Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megint igazolt a Szeged

Miliszavljevics távozik az együttestől.

  •   :

:

A Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook oldala adta hírül, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Milos Miliszavljeviccsel, de már meg is találták a helyettesét az amerikai Cameron Naylor személyében, aki meg is érkezett Szegedre.

A 201 cm magas játékos 1994. április 3-án született Jacksonvilleben. Több amerikai egyetemi csapatban játszott, majd 2016-ban igazolt Európába. Először az osztrák Graz, majd a romániai Temesvár együttesében szerepelt. A 2018-2019-es idényben Cipruson kosárlabdázott, míg ebben a szezonban az izraeli Elitzur Ironi Netanyában pattogtatott, innen igazolt a Szedeákhoz.

Az új légiós hétfőn már edzésbe áll.

Fotó: txstatebobcats.com

 

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
G. LaciCadillac Eldorado Brougham Recent comment authors
Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

Szerintem Miliszavljevics, volt a Szedeák legnagyobb fogása, itt Pakson az első negyedben ő tartotta meccsben a csapatot.
Valaki tudja miért távozott?
A választ előre is köszönöm!

G. Laci
Olvasó

Mert nincs pénz 5 légiósra és Balma távozásával nagyon alacsony lett a csapat. Irányító kellett, mert Milisavljevic nem az és a kis Kerpel sokáigbsérült volt, ezért jött Curry és bevált. Balma megsérült, meg nem is vált be, ezért ment akkor Ő, de szükség volt helyette valakire. Jó mozgású gyerek a szerb, de 2es és nem irányító! Nagy bajok nincsenek vele, de a Szegednek nem rá volt szüksége, 5.re meg nincs keret sztem.

Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

Köszönöm szépen!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés