Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Meglepetések fordulója: az újonc legyőzte a bajnokot

Washington közel félpályás buzzer beatere döntött.

  •   

OSE Lions - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 87-84 (27-23, 23-22, 17-13, 20-26)

Bajnokság, 18. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok

OSE: Zsíros 5/3, Abell 21/9, E. Washington 22/6, Rizvic 6, Bozsovics 12. Csere: Kucsora -, Hayes 12, Mohácsi 3/3, Garamvölgyi 6, Illés -.

Falco: Hooker 9/3, Curry 3/3, Benke 13/3, Filipovity 9, D. Washington 11/6. Csere: Lake 12, Perl 23/9, Bíró -, Váradi 2, Reddic 2.

Telt ház és remek hangulat fogadta a csapatokat, a vendég szektor is megtelt. Reddic és Váradi is vállalta a játékot, igaz, mint később kiderült, előbbi mindössze négy, utóbbi pedig csak hat percet töltött a pályán.

Az oroszlányi Washington homállyal nyitott, ez főleg majd annak tükrében lesz érdekes momentum, ahogy zárult a találkozó.

Hookeré volt az első kosár, amire 6-0-val feleltek a hazaiak. Villámgyors kosarak jellemezték mindkét oldalt az elején. Szinte minden piros-fekete támadás ponttal fejeződött be, puhán védekeztek a szombathelyiek. A hatodik percben, 20-14-nél időt is kért Okorn. Hiába, már majdnem tíz volt közte (27-18). Az első negyed végére sikerült felzárkózniuk a vasiaknak (27-23).

Curry hármasával már csak egy volt közte, aztán a szombathelyi Washington egy ziccerrel fordított. Krasovec időt kért (27-28). Egy oroszlányi 6-0-át követően öttel megint elment a bajnok, aztán megint fordított, és 50-43-nál már héttel is vezetett az OSE. Hullámzó volt a játék. Kosárgazdag első félidő után 50-45 állt a táblán.

Eric Washington hármasával tovább nőtt a különbség. Megint elment kilenccel az OSE (24. perc: 58-49). Sőt, 61-51-nél először lett tíz közte. A harmadik negyed derekán időt kért Okorn. Az újonc továbbra is jól tartotta magát, sőt, folyamatosan vezetett, míg a szombathelyiek hiába erőlködtek, csak futottak az eredmény után. 67-58-ról indult a záró felvonás.

Perl ziccere után Benke zsákolt, érezhető volt, hogy még nem adja fel a Falco. 69-64-nél időt kértek a piros-feketék. Benke újabb kosarával háromra olvadt a differencia. Nagy volt a kapkodás, sok volt a hiba mindkét oldalon. Elmozdult a holtpontról az OSE, Hayes faulttal együtt szerzett kosarat, a büntetői előtt, 73-66-nál időt kért a Falco. Bement a plusz egy is. Ekkor sem dőlt el, Perl vérszemet kapott. 1:12 volt vissza, amikor a válogatott hátvéd büntetőkkel kiegyenlített (79-79). Mohácsi és Perl is beköszönt távolról, majd Eric Washington és Perl sem hibázott a büntetővonalról. 84-84, nyolc másodperc volt hátra. A dudaszó pillanatában Eric Washington egy közel félpályás triplával megnyerte a meccset övéinek. Az újonc nagyot küzdött, és megérdemelten nyert.

A címvédő második vereségét szenvedte el a szezonban, mindkétszer egy piros-fekete ellenfél otthonában. Ám így sem kell különösebben izgulniuk Benkééknek, mert a Körmend odahaza veszített a Péccsel szemben.

fotó: OSE Facebook oldala

  •   
HIRDETÉS

206 hozzászólás

206
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
82 Comment threads
124 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
77 Comment authors
Somogy011turbikaGézukaÖregkosárKovari Andras Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez a közel félpályás tripla azért erős túlzás…kb egy méterre volt Eric a hárompontos vonaltól, amikor eldobta.

Somogy011
Olvasó

Jár az óriási gratuláció Somogyországból is OSE!
Emelem Kaplapom !
OSE & Kaposvár sálálálálá 😊

Somogy011
Olvasó

Kalapom

turbika
Olvasó

tesókám én évi 20-30 éjszakát töltök a kispipába imádok hazajönni a lepukkant városomba mert sztem csak ingázni könnyebb a sógorokhoz tőletek,azon kívül semmi.

FALCO1980
Olvasó

Szimpi az
OSE!De talán nem kellene mindjárt a rözsaszínű napszemüveg.Mert rábaszcsi lesz a vége.CSAK A FALCO!

bányász
Vendég
bányász

Engedd már el a dolgot, bármennyire fáj a vereség. Titeket pedig senki nem bántott az OSE részéről. Próbáld meg máshogy levezetni, kérlek.

Gézuka
Olvasó

paraszt

Marillion
Olvasó

Sárgapárna klónozva….küzdünk 1 ellen erre kapunk mellé +1-et! Fasza kilátások….

FALCO1980
Olvasó

MTE!,ASE,Szolnok,Alba.Miről beszélünk?Mégegyszer nondom,hogy mimdenki megértse.A tésztazabábálók minimum! 30at odaváágtak volna nekik.HAJRÁ FALCO!!!!

FALCO1980
Olvasó

Várjuk ki a végét!
Minden TOP Csapat bukott.

Cole
Vendég
Cole

Grat az OSE-nek! Megérdemlik, az egész szezon alapján is.
Fáradtság, vagy formaingadozás bármikor lehet, azt meg remélem, hogy véletlenül sem fordult meg senki fejében, hogy ezt az Oroszlányt le lehet győzni fél gőzzel is…

Horváth Sándor
Olvasó

Okorn ma rosszul meccselt sajnos. Filipovics gyenge volt és sokáig fent hagyta. Krivacsevicset pedig legalább 5-10 percre be hozhatta volna. Gratula Oroszlányba!

Marillion
Olvasó

MA ? Nem csak ma…meccsek óta gondok vannak a meccsek 3/4 részében…csak eddig a vége mindig kiegyenesedett valahogy….nagy lett az arc a csapatnál…

Modus operandi
Olvasó

Hatalmas gratuláció Oroszlányba! Szép munka volt!
HAJRÁ PIROSFEKETÉK!!!

golden years
Olvasó

Gratulálok az újoncnak a fantasztikus teljesítményhez!Az természetes, hogy mindenki a legjobb csapatot igyekszik megcsípni, a skalpját begyűjteni. Köszönet a FALCO-nak, hogy letette a magyar kosárlabda névjegyét a FIBA asztalára: szurkolok nekik a továbbjutáshoz. És a végére egy kis szurka-piszka erre az idényre: Sárga párnán piros huzat, igen helyre, nagyon mutat!!! Sok sikert mindkét csapatnak!

Bozic
Olvasó

Sajnos már nem juthatunk tovább!

Marillion
Olvasó

Milyen továbbjutásnak? Te aztán napra kész vagy…

golden years
Olvasó

Igazad van, de mindettől függetlenül nagyon megsüvegelendő teljesítmény! Már nem követem napi szinten a kosárlabdát, de fiatal koromban rengeteg örömet adott…Ha akkor egyszer valaki arra jártamkor a meccs szünetèben a Sugár úti pályán azt mondja hogy BL, nem könnyen hittem volna el…

FALCO1980
Olvasó

Ki nevet a végén című játék megvan?😁😁😁

golden years
Olvasó

Ja igen, egy kis áthallással a “végén mindig a németek nyernek” Gary Lineker 🙂

FALCO1980
Olvasó

Ki nem szarja le???1x összejött…HAJRÁ FALCO!!!!

Bozic
Olvasó

Jaja. Fáradtság. Persze. Azért sikerült a meccsen előszőr a 33. Percben védekezni…
A srácok felvitték a mezt a pályára. Ennyi volt.

OSE szurkolóknak nagy respect! Királyak vagytok!
Köszönjük a baráti vendéglátást!

Marillion
Olvasó

De mire föl ez a nagyképű hozzáállás…ezek szerint Okorn nem jó edző? Nem tudta helyre tenni a csapatot…..egy edzőnek pedagógiai szerepe is van….ő a főnök vagy mi a szar!

Cole
Vendég
Cole

Sajnos jogos a kérdés. Okorn nemrég panaszkodott is a sajtóban, hogy nem hallgattak rá eléggé a játékosok a meccsen. (amikor azt nyilatkozta, hogy “ez egy szar volt”)

Roland
Olvasó

Bruhaha😁😁😁😁

Zsarkov
Olvasó

Ennyi pénzből, ilyen produkció…., én szégyellem magam helyettük 🤣

Leklibajsza
Olvasó

Kölcsönös.

Zsarkov
Olvasó

Neked nem kell…, mi hozzátok képest a templom egerei vagyunk…, nem nekünk van komplett válogatott sorunk…, úgyhogy magatok miatt szégyelld magad!

2lee14
Olvasó

Jaj szegény szolnok, jaj szegény szolnok….

Leklibajsza
Olvasó

Nem nekünk van hat legiosunk.

Modus operandi
Olvasó

Csupán a magyar válogatott itthon játszó kezdő ötöse játszik Szombathelyen.

Kovari Andras
Olvasó

Abbol 2 sajat neveles. Ti par eve az egesz mezonyt lefoloztetek, kb 3x ekkora koltsegvetessel dolgozhattatok tobb even keresztul. Most mi idehoztuk Szilit meg Markot es egybol gonoszak lettunk. Vojvoda, Trepak, Toth, Fodor testverek, Nemeth,Horvath Akos, Benke, Varadi, Lorant, Keller, Bader csak par nev akiket az elmult evek soran magatok kore gyujtottetek! Mi hozzatok kepest csoro csapatkent lehetunk bajnokok de messze meg a vege.

Zsarkov
Olvasó

Fodor testvérek???? Melyikre gondolsz? 🤣🤣🤣

wiley
Olvasó

Annyi pènzből,6 légióssal otthon-idegenben veresèg vereség hátán…., èn szégyellem magam helyettük 🤡

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Korrekt és teljesen normális brigád volt a szombathelyi. (tanuljatok zalaiak, lehet így is)
Jó utat mindenkinek hazafelé!

wiley
Olvasó

Köszönjük! Gratula a győzelemhez!
Hajrá Falco!

Ev.Ok.
Olvasó

Meltosaggal viselve köszönjük egy OSE snek hogy el kísért minket!!! Le a kalappal a szurkoló tábor előtt!!! Jól nyomtatók! Megérdemelt győzelem! Grat!

Motoros
Olvasó

Gyurinak jól áll.a zakó😂👕👔👗👘👚

FALCO1980
Olvasó

Hát a Brindisitől kaptak volna egy 30-ast.Minimum.De szimpik vagytok!😀

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Akkor tedd be a Brindisit a polcra. De legalább nem majmoztál. Ez is pozitívum. 🙂

FALCO1980
Olvasó

És akkor most mi történt?Szereztünk egy szép estét,az amúgy lepukkant városnak.Gratula!!!

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Lepukkant? Szánalmas, sértődött bande. Ma is majmoztatok?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Semmi extra, husi. Kikaptatok. Viseld méltósággal. 😉

Ev.Ok.
Olvasó

És mi történt? Az hogy paraszt vagy. Az USB elhatarolodik…

Marillion
Olvasó

Az hogy a csapat már nem egyszer igy áll hozzá az épp aktuális mérkőzéshez arról legkevésbé Oroszlányban tehetnek,de köszönték szépen hogy ennyi tellett csak a bajnoktól…..a Kaposvárnak….Kecskemétnek még nem volt meg az a plusz amiben viszont az Oroszlányiaknak hittek és végig vitték megcsinálták….az hogy melyik város vagy település milyen ne keverd bele a mérkőzésbe ezzel ne járasd le a szurkolókat! köszi…

Domi
Olvasó

Látta valaki a nagy-ruha-muha Zoltánt? Esküszöm,hogy hiányzik….😂😂

Dennis
Olvasó

Csak a vereségek után szokott előkerülni, ráadásul a zárt osztályon, ahol most kezelik nincs ingyen wifi. Jobbulást Zoltán.

CsakAzImitNe
Olvasó

Mindent félre téve GRATULÁLOK AZ OSE CSAPATÁNAK nagyot küzdöttetek , férfimunka volt ! Gratulálok !
Csak az OLAJ !

Bradley79
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak! Nagyon nagy meccs volt. A bírókon nagyon látszott, hogy nem akarták az OSE győzelmét. Főleg az utolsó negyedben. Hogy néz már ki, ha az újonc elveri a bajnokot! Hát nagyon jól! Velük is megküzdöttünk. Örülök, hogy ott lehettem ezen a bravúros meccsen. A végén megint infarktus közeli állapotban voltam. Menj az úton tovább! Hajrá OSE, Hajrá Bányász!

boston_celtics
Olvasó

Gratulálok az OSE-nek, teljesen megérdemelten győztek. Nincs mit szépízeni, ma hiányhott belőlünk a tűz, és az erő. A hazaiak pedig extázisban játszottak. Azokkal viszont nem értek egyet, akik emiatt a csapat hozzáállását bírálják. Gyakorlatilag szeptember óta heti 2 meccs, 13 meccset játszottunk a BL-ben, komoly csapatok ellen, sokat utazva. Ez pedig olykor visszaüt, mint pl. ma.

pbask
Vendég
pbask

Érdekes nemzetköziben sosem ütött vissza,ott harcoltunk küzdöttünk.
Jó duma. Némelyeknek derogál a magyar bajnokság,mondjuk ki. Visszaütött ez már Kaposváron,Kecskemét ellen,Körmenden.
Nincs mentség. Ha fáradtak,akkor azt az enerváltságot BLben is látni kellett volna,nem?

Marillion
Olvasó

Továbbragozva pbask gondolatait….félő lehet hogy főleg a légiósokat illetően a BL kaland után nem motiváció csak a magyar bajnokságban pattogtatni…ha meg fáradt a csapat akkor hogy hogy mindig a végére tudunk mégis mindig rátenni egy fokozattal a védekezésre…? Ha fáradt vagyok akkor már sorozatban a meccs végére szűnik meg ez az érzés….? Hogy is van ez?

boston_celtics
Olvasó

Szerintem ez a mentális fáradtság. Amit nem nem törődömségnek neveznék. Gondoljatok bele, hétköznap BL-ben 120%-on kell pörögni, végig koncentrálni, hogy ne verjenek agyon 30-cal. Hétvégén bajnoki. Talán tudat alatt is kienged a figyelem, a koncentráci, mondván könnyebb meccs. A végén meg sikerül kicsit átlendülni. Ami engem leginkább zavar, hogy ez az egész a légiósokra van kihegyezve. Pedig ma is csak egy értékelhető teljesítmény volt, a Zozóé. Az övé is csak az utolsó negyedben.

Öregkosár
Olvasó

Az is elgondolkodtató,hogy a Falcóban “Magyar mag” több pontot dobott mint a légiósok!

boston_celtics
Olvasó

Nyilván. A magyar bajnokságban másképp teljesítünk, de ez nem csak a légiósokra igaz. Pl. ma a Filipovity is szerintem gyenge volt. Tulajdonképpen Zozón kívül mindenki. Amit én látok, hogy a hétvégi bajnokira elfogyunk, fejben nem tudunk ott lenni, de szerintem nem hozzáállásbeli kérdés.

Ev.Ok.
Olvasó

Sztem inkább egy OSE mint Bárki más 😉

Rambo
Olvasó

Gyakorlatilag szeptember óta ebben a rendszerben játszotok most már 2 vereséggel pont ma voltak fáradtak mi? Hm. Egyébként ha a meccs előt nem gondolja a csapat hogy elég a mezt kiküldeni a pályára talán még nyerhettek is volna sőt biztos de ha nagyképűen lekezelően állnak oda akkor mi lessz ? Na mi ? Zakó hm hat ez van ebből kell tanulni 🤔
Hajrá OSE

boston_celtics
Olvasó

Szerintem nem kezelt le senki senkit, és nem csak ezen a meccsen döcögtünk. Gyakorlatilag az összes bajnokin. Ma nem bírtuk el, hogy Reddic és Váradi éppen csak pár percet töltött a pályán. Ma kevés volt, nem voltunk élesek. Nem történt tragédia. Egyébként senki nem vitatta az OSE érdemeit. Viszont továbbra is tartom, hogy nem hozzáállásbeli gondok vannak.

Marillion
Olvasó

Akkor adok lehetőséget Krivinek meg Olivérnek…ha már Reddic és Váradi most nem volt aktuális….és megvan a szokásos rotáció….állítólag bő a keretünk ahhoz hogy meg tudjuk oldani az ilyen mérkőzéseket….Idegenbe sehova nem lehet elmenni félgőzzel…..főleg ha tudva levő mindenki a bajnokot akarja legyőzni…Okornt sem értem ahogy mostanában meccsel…

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak. Megérdemelt győzelmet arattak. A Falco csak kocogott az eredmény után. Egyetlen negyed jó játékkal nem lehet egy ilyen jó ellenféllel szemben nyerni. Az első félidő nulla védekezése megadta a meccs alaphangulatát. A harmadik negyedbeli 13 dobott pont előre jelezte, hogy ez nem a Falco meccse. A végén Perl majdnem hosszabbításig elcipelte vállán a csapatot, de az utolsó másodperces tripla helyre tette az eredményt. Igazságtalan lett volna, ha nem az OSE nyeri ezt a meccset. Neptunas ellen még játsszon egy jót a csapat, aztán vissza lehet jönni a földre. Nem jobb annyival a Falco a hazai csapatoknál, hogy… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Nagyon adom ✨👏

Olajheart
Olvasó

Na pbask nagyon adod?? Ahhoz képest tegnap kB 10 hozzászólásban aláztad az olajt.. Hajrá olajka

pbask
Vendég
pbask

Alázni? Hm,érdekes. Akkor ezek után várom Rouge irását minek minősited a cikkeink alatt.

Olajheart
Olvasó

Az is az.. Tudom már írtátok mint az óvodában oda vissza.. De milyen tipikus.. Neked tettem fel 1 kérdést és jössz 1 szolnokival..

pbask
Vendég
pbask

Igazából csak meglepett hogy alázásnak aposztrofáltad az írásom. Fura.

Olajheart
Olvasó

Akkor más szavakat használok.. Kárörvendtél magas lóról.. Csak az olajka

Cole
Vendég
Cole

Pbask! Szerintem ne foglalkozz ezzel az Olajheart-tal! Akkor is ugyanez az eset volt, amikor egy szombathelyi szurkolót mindenáron számon akart kérni valamiért, ami sértette az önérzetét. Amikor meg kérdezték tőle, hogy az olajos mocskolódóval mi a helyzet, arra meg kifejtette, hogy az nem az ő baja. Tehát az, hogy mást mi zavar az egyáltalán nem érdekelte akkor sem és ez nagyjából mindent el is mond róla.
Azt meg többször is leírta, hogy ő nő, meg anya, pedig azt meg nem kérdezte soha senki. Személyes információ, tehát egyrészt senkit sem érdekel, másrészt az előtte levő hozzáállással sokkal többet mond el magáról…

Marillion
Olvasó

A tények nem hazudnak….ezek szerint te is elismered…ezek után majd ha lesz bátorságod helyretenni az arra illetékest….ahogy mi is próbáljuk a nálunk illetékest, akkor majd kikérheted magadnak a pontosítást!

Olajheart
Olvasó

Bátorságom??.. Ki vagyok én?.. Miért nekem kell? Egy szurkoló nőnek egy anyának aki gyerekkora óta szurkol közel 30 éve szeretett csapatának az Olajnak.. Nekem legyen bátorságom? .. Legyen annak aki unintelligens lekezelő mocskolódó arctalanul.. legyen azoknak bátorsága saját magukat leállítani.. Amúgy lenne bátorságom nem is kicsi de nem így hanem szemtől szembe.. Csak az olajka

Marillion
Olvasó

Ja igen most már emlékszem hogy ön egy hölgy….sajnos a valódiságát senki nem fogja felfedni….ez nem az a portál….

Marillion
Olvasó

Ebben benne van minden….kíváncsian várom hogy lehet a BL után felpörgetni a csapatot a bajnokságra és a Kupára….

boston_celtics
Olvasó

Szerintem nem lesz vele gond. Azért legyünk őszinték. Ez a két front elég megterhelő. Van egy prioritás, ami most a BL volt. Ennek vége, már csak egy frontra kell figyelni. Tavaly sem volt gond se Curry, sem Reddic teljesítményével. Szerintem most sem lesz, és a többiekkel sem.

Olajheart
Olvasó

Nagyon tetszik amit írtál onnan kezdve ” Annak azért örülök..” szép gondolatok és nagyon igazak!!

Osezo
Olvasó

Gratulálok a csapatunknak ma nagyon egybe voltak. Múlt héten ha csak fele így játszunk akkor a Kaposvár ellen, az is meg lett volna. A szurkolás mindkét oldalon fantasztikus volt, ezt kellett volna adni a tv-nek. Szombathelyieknek jó útat haza felé.
Hajrá Ose! 🔴⚫
Hajrá Oroszlány! 🏀

SárgaPárna
Olvasó

Na, vagyok! Az összeskörmendinek üzenem:
1:nyaljátok ki a seggem!
2: nézzétek meg a táblázatot
3: miután megnéztétek, ismét nyaljátok ki a seggem

JR.Benitez
Olvasó

Fogd meg olaj75 kezét aztán sétáljatok el innen please….

2lee14
Olvasó

Az igen 😂😂😂 már elnézést kívánok de az nem tabella?

Ev.Ok.
Olvasó

Én neked üzenem te szar! Egyszer megtalállak és szét szedlek mint a blöki a lábtörlőt. Üdv Szombathelyről!

SárgaPárna
Olvasó

jajjjj
csicskagyökér, jajjjjj 😀😀😀😀

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Voltál meccsen kispárna? Mesélj, mi volt, hogy volt?

Muszka7909
Olvasó

Hogy lett volna,kitiltották csütörtökön!😁😁

red-black01
Olvasó

Azt terveztem nem fogok reagálni a f@szságaidra, de a szakma kötelez 😀 Jelzem, hogy ha valamilyen lelki baj ér a már bőven meglévőn kívül, akkor azonnal a seggeddel jössz. Ez nagyon érdekes fixáció, keresd az anális fixáció témakörében 😉 . Azt nem írom le hogy ebből milyen következtetéseket lehet levonni az irányultságodat illetően, van ez a komment szekció annyira okos és ügyes hogy magától is kitalálja 😀 . Azért ne haragudjál a csapatodra hogy ezt a rendkívül szépnek induló estédet így elb@szták, pedig mi még jeleztük is nektek kora délután egy kínos buktával, hogy minden meccsen észnél kell lenni. Neked… Olvass tovább »

Lacataylor
Olvasó

Csak egy kérdés kívülállóként, mi a szakmád (első, és harmadik sor) Urulógus!?!?!

red-black01
Olvasó

Nem 😃 , van egypár de speciel az nem vagyok 😃 . Az említett fixáció más terület 😉

kormendinekjo
Olvasó

Te nem szurkoló vagy,csak egy Körmend ellenes szabotőr. SárgaPárna téged nem érdekel a kosárlabda, semmi közöd ehhez a sporthoz, ezzel a viszonyulàssal, még ha ezt is gondolod magadról. Miért gyalázod (gyalázhatod) a körmendieket, azt csak te tudod.
Hajrá Körmend, hajrá kosárlabda!
Gratulálok a Pécs és az Oroszlány csapatának,valamennyi mai győztes csapatnak! Csak az MTE!
Nem fogok a szombathelyieken élcelődni (bár a te hozzászólásaid ezen bőven túl vannak), akkor sem ha kikapnak. Hajrá Körmend!

Marillion
Olvasó

De minek!….Olaj75, Motoros,és a többi hozzátok hasonlóak várnak a klubban….osszátok ott egymást….

Muszka7909
Olvasó

😂😂táblázatot?Te szerencsètlen!

mte7
Olvasó

Hol és mikor…!!!???

Rambo
Olvasó

Sárga párna amit ma vizesre sírsz te milyen meccset néztél? Kormendit??

szurkoló
Olvasó

Végre….egy szoros Alba,Körmend mérkőzés után hiába fújtak érdekesen a bírók sikerült nyernünk.Bravó..gratuláció a csapatnak a szurkolóknak Hajrá OSE

Stockalone
Olvasó

Egy szerencsénk van, bukott a Körmend mellett az ASE, az Alba és a Szolnok is.
Bár ettől még nem lesz jobb a játékunk, vége lehetne már a hullámvölgynek.
Nagy lesz a harc a felsőházért…

calamites
Olvasó

Hopppá!
Az első 5 bukott!
Tippmix gyilkos hétvége.

JR.Benitez
Olvasó

Na a Paks se akart kimaradni a buliból

pbask
Vendég
pbask

🤣🤣🤣🤣🤣

KUTYA
Olvasó

Aki a mai meglepiket fogta, sztem már milliomos 😉

JR.Benitez
Olvasó

Plusz ASE.

Domi
Olvasó

Húú,ez igazi férfI munka volt!Mindenki oda tette magát!Gratulálok a csapatnak a szurkolóknak, (a vendégeknek is).Fantasztikus élmény volt.Hajrá Oroszlány!

Vince.Carter15
Olvasó

Hát benyeltük a bányász bránert annyi szent. Túl nagy volt az arc és le is néztük őket fikáztunk mindenkit aki kikapott tőlük. Lehet azt hittük nemzetközi meccs idegenben, ugy hangzott végül is Orosz,azért vettük torokra.
Perl Zoliban csalódtam nem akkor kell jól játszani amikor már elment a hajó hanem az első félidőben kellett volna.

2lee14
Olvasó

Átlátszó….

Marillion
Olvasó

Az egész csapat furcsa mostanában….a BL nek mindjárt vége…erre már nem foghatjuk ha esetleg továbbra is csak kínlódnánk majd a bajnokságban…

Vince.Carter15
Olvasó

Jobban járna mindenki ha ezt a sok lopott pénzt átutalnánk az árva beteg gyerekeknek és meglátogatná őket Zozo bohóc piros orral. Okornnak nem kell fölvenni semmit csak az oroszlányi zakóját és megvan a bohóc páros.

wiley
Olvasó

Akkora kamu vagy ricsikerúzs… 🤡😂

Best2
Olvasó

Belefért…főleg h szopott a közpénzes fáradtolaj, meg a falu is, ráadásul otthon!!!

derryl
Olvasó

Barom!

elfogult vagyok
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak, hatalmas élménnyel lettem gazdagabb!!! A Falco padja, és a szurkolói is elismerés érdemelnek! Becsülettel balhé nélkül fogadták az eredményt! Szép kosár ünnep volt a mai nap! (a játékvezetés ugyan árnyékot vet rá, de….)
Még egyszer hajrá OSE!!!

Red ball
Olvasó

A mai 1pontos vereségünket elcserélném az OSE elleni győzelmünkre. Őket jobban szeretem.
Grat. a mai győzelemhez!!!

bányász
Vendég
bányász

Leírhatatlan érzés…. Washington amikor a végén elindult a labdával azzal a lazasággal…
Jó volt látni a rengeteg szép megmozdulást oda-vissza, a válogatott játékosokat. Perl amit művelt a 4. negyedben….
Gratulálok a csapatnak, a nézőknek, külön a Falco drukkereknek is, végig szimpatikusan, soha senkit nem szidva hajtották a csapatukat. Talán azt a vinnyogást amikor az ellenfeletek támad…azt kihagyhatnátok. Amúgy mondom, le a kalappal. Jó utat nektek hazafelé.
A csapat pedig élvezze ki az estét, megérdemlik.:) Ja, a szurkolók is!:)

JR.Benitez
Olvasó

Gratula Nektek!

CSAK AZ MTE
Olvasó

A Falco szurkolók nagy része ugyan olyan normális, mint akár az OSE akár az MTE drukkerei!
Hozzám is beszoktak jönni meccs előtt és után és mindig normálisak! ( egy kivétellel, de azt már feledtük 🙂 )
Sajnálom, hogy itt a forumon van pár idióta. Őket az oldal szerkesztőinek ki kellene tiltani! Nem mellé beszélni, hogy nem lehet, mert…. Ha akarják ki lehetne tiltani, csak akarni kellene.
Mennyivel olvashatóbb, normális oldal lenne nélkülük!
Gratulálok még1x az OSE-nak és a szurkolóinak! Ők tényleg példát mutatnak az országnak!
Csak a piros feketék!
Hajrá Magyar kosárlabda!

pbask
Vendég
pbask

Köszönjük 🙂

Csakaszombathely
Olvasó

Elég régóta figyelem már a kosárlabdát, de ilyet még nem láttam egy fordulóban: Szolnok, Körmend, Alba otthon kikap, a bajnok meg – igaz idegenben – de akkor is kikap az újonctól.

egismte1
Olvasó

A bajnokság eddigi legnagyobb meglepetése! Grat Oroszlányba. Bocs a normális Falco szurkolóktól : hol van az a 3 gyökér most?

Marillion
Olvasó

Olaj75 is benne van nálad a gyökerek között?

egismte1
Olvasó

Egyrészt nem az Olaj játszott, másrészt egymással van bajotok. Egyébként nem jobb náluk!

olaj75
Olvasó

Na végre!!! Sárga g…k

JR.Benitez
Olvasó

Na a Szolnoki Sárgapárna….

2lee14
Olvasó

Na itt a troll. Esti műszak?

Lacataylor
Olvasó

A Motorosé folyik a szádon …….ne aggodj,ha lenyeled még nem leszel terhes!

Ev.Ok.
Olvasó

Hehehe te alföldi szürke marha 😂😄😂😄😄

Marillion
Olvasó

Egészségedre ha ez a vereségünk kellett hozzá…mert én senkinek nem kívánok rosszat….

derryl
Olvasó

Nem értem a címet! Mi ebben a Meglepetés? A bajnok leppipantotta a bányász bránert! Szép volt Ose, nagy grat!

2lee14
Olvasó

Egy meccs erejéig átvettünk egy szolnoki szokást…..

Igyvan
Vendég
Igyvan

Ilyen sárgaparnak miatt kapják a normális falcosok az ívet..
Csak akkor lenne benne vér azt ide jönne..
Remélem a falcosok sem engednek neki..

Motoros
Olvasó

Célba ért a torpedó,
Elsüllyedt a zászlóshajó,
Oboa lett ez a javából,
Hazataláltok-e a bányából?😂😂😂😂
🚣🐒🚣🐒🚣🐒🚣🐒

Ui.:Köszi Ose,hogy faxra vettétek a nagyképű majmokat🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍🏍🏍🏍

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Ez most véletlenül kimondottan jól sikerült.

Motoros
Olvasó

A múzsám ma az Ose,nem nyer a filco sose🐒😂

Best2
Olvasó

Jajj FARmotor napról napra szarabb vagy!!! Szegény falu….!!!

2lee14
Olvasó

Na még egy troll. Most már látom kik az esti műszakosok. Jó munkát!

Lacataylor
Olvasó

Balázska jól vigyázz,nehogy belefuss egy igazi INGatlanosba ott a távoli Sárváron!

Motoros
Olvasó

😂😂😂😂
🐒🐒🐒🐒

Ev.Ok.
Olvasó

Volt egy roller
Nem hiába
Asszony próbálta
De kába
Szereti a
Kosarlabdát
A csóró meg a más faxát
Ide jár ő elégülni
De a birka szeret rázni
Mondja mondja
De nem tudja
Ezért más meg
JÓL MEGHÚZZA 😂😂😂
ROLLER KÖSZI
JÓL CSINÁLOD
GONDOLJ MAJD RÁM
MIKOR HÁNYOD 😂😂

Lacataylor
Olvasó

Látod Balázska előbb -utóbb mindenkit utol ér még a sánta kutya is! Ha rá akarsz menni a CSOK-ra, szólj pár Szombathelyinek!!!!!

Puntigamer
Olvasó

Szépkarcsika hol az any…ba vagy? Mosod azt a Szaros párnát?
Most károgjatok!!!
Normális Falcos szurkolóknak, ez belefért. Ma jobb volt az OSE…

piros710321
Olvasó

Elképesztő bravúr!
Az újonc megverte a pénzzel kitömött, mindenkit leigazoló, elképesztően nagyarcú filcot!
Ádika, valami hasonló címet vártunk!

2lee14
Olvasó

Ez most kellett.

pbask
Vendég
pbask

Jogos, de a magyarjaink nem így állnak hozzá,őket nem ildomos bántani.
A többiek?hát ja,érezni nem BL meccset játszanak…Ideje elbeszélgetni.

donnarumma
Olvasó

Ne filcoz falusi,mert valaki még visszaír..
ha valakivel bajod van, mond meg neki!
Ha meg pont olyan vagy mint sárgapárna, akkor ne csodálkozz…
Sztem az Mte nek is tobb penze van mint a Pécsnek…az OSE meg a jó példa,hogy nem sírni kell, hanem kosárlabdázni.
A pénz nem dob kosarat

piros710321
Olvasó

A jó …d a falusi, te kis baromarcú! Honnan írogatsz, melyik istállóból?

donnarumma
Olvasó

A körmendiből…
50 évesen ennyi eszed van? Gratulálok

haliBL
Olvasó

Grat az Oroszlánynak!

Teljesen megérdemelten nyertek,mert más volt a hozzáállásuk,mint a Falco játékosoké…
ha nincsen Zolika,akkor +10 nekik!
Grat mégegyszer!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Csak a piros feketék!
Gratulálok az Oroszlánynak!

Dudi
Olvasó

Üdv! Nem is érdemeltünk volna győzelmet. Gratula OSE!

Marillion
Olvasó

Bravó bravó bravó Ose…gratulálok Oroszlány városának ehhez a csapathoz…és ehhez a szurkolótáborhoz…Ami minket illet…fáradtság vagy akármi….Okorn megint lenyilatkozhatja hogy ez egy rakás szar volt….megyünk tovább irány Litvánia…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés