Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megműtötték Benke Szilárdot

Közösségi oldalán posztolt a játékos.:

:

A Szolnoki Olaj KK válogatott játékosát, Benke Szilárdot megműtötték, az alábbi posztot tette közzé közösségi oldalán.

Túlvagyok az operácion. Jó kezekben, gyors, profi beavatkozás! Nincs más hátra, mint előre!?? Most gyógytorna, minél előbb szeretnék újra pályán lenni!

Közzétette: Szilárd Benke – 2019. április 3., szerda

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
atibácsiCsapajevpbaskderrylTarifa Recent comment authors
atibácsi
Olvasó

Bármi is lesz a vége ennek a vesszőfutásnak, az utolsó meccsen álló taps dukál az Állva maradtaknak és az Ágyban fekvőknek egyaránt! Semmiféle irreális elvárást nem szabad támasztani a csapat egyik szereplőjével szemben sem, még az állva meghalás is nehéz lesz.
“Halott virágok illatát nyögik a fák
és megrázkódik a táj,
valami véget ért, valami fáj.”
Sajnos, valami véget fog érni, és valami egészen más fog elkezdődni. Hajrá Olaj!

pbask
Vendég
pbask

a zászlóshajóból titanic lett

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igazad lehet, viszont 16x annyi aranyunk van mint a Falconak. Ebből 4x úgy nyertünk, hogy nem!!! mi voltunk a zástlóshajó. Ezt is sokkal többször megcsináltuk, mint ti.

derryl
Olvasó

Jól számoltál! A kettő is már sokkal több az egynél, sőt, kereken a duplája! Viszont, abban igaza van, amiből csak egy van, annak sokkal nagyobb az értéke, mint annak amiből 8 db van a vitrinben. Képzeld, akkor a nulla db kupaaranyat mennyire értékelik, amiből szintén nyolc van ideát. Szánalmas kis amatőr verebek(bocsánat cinegék) hozzánk képest!

derryl
Olvasó

Nem lett Titanic, csak kormányos nélkül, üres hajófenékkel kóvályog a semmi közepén, keresve az Óperenciás tengert a dereglye. Ne örülj, nézd meg jól, hová vezet ez az út, nemsokára nálatok is színt vált az önkormányzat, akkor kereshetitek a segget amit nyalni kell, hogy legyen egy kis zseton stadion fenntartásra, kosárlabdára.

pbask
Vendég
pbask

nálunk se lesz jövőre semmi szerintem áll a bál,bal oldali többség lett, MM elzavarásával,kár volt beleállnia polginak,magával cseszett ki.

derryl
Olvasó

Gyógyulj meg Szili minél előbb, hogy az átigazolási szezonban legyen esélyed jó helyre igazolni! Ide már nem kell visszajönnöd, mint, ahogy a többiek sem teszik, mindenki látja, elfogyott a pénz, aki tud, mindenféle kitalált indokkal odébb áll. Tisztelt vezetőségünk pedig továbbra is kussol, semmi infó nincs, hűen ragaszkodva a korábbi évek kommunikációjához, gondolván, amiről nem beszélünk, az nincs is. De ismerős stílus ez valahonnan. Mivel műtötték Szilit? Roziról egy sor se, csak találgatások. Luksa derekának mi a baja? Airington ugyan miért maródi fél éve? Draganról is csak a szurkolók mondták, hogy az achillesével van baj? Lehetne sorolni. A legnagyobb gond,… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Én még mindig nem írtalak le titeket! Itt még sok minden lehet pro és kontra!

derryl
Olvasó

Irigylem az optimizmusod, de meglátásom szerint itt már sok minden nem fog változni. A Doki bedobta a gyeplőt a lovak közé, nincs már gazdája a szekérnek!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nem hinném, hogy a kutyák koncának vetnék oda a Szolnokot. Oké, hogy most történik egy átrendeződés, de gyanítom, hogy majd valamelyik államhoz közelálló cégcsoport (MVM, MOL stb…) átveszi teljes egészében.
A Szolnok a kosárlabdában most már azért jelentős brand.

J.R.Benitez
Olvasó

Igy van. Rendeződni fog a helyzet ebben biztos vagyok. Lehet kell pár hónap de lesz értelmes és hosszútávú megoldás. Van ott azért pár ember vagy cégcsoport akik ezt simán továbbviszik. Legalábbis remélem. Ami engem innen messziről zavar az a kommunikáció. Illetve annak hiánya….. Ez annyira amatőr dolog szerintem. Vagy tényleg kapkodás van és fejetlenség, vagy ők teljesen nyugodtak hogy rendben lesz minden.

Tarifa
Olvasó

“Alekszics már megkérte a játék engedélyét. Zorán is edzésbe állt. Báder pedig csak a mostani pozíciója megtartása mellett akarja vállalni a játékot.” adta hírül az április elsejei közleményében az Olaj Helyett Napenergiát Önkepző Kör.???

SopronKCfan
Olvasó

Jobbulást Szili!

J.R.Benitez
Olvasó

Jobbulást Szilárd! Pontosan milyen műtét volt ez?

jaszberenyikse
Olvasó

Mielőbbi visszatérést Szili! Szolnokiak,valaki tud biztos információt Rowsey-ról?

WSreborn
Olvasó

Hazautazott családi tragédia miatt, nem valószínű hogy visszajön, nekünk lefőtt ez a szezon, pedig az őszi teljes kerettel a kupa mellé a bajnokság is meg lett volna.
Kàr érte jó lett volna ha egy korszak bajnoki címmel zárult volna le

gabor77
Olvasó

Minél előbbi felépülést kívánunk Zalaegerszegről Szili!!!

Olajheart
Olvasó

Várunk vissza Szili.. Lassan a lelátóról kell toborozni hogy ki tudjunk állni (( Hajrá olajka

nyolcmegnyolc
Olvasó

Akkor az Olaj lett a 8.
Benke kiesett (én azt hittem, hogy egy hete megműtötték) és a pletykák szerint Rozi is haza utazott. Luksa sérült….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés