Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megszerezte első győzelmét a Kaposvár

Továbbra is nyeretlen az újonc hazai pályán.

OSE Lions - Kaposvári KK 78-85 (30-23, 12-23, 15-22, 21-17)

Bajnokság, 4. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Praksch Péter Árpád, Balog György Attila, Vida József (Fekete László)

OSE: Abell 33/12, Illés 3/3, Mohácsi 8/6, Zsiros -, Bozsovics 9. Csere: Rizvic 18/6, Washington 3/3, Garamvölgyi 2, Anda -, Demeter 2, Nshimba -.

Kaposvár: Davis 10/3, Norfleet 16/6, Ponjavics 10, Hendlein 13, Dramicsanin 20/6. Csere: Lalic 13, Krnjajski 3/3, Bogdán -.

Csak úgy potyogtak a kosarak az első negyedben, látszott, hogy az Oroszlányt feldobta a ZTE elleni találkozó, míg a Kaposvár motiváltan lépett pályára, hogy megszerezze idei első győzelmét. A hazai oldalon Abell és Rizvic, míg a vendégeknél Dramicsanin jeleskedett a ponterszésben (30-23).

A második negyedben szigorított a védekezésén  a Kaposvár, ráadásul az OSE játékosai sem dobtak olyan jó százalékkal, így a nagyszünetre megfordították az eredményt a kék-fehérek (42-46).

A harmadik felvonásban a Kaposvár remek védekezéssel rukkolt elő, míg a támadóoldalon hozta az erre a meccsre jellemző kiegyensúlyozott támadójátékát, így tovább növelte az előnyét (57-68).

A záró felvonásban végig a somogyiaknak állt a zászló, azonban talán egy kicsit el is kényelmesedtek, mert az utolsó percekre visszajött az OSE, de fordítani már nem sikerült, így megszerezte első győzelmét a Kaposvár.

Fotó: OSE Lions Facebook oldala

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
KPSVRKKderryllddValvanoCsapajev Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, jó volt Oroszlányban lenni!
Megnyertük, izzadság szagú volt, de sikerült. Ez most elég lökés lehet a továbbiakhoz mentálisan.
Viszont Beni ebben a szezonban 2 percet játszott és ez alatt akarja megváltani a világot. Ez nem fog menni.
És a 7 fős rotáció sem lesz elég.
Akkor volt hatékony a csapat, amikor Lalics mellett Dramicsanyin is fent volt a pályán. Amint Roli, vagy Norfleet leült, megállt a támadásunk és jöttek a pontok.
Most mindenki keményen odatette magát és így elég lett, örüljünk.

Hajrá Kaposvár!

ldd
Olvasó

Az Oroszlánynak van a legszimpatikusabb szurkolótábora.
Végig magas hőfokon nyomják, teljesen sportszerűen.
Olyat, hogy a vendéget vendégül látni… nem emlékszem hasonlóra.

A csapat nem rossz, Washington lyuk,ha találnak helyette használhatót és levetik az “újonc” érzést elérhetik céljukat.
Sok sikert !

elfogult vagyok
Olvasó

Köszönjük a véleményed! Igazad van! De nem az “érzés” újonc hanem a “kategória” ahogy megítélnek minket!

Valvano
Olvasó

Győztünk! Hurrá! De nem lehetne valakitől segítséget kérni, hogy néhány figurát lerajzolhatna a stábnak, amit az utolsó 5 percben(vagy esetleg végig) elő is tudnak adni a játékosok, mert ez a belecselezünk a teljes védelembe és eladjuk a labdát című figura már tényleg kezd az agyamra menni! Leírom azt is mire gondolok megoldásként: leginkább úgy lehet csökkenteni az áldott labdák számát, ha szervezetten támadunk orrvérzésig gyakorolt figurák alapján, valódi zárásokat adunk amin fenn is akad a védő, és nem az egy-egyezést játszuk kulcsszituációkban, ami látszott, hogy mindenki felkészült belőlünk, rendre zárták a passzsávokat és el is vitték a labdát. Meccseket buktunk… Olvass tovább »

Osezo
Olvasó

Kísérteties a hasonlóság: OSE-KKK 78-85, SKC-ZTE 78-85

Osezo
Olvasó

Ő, szerintem egyenlő a nullával, olyan érzésünk van, hogy már nem kellett sehova, és ez volt az utolsó ments vár, hogy legyen csapatja,Remy ha így folytatja kifullad, egyedül nem fogja tudni hosszú távon hozni ezt a formát, ha igen, akkor jövőre már nem nálunk lesz.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Vajon Washingtonban milyen extrát láttak az oroszlányi vezetők??
Gyakorlatilag nem légiós szint, (de még átlag magyar szintet sem éri el) és azt gondolom a pénzéért sokkal jobb játékost is vehettek volna.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Nagyon szépen köszönünk mindent az Oroszlányi szurkolóknak én soha ilyen vendég szeretetet nem kaptam sehol .. Januárban Kaposvárott várjuk vissza szeretettel őket !! Hajrá KKK hajrá OSE !!

elfogult vagyok
Olvasó

Nem az eredményt kérdőjelezem meg, sokat hibáztunk, DE! Mindenki figyelmébe ajánlom a mérkőzés megnézését! A játékvezetőkre külön figyeljetek! Mindent elkövettek, nehogy “pártalansággal” vádolhassák őket! Lenézik, nem tisztelik az újoncot, és az erőfeszítéseit! Így soha nem lesz tiszta Magyar kosárlabda, amíg a “Vidafélék” játékvezetői engedéllyel rendelkeznek! (Sajnos sem a szövetség, sem a játékvezetői testület nem olvassa a hozzászólásokat!)

Zsola81
Olvasó

Bárhol, ahol Praksch,Tőzsér,Papp,Kapitány,Benczúr megjelenik,ott borítékolható, hogy pártatlanságra, normális játékvezetésre esély sincs. Olyan, hogy ne ők legyenek a központban, elképzelhetetlen. Szomorú, hogy ilyenek vannak a kosárlabda világában. De az még szomorúbb, hogy következmények nélkül csinálhatják a cirkuszt…

Osezo
Olvasó

Hozzá tenném a felsoroláshoz még a Vidát is.

bányász
Vendég
bányász

Volt ott egy 3. jv is, aki konkrétan a B ligában sem szeretett minket. Igazából teljesen érthető, hogy most betették az A-ba, pont a mi mérkőzésünkre.

Osezo
Olvasó

Az egy kicsit szégyen, hogy a bíró folyton a kijelző táblát nézte, mintha az alapján vezette volna a mérkőzést, hogy mikor kell a meccsbe bele avatkozni.

Rambo
Olvasó

Azt is tette 10 pontos vezetésnél 5-0 fault arány majd miután elfogyott a 10 jött az első kaposvári fault. Közben kimosolygás kikacsintás a szurkolókra szégyen ez nem játékvezetés

Rambo
Olvasó

Először is gratula a Kaposvárnak
Sajnos azt kell mondani hogy a három sárga mezes játékos az nem volt a helyzet magaslatán ajánlanám neki hogy vezessenek inkább háztartást de ne kosárlabda mérkőzést egy igazán jó és színvonalas mérkőzést tettek tönkre. Sajnos.

Osezo
Olvasó

Ez így van, mikor éljük meg azt, hogy a csapatok döntsék el ne pedig a sárga rigók.

Rambo
Olvasó

Amíg egy ilyen szégyenteljes játékvezetésnek nincs Következménye addig sajna nem nagyon

derryl
Olvasó

Ha már ti is bíróztok, akkor ott tényleg volt valami disznóság. Győrffy ugyan ezt csinálta pénteken. Saját pályán 17-ik percben 12-3 fault arány! Régen üvöltöttem ilyen sokat bíróra!

Osezo
Olvasó

Édes istenem, ezt a bírói triót nyelte volna le az édesanyjuk, jobban járt volna a kosárlabda társadalom.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Welcome in the A league… :))

Rubik75
Olvasó

Végre meg van az első győzelem.Jöhet a folytatás otthon a Sopron ellen.

bányász
Vendég
bányász

Először is gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez! 

Nem mehetek el szó nélkül a sporttársak ténykedése mellett. Egy dolog, hogy voltak hibáink. De a bírók pont annyit tettek hozzá a mérkőzéshez, amennyivel nyert a Kaposvár vagy még többet… Trummer Rudolf az elemzésből csak azt hagyta ki, hogy a bíróknál az OSE sehol sincs. És akkor nem döntetlent jósol. Jövőben érdemes ezt is hozzátenni, mert lényegében hozzáértünk az ellenfélhez máris fújták a sípot. Egyszerű ez. Kíváncsi leszek eljön-e az a mérkőzés, hogy az ellenfélnek több faultot fújnak, mint nekünk… nehéz 8 ellen játszani a pályán!
Lehet ha budapesti csapat lennénk jobban állnánk(?):D

Osezo
Olvasó

Lehozni úgy a negyedet,hogy 4:53 van még hátra és még nem volt személyi hiba a Kaposvárnak, szerintem mindent elmond. Kaposvári szurkolóknak jó utat.

piros710321
Olvasó

A bírói hármas megint szégyen!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés