Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Meglepetés a javából, Szombathelyen nyert a DEAC

Darrin Govens hátán vitte a debrecenieket egykori sikerei helyszínén.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - DEAC 75-81 (20-15, 15-22, 18-21, 22-23)

Bajnokság, 18. forduló
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Györfy Rúben, Sörlei Attila (dr. Gincsai János Péter)

Falco: Pot 10/3, Brown 7/3, Kovács B. 8, Tiby 11/3, Keller Á. 6. Csere: Perl 22, Barac 11, Verasztó -, Sövegjártó -.

DEAC: Govens 23/12, Mócsán 5, Balázsi -, Drenovac 13, Tóth Á. 13/3. Csere: Scott 8, Polyák 5/3, J. Taylor 12, Kovács II. Ák. 2, Neuwirth -.

Keller duplájával indult a találkozó, majd Tóth egalizált gyorsan. 2-2 után 6-2-re meglépett a Falco, de az ex-szombathelyi Govens tripláival a DEAC megfordította az állást. Pot vette kezébe a karmesteri pálcát hazai részről, és büntetőivel, valamint triplájával 15-10-es előnyt harcolt ki a sárga mezeseknek. Govens újfent betalált, majd Taylor közelijével ismét egyenlő volt az állás. A vezetést nem engedte ki a kezéből a Falco, Perl akciójának köszönhetően előnnyel várhatta a folytatást (20-15).

A második negyedben egy perc alatt egyenlítettek a hajdúságiak, majd Taylor újabb duplájával a vezetést is átvették. Govens ismét hármast küldött a helyére, miközben a szombathelyi támadások megakadtak. Kovács középtávolija után 26-26-nál sikerült újra egyenlíteniük, de Govensnek erre is volt válasza. Vezettek a vendégek, amit Polyák távolról tovább növelt. Perl büntetőire, Drenovac válaszolt, majd újfent Perlt faultolták, aki beállította az első félidő végeredményét (35-37).

Hiába jöttek fel két pontra a hazaiak, mégis a DEAC jött ki lendületesebben a második félidőre. A 23. percben Mocsán büntetői után 36-47 állt az eredményjelzőn. Barac talált be hazai oldalról, de Tóth részéről rögtön érkezett a válasz. Továbbra is kimaradtak a Falco távoli próbálkozásai, aminek köszönhetően a vendégek tartották tíz pont körüli előnyüket. A 29. percig kellett várni, hogy újra szoros legyen a találkozó, amikor Brown sokadik távoli próbálkozása behullott a gyűrűbe. 51-55 után azonban Govens is triplát dobott, majd Perl közelije zárta az etapot (53-58).

Scott középtávolija indította az utolsó tíz percet, amit Brown eladott labdáját követően Taylor toldott meg egy újabb kettessel. Tiby büntetőivel, majd Perl betörésből szerzett kosarával kapaszkodott a Falco. A válogatott hátvéd egyértelműen hátára vette csapatát – ahogy az nehéz pillanatokban lenni szokott –, de a DEAC-nak volt tartása ezekben a pillanatokban is. Két perccel a vége előtt Tóth triplát dobott, ezzel hétpontosra növelve csapata előnyét. Az ellentámadásból Pot távolit hibázott, egyre jobban égett a ház a szombathelyieknél. Az utolsó percben megpróbálták faultokkal tördelni az időt a hazaiak, de a DEAC már nem engedte ki kezéből a győzelmet (75-81).

Ezzel a győzelemmel Andjelko Mandiccsal a kispadon 2-ből 2-nél tart a DEAC, legyőzve a Szolnokot és a Falcót, míg a listavezető szombathelyiek idei második vereségüket szenvedték el.

Fotó: hunbasket.hu

159 hozzászólás

159
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
62 Comment threads
97 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
Piros TakaróVulkanoKaposkosár KKKNonameHeindrich Recent comment authors
Piros Takaró
Olvasó

Mendez te balfasz :DDDD

Vulkano
Olvasó

Mendez b@zmeg nagyot mentél
Túl nagyot
Falco ??

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hol a nagy filko?
Mocskos csalók..!!

Vulcano
Olvasó

Én a helyedben inkább a saját csapatoddal foglalkoznék.

Heindrich
Olvasó

TIPPMIX Férfi NB I…nem kell túlgondolni ezt a meccset.

moldi56
Olvasó

Ez már csúcs a javából.

Bobby666
Olvasó

Ember! Nem Te vagy a legfényesebb izzó a csillárban, vagy a legélesebb kés a fiókban.. Nevetséges vagy!

Sárgarabszolga
Olvasó

18ikán remélem mi is megpipáztatjuk a verebeket:D szép volt Deac!

p.borisz
Olvasó

Álmodozz csak?

Vulcano
Olvasó

Arra a meccsre gondolsz, aminél a ti kéresetekre szó nélkül belementünk egy 2 hetes halasztásba?

SzhelY
Olvasó

az élet kióltásával való fenyegetés a btkba ütköző cselekedet ,annak elhallgatását vagy támogatásaszintén ezért kérem ,hogy terelyék jogi útra a tisztelt a tisztelt szerkesztők köszönöm!

Laposvár
Olvasó

Na, ez szombathelyiül íródott. Megvárom a tolmácsot!

SzhelY
Olvasó

tegapinap után nehezen megy az írásxD

p.borisz
Olvasó

Körmendi…de értek ezen a mordori nyelven,ha gondolod tolmácsolok

SzhelY
Olvasó

köszi légyszi

atibácsi
Olvasó

Kedeves az oldalt Üzemeltetők, Moderátorok!
Kérem, tegyék a dolgukat, mert a hozzászólásokban bűncselekmények valósultak meg! Egyáltalán nem vicces, és még kevésbé tolerálandó írások mérgezik az oldalt, s viszik le olyan mélységekbe a tartalmat és kommunikációt, aminél nincs lentebb. A magam részéről, de gondolom most sok normális fórumozó is így gondolja, a továbbiakban nem látogatom az oldalt, amíg nem távolítják el ezeket a bűnözőket! Előre is köszönöm!

SzhelY
Olvasó

az oldalon nincs moderálás ezt a podcastban lenyilatkozta a tisztelt oldal vezetője max letiltják aki olyan de úgyis újra regel csak polgári peres úton indithatsz keresetet azt itt elhangzottak miat!

atibácsi
Olvasó

Már megjött a ” barátunk”, van mínuszunk. Bízzunk benne, a mennyiség nem fontosabb a minőségnél!

Bobby666
Olvasó

+1

kormendmindorokke
Olvasó

Atyavilag mi van itt. Vannak korrekt falcos hozzaszolók és azért most őket sajnálom mert egyesek rájuk hoznak szégyent az alakítasukkal. Minden jóérzésű kosárszurkolónak szerintem érdeke h tisztítsák meg az oldalt.

Jon
Olvasó

Érdekes ez a csapatszimpátia kérdés, ami lentebb már vitatéma. (idei, vagy tavalyi csapat) Nekem ez is a Falco, ahogy a tavalyi. Legalább annyira. Perl és Keller a csapat gerince, ahogy tavaly. Cowels dobásait öröm nézni, Tiby pedig egy csupa szív küzdő, ahogy Barac is (tőle már megszoktuk). Sajnos Brown adós a jó teljesítménnyel, de védekezéssel néha pótolja. Pot most lehet, hogy betlizett, de segítette már a csapatot győzelemhez. Ami a tavalyi csapatot illeti, Váradi persze hogy kár hogy elment és kicsit Benkét is sajnálom. Golománnal sokat nem vesztettünk, az “Ádi” meg jobb is, hogy elment (én még csak véletlenül sem… Olvass tovább »

Roundmend
Olvasó

A Falco playoff első helye még ezzel együtt sincs veszélyben…ellenben nem csodálkoznék és megint ők röhöghetnének ha a végelszámolásnál épp a Deac, épp ezzel a mai bravúrgyőzelmével ütne ki minket a 8-ból…Mi pedig akkor már max. csak azon tudnánk röhögni, ha az 1-8.párharc negyeddöntőjében a maihoz hasonló módon pont ugyanígy venné el a Deac a pályaelőnyüket és ütné ki őket a négyből

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Könyörgöm ne engedjétek már ezt. Ez az ember nem normális. Halálosan fenyegeti az embereket. Ilyet még viccből sem csinálunk.

royalka
Olvasó

Beleolvasgattam a kommentekbe, de hiba volt. Magára valamit is adó oldal ilyet nem tűr el. Ez mindenről szól, csak a kpsárlabdáról nem. Gyűlölettől fröcsögő, nagyon komoly fenyegetéseket megfogalmazó sz@rkupac az egész kommentszekció. A sportot tényleg szerető ember egyre ritkábban ír ide. És mindez egy egyszerű bajnoki meccs miatt. , Elkeserítő, de az is, hogy ez itt megengedett. ( tudom, húzzak vissza Zalába denevérként repkedni, ne itt osszam az észt Már mentem is.) 🙁

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Katasztrófa amit megenged egy-egy ember magának,itt.

SzhelY
Olvasó

erről leginkább az oldal szerkesztője és üzemeltetői tehetnek akik jót röhögnek ezen a sok pisilőversenyt tartó emberkén itt már rég nem lehet beszélni erről a csodálatos sportról sajnos

Marillion
Olvasó

Gratulàlok a Deac csapatànak mert a Szolnok utàn a Falcot is elverni idegenben az màr mutatja nekik az utat…és hàt Darrint leigazolni nagy húzàs volt nekik! Ma lassú és körülményes jàtékot mutatott a csapat…Lehet velem vitatkozni légiósokat illetöen a jàtékoskeretben…de Govens az még mindig Govens és még a jelenlegi Falcoban is jutna neki hely és elég jàtékperc is! Most hogy Covels kiesett Brown újfent nem tud helyettesitve húzó jàtékossà elölépni ! Szeged az màs csapat màs célok voltak… itt Szombathelyen semmi vàratlant nem làtni töle…dobàshatékonysàgban is kevés! A szezon végén nem kéne marasztalni! Kicsit. úgyérzem az alapszakaszban màr jóllakott a… Olvass tovább »

Hebri
Olvasó

Stefan “labdaárus” Pot…
Ma többet adott el, mint a Decathlon!

Tadam
Olvasó

Gratulálok a Debrecen csapatának.
Két komoly skalpot gyűjtöttek be az edzőváltás óta.
Most a saját dolgukat tették kissé nehézzé ezekkel a sikerekkel, mert senki sem fogja lebecsülni őket.
A Falconál meg szerintem jókor jött a pofon.

Bencur2021
Olvasó

Ne járasd le magad mégjobban…
Többi szurkoló ne álltalánosítson ha kérhetem, csak ő csinálja a fesztivált.

Milivoj
Olvasó

Abban biztos voltam, hogy ez a mendezcsicska nem épeszű, de ma az is kiderült, hogy az általam bekalibrált középsúlyos imbecillitás jóindulatú feltetelezés volt, ez egy idióta…, ne haragudjatok rá

Rouge
Olvasó

Annyira feszes a költségvetés minden csapatnál,
hogy egy vagy két kulcsjátékos hiánya esetén már nem olyan a játék…
Lsd most a Falconál Cowels,
nálunk pedig Pallai és Lukács hiánya.

Veszíteni tudni kell, úgy látszik ez nem megy mindenkinek,
a nyominak lassan ideje lesz újra nevet változtatni, ez már saját maga előtt is vállalhatatlan :):);)

GRATULA Debrecenbe!

Mendez
Olvasó

Földrajz tanár Úr, tessék már valamit tenni önmagáért is… 🙂
Ne csak kelljen állandóan magán röhögni 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor sem hagyja abba,amikor már minden szombathelyi,térden állva kéri… Mondom! Ő nagyobb ellensége a Falconak mint bárki. Együttérzek veletek,szombathelyi szurkolótársak! Egy-egy rossz meccs még belefér,mert az kijavítható. Ám egy ilyen image romboló lelki sérülttel nem tudtok mit kezdeni. Részvétem!

Jon
Olvasó

Nektek sem kisebb problémátok a Rouge nevű öngól-betyár.
“veszíteni tudni kell”…hogy nem szakad le fölötte a mennyezet…

fanaticfantastic
Olvasó

Azért ,javaslom,hogy olvasgasd végig ,itt az összes hozzászólást! Tisztábban fogsz látni.

Jon
Olvasó

Nálatok is volt már ilyen kirohanás nem egy és nem kettő (és itt most nem feltétlenül a Rouge-ra gondolok, mielőtt félreértenéd, még ha ő is nekiment pedig már a vezetőségeteknek itt).
Ez van. Szóval sejtem mire gondolsz, sajnos már jóval korábban végigolvastam. Nem örülök, de egyrészt nem tudok mit csinálni, másrészt attól még nem csak itt léteznek problémák, hogy léteznek.
Gyerekes dolog lenne egyetlen irányba mutogatni és minden mást letagadni attól, hogy ott van éppen “hangzavar”.

fanaticfantastic
Olvasó

Gyakorlatilag bundával vádolja a csapatotokat. Olyan dolgokat állít,hogy leadtátok a meccset. Ráadásul olyan hangnemben ír,ami túlmegy minden határon. Szerintem ilyen magasságban,vagy inkább mélységben, még senki nem írt ide.

Jon
Olvasó

Nyilván nem értek egyet vele. És szomorú is. Sőt vesztem már össze vele én is itt a fórumon. De attól még hasonló esetek előfordultak már másik oldalon is, még ha nem is biztosan egy személytől, ezt kellene megértened: a legalja hangnem is előfordult sokszor (minden mélységben) és az az állítás is rémlik (ez pedig konkrétan az általában magas lóról kommentelő szurkolótársadtól), hogy szándékosan tönkreteszik a szolnoki kosárlabdát a vezetői.
Még én írtam neki akkor, hogy hogy írhat valaki ilyet és vajon mit szólnak hozzá a szurkolótársai…

Noname
Olvasó

Kissadam, Rózsabimbó?

Pojaca
Olvasó

Cigányozz a cigányok előtt, ha ilyen kemény vagy te hormonkezelt egysejtű csöves panelhuszár Mendez csicska, végighuználak a Perint parton, kicsit belefojtogatnálak a csótóba, aztán a Fő téren belehugyoznék a szádba te szarházi! Igazi csicska vagy, boxzsák lehetett a fejed világ életedbe!

JR.Benitez
Olvasó

Látom Gumival iszol…. legalább betartod amit ígértél???

Pojaca
Olvasó

Be! Csak egyeztetnem kell a főnökkel!

Mogyi19
Olvasó

Szólj és segítek kideriteni mi a kedvence, csak hogy tudd mennyi zsével kell készülnöd ?

egismte1
Olvasó

Panel maki, a kemény csávó ????

SzhelY
Olvasó

öreg te a barátaid előtt se válalod fel ki vagy

Bazinga
Olvasó

Ember, hova süllyedsz még???

Pbask
Olvasó

Azért ez a mai lipótmező pozitív, már bocs. Most sem ws, sem fanatic nem írt semmi olyant, utóbbi egyszer sem írt úgy, pedig mindig írta, majd visszaadja, de ő nem képes rá. Vannak szolnoki trollok, de most őket sem láttam igen. Miért kell ezt? Jobb szétbarmolni a platformot és mindig egymás nyakába buritanunk a szart? Nincs elég gyűlölet az országban anélkül is? Aludd ki a mait, legyél szíves.

JR.Benitez
Olvasó

Mendez fejezd be kérlek

fanaticfantastic
Olvasó

Megnyugtató,hogy azért látjátok,hogy mi történik itt. Minden tiszteletem!

fanaticfantastic
Olvasó

Azt hiszem,hogy mindenki tud olvasni. Nem mondok semmit.. Nevetséges vagy. Talán,inkább ,már szánalmas… Sajnállak!

Mendez
Olvasó

Fanaticfantastic hozzászólásait nézve azt hiszem innentől kezdve nincs több kérdés!!!!!
Kedves Uram, innentől tessék elviselni, ha minősíthetetetlen hangnemben szólok a hozzászólásaihoz ezentúl.

fanaticfantastic
Olvasó

“Uram”! Ön eddig is ezt tette! 😀

Pbask
Olvasó

Mit is írt? Mert cigányozni, anyázni nem láttam itt. Aludj egyet rá. Ha értesz a kosárlabdához, látnod kell hogy Cowels az egyik legfontosabb láncszem a gépezetben, és a Deac ezt tudatosan kihasználta, megfojtva a festéket. Nincs itt semmi más. Nem kell csalásokat keresni, beleállni mindenkibe, hőzöngeni. Fanatictól meg nem láttam semmit.

fanaticfantastic
Olvasó

Ma ,egy hamisítatlan,jellem bemutató Mendez Showt,olvasgathatunk itt! Sértegetéssel,halálos fenyegetéssel, becsületsértésekkel, (lásd,bundával vádolja a kedvenceit) meg minden olyan kísérő effektussal ami sava -borsa a gyenge jellemű emberek megnyilvánulásainak.. A legalja. Nem szoktam ideírni. Nem is tervezem. Itt azonban olyan meglepő dolgokat olvastam,főként Mendeztől,hogy nem tudtam ,nem reagálni. Na és,persze a DEAC elmúlt 2 meccse sem semmi. Eredetileg olvasgatni jöttem és gratulálni a DEAC-nak az ellenünk és a Falco elleni győzelméhez.

Bobby666
Olvasó

Tűpontos hozzászólás.

KD
Olvasó

Azt hiszem, előttem mindent leirtak a hozzászolások a játékunkról. Pot ma borzalmasan játszott, rengeteg eladott labda ( hatig számoltam), triplaszázalék ( itt Cowels nagyon kellett volna) 12,5%, így hiába hoztuk a lepattanozást 51-27-re, nem sokra mentünk vele. Összességében a dobószázalékunk éppen csak elérte a 40%-ot. Persze van ilyen, de a két vereségünket hazai pályán nem éppen a élen állóktól szenvedtük el, ami bosszantó, föleg, hogy idegenben meg vertük öket, igaz, a Deac-ot csak egy utolsó másodperces triplával. Remélem, szerdára összeszedjük magunkat. Hajrá Falco!4️⃣?????

Jon
Olvasó

Nem volt itt semmi “megbeszélt eredmény” szerintem, amire valaki többször utalt. Ennyire ne legyünk már önteltek. Egész egyszerűen mi is tudunk rosszul játszani, csapatjáték terén sajnos szerintem többször is, mint jól, csak az egyéni jó teljesítmények általában hozzáadják a szükséges pluszt. Most abból nem jött túl sok, sajnos csak Perlé és Cowels is nagyon hiányzott. Ennyi. Világvége nincs, de át kell gondolni, hogy ez így kevés is lehet a végén.

heraklith
Olvasó

Falco – Molten (1 -0)

piros710321
Olvasó

Mendez, nagyot mentél ma ??????.

Mendez
Olvasó

Falco-Körmend.
Piros710321
Van ez a két csapat.
Mit képzelsz te kis kis falusi purdé, azt gondolod, hogy ez a két csapat egy súlycsoprtban van?
Térjél már vissza a kis falusi purdédba te kisköcsög!

piros710321
Olvasó

???????

piros710321
Olvasó

Cuppantsd le Sp-t, aztán megnyugszol ??????

egismte1
Olvasó

Nem Zalában van sötétség, hanem a fejedben. Kemény panelproli

Mendez
Olvasó

Vagytok ti.
Meg van a Falco.
Kérdés?
Mit akartok?
Melyik a jobb?
Ne röhögtessetek…

piros710321
Olvasó

Nyomjad még ?, nyomjad! Rajtad nevet az internet népe! Szombathely (?) szégyene! De ne hagyd ám abba! ??????

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez. A mai Falco a két hiányzóval elég fogatlan volt. Ilyen indiszponáltan, ennyi hibával rég láttam a csapatot. A 17 eladott labda, amiből három zsinórban a végén -1-nél nagyon sok volt és hiába szedett le a csapat 51 lepattanót, 12-vel több támadólepattanót, az sem tudott segíteni. A triplaszázalékról meg ne is beszéljünk, mert az meg katasztrofális volt. Nem dőlt össze a világ, de ennél sokkal több kell, főleg fejben.

andrás
Olvasó

Atyaég, Szolnok után Falco ellen is győzelem.. nem sok örömünk volt eddig a szezonban, de ilyet kevesen csináltak az elmúlt években ?

fanaticfantastic
Olvasó

Bizony,komoly teljesítmény! Gratula!

Pbask
Olvasó

Grat, végre jók lesztek, ez a keret többre képes ?

Hajrá Sárga-Feketék!

moldi56
Olvasó

Így igaz!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak,megérdemelten nyertek.A beharangozóban írtam,hogy Govens kikapcsolása kell a győzelemhez.Nem sikerült,megszórt minket.Indiszponált játékkal nem lehet győzni…
Koncentráljunk a szerdára,ilyen rosszul 2x egymás után csak nem játszunk…

donnarumma
Olvasó

Nagyon gyenge játék,
Nagyon gyenge játékvezetés,
Gyenge b-közép,
Gyenge, bár szépszámú nézősereg,
Közepesnél jobb DEAC(extra Govenssel)
és teljesen megérdemelt vendéggyőzelem!
Gratulálok

Pbask
Olvasó

+1

Rózsabimbó
Olvasó

…és akárhogy is volt, a Jenő statisztikai előadását legalább nem kellett hallgatnunk.
Falcosok, ne keseredjetek el nagyon, van ilyen!
DEAC: Szép teljesítmény, gratulálok!

heraklith
Olvasó

Legalább a hugyost nem látjuk egy ideig.

Vadkakas
Olvasó

Szép volt fiúk!
Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani. Ma jobban toltuk. Nyertünk.

Ha holnap is játszanánk a falco ellen akkor lehet kikapnánk. Ez a sport.

A győzelemnek örülni kell, a vereséget elviselni és tanulni belőle.

Hajrá DEAC!

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula! Az elsőt és a másodikat,zsinórban nem szokás ,véletlenül legyőzni! Szép volt. Bár a mi vereségünket nehéz volt feldolgozni..:D Hajrá Olaj! Hajrá kosárlabda! Hajrá ,tisztelet az ellenféllel szemben. Akár csapat,akár szurkolói szinten.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Ez ma rosszul nezett ki, de talan idoben jott pofon. Sztem nehany szurkolo kicsit lecsillapodhatna, mert ha mindig nyernenk senki sem nezne kosarlabdat. Ma ez ilyen volt remeljunk nem sok vereseg lesz meg! Hajra Falco

Pbask
Olvasó

Kicsit tul magasan van a polc az elmúlt évek tükrében, pedig ott vagyunk az élvonalban, van össz 2 vereségünk. Ez tükröződik a szurkolásban is, már páran triviálisnak gondolják a győzelmeket, max BL érdekli őket, pár rangadó plusz a döntő. Már tavaly is megvolt ez.
Agyfasz..Többi csapat mit mondjon?

fanaticfantastic
Olvasó

Hát,ja..

Mendez
Olvasó

Ne szólsz te sehova…
Ja nem ….

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Persze, de amugy egyik tabort sem megbantva, a jo hangulat mindig akkor jon mindenhol, amikor a jatekosok mutatnak vmit, ma maximum 1 percet jatszottunk jol egyhuzamban, akkor felelenkult az egesz csarnok, de aztan jott egy buta hiba.. mind1 ma ez ilyen volt legkozelebb jobb lesz, ezert szeretjuk ezt a sportot.

deacfan7
Olvasó

Vegre Kovacs Adrian utan van egy edzonk aki nem magat futtatja, hanem csak hagyja jatszani a jatekosait egy rendszerbe. Ha ehez kelett a 100 edzo kirugasa, akkor megerte!! Hajra Deac!!

fanaticfantastic
Olvasó

Szép volt. Ellenünk is és a Falco ellen is! Gratulálok!

Pbask
Olvasó

Mendez, mi ez a hülyeség? Ne már…
Mandiccsal jobb a Deac, Govens nincs visszafogva, nekünk meg Cowels nélkül nincs triplagépünk. Szolnokot is megverték, nem rossz a Deac, pénz meg alapból volt ott.
Gratula nektek, megérdemeltétek. Egy Zozó nem csinál nyarat, van ilyen is. Nem most kell élesben lenni, és pörögni maximumon.

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyjából és pontosan,ahogy leírtad!

Suns
Olvasó

Nagyjából ennyi. Azért kaptunk ki, mert szarok voltunk 🙁
Ebbe mást belelátni…

Endre
Olvasó

Valami elkepesztő: a csodálatos es egyben verhetetlen Falco is ki tudott kapni, A csodálatos, és végig a csapatát buzdìtò szurkolòsereg előtt. Ilyen cìmet képzelnék el.

red-black01
Olvasó

Mendez!
Nem szoktam nagyon foglalkozni mással, de értjük amit mondani akarsz.
Viktor szólt a baloldali városvezetésű Falco-nak, engedjék ma nyerni a DEAC-ot.
No offense, de ne má’, pedig ma Körmenden gyakorlatias megfontolásokból a Falco győzelmének örült volna mindenki.
Nektek is lehet rossz napotok, ez a mai egy ilyen volt.
Ma nem jött a harmadik negyed, amikor meg fordíthattatok volna -2-nél, Pot lerendezte az egyenlítést is és így ebben a formában a meccset is, mert pillanatokon belül -7 lett.
Ennyi és nem több.

Mendez
Olvasó

Te redblack.
Kurvára nem vagyunk egy szinten.
A csapatod küzd a nyolcért, mi meg így is elsők vagyunk…
Tovább????

PL
Olvasó

Higgadj már le kicsit.
Senki se akar bántani.

Saját csapatodat vádolod olyannal, amit EN mezei Körmend szurkoló nem nézek ki a csapatodból. Már elég ha csak Perlre gondolok….nem az a “fajta” ember.
Egyszerűen nem jöttek ma a triplák, Cowels se volt…ennyi mindössze.

Ne fenyegess senkit, főleg ne halálosan, ez csak egy meccs volt. Továbbra is elsők vagytok.

Nyugi. Aludj egyet, holnapra már nem így gondolod.

Peace!

Milos
Olvasó

Nem, ő holnap is így fogja gondolni.
Csak az a baj, hogy az alkohol megtámadta azt a maradék agysejtjét.
Meg nem lát az idegtől, mert a hiperszuper csodásnaffalko cumizott a beázott szarénába. ?

egismte1
Olvasó

Azt az egyet

red-black01
Olvasó

Ha csapatainkat nézem, előfordulhat, tényleg. Ha más szintet nézek? Hááááát? :D, de ezt inkább hagyjuk. SP sem fogadta el soha, de ha gondolod, beszélhetünk róla ;). Tudod, az lesz a baj és ugyan lehet hogy pár évnek el kell telnie ahhoz amire én gondolok, de nagyon meg fog viselni. Te az a típus vagy, de tipikusan, aki a győzelmeket és a vereségeket is nehezen tudja méltósággal elviselni. Egyszerűen nem megy neked. A vereségek utánit ezen belül meg igen nehezen. Odáig kellene eljutni, hogy ki tudd mondani: – gratulálok, ma jobbak voltatok! Ugyanezt lehet gratulálok nélkül is ha neked ez nem… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Jövőre 30 éve járok meccsre, de ennyire nézhetetlen csapatunk sosem volt. Milos! Dugd fel magadnak az ellenőrzött szar játékodat, ez nem szórakoztató. Triplára se emberünk, se játékunk.

Vulcano
Olvasó

Te jó ég. Ne már…
A zsinórban 14 győztes meccs alatt valahogy nekem nem ez volt az élményem.
Kurva szar napot fogott ki mindenki, van ilyen. Pedig téged mindig is normálisnak gondoltalak. Bízok benne, hogy csak valami hirtelen felindulásból írtad.

Pbask
Olvasó

Ez így van. Nincs semmi gáz.

JR.Benitez
Olvasó

Engem annyira nem hoz tűzbe idei csapat, hogy ma pl ki sem mentem pedig ráértrm volna. Ilyenre ezredforduló óta nem volt példa. Ez az agyonellenőrzött valamit nehezen veszi be a gyomrom. Néha azt érzem a Kecskemétre akarunk hasonlítani. Ez a játék lehet eredményes, nem vitatom. De nekem nem szimpatikus. Ez csak egy vélemény, nem több

Vulcano
Olvasó

Hát ez tényleg borzalmas. A Falco 16-2-es mérleggel vezeti a bajnokságot.
Nekem élvezhető a játék. Szimpatikusak a játékos.
De biztos velem van a baj.

JR.Benitez
Olvasó

Irtam. Egy vélemény… az elmúlt 30 évből 30 olyan játékost fel tudok sorolni aki a Pot, Brown párosnál sokkal gyengébb volt, de lehetett értük lelkesedni. 4 ország kosárlabdájat napi szinten nézem. Ez kb 50 csapat. Véleményem szerint az európai kosárlabda elindult egy érdekes irányba. Kb mi és a Kecskemét egy másikba. Ez attól még lehet sikeres, és szimpatikus is. Nekem nem az. Attól még nem tartom magam se hülyének, se kevesebbnek, se kosárlabda analfabétának.

Vulcano
Olvasó

De ha mi a Kecskeméttel egy irányba indultunk el, akkor, hogyhogy csak mi voltunk a magyar kosárlabda elmúlt 4 évében megkérdőjelezhetetlen egyeduralkodó és a Kecsó nem?
Tényleg nem értem mi a problémád. Tiby, Cowels és főleg Boris nekem kedvenc légiósaim között vannak.
Zoli és Ákos a csapat gerince és halhatatlan legendái.
Kovács Beni pedig egy nagyon szimpatikus fiatal játékos.
Az én szívemnek kedves ez a csapat, ahogy az összes az volt.
Ja és eszembe se jutna egy 15-ös győzelmi sorozat után kurvagyengézni.
Azok inkább ha lehet ne jöjjenek többet meccsre.

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok a Deacnak! Ez simább volt mint amit az eredmény mutat. Pot…. nincsenek szavak.

fanaticfantastic
Olvasó

Korrekt vagy!

szolnokbasket
Olvasó

Hoppácska,
Gyurkabá jobb ha visszahozza a fákjuzó ökörnt!

Vulcano
Olvasó

???

red-black01
Olvasó

Elég baj nekünk, hogy a DEAC itt is nyerni tudott.
Arra viszont senki nem gondolt, hogy a Falcoval szemben egymás elleniben is jobbak lettek?

red-black01
Olvasó

A mínuszoloknak mondom csak: irónia, i-ró-nia?

Xero
Olvasó

Én gondoltam.. 😀 Nem is értettem, hogy a végén mit bohóckodunk a kozmetikázáson..

Mendez
Olvasó

Muszáj lesz a következö idegenbelit nyerni.

Jon
Olvasó

Én csak annyit tudok mondani, hogy aki az eheti tippmixet “viszi”, az egyrészt egy zseni, másrészt a mai Forintban nézve is szerintem komolyat nyer.
Meg még annyit, hogy lassan kezd aggasztani Cowels távolmaradása.

red-black01
Olvasó

Az index fórumon valaki csak egyet hibázott, a Kaposvár-ZTE-t.
Az is szép eredmény?

Jon
Olvasó

Minden tiszteletem a fordulóban győzelmeket, meglepetésgyőzelmeket szerző csapatoké, de a mínuszolókat kérdezném, hogy mindannyian eltalálták, melyik meccsen ki fog nyerni??? Az azért meglepne.

Pojaca
Olvasó

Belefért nekik emberek, így is még utcahosszal vezetnek, nem provokálok, bölcsen csendben maradok, mert mi is kikaptunk! Gratula Dusán és DEAC!

fanaticfantastic
Olvasó

Így is nyerik az alapszakaszt. Belefér nekik.

PL
Olvasó

Pont egy Cowels-nyi különbséggel.

Pedig ma a Falconak szurkoltam, nekünk kellett volna a deac-vereség.

fanaticfantastic
Olvasó

A Deac innentől tényező lesz. Szerintem.

Mendez
Olvasó

Nem lesz.
A Falcot utasítottták, hogy ki kell kapni.

fanaticfantastic
Olvasó

Ki utasította? Ne már! Gondold át!

PL
Olvasó

Nem biztos. Egy Govens nem csinál nyarat, de ha páran csatlakoznak mellé a pontgyártásban, akkor igen.

Nem lebecsülve a mai Deac győzelmet, de ma a Falco rosszul dobott, és még így is tudott zárkózni mindig 4-5 pontokra. Ők ennyire rosszul ritkán dobnak triplákat…Cowels meg pont ennek a specialistája…

Mendez
Olvasó

DEAC tök jók vagytok, Viktor örül ha nyertek, nekünk szól hogy ne védekezzünk., minden happy

fanaticfantastic
Olvasó

Milyen csapat az amelyik így tenne? Te bundázással vádolod a SAJÁT csapatotokat? egy…..vereség után? Te jó ég! Bennünket is elvertek. Hol láttál tőlünk..(buckásoktól) hasonló kirohanást? Hé! Hol a tartás? Meg az emelt fő…stb…

nazol
Olvasó

Nevetséges pojáca vagy.

andrás
Olvasó

Azt mondod, hogy a Falco egy meccsleadó, köpedék csaló csapat? ??
Na ezt megjegyzem ?
Nem értem hogy tudsz egy ilyen csapatnak szurkolni..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés