Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megkezdődött a regisztráció a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára!

Ismét neves szakemberek érkeznek.:

:

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében január 16–17-én Pécsett randevúznak a sportág legkiválóbb tudományos szakemberei: a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ad otthont a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának. A regisztráció már elkezdődött.
A 2023-as esztendőben sem kell sokat várni arra, hogy ismét Pécs legyen a sportág tudományos fellegvára! A III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának január 16–17-én ismét a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ad otthont, a téma pedig – csakúgy, mint az előzőeken – megint izgalmasnak és érdekfeszítőnek ígérkezik: „A regeneráció és rehabilitáció tudományos gyakorlata: sérüléstől a visszatérésig” (Science and Practice of Recovery: From In Game to Post Injury).

Az előadók névsora ezúttal is veretes lesz, kiváló külföldi és hazai szaktekintélyek boncolgatják majd a témát. A jelenlévők meghallgathatják többek prof. dr. sc Igor Jukicot, a teljesítményhatékonyság növelésének szakértőjét, dr. Francesco Cuzzolint, aki vezető kondicionáló edző pozíciót töltött be a Toronto Raptorsnál, Jámbor Lászlót, aki több, mint három évtizede dolgozik a labdarúgásban a teljesítménynövelés szakértőjeként és erőnléti edzőként, dr. Knoll Zsolt ortopéd specialistát, sportsebészt, Vladimir Bankovicot, aki erőnléti szakemberként több sportágban is maradandót alkotott, valamint dr. Julio Calleja-Gonzalest.

A III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia kihagyhatatlan nem csak a kosárlabda, de más sportágak szakemberei számára is, hiszen nagyon fontos téma kerül terítékre. Az eseményre, amelyre január 16–17-én kerül sor, a belépés ingyenes lesz, a regisztráció pedig már elkezdődött a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ hivatalos honlapján (https://ksmk.hu/), ahol egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelentkezni: itt.

Találkozzunk január 16–17-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián a sporttudomány újabb nemzetközi ünnepén!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés