Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Meglepetéssel készül a Szolnok a Falco ellen

Frank szerint sikeres volt a felkészülésük, Airington azt mondta, elsősorban mentálisan kell erősnek lenniük.:

:

Egy hét után az elődöntőkkel folytatódnak a küzdelmek a férfi élvonalban, a címvédő Szolnok szombat este Szombathelyen kezd.

– Szombaton volt egy lazító edzésünk, aztán a héten próbáltunk a Falcónak a játékaira felkészülni. Ez sikeres volt. Pontosítottuk a saját játékainkat, vettünk hozzá egy-két új játékot, amivel a Falcót szerintem kicsit meg tudjuk lepni. Kovács Peti is kiesett, ez elég szomorú hír számunkra, így csökkent a rotáció is, de próbáljuk kezelni a helyzetet és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő Szombathelyen – mondta Frank Áron az Olaj TV-nek. – Nagyon erősek hazai pályán, figyelni kell továbbra is a kizárásokra, hogy ne szedjenek sok támadó lepattanót és a védekezés az nagyon fontos lesz a mérkőzésen.

Frank mellett egy légiós is megszólalt.

– Úgy érzem, hogy testileg és lelkileg is sikerült feltöltődnünk, az edzéseken is többet tudtunk a taktikai elemekkel foglalkozni, úgyhogy rendben vagyunk. Egy párszor már játszottunk a Falcóval ebben a szezonban, úgyhogy szerintem elsősorban mentálisan kell erősnek lennünk. Ha fejben is felkészülünk a támadólepattanók megszerzésére, az üres dobások limitálására, a visszarendeződésünkre védekezésben, akkor nem lehet probléma – ezt pedig már Jaylin Airington mondta.

fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszOlajheart2lee14Kalok KevinGodemperor Recent comment authors
red-black01
Olvasó

Szimpla megjegyzés és csak ténymegállapítás, nincs benne semmi rosszindulat: ha a Falco csapata is úgy készül, mint a Falco-fórum beírói, akkor könnyen meglepődhetnek majd. Ott már napok óta szinte egyetlen téma van, miként lehetne elérni hogy a körmendiek egyéb módon ne juthassanak plusz helyekhez. Ezzel nekem nincs semmi bajom, igazuk van, több szempontból is tényleg mindenki menjen a szokásos helyre, elfér ott 7-800 ember biztosan. Egy meccset, főleg ezt mindenki kibír állva és nem túl kényelmesen. Ha a Falco vezetése extra bevételhez akar jutni akkor kihúzzák a mobil lelátót is, bár ezért valószínűleg saját szurkolóik feszítenék őket keresztre 🙂 .… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Szerinted a szurkolók hozzáállása bármilyen szituációhoz, egyenes arányban van a csapatéval? Kétlem!
Ez a téma te is tudod hogy miért vetődött fel, nem kell ebbe többet belelátni mint ami!
Járna nektek 150 jegy, kaptok 500-at, de ez se elég. Még plusz szektort is kaptok. A hazai szurkolók jegy nélkül maradnak, a vezetőségünk meg asszisztál hozzá.

2lee14
Olvasó

Jogos!

red-black01
Olvasó

1. Értő olvasás…. “igazuk van”. Szerintem világosan leírtam, igaz, ne kóvályogjanak össze-vissza mindenfelé. Több okból sem. Nálunk egyszerűbb egy kicsit, de nem azért mert okosabbak vagyunk, másak a feltételek. Egyszerű megoldása van, nem kell túlbonyolítani és egy hangulatkeltéssel kevesebb. Menjen mindenki a sajátjai közé, akár állja végig, legyen kevés helye, izzadjon egy kicsit 🙂 . 2. Nem azt mondtam hogy a szurkoló=csapat. Azt mondtam, “HA a csapat is úgy készül”. A tény ez, nálatok sokan készpénznek veszik a döntőt, de ez nem baj, a ti vagy az ő dolguk vagy véleményük és ne láss bele te sem többet. Ennyi… Messze… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Hagyd már ezt az értő olvasás dumát légyszi! Tudom dekódolni a betűket, elhiheted.
Amit írtam arra vonatkozott, hogy ha tovább jutnánk, akkor nagy valószínűséggel a Körmend lenne az ellenfél. Ezért készülnek sokan (jogosan) a jegymizériára. Ha a másik ágon nem ti lennétek, elhiheted még senki nem beszélne a döntőről.
Amúgy nagyon meglepődnék, ha nem vasi döntő lenne.

Olajheart
Olvasó

Köszönöm hogy leírtad helyettem amit gondolok.. Nem akartam én leírni először.. KB úgy írnak rólunk a falco szurkolók hogy jobb lenne ha ki se állna az Olaj mert porig aláznak minket 3-0al… Lehet hogy így lesz.. De nem szimpatikus ez nekem.. Hajrá olajka!

moldi56
Olvasó

Teljesen mindegy hogy -1 lesz,vagy -20,ilyenkor már nem ez számít.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez min. 15-20 pontos hazai lesz, Kedveskéim… 🙁
SZERETLEK benneteket.

Gábor
Olvasó

Nyerni fog az Olaj “Kedveske”

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

ZOOOOLIII ZOLLIII üdv újra itt!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szombathelyi lakosként mi mást is várnál?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Zanati..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés