Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megszerezte a harmadik helyet a Körmend

A Falco nem tudott idegenben nyerni.

Egis Körmend - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 85-72 (19-22, 23-17, 23-18, 20-15)

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 9. forduló
Körmendi Városi Sportcsarnok
V.: Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila, Frányó Péter (dr. Gincsai János Péter)

Egis Körmend: Stokes 11, White 6/6, Martinez -, Szavics 8/6, Gordon 16. Csere: Takács K. 7/3, Kiss M. -, Ferencz 23/15, Henry 14/9.

Falco: Somogyi 11/3, Sövegjártó 7/3, Perl 14, Golomán 4, Keller Á. 16/3. Csere: Verasztó 4, Horváth Á. -, Hawkins 4, Clark 3/3, Barac 9.

Jól kezdte a mérkőzést a Falco, három perc sem kellett, hogy 9-2-re elhúzzanak a sárga-feketék. Gordon, majd Szavics pontjaival zárkózott a Körmend, de a fiatal Sövegjártó válaszul a helyére küldött egy triplát. Gordon élt a palánk alatt, a túloldalon pedig Hawkins értékesített egy közelit. Ferencz triplája után a 8. percben 14-16-ot mutatott az eredményjelző. A Falco Verasztó büntetőivel és Barac duplájával tartotta a különbséget. A negyed végén Stokes büntetőinek, valamint Ferencz triplájának köszönhetően feljöttek a hazaiak három pontra (19-22).

Clark triplájával indult a második negyed, majd Perl is a helyére küldött egy középtávolit. Ferencz révén zárkóztak a piros-feketék, majd a válogatott bedobó triplájával a vezetést is átvették a 14. percben. Nagy veszteség érte a vendégeket a 16. percben, amikor Clarkra előbb ráfújtak egy szándékos faultot a játékvezetők, majd reklamálásért még egyet, ezzel kiállítva az amerikai bedobót. Henry bizonyult többször is nyerőembernek a folytatásban, a vendégeknél Barac szerzett fontos pontokat. A negyedet Golomán büntetői zárták (42-39).

Bekezdett a harmadik negyedben a Körmend, másfél perc se telt el, amikor 9-2-es rohanásnál jártak. Henry egyszer, White pedig kétszer talált be a triplavonalon túlról, miközben a túloldalon Somogyi tudott eredményes lenni egy betörést követően. Nem pánikolt a Falco, Somogyi büntetőit követően visszajött 51-47-re. Ezután azonban ismét a hazaiak percei következtek, Szavics hármasa után visszaállt a tíz pontos különbség. Mindkét oldalon belecsúszott egy-egy hiba, de ez a hazaiaknak kedvezett. Hiába jött Szavics újabb triplája, Hawkins kapott forintos labdát Somogyitól, majd Somogyi fejezett be egy akciót zsákolással. Az utolsó percben Stokes kosarai érkeztek még, nyolc ponttal várta a folytatást a Körmend (65-57).

Nem maradtak nagy izgalmak a záró tíz percre. Ugyan Perl középtávolija indította a játékrészt, de Ferencz válaszolt rá öt ponttal. Küzdöttek a szombathelyiek, de ezen az estén nem működtek a megoldásaik. Tíz pont körüli vezetésüket tartották a hazaiak, és a 35. perc környékén már látszott, hogy innen nem fog tudni felállni a Falco. Az utolsó kosár Somogyi nevéhez fűződött, de így is magabiztos, 13 pontos sikert könyvelhetett el a Körmend. Győzelmének köszönhetően eldőlt, hogy a harmadik helyről várhatja a rájátszást (85-72).

Fotó: hunbasket.hu

97 hozzászólás

97
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
71 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
Názáleti Blájenpiros-feketeBöcskey AttilaKendeffy BotondMendez Recent comment authors
Udig
Olvasó

Semlegesként, egy B-csoportos csapat szurkolójaként azt gondolom, hogy a tegnapi mérkőzés után egy percig sem lehet kérdés, hogy melyik az ország legjobb szurkolótábora.

Gratulálok Körmendre, bár egy erősen tartalékos Falcot győztek le tegnap, de a győzelmet nem kell magyarázni. Sok sikert minden csapatnak a playoffhoz, remélem jövőre már mi is az A-csoportban vitézkedhetünk.

SárgaPárna
Olvasó

Jól van Pista!

Marillion
Olvasó

S.P. neked addig kuss van ameddig csak egy weboldal az arcod!

Názáleti Blájen
Olvasó

faszra lettetek húzva

Endre
Olvasó

Jò volt látni a tüzet a fiùkban, ennek ellenère sok hibával játszottunk. Megvan a harmadik hely. A bìròk ide-oda fùjtak hülyeségeket. A kiállìtàst tùlzàsnak èrzem, a 4.negyed elejèn kaptunk 3 faultot 25 másodperc alatt körülbelül.

Ui.: kèrdeznèm a rendkìvül szimpatikus falco szurkolòkat (akinek nem inge..) ha leadtàtok a meccset, meg nem vettètek komolyan mièrt is jöttetek el? Ismèt cèlba ètt az üzenet: sòlyomvadászat pipa!

MTE

SárgaPárna
Olvasó

Mert tisztelünk titeket. Bocs nem ide…
De látom nagyon patetikus vagy, gondolom Marika téged is leszopott a nagyszünetben…

SzhelY
Olvasó

ha jól esett neki miért bajj te is tudod milyen a bőröst a szádba venni ,amúgyminden oké családjól van?

SárgaPárna
Olvasó

Igen jól, megyünk délután epret szedni.

SzhelY
Olvasó

tökkéletes igaz ,hogy még nincs de menny csak

Marillion
Olvasó

Ha màr ismét felhoztàl itt…Miért félsz személyesen elém àllni…/minden meghivóra semmi vàlasz/…na erre vàrok magyaràzatot! De qva gyorsan!

Kendeffy Botond
Olvasó

Úriember?

SárgaPárna
Olvasó

Remélem senki nem fosta össze a Szentélyt, mindenki kiment a dolgát elvégezni…
Ha már annyit elértünk ezekkel a párharcokkal, hogy szobatiszta lett egy magyarországi kisváros, már akkor megérte…

SzhelY
Olvasó

igen és köszönjük az agódást ,edfig hol voltál állarcpróbán?

SárgaPárna
Olvasó

Őszinte leszek, nem is tudtam, hogy van egy ilyen edzőmeccsünk vidéken…

Marillion
Olvasó

Az igazi Falco szúrkolònak egy Körmend elleni bajnoki sohasem edzömeccs! Persze te hol is lennél Falco szúrkolò mikor félsz elénk is kiàllni!

SárgaPárna
Olvasó

Jól van Marika, remélem sikerült minden körmend szurkolót a szádra venni tegnap!

SzhelY
Olvasó

engem igen meg ahogy hallom te még jelentkeztél is egy kis fehérje koktélért

Marillion
Olvasó

Fosol tőlem homokos buzigyerek! Csak itt mersz velem pofázni!

Marillion
Olvasó

/Marillion/ nehéz leirni? Hát persze a te agyad szivacsos!

SzhelY
Olvasó

még szerencse ,hogy a világvároson kívül is van élet bár a nagy metropoliszban is sok.a paraszt igaz gyökér

PL
Olvasó

Szép volt Fiúk! Na most aki szombathelyi bírózni akar…volt olyan negyed amit úgy kezdtünk,hogy 40másodperc (!!!) alatt 3 falt….és volt olyan negyed amit majdnem úgy fejezett be a Falco ,hogy 2 falt…és akkor jött, hogy “csakabüntető” ? Váradi hiánya szembetűnő volt, azért Ő a Falco karmestere. Ez Zozó játékán is meglátszott ma. Somogyi is jó lesz, de Ő még nem az a kategória. Váradinak innen is jobbulást, gyógyulást kívánok. A csapat ma csúszott-mászott-harcolt minden labdáért, ahogy kellett! Védekezésünk extra volt, szegény Zozó amikor egy támadáson belül 2 sapkát kapott, utána már nem ment nagyon be a palánk alá ? Fepu…az… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Szegèny pàra, biztos a seprű most a seggében volt, a hálò meg a szájában; vagy fordìtva.

Marillion
Olvasó

Bocs én nem kötekedni járok ide…Fepu az Fepu oké nálam sem kérdéses…a tőbbit viszont szerényebben és hozzá hogy Szombathelyiekkel van telt ház minden Körmend “hazai” is! Mondjuk az nincs előirva hogy ki honnan hol és kinek!

Endre
Olvasó

Nézd Körmend egy kisváros “falu” ha ùgy tetszik, de a megye majdnem minden részèről járnak ide szurkolni, sőt messzebbròl is. Az mondjuk èrdekes kérdés, hogy a szombathelyiek mièrt nem a Falcot favorizálják. Egy biztos Hali&Körmend egymás meccseire járás már volt a 90es években is.

piros-fekete
Olvasó

Dehogy a Szombathelyiek miatt van telt ház. Járnak ide igen, de az nem a döntő többség. Mert szerencsére nagyon sok Körmendi jár meccsre.

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/LnbyI2

Dudi
Olvasó

Grat a Kormendnek, hajrá Vas megye!
A folytatásban reméljük a legjobbakat!??

Baszketbal
Olvasó

Elismerés a Körmend és Falco szurkolótáborának, hogy ilyen hangulatot teremtettek!
Egy ilyen mérkőzés nem ilyen csapnivaló játékvezetőket érdemelne.. katasztrófa volt amit ez a 3 jómadár művelt.

Soós Sándor
Olvasó

Kapitány anyukája minden héten csuklik mert ilyen gyökér fia van…

Redbid
Olvasó

Nem is tudtam, hogy van egy “féltestvére” 🙂

Yellowblack
Olvasó

Váradiról mit lehet tudni?

Milivoj
Olvasó

Jászai Mari díjas érdemes művész, az Elvágódtam egy levegőbe fejeléstől alakításáért Oscar-díjra is jelölték, de végül azt nem kapta meg

Vulcano
Olvasó

???

2lee14
Olvasó

Helyette segíts ki légyszi, mit nyert? ?

Vulcano
Olvasó

Egyelőre úgy állunk, hogy a Falco fórumon megjelent egy komment, miszerint meg kell műteni és vége a szezonjának.
Viszont várjuk a hivatalos kommunikációt.

Yellowblack
Olvasó

Köszi hát remélem nem így lesz

zetekosarak
Olvasó

Gratulálok, szomszédok! Hogy miért nem mentem el! 20 km az egész!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok Körmendnek! Simán nyertek. Mi a középszakaszban gyakorlatilag minden meccsen 3-4 komoly hiányzóval erőn felül teljesítettünk. Nem mondok újat, ezzel a kerettel a döntőt is nehéz lesz elérni. Ha lesznek visszatérők újra esélyesek lehetünk

red-black01
Olvasó

Jöhettek itt alamizsnával, meg ajándékkal, meg nem is akartunk nyerni. Nagyon őszintén nekem nem a mai győzelem a legfontosabb. A mutatott játék. Nem a jó játék, mert voltak hibák. Az akarat volt a lényeg, az a tűz. Akartunk védekezni és ha hibáztunk, akkor az láthatóan bosszantotta a csapatot, vagy a játékost. Egyébként az sem zavart volna, ha kikapunk egy jó játékkal, mert valamiért én a Sopront most könnyebben legyőzhetőnek tartom. A soproniaknak mondom, nem könnyűnek, könnyebbnek egy 3 győzelmes menetben. Az OSE összeállt, a Szegedet az idény sikerei összekovácsolták. Egy nagy előnyünk van az első körben, a hazai pálya. De… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Így van teljesen egyetértek veled, és valóban Váradi hiánya asszem itt is okoz majd “némi” problémát!
Ill. már okozott is 🙂

red-black01
Olvasó

Somogyi tehetséges és jó játékos.
De egy Váraditól messze van és egy meccsen belül is hullámzó még.
Jó dolgok mellett hajmeresztő hibákat követ el és könnyebben zavarba hozható.
1-2 év és esetleg könnyebben vezényel egy Falco szintű csapatot, de most még nem biztos.
A másik baj amit talán kevesen látnak, Váradi hiányát Perl is megszenvedi.
Ők ketten egy szemvillanásból megértik egymást és egy picit ki is egészítik egymást.

Redbid
Olvasó

Hát ezt is teljesen egy hullámhosszon látjuk, mint ahogy közben lejjebb magam is elmélkedtem ezen kicsit. 🙂

Várdinak a kiegyensúlyozottságában van az ereje, ami nagyon nagy stabilitást tud adni egy csapatnak, és Perl Zoli ezen tud mindig még jó nagyot lökni, de enélkül szerintem is, ő is csak fékarú (na jó ő legalább háromnegyed karú) óriás lesz, a remek magas sorrukkal együtt!
Én is nagyon kícsáncsi leszek Somogyi miként lesz, mert ez neki egy nagyon nagy lehetőség lesz, de szerintem is, ő amúgy is egy egészen más típúsú játékos!

baltazar
Olvasó

Hiába Hawkins extrája, ma ez sem volt elég a Körmend ellen…

Németh Róbert
Olvasó

Elöször is gratulálok a Körmendnek,megèrdemelten nyertek, jobban akarták a gyözelmet.
A másik a kapitányi “főszerep” (Nem ezen múlott).De alig várta, hogy fúj hasson mèg egy tk.
Szóval mikor lesz vège játèkvezetès?
Mèg egyszer gratulálok a gyöztesnek.

red-black01
Olvasó

Korrekt a hozzászólásod, csak kiegészíteném.
Nagyjából előttem zajlottak a történtek, egy játékos nem lehet ilyen fegyelmezetlen.
Kimutogat, tapsol, dumál.
Kapitány rászól, fejezze be.
Folytatja, repül az első.
Folytatja.
Kapitány rászól, visszadumál neki és folytatja a kifelé tapsolást, meg a hergelést.
Mire számított egy Kapitánynál?
Egyébként Frányó egalizált rendesen ?
De peace?

Németh Róbert
Olvasó

Nem voltam ott. De sztem nagyon sok ilyen van. Vannak játèkosok, akik vègig hergelik az ellenfelet.
De a taps Fepu nak szólt. Aki sztem kicsit túl reagálta.
Most nèztem meg mèg egyszer..
Szerintem nèzd meg Te is, ès válaszolj.
Köszi.

red-black01
Olvasó

Nem.
Majdnem szembe ültem.
Lehet hogy volt taps Fepunak is és gyakorlatilag ezzel kezdődött, ezt én nem láttam.
Kapitány arra figyelt fel, hogy az ülőhelyen levők állnak fel és persze anyáznak-mutogatnak és megy a trash.
Szólt neki, fejezze be.
A többit leírtam.
De azért majd megnézem ?
Meccs közben nem mindig vagyok magamnál?

Bikiki
Olvasó

Elmaradt a majális Kmd-en de Stokes tartott egy picit.. ugy ringisbe tette szegeny fiatalt hogy egy zsetonnal ket kört mehetett.
Viccet felreteve, a fiatalokat nekunk is igy kene beepiiteni ahogy a falco csinalja, nalunk bevannak fosva ha helyzetbe kerulnek.

Baszketboll
Olvasó

Pontosítsunk: Takinak 3 szezon alatt már meglett a rutinja, és nem fossa össze magát. A többiek meg nem tudják összefosni magukat a pályán, mert nem is kerülnek fel.

voldemort
Olvasó

Bár a Körmend nagyon örült a győzelemnek, a szolnoki vereség után kb annyi értéke sincs, mint egy WC papírnak, amivel kitörlik a szebbik felüket. Nem itt kellett volna vigéckedni, hanem az előző meccsen.

CsakazMTE
Olvasó

Szóval azt mondod hogy adtuk volna a falconak a meccset.
Akkor inkább le se kéne játszani hanem minden meccset a falconak adni ??‍♂️

PL
Olvasó

Bocsánat, hogy nyertünk.
Bocsánat, hogy örülünk neki.

Te bohóc ?

Soós Sándor
Olvasó

Ajándék volt. Golomán Gyuri a legnagyobb alibi volt ma sajnos.

Mendez
Olvasó

Nem először…

stedberg
Olvasó

3. hely ide vagy oda, ezzel a hektikus játékkal a Körmendnek egyelőre felesleges az elődöntőre gondolnia, mert meglepődhet a nyolc között. (Nem azt mondom, hogy fog is, de ha a játékosok az itteni szurkolókhoz hasonlóan már a Szolnok elleni elődöntőn gondolkoznak, akkor érheti őket kellemetlen meglepetés.)
Na de mindez mellékes, igazából azt akartam kérdezni, hol van Sárgapárna?

Bikiki
Olvasó

Kimosta az anyja! Állitólag még szárad kint a szárogatón, csak közben megverte az eső is..
ez utan a győzelem után lehet piros fekete huzatot kap!

Redbid
Olvasó

Valahol igazad van, meg aztán mégse, mert hektikus játék ide vagy oda, azt azért szerintem nem szabad elfelejteni, hogy azokat a mérkőzéseket amelyek igazán számítottak, igazán döntőek voltak, azokat a Körmend egytől egyig megnyerte!

Természetesen a kupát sajnos nem vehetjük ide!

Master1
Olvasó

Játékvezetői támogatással, erőlködve, olyan mentalitással mintha a szezon meccse lenne, sikerült megverni a regnáló bajnokot, alapszakasz győztest. Alamizsna…:)
Ólomlábú fepu is mutogat, meg arcoskodik egy olyan meccsen, aminek a Falco szempontjából semmi tétje.
Kicsit szerényebben, mert komoly téttel bíró meccseken a Falco táborból gyakrabban zúg a ,fepu,fepu’ a nevetséges megoldásai után.
Ez a Takács gyerek pedig egy oltári nagy favágó. Nincs egyszerűen szabályos megmozdulása, rendkívül sérülésveszélyes amit művel.

Milos
Olvasó

Kicsit sírsz, te veréb?

Master1
Olvasó

Azt te tetted minden egyes égésetek után, amiből nem volt kevés az elmúlt években te szerencsétlen…:)

red-black01
Olvasó

Ha van még néhány játékos akit ma Magyarországon a kosárlabdát követők elismernek, azok közül az egyik FEPU.
Ha kis betűvel írod, az téged minősít.
Ha azt írod róla amit írsz, az azt jelzi fogalmad sincs a kosárlabdáról.
Azon kevesek közé tartozik, aki a kosárlabda karrierjével és az emberi oldalával is a példaképek közé tartozik.
Fogalmad sincs ezekről.
Szerencsétlen idióta.

Master1
Olvasó

Semmi okom nincs megkülönböztetett bánásmódban részesíteni, mivel a Falco elleni meccseken nagyképűen és ellenszenvesen viselkedik a pályán(ahogy ezt ma is tette), amikor néhanapján győzelemre áll a csapata/elfogadható teljesítményt nyújt.
Ezen felül pedig a triplázásán kívül nincs olyan eleme a játékának amiben az átlagnál jobb teljesítményre képes, így nálam messze van a példakép kategóriától.
Nyilván neked ő a falu hőse, de ne legyen már kötelező őt kedvelni…:)
Jelzőkkel én inkább nem illetlek, mert annyira semmirekellő vagy.

red-black01
Olvasó

Látod ennyit értesz hozzá.
Verébbel nem fogok sakkozni.
Nem attól példakép valaki, hogy pontkirály.
A példakép összetett fogalom, vannak benne olyanok mint klubhűség, a játék iránti alázat, a pályán és a pályán kívüli “lét” és még sorolhatnám.
Nem kell kedvelned, ilyent én nem kértem.
Ui.: Láttad te már Benit a pályán? ?
A falu hőse meg… ?
Nem vagy véletlenül sé-i vagy toronyi?
Azok a falcosok szoktak leginkább faluzni?
De miattam lehetsz szombathelyi, én is voltam szombathelyi is.
De éltem sokmilliós nagyvárosban is rövidebb-hosszabb ideig, akkor most nekem Szombathely falu?

Red ball
Olvasó

“Master 1” Már a név is irritáló. Mindent (is) tudó, megalkuvást nem tűrő menő csávó, aki a fotelból próbálja primitív hozzászólással gerjeszteni a gyűlöletet. Nem süllyedek le a szintedre….nem kritizálom az ellenfél (nem ellenség) játékosait. Szólj a párodnak (sárga párna), hogy ma Delas nélkül is behúztuk. Köszi!!!

CsakazMTE
Olvasó

Fáj a vereség egy tét nélküli meccsen?
Amit Takácsról írsz az meg egyszerűen nevetséges, keményen odaáll ahogy kell.
Ha pedig félnek a sérüléstől menjenek sakkozni… elvileg azért kapják a milliókat hogy játszanak

PL
Olvasó

Szegény Perl Zozó….amikor falusiztok, rá is gondoltok? ?

Bencur2021
Olvasó

A mai napon segítettünk fiókcsapatunknak, leadtuk a mérkőzést, legyen körmenden falunap. Köszönöm.

Autodelta
Olvasó

Bárhol születtél is, te vagy a paraszt!!!

SzhelY
Olvasó

köszönjük majd megháláljuk a bérelt csarnokotokban egy szál virággal

PL
Olvasó

Olyan Falunap lesz, hogy ti lesztek a sztárvendégek…mert nagyrészetek TENYLEG falusi ?

red-black01
Olvasó

Egy nagyon hosszú és tartalmas elemzést szeretnék veletek megosztani:
FEPU.

A LEGENDA.

Németh Róbert
Olvasó

Fepu: Jó keze van ès ennyi.
Vèdekezèse gyenge, lassú, de szomorú, hogy így 40 közel mèg nincs után pótlása.
Amúgy tènyleg legenda. ?

Böcskey Attila
Olvasó

Nem tudom, hogy láttad-e a meccset, én igen élőben. Amennyiben Fepu lassú lenne, akkor nem lenne dobóhelyzete és a palák közelébe sem érne oda ziccerezni. Persze nem fiatal már, viszont a mentalitása megsüvegelendő, nem ismer elveszett labdát és feltüzeli a többieket is.

Kovari Andras
Olvasó

Gratula Kormendre de most kellemes vendegnek bizonyultunk…
A gyrosos 10mp-vel a vege elott atment kezetfogni! Igy is lehet!
Remelem minel elobb kiegeszulunk es akkor nem lesz baj.

Knézy Ernő
Olvasó

Grat MTE!
Olaj-Körmend elődöntő!
Valaki döntőt játszik!

ejjha
Olvasó

Vezesd le légyszíves hogyan jutnak el az egymás elleni elődöntőhöz!

Knézy Ernő
Olvasó

Negyeddöntőn ha továbbjut mind2 csapat ,úgy.
Okoska!

Redbid
Olvasó

ejjha 🙂
Az megvan, hogy a négyben 1-4 , 2-3 a párosítás a döntőbejutáshoz?

Természetesen odáig el is kell jutni!

Pbask
Olvasó

Hogy ne lenne meg neki, azért írta, próbálja generálni a balhét.

Redbid
Olvasó

Bocs erre nem gondoltam 🙂

Pbask
Olvasó

Semmi gond, egy idő után az ember kiismeri a ‘munkásságát’
Szolnoki ‘pirospárna’ szerényebb kiadásban 🙂

ejjha
Olvasó

Talán lehet csak az volt a bajom,hogy úgy beszélt,mintha ellenfelek nélkül jutnának el odáig?Tiszteljük már meg a többi csapatot azzal,hogy nem nézzük le őket ennyire.Azért kértem vezesse le,hogy rájöjjön vannak ellenfelek is.

Németh Róbert
Olvasó

Igen, ha csak valaki(pl.olaj) előbb el nem vèrizik Gratula.

Xero
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Megérdemelték a győzelmet. Ma rá kellett jönnöm, hogy eddig alábecsültem Ábelt, már értem, hogy mit látott benne eddig a stáb. Ma egész jól védekezett, támadásban is hasznos volt és ami még fontos, nem csinálta össze magát, mert Körmenden kellett játszani.. Nekünk az biztató, hogy még 6 játékossal is kellettek egy-két okosság a sporiktól, hogy biztosan kikapjunk. De sajnos Beni nélkül nagyon statikus a játékunk. Ha igaz, hogy idén már nem fog tudni játszani, akkor legalább Szilinek nagyon össze kell szednie magát a play-offra, mert hiába van a legjobb magas sorunk, ha nem tudjuk bejuttatni nekik a labdát..… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Erről beszéltem végig, de rendesen le lettem intve. Nézzük meg Sopron,Olaj,és a mai meccset, meg a többit, ahol mondjuk Zozó vagy Clark hiányzott.
Szili nagyon kell.
Mintha Milo a fórumon május 16-ot írt volna a playoff kezdetre.

Xero
Olvasó

Én teljesen egyetértettem akkor is. De Zozó is ugyanolyan fontos, mert ha ő nincs, akkor meg nem bontja a védelmet igazán senki. :\ Ettől függetlenül még mindig elég erősnek tartom a csapatot a végső győzelemre. Mondjuk ennyi sérülttel most azt is aláírnám, hogy csak jussunk döntőbe a bl miatt. 🙂

Redbid
Olvasó

Xero @ Perl egy nagyszerű játékos ez nem is lehet kérdés, de egy irányító kiválása a bajnokság ezen szakaszában semmihez sem mérhető, szerintem “pótolhatatlan” veszteség egy csapat számára! Lásd Sopron, teljesen elvesztették a fonalat, de mondhatjuk az Olajt is, látva milyen zavarokat okozott! Persze a csapatok megpróbálják pótolni, de gondolj bele, szeptember óta együtt játszanak, kis túlzással a gondolataikat is ismerik egymásnak, és ez megy a mérkőzések nagyobb részében, most pedig belép valaki akinél mindez nem így van! Arról az igazán olajozott játékról beszélek, amire pont most lesz majd a legnagyobb szükség a rájátszásban! Őszintén kívánok Váradinak mielőbbi felépülést, és… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Hát meglátjuk.. Egy biztos, ha Beni tényleg kiesik, akkor nagyon nehéz lesz. Főleg úgy, hogy valószínűleg Szili is nagyon messze van a csúcsformától. Ha őket leveszem, akkor 6 fős marad Somogyival együtt az aktív rotáció, (Nem számolom ide Hawkinst és a fiatalokat) ami azért elég karcsú bajnokságot nyerni… Persze nem lehetetlen, de így már messze nem mi lennénk az első számú esélyesek.

Milo
Olvasó

Május 18?

Amúgy szerintem nekünk könnyebb az utunk a döntőig PAPÍRON, mint a Falconak.

Nekünk negyeddöntő Kecskemét, elődöntő Körmend/Szeged/OSE

A Falconak papíron már a negyeddöntő is erősebb ellenfelet hoz (Szeged/OSE), majd utána nagy eséllyel Alba.

Persze elég nagy esély van a tavalyi döntő megismétlésére fordított pályaelőnnyel.

Xero
Olvasó

Köszi az infót! 🙂
Hát meglátjuk.. igazából így a hiányzókkal nekünk bárkivel meggyűlhet a bajunk, de egyébként meg láttunk olyat is, hogy így is nagyon jól játszottunk.
Egyelőre azért a Szolnok sem tűnik annyira acélosnak most ilyen felállásban és ki tudja, hogy a sérültek milyen állapotban térnek vissza ott is.

Vulcano
Olvasó

Meg azért a Szolnoknál is van egy pár sérült mostanában. Albánál dettó. Szóval nem valószínű, hogy csak mi fog 1-2 ember mínusszal nekimenni a rájátszásnak.

Kovacs
Olvasó

Legjobb magas sorunk???

Xero
Olvasó

Szerintem az Ákos-Gyuri-Boris sor elég acélos. Lehet, hogy más csapatoknál van 1-1 jobb játékos (mint pl. Körmenden Gordon), de összességében egyik csapat magas sorát sem tartom jobbnak.

2lee14
Olvasó

Szívesen, nem kell megköszönni!?
Viccet félretéve, gratula a Körmendnek, számunkra lényegtelen volt, de azért az ilyen meccseket mindig jó érzés behúzni.
Ma nem sikerült, ebben ennyi volt.
Hajrá Falco!?⚫

Pbask
Olvasó

Megmondtam gyerekek, és igazam lett:
No Beni, No Party.Ennyi. Látjátok, aztán felőlem jöhet ide Vasipasi,Mendez az ellenkezőjéről meggyőzni.
Clarknak meg Körmend ellen nem érdemes játszani, mert 10 perc után úgyis elhagyja a pályát:D

Körmendnek gratulálok! Ahogy mondtam megvan bennük a kraft, ezt kell nyújtani idegenben is, aztán izgalmas lesz a playoff. Védekezésük ma nonplusultra.
Fepunak gratula, ez a szezonja kész újjászületés nálam, kívánom hogy més sok évet húzzon le sérülés nélkül. Gratulálok a harmadik helyért.

Kapitány meg szarjon sünt.

Redbid
Olvasó

Váradival kapcsolatosan teljesen egyetértek veled, nélküle Perl és a sehol nem létező remek magas sor is csak fékarú óriás lehet!!
Más.
Ez a Hawkins gyerek, most, hogy a túróba is van nálatok, mert ha vissznézed a meccset, nekem nagyon feltűnő volt, hogy az időkéréseknél ott leghátul elbóklászott, és volt, hogy Gyuribácsi állt elé amikor oda akart volna menni, hogy legalább lásson valamit- 🙂
És nem lehetett véletlen, mert ránézett ottmaradt a helyén, Hawkinst kullogott el 🙂

Redbid
Olvasó

Jav. “sehol MÁSHOL nem létező remek magas sor”
Mielőtt még többen félreértik 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés