Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megint a Falco vette el a Szolnok hazai veretlenségét

A szombathelyiek egy utolsó másodperces kosárral nagyon közel kerültek a második helyhez.

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 84-85 (24-24, 20-21, 23-15, 17-25)

Felsőházi középszakasz, 8. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Ádám J., Török R. (Nagy J.)

Szolnok: Airington 12/3, Vojvoda 16/9, Malesevics 5/3, N. Milosevic 26/9, Andric 15. Csere: Kovács 6/6, Tóth Á. 4, Rudner -.

Falco: Curry 13/9, Perl 15/3, Váradi 17/9, Bruinsma 11/3, Tóth N. 4. Csere: Govens 9/9, Balmazovics 13/9, Bíró 3/3.

Milosevics a lelátóról nézte a Szolnok-Falco derbit, amely könnyen lehet, hogy a második helyről döntött.

Reddic nem utazott el, Govens nélkül állt fel a vendég együttes. Milosevic Váradinak ütötte el a labdát a feldobás után, így másodpercek alatt megszerezte a vezetést a Szombathely. Bekezdtek a csapatok, potyogtak a kosarak, eleinte a Falco vezetett, aztán Vojvoda rákapcsolt, és az ötödik percben már 16-12 volt az állás. Fordítottak a sárga-feketék, aztán 22-18-nál Andric veszekedett, és kapott technikait. Az extrát játszó Váradi harmadik hármasával 24-24-gyel ért véget az első negyed.

Tóth Ádám büntetőivel újra az Olaj vezetett. A 13. percben 28-31, időt kért Alekszics. Továbbra is hol a Szolnok, hol a Falco vezetett. A 18. percben, Perl hármasa után, 38-42-nél Alekszics újra időt kért. A félidő végén Perl büntetőzhetett, ráadásul háromszor, mindannyiszor sikeresen, így a szünetben 44-45 volt az állás.

Milosevic tizenötödik pontját szerezte, de a fault utáni büntetőt kihagyta. Továbbra is csak tüzeltek a csapatok. Fej-fej mellett, váltott védekezéssel haladtak a felek. A huszonnyolcadik percben, 62-58-nál a vasiak kértek időt. Hiába, 67-60-ról indult a záró felvonás.

Airington büntetőivel kialakult a legnagyobb különbség, amely már súrolta a tízet. Nagyon kellett Govens hármasa a Falcónak, Andric azonban gyorsan válaszolt egy duplával. Ment az adok-kapok rendesen, 73-68-nál az Olaj kért időt. Balmazovics harmadik hármasával 76-74-re megint visszajött az ezüstérmes. Sőt a harminchetedik percben a szerb légiós ki is egyenlített. 82-83-nál Okorn kért időt, Perl tiszta ziccerével újra a vasiak jártak előbbre. Milosevic betalált, de a slusszpoén ezúttal a Falcóé volt. Váradi utolsó másodperces középtávolijával nyertek a vasiak, akik 21 tétmérkőzés után újra megszakították a Tisza-partiak hazai veretlenségét, és nagy lépést tettek a második hely felé.

fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook

106 hozzászólás

106
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
73 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
NPeeterMCMLXXIXMaster1makelovenotwar69Bilbao Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Ha már itt van Milo, óriási segítség lenne, ha a csapat mellett lenne pszichológusként.Ezek a nyerő pozícióból buzzerrel elbukott meccsek a padlóra küldték a csapatot mentálisan. Erre a legalkalmasabb a vezérünk lenne Braco. Ez neki is jót tenne lelkileg.

atibácsi
Olvasó

Gondoltam, lehiggadok, alszom az élményre egyet. A mixem ezzel a meccsel lett kuka, hittem a CSAPAT- ban. Hiszek továbbra is. Egy jó csapattól, és erre a meccsre jól felkészített csapattól kaptunk ki. Bírózni oktalanság lenne, objektíven nézve nem ezen múlt. Iszonyat tripla zuhatag zúdult ránk, a Falco magyarjai pedig fölfelé ívelő pályán mozognak. Ezen a szinten nem marad negatív változás nélkül a kupa óta eltelt szerencsétlenség sorozat. Kisebb csoda ez a helytállás is. Kiderült, Voja is emberi szövetekből van. Pozitív volt tegnap Milosevics játéka, de nekem Airington nem tetszik, nem bíztam volna rá a labdát az utolsó támadásunkban. Kevés a… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Úgy néz ki, nem csak az idénytől, de a csapattól is búcsúzhatunk, a tegnapi zuhanyhíradó szerint még az I osztálytól is! Na, az már katasztrófa lenne!

laja
Olvasó

Mit lehetett hallani a zuhany híradóban? Nekem azt mondta,hogy TZ és BM is távozik. Majd utána közölték,hogy Voja és TÁ is. Utóbbi Debrecenbe.

derryl
Olvasó

Nagyvezírünk sleppje egyenlőre nem írhat alá szerződést, ami a pénzt is hozná, így a licensz is függőben, Pók lesz az új igazgató, mit ne mondjak….
Ezt csiripelik, hogy mi valósul meg, a jövő titka. De tudjuk, ha valamit megszellőztetnek, annak van alapja.

Bilbao
Olvasó

Licensz függőben? Licenszet kosárlabdában nem májusban osztogatnak.

derryl
Olvasó

Ezt senki nem mondta.

Bilbao
Olvasó

Azt írod a licensz függőben. Jelen pillanatban minden csapat licensze függőben, ha így nézzük. De hagyjuk, nem is lényeges.

kekfr@nkos
Olvasó

Pór Peti lehet a szakmai igazgató, Tasnádi valami fogdmeg, továbbá Plézer Gábort rebesgették technikai vezetőnek. Sőt egy vezetőedző jelölt is volt a csarnokban. Olyan ember aki volt már bajnokcsapat edzője és dolgozott férfi és női vonalon is.
Továbbá a fentiekre tekintettel sanda a gyanúm, hogy pénzkifizető helyet csinálnak szeretett klubunkból. Is.

Bilbao
Olvasó

Hát én ennek pont az ellenkezőjét tudom. Jövőre erős Olaj lesz.

Master1
Olvasó

Nem túl jók a forrásaid ezek szerint.

Bilbao
Olvasó

De:)

derryl
Olvasó

Kívánom, legyen igazad!

MCMLXXIX
Olvasó

Egy hónap alatt ekkorát fordult a világ?
2019 04.04.-es hír:
“Jövőre is Dragan Alekszics és Szarvas Gábor lesz a Szolnoki Olaj edzője, és már megkezdték a következő idény játékosállományának összeállítását ….
A folytonosságot szem előtt tartva sikeresen megállapodtunk arról, hogy a következő idényben is Dragan Alekszics és Szarvas Gábor marad a csapat edzője. Vojvoda Dávidnak nemzetközi szinten is versenyképes ajánlatot tettünk, Kovács Péter játékosként már aláírt a klubhoz, Benke Szilárddal és Tóth Ádámmal pedig közel állunk a megállapodás véglegesítéséhez. Szeretnénk együtt tartani a csapat fiatal magját alkotó játékosokat, hamarosan velük is megkezdjük a tárgyalásokat – mondta a klub ügyvezetője.”

seanmaguire
Olvasó

Gratulálok a filkónak Egerszegről is, el kell ismerni, teljesen megérdemelték.

Egyik vasi sem a szívem csücske, sőt… de inkább a sárgák, mint a buzi körmEND!
Úgyhogy innentől azt kívánom, nyerjék is meg a bajnokságot! Van bennük kakakó

Laposvár
Olvasó

Kakaó is van, de főleg kaka!

WSreborn
Olvasó

Tudom hogy el kellene már ezt engedni, de a novemberi csapatunk Miloval, Murphyvel, Rowseyval, Benkével ezt egy 20 ponttal nyerte volna, és kb 2 vereségünk lenne. Ezt azért nem árt ha mindenki tudja, jóllehet k@rvára nincs jelentősége sajnos……

donnarumma
Olvasó

Nincs…meg nem is igaz

WSreborn
Olvasó

Ja, lehet hogy 19el, vagy 22vel

donnarumma
Olvasó

Gizike-gőzeke

Rouge
Vendég
Rouge

Jó meccs volt, megkockáztatom, hogy a legizgalmasabb a középszakaszban, GRATULA mindkét csapatnak, megérdemlik. Hogy miért vesztettünk? Mélyreható szakmai elemzés következik négy szóban: MERT ELTÖKÖLTÜK A VÉGÉT, az utolsó másodperceket… Kilenc ponttal vezettünk az utolsó negyedben, innen azért hazai pályán nem lenne szabad kikapni. 1. Az első és a legfontosabb ok, hogy HIÁNYZIK MILO, A VEZÉR, aki képes lett volna levezényelni a végjátékot…az utolsó percet….az utolsó másodperceket….tudja mikor kell lassítani és mikor kell felpörgetni a játékot…. aki önbizalmat ad…. Milo helyén Nemanja nagyon jól játszott, de a vezér szerepre nem alkalmas… és sajnos most a végén Voja sem….tanácstalanok voltunk, erőltettük a… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Egyet ne felejtsél el!
Ha mindig másodikok vagyunk, a nagy Mtesz-Olaj párosból egyet mindíg alázunk;-)

donnarumma
Olvasó

Bocsánat, előzünk…

Piffinger
Olvasó

Azért, Rúzs, az feletébb érdekes, hogy az évek óta itt játszó magyar magból senki sem tudta kinőni magát igazi vezérré…

Igen, a lelátón érezhető volt, hogy el fognak a játékosok fáradni, és valjuk be azért a két edző közül nem a miénk meccselt jobban.

derryl
Olvasó

Azt én sem értettem, Alexics miért mem kért időt az utolsó támadás előtt? Az ész pedig ott volt. Igaz, ott ült a lelátón Báderrel.

Rouge
Vendég
Rouge

“…a két edző közül nem a miénk meccselt jobban…”

“..4. A mai volt a NEGYEDIK EGYPONTOS VERESÉGÜNK ebben a bajnokságban,
jó lenne tudni hogy miért…
nincs szerencsénk?…a vezér hiánya?….
vagy ez az edző felelőssége?…”

Ez persze költői kérdés volt,
két időkérésünk is bent maradt,
pedig a végén látszott a csapaton a tanácstalanság…bizonytalanná váltunk….
az ellenfél pedig lendületben volt….

Mikor, ha nem ilyenkor kell időt kérni???

makelovenotwar69
Olvasó

Rouge, Emléxel még a tegnapi beharangozóban mit írtam? (Olaj védekezés vs. Falco dobóforma és a kinti hajigálás szombathelyiektől) Na, hát szóról szóra igaz lett! A Falconak több tripla kísérlete lett, mint dupla és sokkal több pontot szereztek 3-asból. Ennyire okos lennék? 🙂 Dehogy, a Ti edzőtök cseszte el, de alaposan!! Ezt a nyilatkozatában részben be is ismerte… Tóth Á – Andrics – Milosevics egy szem Norbival szemben…? Mégis alig volt center figura, Norbi lehozott 25 percet 3 faulttal… A bokatörés utáni rehabos Kovácsot játszatta 28 percig, miközben a mozgékonyabb fiatalok végigülték a meccset, az Olaj meg kapkodta be a triplákat…… Olvass tovább »

Bazinga
Olvasó

A Falco 15 db triplát dobott, a pontjainak több mint fele kintről jött. Bruinsma és Govens sokat vállaltak, rossz százalékkal, de ezt is elbírták ma. Nagyon vigyázni kell velük, még mindig azt gondolom, döntőre jók lehetnek, ennek ellenére azt mondom, ha élesedik a helyzet le fognak blokkolni.

donnarumma
Olvasó

Ennél kintről csak jobbak leszünk..+ Redick…szóval javuljatok Ti is ?

MTEMTEMTE
Olvasó

Ez a Falco nagyon erős csapat, mély rotációval és a Váradi-Perl magyar tengely nagyon sokat ér nekik. El kell ismerni, hogy kemény dió bárkinek is. Azért az nem semmi, hogy idén Vas megye a kosárlabda mekkája.

Laposvár
Olvasó

Pénz van, minden van… Nagyon várom, hogy a kalapszar haladás megmentésére szánt néhányszáz milliót honnan gazdálkodja ki egy ilyen kis város. Tippem van, de erre térjünk vissza nyár végén 🙂

derryl
Olvasó

Gondolom olvastad, bettak megint 300 millát az önkormányzatba az adófizetők zsebéből. Hofi is mondta, míg lószar van, veréb is van.

derryl
Olvasó

Bocsi, nem veréb, cinege

donnarumma
Olvasó

De akkor ki a lószar?:-)

derryl
Olvasó

Most kérdezte, ki a lószar?

Geri8695
Olvasó

Ez a meccs nem a sportág népszerűsítéséről szólt! A játékvezetésről ne beszéljünk, mert az konkrétan egyenlő volt a 0-val! Szégyen és gyalázatos ahogy viselkednek a Szolnokkal mostanában! Nincs semmi tisztelet egyes játékvezető részéről a Szolnok irányába! A meccsről annyit hogy a falco semmit nem tett a győzelemért, nem érdemelték meg! Amelyik csapat csak játékvezetői segítséggel tud nyerni, az nem érdemel győzelmet! Jó mérkőzés volt, de nem megérdemelt a falco győzelme! Tóth és Govens kiállítása( 2 technikai után) például elmaradt, és az utolsó kosarat sem kellett volna megadni, mert az egyik falco játékos lehúzta a gyűrűt és a hálót! Ez nem… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Második félidőben végig titeket nyaltak,ahogy szoktak…bár Szolnokiak ezt szokták meg,csipi a szemüket,másképp van..Andrickátokat is szombathelyen körbeszopikázták..
tisztelet kivételnek

moldi56
Olvasó

Nem nyaltak mit nyaltak volna?Rengeteg faultot be sem fújtak,nem véletlenül reklamáltunk.A döntő szituációkban mindig ellenünk fújtak.Azért ezek tudnak fájni 1 pontos vereségnél.Nem kell feladni,nincs még vége a bajnokságnak.

J.R.Benitez
Olvasó

Figyu! Eddig teljesen korrekt volt a csevegés, kár volt beleronditani! Ez a meccs után badarság bírózni. Kiélezett meccsen mi nyertünk. Lehetett volna forditva is! FALCO!

Geri8695
Olvasó

Figyelj! Én csak leírtam a véleményem! Elfogadom hogy te így látod! Jó csapat a falco ezt nem vitatom ne értsd félre! Csak úgy gondolom hogy ez most nem volt teljesen megérdemelt győzelem! Mindenesetre gratulálok nektek! Ezért jó ez a magyar bajnokság hogy bármelyik csapat bárhol nyerhet!

derryl
Olvasó

Te korrekt vagy, neked ez a véleményed, neki más. Gondolom elmondhatja ő is amit akar, ő így látta, az más lapra tartozik, hogy te nem. Elég, ha az élet más területein gyártják a sablonokat, skatulyákat.

Zongorpista
Olvasó

Ezzel most nagyon mellélőttél…

WSreborn
Olvasó

A kiállítások elmaradásában igazad lehet, de a bírók szerintem ne tiszteljenek senkit, hanem fújjanak következetesen és ne lehessen őket állandó reklamálással befolyásolni. De sajnos ez utóbbi folyamatos probléma az nb1-ben, hogy az nyer aki a bírókra nagyobb nyomást helyez. De egyébként azt én is érzem hogy konzekvensen ellenünk fújnak, talán ki van adva, hogy vasi döntő kell idén…..

Geri8695
Olvasó

Sajnos ezt tapasztalom én is! Egy másik véleményem szerint a nevesebb mérkőzésekre, mint mondjuk például egy olaj-falco vagy olaj- körmend, falco-körmend és még sorolhatnám, olyan magyar játékvezetőket küldhetne a tisztelt játékvezetői bizottság, akik már valamilyen szinten nemzetközileg is elismertek, vezettek már mérkőzéseket nemzetközi meccsen! Ez csak a saját, egyén jogú véleményem!

WSreborn
Olvasó

2x már játszottunk ebben a szezonban a Falcoval úgy hogy nemzetközi bírók voltak, az eredmények ismertek…..

donnarumma
Olvasó

Az eszed is ismert itt a fórumon… köszönöm

WSreborn
Olvasó

Jaj ne játszd màr meg magad, ha kikaptatok volna itt hánynátok tele a fórumot ahogy szoktátok! Valószínűleg több értelmes hszt írok mint te, aki csak személyeskedni tud.

WSreborn
Olvasó

Plusz eléggé messze vagytok ti attól hogy magas lóról beszélj, nehogy megint a sírás jusson a végén…..

NPeeter
Olvasó

Kedves Geri! A teljesség igénye nélkül, csak ahogy eszembe jutnak a nevek: Kapitány, Benczúr, Győrffy, Cziffra, Földházi, Pálla, Tőzsér, Papp. Ők (bár néhányan nem aktívak) mind rendelkeznek nemzetközi játékvezetői licenccel és időről időre küldik őket nemzetközi meccsekre fújni. (Csak ennek itthon nincs akkora hírértéke, mint pl. Kassai ténykedésének.) Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de egyetértek Déri véleményével: jól fújnak összességében a magyar bírók. Amiért mégis mindig őket hibáztatják, annak két oka van: ez a legegyszerűbb (sajnos tipikus magyar attitűd, hogy rögtön a körülményekre kell fogni a kudarcot); a másik, hogy a szurkolók jelentős része -tisztelet a kivételnek-… Olvass tovább »

makelovenotwar69
Olvasó

Korrekt amit írsz, nincs vita!
Viszont a következetlenség, egyenlő mérce hiánya az szvsz, ami a legtöbb szurkernél igazából kiveri a biztosítékot. Vagy amikor láthatóan kipécéznek maguknak egy-egy játékost. Vagy amikor a pofázást (akár játékos, akár kispad) nem kezelik megfelelően és egyformán a két pályán lévő csapattal kapcsolatban.
Nem folytatom, nyilván érted! Nincs könnyű dolguk, sőt a mai gyors játékban nehéz mindent precízen megítélni, de a fentiek inkább emberi dolgok!
Hajrá magyar kosárlabda!

moldi56
Olvasó

Sok dologban egyetértek.Azért nincs még vége a bajnokságnak,nem kell beletörődni az aktuális helyzetbe.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ember te nagyon hülye vagy ? Szinte faultot se fújtak ellenetek a 2. félidőben…
Meg az se zavarjon,hogy a Milosevics csapkodta a hálót a végén…

derryl
Olvasó

Az tök mindegy, ki húzza le a hálót, ez se zavarjon!

makelovenotwar69
Olvasó

Én oda-vissza láttam tévedéseket, a meccs végső kimenetele nem ezen múlott, a jobban felkészített és jobb erőkből álló csapat nyert – bár Szolnokon ez is bravúr kategória.
Személy szerint én egy ponton látok konzekvens bírói támogatást, ez Govens. Lehet, hogy a válogatottságát hálálják így meg, de nála máshol van a faulthatár és a reklamálás-határ, mint pl a többi légiósnál. Amellett, hogy persze kiváló játékos, ez nem kérdés!
Hajrá magyar kosárlabda!

Aramis
Vendég
Aramis

Beni meg amekkora betli volt az alapszakaszban, akkora nyerőember eddig a középben.
Csak így tovább…

Aramis
Vendég
Aramis

Okorn megtette az első lépést abból amit ígért…”lépésről-lépésre haladunk.”
A középszakaszban úgy néz ki, hogy megfogtuk a Szolnokot, a rájátszásra már “csak” egy csapat marad…
Ha Go is beindul úgy igazán, akkor lehet még keresnivalónk, de nagyon messze még a vége.
Addig is lépésről-lépésre 😀

MrB1G
Vendég
MrB1G

Nem a mi napunk?
Gratulálnom kell a győzelemhez, így korrekt.
Érdekes idők jönnek.
Jó volt látni Milo-t (meg Marcit is, bár nagyon szomorúnak tünt)
HajráSZOLNOKhajráMOL

Zvezda
Olvasó

Gratula Nektek is!
Mit értesz érdekes idők alatt?

Zvezda
Olvasó

bazz erre miért kaptam negatívot? 🙂

kekfr@nkos
Olvasó

Aki kint volt a meccsen, az hallhatta a pletykákat, hogy év végén nagytakarítás lesz személyzeti fronton IS. Mivel TZ megy, így BM sem vállalta. Jönnek a polgimkoszelnök emberei. Játékos fronton is érdekes változások lehetnek. Pl.: TÁ Debrecen…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Curry védekezése Vojvodán brutális volt..főleg a második félidőben.Sokan leírják ezt a Falcot, de hatalmas potenciál van bennük. Gratula Egerszegről!!

donnarumma
Olvasó

Az egyik legjobb legios Taylor már megtudta..Pécsett egy 18 pontos 12 perc után-saját pályán- megkapta a nyakára…lett is 4 pont büntiből meccs végéig
NYílván nem Ő a legjobb stb..de ne hiába Julien lett elküldve..

Fenyő
Vendég
Fenyő

Jó döntés volt. Amit ma láttam belőletek hát nem tudom..kurva erősek vagytok.Ez ma brutál volt.Sok sikert a bajnoki címhez inkább ti, mint a Körmend!!

donnarumma
Olvasó

Az a 6 okos aki minuszt nyom? hát tényeket írtam és statisztikát…sok észre vall ezt dislike-olni?

dell
Olvasó

Innentől miénk a középszakasz 3.hely.Ettől a csapattól az ismert dolgok miatt ez is nagyszerű eredmény. Nincs más hátra mint drukkolni a Körmendnek,hogy nyerjék meg a bajnokságot.

bp
Olvasó

Grat a Falconak!
Mindig szar érzés egy ponttal kikapni, de az utolsó negyedben sokkal jobb volt a Falco ezt el kell ismerni. Ráadásul ha objektíven próbálom nézni volt több olyan bírói döntés amivel inkább nekünk kedveztek.
Tavaly is nyert a ligetben a Falco mégis bajnokok lettünk. Az viszont egy erősebb Olaj volt mint a mostani. Nem vagyunk most sem egy rossz csapat, de nem is emelkedünk ki a többiekhez képest. Megjósolhatatlan a bajnokság kimenetele, nincs igazán papírforma. És ez jó:)

Hajrá Olaj!

zozoki78
Olvasó

Gratula a Falconak! Mi nagyon belealudtunk a végén benyeltünk zsinórban 4 hármast nekünk még nem mentek be meg az 3 kihagyott Andric büntető is nagyon kellett volna ez van! Jó ilyen normális kommenteket olvasni! Mégegyszer grat Falco és Hajrá Olaj!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

GRATULÁLOK SZOMSZÉDOK!!!!
Masrészt köszönjük Falco, köszönjük Szombathely!!
HAJRÁ KÖRMEND, HAJRÁ VAS!!!

donnarumma
Olvasó

Remélem vasárnap már nem lesz mit köszönnöd?
De köszi?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Hat ha elsok leszunk, esetleg akkor felolem ??

donnarumma
Olvasó

A rajatszas elott…am legyen?

boston_celtics
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak! Jó, élvezetes meccs volt. Reddic hiányában tartottam tőle, hogy a palánk alatt agyonver minket az Olaj. Tóth Norbi viszont hatalmasat küzdött, ahogy az egész csapat. Zozó, és Beni is hatalmasat játszottak, és nekem ma Curry játéka is nagyon tetszett. Sokat bántottuk a szezon alatt ezt a csapatot, hogy nem tudnak egymásért, a címerért, és a szurkolókért küzdeni. Ma ránk cáfoltak. Hajrá Falco!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula a csapatnak! Szerencsés, de nem érdemtelen győzelmet arattunk. Izgalmasan alakulhat playoff előtt. Kicsit jobban akartunk mint idegenben szoktunk, de nagyon hullámzó a játékunk. Olajból hiányzott a precizitás ami jellemzi őket. Amit sajnálok: Frank, Rudner, Bíró Olivér mellőzése. Izgalmas meccs volt! Grat mindkét csapatnak, a kommentátort meg vigyétek be Jenő helyére az emnétyre! FALCO!

Geri8695
Olvasó

Abban egyetértek hogy az M4 sportnál Jenő helyett más kommentár kellene, mert vállalhatatlan amiket mond! Össze vissza beszél, ő sem mindig tudja hol van ?

Marillion
Olvasó

És akkor Perry a dudaszó pillanatában rádobta…bajnok Szombathelyen az Olaj…most az élet visszaadta…a Falcos dudaszóval kísérve rádobta Szolnokon…megnyertük,igaz nem lettünk ezzel bajnokok…De Silver Szombathely én így is szeretlek…Gratuláció mindkét csapatnak….HAJRÁ FALCO..

WSreborn
Olvasó

Persze az előbbiektől függetlenül gratulálok a Falconak, megérdemelték, de mi is megérdemeltük volna ezt a győzelmet a sorstól, de idén úgy látszik már semmit nem csepegtet vissza.
Szerintem nem lesz izgalmas rájátszás, sima vasi döntő lesz, de hogy ott mi lesz azt nem mondanám meg, remélem az MTE nyer, de jó lesz az tuti.

Marillion
Olvasó

Rendezzük el megyén belül…már csak a távolság miatt is….oszt jó napot…Ti anyáztok minket…mi meg vissza…de legalább újra Vasi Klasszikus és pont a döntő és a miénk…Hajrá Vas..Hajrá FALCO…

WSreborn
Olvasó

Én szolnoki vagyok, félre ment :-))))))

Szotyola
Olvasó

Gumi mester megmondta…

donnarumma
Olvasó

Ki-ki meccsen a szerencsésebb nyert. Reddick nagyon hiányzott,de Norbi elött is le a kalappal,hatalmasat küzdött. Beni meg egyszerűen “szuper csávó”!
Remélem összecsap még a 2 csapat. Semmi jelentősége nincs az eredménynek,ill. 1
Elhitték a fiúk hogy idegenben is nyerhetnek.(ez azért rossz hír az ellenfeleknek)
Szép volt fiúk

Csapajev
Vendég
Csapajev

A Körmend járt jól ezzel a Falco győzelemmel, hiszen a hátralévő három meccséből egyet kell hoznia és simán első helyről mehet neki a rájátszásnak.
Guminak bejött a jóslata… 🙂

donnarumma
Olvasó

Ők sem járnak jól…a Falco ma elhitte,hogy idegenben is jó bárki ellen

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok a Falconak. Tavaly miénk volt az utolsó szó, ma az övéké.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Respect!
Izgalmas rájátszás lesz!

810509
Olvasó

Korrekt , köszönjük . A tiétek többet ért sajna …

Marillion
Olvasó

Respect…neked…Úriember….

Apokolba
Olvasó

Még első is lehet a falco..
Ha a körmend bukik pécsen ill szombathelyen.
A falco meg hozza a meccseit

dehogy
Olvasó

És azt megmondanád, hogyan, okoska? A Falco már csak két meccset játszik, az utolsó körben ő pihen. A Körmend meg 3 győzelemmel vezet.

Marillion
Olvasó

Hatalmas baki…

dehogy
Olvasó

Nem lehet első. A Falco már csak két meccset játszik,a Körmendnek három győzelem előnye van.

Csapajev
Vendég
Csapajev

A Falcónak csak egy meccse van…a Körmend ellen. Az utolsó fordulóban szabadnapos.

Csapajev
Vendég
Csapajev

“A falco meg hozza a meccseit”
Egy meccse van már csak a Falcónak, a Szolnoknak kettő, a Körmendnek meg három.
A Körmendnek egyet kell nyernie és akkor nincs már számolgatás az első helyről.

Kangu
Olvasó

Jó meccs volt, extra dobások is voltak mindkét oldalon. Köszönjük Beni, hajrá Falco!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Szèp volt fiúk! Reddic nélkül ez hatalmas fegyvertény!
Hajrá Falco! ?

RRichieG
Olvasó

Üdvözöljük Perl Zoltánt Magyarországon, megérkezett,ettől féltünk. Megérdemelt Falco győzelem, izgalmas lesz a bajnokság, a reális 3.helyről ugrunk neki a playoffnak.

Piffinger
Olvasó

Elkeseritő h ilyen jatekvezetes letezhet!!!
De!!!!!!! Kedves mester! Luksa miert van lehozva? Hát nem lehet h lecsippantotta volna a lepattanot?

TavaszZ
Olvasó

Szombathelyiként mondom, az olaj tv közvetítői korrektek voltak!
Gratula a Csapatnak!

WSreborn
Olvasó

Igen ilyet a tiétektől hiába várnánk

boston_celtics
Olvasó

Azért hülyeségeket ne beszélj! Mióta van közvetítés a Hungarysporton, a középszakasz hazai meccse volt ilyen. Mondd már el légyszi, hogy ott mitől nem volt korrekt a közvetítés? attól, mert a kommentátor szíve hazahúz? Ez a Olaj TV-nél is így van.

WSreborn
Olvasó

Igazad van, bocsesz összekevertem egy másikkal, grat a győzelemhez

2lee14
Olvasó

Hatalmas gratuláció fiúk! Végre mellénk is állt egyszer a szerencse. Ma ezt megérdemeltük. Köszönjük Beni!
Hajrá Falco így tovább!

pbask
Vendég
pbask

Hát igen ezért aztán pihentetni kellett Vojvodát és Tóthot Alekszics mester.xD

WSreborn
Olvasó

Óriási humor, nem hívtak még a Showder Klubba te idióta???

810509
Olvasó

Jól játszottunk és a szerencsével sem álltunk hadilábon ! Szép szülinapi ajándék !

WSreborn
Olvasó

Az egész NB1 nem áll hadilábon a szerencsével február óta, maradjunk annyiban………

donnarumma
Olvasó

BSZ

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés