt is megértük Zalaegerszeg és Kőrmend Szombathely ellen ősszeölelkezik! Alakul ez! Igaz én is fogtam már kezet box nélkűl Újpestiekkel is csak a derby napján arra a full 24 órára nem! Hajrá Fradi+Hajrá Ute!

PL
Olvasó

azért enyhe komplexusod az van ?

ki olelkezik itt kivel? nem látom???
mert leír egy emléket? ki az a körmendi itt, aki “visszaölelt”? ???

gyerekek, azért túlzásokba ne essünk! ?

Sajka
Olvasó

Mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött. 🙂
Megy itt is a szerecsenmosdatás, mintha ártatlan báránykák lennénnek a szombathelyiek is. Hagyni kéne már ezt az özengetést. A BB1 is egész héten csak ezt tolja, tovább növelve a feszkót, de hát ugye az ilyenre meggy a kattintás….

Redbid
Olvasó

Arról persze síri csend van, hogy akkor miért is verekedtek közülük sokan magukból teljesen kivetkőzve a biztonságiakkal???? Talán mert ők pont meg akarták akadályozni a szurkolói összecsapást, és ha már az nem ment akkor verekedjünk meg velük?? A képeken és a kamerafelvételeken sárga-fekete öltözetű verekedőket látni! Arról sem szól a fáma, hogy is van az, hogy vannak köztük olyanok, akik már szinte a mérkőzés elejétől, hogy finoman fogalmazzak, sokkal jobban voltak elfoglalva a körmendi szurlolókkal, mint a meccsel és a szurkolással! Talán ennek következménye lett a pofon, amit azért úgy rohadtul nem értek, hogy ha ekkora összetartó ez a banda,… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

azert Te is jól megmagyarázod … – Téged nem az zavar, hogy covidoztok – nem az zavar, hogy hazai ment oda a vendégekhez – nem az zavar, hogy hazai ütött először – nem az zavar, hogy Ti feleltek a rendezésért és elbasztátok – nem az zavar, hogy mit keresnek 2 perccel a meccs vége előtt b-közepes hazaiak a vendég szektornál – nem az zavar, hogy ti dobtatok át először – nem az zavar, hogy gusztustalanul behazudtátok ezt a “tolószékest zaklatták” szorit… Téged az zavar, hogy ezek a ronda Falcosok ahelyett hogy ezt mind eltűrték volna(biztosan jobb lett volna), visszatámadtak! Az… Olvass tovább »

PL
Olvasó

tehát a cuki táborotok csak szurkolt? el kell hogy keserítselek: a táborotok szélén állók akkor is a körmendieknek mutogattak, magyaraztak, amikor mar 10 ponttal mentettek. A meccs se erdekelte őket. Ez közvetlenul a balhé előtt volt… Nem csípem ha hazugsággal vádolnak, főleg ha ezt épp láttam…es nem is értettem, hogy 10pontos elonynel minek?

donnarumma
Olvasó

nem mondtam hogy nem volt ilyen, az nem igaz hogy egész meccsen csak “anyáztak meg mutogattak” a felvételeken látszik, hogy ez nem igaz! Nézd vissza nyugodtan az utolsó negyedet! egyszer nem látod, hogy ott mutogatás vagy bármilyen vita lenne!
Szerinted körmendi nem mutogatott a meccsen? akkor mennjek oda verjem pofán!? Minden rangadón van mutogatás, ne legyünk álszentek! Biztos vagyok benne hogy itt is volt..de ez nem lehet “oka” a balhénak

crazybasket
Olvasó

Kb 40-50mp-nél kezdődött a téma, amikor a Falco tábor már a győzelmet ünnepelte, majd az 50 körüli “úr” felpattant és durr. Nyilván ha ez a momentum nincs, akkor a Falco tábor nem fog egy ilyen győzelem után konfliktust generálni, esetleg max verbálisan, ahogy az aktuális győztes odaszúr az épp vesztesnek, minden ilyen rangadó után. Egyszerűen nem reális ezen okból kifolyólag sem, hogy mi oka lett volna a Falco tábornak a győzelme ünneplése helyett random nektek menni? Ha meg ilyesfajta támadás éri bármelyik tábort, a b-közép nyilván abban a pillanatban fellép határozotta. Ezt meg nem 2 nyugger secous fogja meggátolni az… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Hibázott az 50 körüli Úr, ez igaz. De az ugye életszerű, hogy csak úgy, magától az eszébe jut, fényt kap, hogy na én most odamegyek, aztán pofán baszok egy ártatlan, szép szemű,aranyos gyereket. Hagyjad már

Vulcano
Olvasó

Mert milyen egyéb ok lehet arra, hogy egy 50 éves vén fasz pofán basz egy gyereket? Elég szomorú ha valakinek az egyetlen fegyvere az ökle. Remélem egy darabig nem engedik kosármeccsre. Kurvajó, hogy lassan a csávót akarjátok beállítani hősnek.

egismte1
Olvasó

Nem baszki, erről szó nincs, nem kell kiforgatni a szavakat. De úgy néz ki nálad ezek szerint, hogy egy gyerek, felnőtt védelem mellett, felnőttekkel körül véve bármit csinálhat. Nincs több kérdésem, nektek van igazatok.

GaborZ
Olvasó

Nem baszki nem tehet meg bármit, de semmit olyat nem tett ami miatt oda kellett volna menni hozzá és felpofozni! Úgy gondolom ebben egyetérthetünk vagy….?

Amúgy minden meccsen vannak mutogatások beszólógatások, főleg a rangadókon, folyamatosan ez vele jár, akit ez zavar ne menjen meccsre.

egismte1
Olvasó

Írtam, nem? Hülye volt, kész! Egyébként jót röhögtem, hogy a keményebbnek tűnő emberkék mellett mennyire felerősödnek a gizdák

PL
Olvasó

az a baj, hogy ti meg egy 15 eves félig felnőttet állitatok bele karon lévő kisfiúnak…..

Vulcano
Olvasó

Bocs, de az a hibás, aki először üt. Vagy a kedves úr 50 évesen nem jutott el arra szintre, hogy nem mindent ököllel oldunk meg? Ha egy 15 éves üt meg egy 50 évest akkor is azt mondanám, hogy az a hibás, aki először ütött.

Mithridatész
Olvasó

“Jókor” jött ez a cikk, mert már majdnem elcsitultak a indulatok!

Bravó idióták! Gerjesszétek csak tovább a hangulatot!

PolgármesterÚr
Olvasó

Ez van, ha egy rohadt iskolai tornateremben vannak a meccsek. Hogy kaphat egy ilyen engedélyt első osztályú meccsekre egyáltalán???????
Vicc!!!!

CsakazMTE
Olvasó

Ez a tornaterem több dicsőséget látott, mint az összes többi csarnok együttvéve.

Noname
Olvasó

Igaz!
Az idén érettségizett az a gyerek,aki akkor született, mikor utoljára bajnokok lettekltek.
Egyik barátomat idézve:”Ha bemegyek a sörözőbe nem azt kérdezem, hogy tavaly volt-e sör, hanem hogy most van-e?”?

PL
Olvasó

de kupagyőztesek voltunk pár éve…tudjuk,az nálatok ismeretlen fogalom volt az elsőtökig ???

Vulcano
Olvasó

Szerintem az minden csapat számára ismeretlen fogalom az elsőig. Azért hívják elsőnek.

PL
Olvasó

de ugye a sok ezüst azért tudjátok, hogy honnan jött? ? szóval csak nem ismeretlen fogalom…

Mendez
Olvasó

Jujj PL, ez fáj.
Mindig rácsodálkozom a magadfajta emberekre pedig már sok ilyennel találkoztam.
Egyszerűen hihetetlen.

PL
Olvasó

nyugi Attika. Nekem minden hozzászólásod fáj. Csak nem írom ki. ?

viszont gratulálok, végre sikerült egy kommentet úgy összehoznod, hogy nem folyik a mocsok… Gratulálok, így tovább!

donnarumma
Olvasó

?

Noname
Olvasó

De nem ebben a csarnokban!
A kollégád írta hogy ez a csarnok többet látott, mint a többi együtt. (Zeg., Szolnok, Szombathely, Dombóvár stb…)
Vicc!?
Lehet,hogy ebben a csarnokban mi is voltunk annyiszor bajnokok mint ti????

CsakazMTE
Olvasó

Nem csak a bajnoki címekre gondoltam, de ez nem jutott el az agyadig sajnálom.

FjodaMTE
Olvasó

Ez kapufa még a részünkről is CsakazMTE!(2008,2019……)

PL
Olvasó

jaj hanyadik filkós álnick ti gyáva szarok? ?

Mithridatész
Olvasó

PolgármesterÚr = Nemény András?

Kendeffy Botond
Olvasó

Párna! Már megint magaddal beszélgetsz…

ejjha
Olvasó

Semlegesként én annyit látok, hogy egy intelligens közleményben nincs olyan, hogy a másikat hibáztatjuk. Csak tényeket illik leírni. Jóhogynem a körmendi anyukák a hibásak, mert megszülték a szurkolókat, akik kiprovokálták, hogy a falco tábor is sörös poharakat dobáljon.
Hozzáteszem kb. ugyanez a véleményem a másik oldalnál is. Elsietett közlemények, hibás következtetések. Minden mondatban most is ott van a provokáció, a “beszólogatás”. Minek kell az, hogy “vaksötétben tapogatózott”, meg hogy “öngól volt”? Miért kell ezeket beleírni? Higyjétek el, ezek nélkül egy intelligens közlemény lett volna.

O1G
Olvasó

Semlegesként én is 1-1ben így látom!
Saját felelősséget lesöpörni az már megy mindkét oldalon.
“jött át lepofozni egy Falcót éltető kissrácot”
Ezt a részt gondolom az írók se hitték el, hogy egy teljesen normális, saját csapat éltetéséből indul egy balhé 😀

Vicc volt a biztosítás is, az is hogy valaki önjelölt igazságosztóként lepofozza a gyereket, a gyerek is meg a szülei is, akik ilyen jól nevelték és az összes ember, akinek szerepe volt ebben a nevetséges balhéban.

crazybasket
Olvasó

Ámen!????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés