Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megsérült a pécsiek légiósa

Csirke Ferenc azt kérte csapatától Kecskeméten, hogy fussanak sokat.:

:

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Pécs magabiztos győzelmet aratott Kecskemét otthonában. A felkészülési mérkőzés jegyzőkönyvét és Forray Gábor nyilatkozatát itt tudják elolvasni, klikk!

A pvsk-panthers.hu megszólaltatta Csirke Ferencet is, aki elégedett volt a látottakkal, és kiderült, miért nem tartott a csapattal C.J. Aiken.

– A meccs fő célja az volt, hogy a kemény alapozó edzések között kizökkenjünk egy kicsit a hétköznapokból. Azt kértem a fiúktól, hogy sokat fussanak, ez meg is valósult. Voltak hibák a védekezésünkben, ami betudható annak, hogy még össze kell szoknia a csapatnak. Bár minimális játékaink vannak még a támadásaink eredményesek voltak, jól ment a labda és a dobószázalékunk is kiemelkedő volt. Összességében elégedett voltam a látottakkal, amiért eljöttünk azt maximálisan elértük ezzel a felkészülési mérkőzéssel. C.J. Aiken nem utazott el a csapattal, meghúzódott a combja a hétfői edzésen, remélem pár nap pihenő után ismét edzésbe állhat. Dolgozunk tovább, még sok munka áll előttünk – mondta a tréner.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés