Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megkezdte a felkészülést a Nyíregyháza is

A csapat első edzőmeccse Szlovákiában lesz.:

:

Noha a Hübner Nyíregyháza BS egy-két játékosa az elmúlt napokban már edzett a Continental Arénában, a csapat felkészülése hivatalosan szerdán vette kezdetét. Immáron együtt volt a teljes magyar mag: a Nyíregyházán élő játékosok mellé visszatért Bazsó Brúnó és Kiss Benedek, megérkezett Kass Balázs, valamint két U20-as játékos, Végső Bálint és Mokánszki Milán is a nagyokkal kezdte a munkát – tudatta a nyíregyháziak Facebook oldala.

Pethő Ákos vezetőedző új segítője, Alberto Ona mellett röviden ismertette a felkészülés menetét, majd átengedte a srácokat Szollár Gergő erőnléti edzőnek és Szabó Annamária fizioterapeutának, hogy elvégezzék a játékosokon az ilyenkor szokásos teszteket, méréseket. Várakozás közben voltak, akik asztaliteniszezéssel ütötték el az időt, Mészáros Miklós masszőr is bemutatót tartott a fiataloknak.

Mint írják, habár ügyesek voltak a fiúk, új szakosztályt egyelőre nem indítanak. Rövidesen mindenki kosárlabdát fogott a kezébe és újra azt a sportágat űzte, amihez a legjobban ért.

Ez a hét még ráhangoló jellegű, majd fokozatosan növekszik a terhelés. A légiósok augusztus 20-a után érkeznek meg a csapathoz, az első felkészülési mérkőzése az együttesnek pedig augusztus 31-én, Szlovákiában lesz, majd október első hétvégéjén kezdődik a bajnokság. A sorsolás még nem ismert.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés