Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Megint simán nyert a Körmend a ZTE ellen hazai pályán

Zalaegerszegen dől el a párharc.

Egis Körmend - Zalakerámia ZTE KK 104-89 (31-14, 29-24, 16-9, 22-25)

Helyosztó, 3-4-ik helyért, 4. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Goda László, Ádám József (Forrai Sámuel)

Körmend: Chambers 20/6, Mitchell 33/24, Adams 6/3, Ferencz 5/3, Omenaka 13 Cserék: Kiss 8/6, Durázi -, Edwards 7/3, Cakarun 12, Takács -, Herczeg -, Balogh -.

Zalaegerszeg: Trice 8/3, O'Reilly 14/3, Smith 11, Polster -, Osztojics 21. Cserék: Keller I. 9/3, Németh 4, Rakicsevics 14/6, Zsiros 8/6, Szalay -.

Ferencz-kosárral vette kezdetét a negyedik meccs, Smith zsákolt, Omenaka büntetőjével és Mitchell két triplájával lépett meg az Egis Körmend. Osztojics sietett csapata segítségére, Omenaka fejezett be egy gyorsindítást, Mitchell harmadik hármasával pedig már 10 ponttal álltak jobban a hazaiak (14-4). Adams sem hibázott távolról, Sebastjan Krasovec pedig időt kért. Mitchell második esélyből lépte át a 10 pontot, Smith válaszolt egy 2+1-el, Chambers dobott be két büntetőt. Sokáig nem mozdult a különbség, aztán másfél perccel a vége előtt Kiss növelte 17-re a hazai előnyt, erre Keller csak egy büntetőt dobott be, a Körmend magyarja viszont újra pontosan célzott távolról, az etapot Rakicsevics hármasa zárta. 31-14

Lassan folytatódott a játék, az első két percben sok kosár nem esett, de ezt a szakaszt is 5-4-re az Egis Körmend nyerte, így a ZTE akkor kért időt, amikor a hazaiaknak már kétszer annyi pontjuk volt, mint nekik (36-18). Mitchell továbbra sem hűlt ki kintről,  aztán O’Reillyval váltott kettest, Chambers már 23 pontos előnyhöz juttatta a vendéglátokat. Kiss tört be szépen, O’Reilly értékesítette négy büntetőt, Ferencz egy hármast süllyesztett el, Németh egy közelit. Mitchell kosarával másfél negyed után elérte az 50-et a vasi csapat és megléptek 25 ponttal, ő maga pedig nem sokkal később már 26-nál tartott az első félidőben, 6/7-es triplamutatóval. Az utolsó 3 percben O’Reilly vezetésével sikerült valamelyest javítani a helyzeten, de így is 21 pontos fórral ment a nagyszünetre az Egis Körmend, ehhez plusz egy hozzájött O’Reilly időntúli technikaija miatt. 60-38

Edwards büntetőire Keller válaszolt egy triplával, Adams állította vissza a félidei differenciát egy ponttal. Zsiros és Edwards dobott egy-egy hármast, Osztojics dolgozott szépen a festékben, Omenaka válaszolt a túloldalon. Zsiros megint pontos volt távolról. A negyed közepén állandósodott a 20 pont körüli különbség a felek között, Chambers és Osztojics kosárváltása után 77-57 állt az eredményjelzőn. A harmadik periódus végére sikerült Trice betörése után 15 pontra feljönnie a ZTE-nek, de Chambers dudaszós hármasa után 18 pontos előnyből várhatta a negyedik negyedet a Körmend. 82-64

A záróetap Smith középtávoli dobásával indult, Chambers hármasa után Osztojics tett fel egy horgot. Cakarun középről dobott be egy tempót, Osztojics egy 2+1-et is megcsinált, de Chambersre továbbra sem volt ellenszere a ZTE-nek. Rakicsevics tett vissza egy támadólepattanót, hármasával pedig 13-ra csökkentette a differenciát, jött is Kocsis Tamás időkérése (89-76). Mitchell már a 8. tripláját süllyesztette el, Rakicsevics villant ismét, Chambers használta ki a rossz váltást a ZTE védekezésében. Az utolsó négy percben becsülettel küzdött a zalai csapat, de esélye nem volt a fordításra, így az Egis Körmend kiharcolta az 5. meccset. 104-89

Fotó Bálizs Zsuzsa

88 hozzászólás

88
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
79 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
TaKkeRrSebuabcabcSzhelYKimaran Recent comment authors
Endre
Olvasó

A cikkben szereplő negyedeket összeadva 98-72 a vége…

TaKkeRr
Olvasó

Cakarun, Omenaka patkányok! ??

Motoros
Olvasó

Órájli meg 1 faszszopó????

Zombi
Olvasó

Neked csak ez az egy élvezet maradt? Anyukádnak szóljál, hátha segít rajtad. Apád amúgy sincs otthon, zenél a falunapon.

Motoros
Olvasó

Idd a banán?turmixodat rasszista bohóc????.
Közben meg gondolj Anulu szép banánjára?, ne mindig a tesóidét élvezd ????

Zombi
Olvasó

Köcsög, már megint magadról mesélsz….Nálunk nem szokás családon belül….Ez ti szokásotok. Lehet, téged is a bátyád hozott össze, amig apád zenélt? Akkor már megértem miért vagy fogyatékos. Védekezzetek, nehogy Te legyél a kistestvéred apja…

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, nálatok tradíció hogy 1mással keresztezitek magatokat????
Azért lettél olyan, amilyen.
1kis buzi,cigány faszszopó ????
????

Vulcano
Olvasó

Gratula szomszédok?
Nem hittem volna, hogy ez lesz, de vasárnap hajrá KÖRMEND így nagy betűvel. Amondó vagyok, hogy ismételjük meg a 17-es final four fordítottját ezúttal 2 vasi győzelemmel.?⚫??⚫
Vasárnap robbanjon fel Vas megye.
Meg tudjátok csinálni, ahogy mi is?
Hajrá Falco?⚫
Hajrá Körmend?⚫
Hajrá Vas megye?

Endre
Olvasó

Üdvözlet a 15kgos félmeztelen zalai keménymagnak, keményen harcoltatok a hálòval. 🙂 Miért volt rajtad napszemüveg pubi, nem vagy hozzászokva a fényhez?

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

A kordonnal együtt 15kg-os???️

Kimaran
Olvasó

mivan papi, bb1-en ilyen kemény vagy?

Endre
Olvasó

Csak itt merek, mert megkarmolnak!

heraklith
Olvasó

Vasárnap búcsúznunk kell több közönség kedvenctől a pályáról és a padról is, pedig hosszú évek óta ez a legszerethetőbb csapat Egerszegen.
Adjatok bele mindent az utolsó meccsen! Ha olyan küzdés lesz, mint legutóbb Egerszegen, akkor az eredménytől függetlenül büszkék leszünk rátok!
Ostojicnak meg adjuk meg amit kér!
Kék az isten!

Zombi
Olvasó

Sok a nyitott kérdés, szerintem nem biztos, hogy sok távozó lesz…….Az érkező oldalon is hallani érdekességeket, paddal kapcsolatban is…..

heraklith
Olvasó

Idén magasra tették a srácok a lécet, de remélem sikerül megugrani jövőre is!

Zezekosarak
Olvasó

Egy kicsit pletykálj, kíváncsi vagyok! Dusán OK, és a többi?

Zombi
Olvasó

Hülyeséget nem szeretnék leírni, de az edző neve már elhangzott valahol. Szerintem nem lenne rossz. Igaz a jelenlegi is ment Debrecenbe…Akár maradhatna is. Ha már így alakult.

abcabc
Olvasó

Pl Rujak?!

Sebu
Olvasó

Ruják marad az OSE-ban.

Roundmend
Olvasó

Legyünk igazságosak kedves körmendi és zalai barátaim, hívjuk meg vasárnap az ötödik meccsre Zegre a szhelyi és szfvári szurkolói kismamakör minden tagját hogy megtanulják a kosárlabdamérkőzés hangulatteremtés első leckéjét, hátha jövőre a bronzcsatában jobban megy majd nekik is ez…

Mendez
Olvasó

Ősszel elmegyünk a nemzetközi meccseitekre, hogy Pista legalább a rezsiszámlát ki tudja fizetni a jegybevételből.
???

davek
Olvasó

Az a baj csak leégetitek az egész országot a nemzetköziben 😀 Tanulhatnátok szurkolást a nagyoktól. Lásd: Kmd-Zte örökrangadó!

Marillion
Olvasó

Meg a meccsek kőzbeni balhék ugye…tudjuk tudjuk…ez mind a tradició az életérzés…a fanatizmus hozadéka…

piros710321
Olvasó

Marika, honnan tudnád te, mi az a tradíció mi az az életérzés?! Soha nem lesz ilyen nálatok!

Senki
Olvasó

Persze mi köpködünk olyan játékost akit a gyuribá szeretne… Régebben mi basztuk be a pályára tárgyakat,régen mi basztuk fejbe pénztárgépel a másik edzőjét… Persze mi másztunk fel a vendégszektorba csarnok avatókor.. ti rohadtul szentek vagytok ugye?!….

Marillion
Olvasó

Ugy ahogy mondod RÉGEBBEN! Kőrmenden meg folyamatosan minden bajnoki idényben megcsináljátok a cirkuszt! A szúrkolóitok miatt mostanában a klub is adott ki közleményt ugye?!

Marillion
Olvasó

Apropó Csarnok avatás…Inzultáltátok folyamatosan az alattatok sárga feketében ülőket,hát persze hogy odamentek páran…és különben is hogyan is juthattatok akkor be annyian vendég szúrkolók? De hagyjuk ezt az ovodás megmondalak…stilust! Inkább azt kivánom legyen meg a bronzérem nektek…

SzhelY
Olvasó

meg hazamenni

Mendez
Olvasó

Ez a kommented nagyon betalált az idei csokikupában elért 0-6-os parádétok után.
????

Vulcano
Olvasó

Igen tavaly is, hogy leégettük az országot mikor magyar csapatként elsőkét csoportelsőként mentünk a BCL top 16-ba. Most ezt miért kell?
Én az ilyen ocsmány kommentek ellenére mindkét vasi csapatnak szurkolok vasárnap. Ha pedig láttad, volna hogy a Falco tábor -18-nál is milyen szurkolást lenyomott akkor nem magyaráznál ilyen hülyeségeket.

davek
Olvasó

Úgy beszélsz a Bl-ről, mintha valami isteni liga lenne. Már ne is haragudj, de egy vicc ez a kupa. Kutyát sem érdekli.

Mendez
Olvasó

???
Ez hatalmas!
Egy BL-hez képest utcák-terek bajnokságban is csak pofozógépek voltatok.
Nektek sem nyaktól lefelé van a probléma.

Vulcano
Olvasó

Oké mester. Akkor, hogy lehet, hogy az Alba és a Körmend be se jutott a selejtezőkből a Szolnokot meg 2-12-vel hazaküldték?
Nevetséges vagy. Akkor elég szép értekelést adsz így a saját csapatodról is.

piros710321
Olvasó

Menzesz, te egy akkora gyökér vagy, hogy az már fáj! Miért nem a saját csapatodnál okoskodsz?

Mendez
Olvasó

Amiért roundmend kollégád a csapatom meccse alatt okoskodik Pirike! ?

Marillion
Olvasó

piros710321…Mendeznek nem kell védelem…de megkérdezhetem hogy Ilyen alapon Motoros haverotok akkor miért nem saját csapatánál okoskodik?! Előbb jelenik meg Falcora okádni…de a csapatáról meg nincs véleménye ha győz ha veszit?! Hát q nagy életérzés meg tradició lehet neki a Kőrmend mondhatom!?

SzhelY
Olvasó

mint a párna fotelnyuszinak,előbb a saját házad táján söpröges mister megmomdóember

Zezekosarak
Olvasó

Eddigi legfa…ább hozzászólás a mai estén! Így van!

Milos
Olvasó

Anulu befűzte nektek az oktatófilmet….
Világosságot zalába. Az orkok nehogy megvaduljanak a mordorban…

gabor77
Olvasó

Vasárnap nyerünk, itthon ünnepeljük hazai közönség előtt, nem az istállóban, ennyi nekünk is jár!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Istálló??? Te bohóc a szoci telepeteken még műanyag székre sem futotta??

Motoros
Olvasó

Anulu, Anulu, Anulu ????,
Beadta rendesen a banánt elölről és hátulról a rasszista zombinak és a főbohóc tüzépesnek????.

Nyeljétek bohócok????

LOL????

gabor77
Olvasó

Az nevét aki a végén nevét, robogothatsz banánt nyelni???

Motoros
Olvasó

Nevét????
Robogothatsz????
Mordor????
Ja csak sötét zalai , még magyarul sem tudsz bohóc ??????

gabor77
Olvasó

Buzikám vasárnap szoptok nem lesz nagy a pofád, hasalni fogsz a biciklidde!!

Johnyx
Olvasó

Azt úgy hívják, hogy szopóroller.. de majd megtanulja 2 whiskey-kóla mellett.

Motoros
Olvasó

Iszok az egészségedre is, johnyx bohóc??????

Motoros
Olvasó

????????

Motoros
Olvasó

Helyesen mordor:. A bicikliddeL!!
????

Zombi
Olvasó

Kicsi csíra! Kaptam egy linket, vélhetően a tiédet. Megnéztem, hát az a két csaj, meg a pia azért Neked erős. Elég nyomorult vagy a profil alapján. Még egy kicsit kutakodok utánad, aztán itt valószínűleg megosztom, hogy ki lehetsz. Körmenden is utálnak, nem kicsit……Nyomorult, most nagyon mellényúltál…Lakhelyed alapján szerintem a haverjaid is megtalálnak…….

Marillion
Olvasó

Na végre…várjuk a további leleplezéseket…

Zombi
Olvasó

Körmendi oldalról jött….Most keressük, hogy ne fürödjünk be! Az ember esküdözik, hogy tuti tipp….Megnéztem, ha tényleg Ő nagyot fogunk nevetni…..Érdemes a profilját megnézni.

Motoros
Olvasó

Kapcsolj fel 1 szentjánosbogarat??mordor, hogy jobban meg tudj nézni????
????

Zombi
Olvasó

Tudod mit jelent az, hogy mordor? Látom bekapcsolták a wifit a helyi kultúrházban…..Zaklatod még a szomszéd nénit?

SzhelY
Olvasó

miért.mit csinálsz vele

Zombi
Olvasó

Elviszem orvoshoz.

Motoros
Olvasó

Jujj de félek mordor????.
A rasszista putridból idetalálsz, vagy küldjek fénykardot denevér??⚔️??⚔️
????

Zombi
Olvasó

Nagy a pofád kicsi gyökér! Semmi gáz, hamarosan lejjebb veszel belőle! Mehetsz reggelizni, anyuka már kukázott! Azt nem tudom, mitől ekkora az arcod. Kicsi faludba még kocsma sincs, hol veszed a nemes nedűt? Még keceli koccintósra se futja Neked, nőd meg még sose volt….

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek igyál 1 banán?turmixot????
Anulu ráverte neked speciálba a habot????
??⚔️??⚔️?

heraklith
Olvasó

Hagytuk a kis Anulut érvényesülni, kiszórta magát 2 évre, meg sok pénz jön be a jegyekből. Vasárnap legalább majd bátran dobálja a homályokat.

Motoros
Olvasó

Tüzépes??????

Zezekosarak
Olvasó

Omenaka, Taiwo, szerintem későn kezdték ezt a sportot komolyan űzni. Mondhatnánk szerencsétleneknek is Őket, de azért fejlődnek folyamatosan. Nevén szólítom, mert távol áll tőlem a sértegetés, szóval Omenakának ez a legjobb éve eddig. Körmenden szakmailag rendben vannak. De remélem hozza majd az idegenbeli formáját vasárnap. Az előző meccsen vót min röhögni…

Zombi
Olvasó

A mellézsákolós vicsorgós örjöngő feje nagyon nagy volt. Szegény edző bá’ nem győzött neki integetni, hogy nyugi…

red-black01
Olvasó

Úgy vagyok vele, értem én mi a szándék, de engem azért kezd zavarni.
Nevezhetünk téged körmendi sárgapárnának, vagy akárhogy, de kezdesz olyan… hogyismondjam, fárasztó lenni.
Csak azért nem írom le, hogy konkrétan mit gondolok, mert nem akarlak sértegetni.

Amúgy meg nagy ívben lesz@rom mit gondolsz.

Motoros
Olvasó

Látod agyturkász, ezzel Én is Pont igy vagyok????

red-black01
Olvasó

Jaja… egálban vagyunk, ebben biztos vagyok és voltam.
Ezért jeleztem előre 😉

heraklith
Olvasó

Én sajnálom szegény traktorost. Egész nap büfébe jár a kisegítőben, este meg itt szenved tovább. Kérlek, ne bántsátok!

Motoros
Olvasó

❤️?

red-black01
Olvasó

Mondjuk azt, hogy az Én nagybetűvel van… 🙂 🙂
Szóval érted 🙂
Lfszt érted 😉

Motoros
Olvasó

Neked direkt igy írtam, legyen 1 kis szakmázás????.
Már akkor tudtam, hogy ezt fogod írni, nem csak te tanultál pszichót????

Zombi
Olvasó

Voltál már időpontot egyeztetni a dilidokinál?

Zetesziv
Olvasó

Vannak gondok nàlad rendesen.Vasàrnap légyszives maradjâl otthon és nézz magadba.

Zombi
Olvasó

Gyengeelméjű! Miért is várom, hogy átmenjen….Nem vagyok rasszista, hiszen ezt a játékot az afroamerikaiak találták ki. Anulunak azt a primitív emberutánzatot hívják, aki nem tud emberként viselkedni….Nem várom, hogy felfogd. A saját edzőtök nyugtatgatta a lovat, amikor mellézsákolt aztán vicsorgott.

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, a tüzépes haverod Mitchellt hivja Anulunak, nem Omenakát????.
Ennyire 1xrű vagy denevér ????

Zombi
Olvasó

Látod bölényarcú, ennyire sok oldalú az élet, csak Te vagy ennyire egyszerű. Téged minek hív anyuka? Debilkének? Denevér az nálatok a barlangban megszokott….

Motoros
Olvasó

Kell még banán?????
Anulu beadja még párx. ha hianyod van putris????
Visz majd gyertyát?️? is neked, hogy jobban lásd a banánját mordor??????

Zombi
Olvasó

Kicsi csíra! Ezek szerint meleg vagy? Putriba élsz, kivetíded. Ezek szerint a fiúkst id szereted? Mondjuk ahogy kinézel, nem is csodálom. Suhogós macihoz ne vegyél fel makkos cipőt.

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, összekeverx apáddal,
Igy járt bazseválni a búcsúi bálba????

Zombi
Olvasó

Tudnék róla….Hallom szotyálával foglalkozol? Anyukád azért dolgozik a szomszédos város főterén, mivel annyira egyszerű, hogy a pénzt se ismeri. Ez a zenész téma is nagyon beléd ívodott. Gondolom elmentél néha apukáddal a piacra, amikor ceglédi kannával kereste meg a babetta poszterre valót…

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, mikor megszülettél kiságy helyett hegedűtokba rakták a lovak mellé az istállóba, azokat cumiztad azért lettél ilyen gyagya????

Zombi
Olvasó

Saját emlékeidet osztod meg? Te tényleg nagyon hülye vagy! Mondjuk lovat nem szoptál, mert csóró kisebbséginek nem volt…..Azért cummantod a hozzád hasonszőrűeket….Iza pula mumuta! Saját nyelvjárásod szerint!

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, porbafingó kis putris denevér?, látom a ló?tejjel szívtad magadba a lovárit is, az oláht is, meg bejjást is????

Zombi
Olvasó

Bölényarcú! Nekem nem volt szükségem pacikra, normális családba nőttem fel. Nálad azért a gyerekkor nagyon beívodott. Saját nyelveden azért írtam Neked, hátha jobban átmegy, mint a mi anyanyelvünk. Látod sokkal okosabb vagyok mint Te használom a saját nyelvjárásodat.

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, a 8 osztályt is úgy végezted el, hohy 6x az elsőt és 2x a másodikat????
Mondjuk ahol apád és anyád testvérek ott nem furcsa ez????

Zombi
Olvasó

Látom balfasz csak a saját családodról tudsz írni! Valahol már leírtam, hogy valamelyik tesó az apád….Fasznak írod még Te is le…

Motoros
Olvasó

Fáj az igazság banános?????
Vigyázz neh. rájuk nyiss a putriban mert bevesznek 3.nak????

Zombi
Olvasó

Mivel ma pünkösd vasárnap van, nem vagyok hajlandó leereszkedni a szintedre! Csak annyit mondanék előre: hamarosan letörölöm a vigyort a gusztustalan családi fertőből származó hülye fejedről! Minden mást, csak ünnepek Után……

Motoros
Olvasó

Oké mordor, ahozz ember is kell, nem csak ilyen porbafingó puja????,
addig is igyál 1 jó banán?turmixot, az megnyugtat????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés