Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megérkeztek a légiósok Egerszegre

Lemondta a Veszprém elleni edzőmeccseket Bencze Tamás együttese.:

:

A következő idényt öt légióssal kezdi meg a Zalakerámia ZTE KK. A kiválasztott külföldiek az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben, jóval korábban csatlakoztak a magyar kerethez.

– Augusztus 19-én érkezett a szerb Zsarko Djurics és az amerikai Dirk Williams, majd másnap futott be a tengerentúlról érkező Emmanuel Ubilla és Reginald Johnson, illetve az ukrán Adrij Agafonov – tájékoztatta a ztekosar.hu oldalt Stárics Kornél ügyvezető.

A játékosok a napokban esnek át a kötelező orvosi vizsgálatokon, de közben már ismerkednek a csapattal, a környezettel.

Simon Kristóf rehabilitációja jól halad, könnyített edzésmunkát végez, szeptember végétől pedig már szinte minden gyakorlatot végezhet teljes intenzitással.

Visszatérve a külföldiekre Bencze Tamás tudatosan válogatta a játékosokat, hiszen szerette volna megerősíteni a csapat védőjátékát és a támadásszervezésben is sokkal pontosabb és gyorsabb játékot tervez a következő idényre.

– Azért szakítottunk a hagyományos szeptember eleji légiós érkezéssel, mert egyrészről korábban kezdődik a bajnokság, másfelől pedig szerettem volna, ha minél előbb összeszoknak a játékosok és elsajátítják a taktikai elemeket – árulta el Bencze Tamás.

Az első felkészülési mérkőzést augusztus 30-án játsszák a kék-fehérek a Sopron KC ellen, hazai környezetben. Az még egyeztetés tárgyát képezi, hogy a szurkolók bemehetnek-e a találkozóra. Szeptember 8-án a bajnok Falco KC érkezik Zalaegerszegre, azt a mecset a vasiak kérésére közönség nélkül rendezik meg, majd következik a hagyományos Göcsej Kupa. Korábban úgy volt, hogy a Veszprém ellen oda-visszavágós mérkőzést játszik a Zete, de a szakvezetés a szűkös keret miatt jobbnak látta lemondani a találkozót.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Kinter for presidenttöbiSomogy011 Recent comment authors
töbi
Olvasó

Ropi emberre kiváncsi leszek mmit tud letenni nálunk. Amikor bemutatták az igazolási képét, elsőre azt hittem a csajok igazolták le. Hiretelen Robert Shanonnn jut eszembe, egy másik pálcika ember, aki egész jól hajigált. No majd meglátjuk. És nem utolsó sorban ki lesz a csere az 5-ből, úgy hogy nagy valószínűség szerint Szöszi lesz a kezdő? Ropiman vagy Zsarko? A többi 3 tuti kezdő nálam, ha egészségesek.

Kinter for president
Olvasó

Utóbbi.

Kaposkosár KKK
Olvasó

De rossz látni Jonson és Ubilla … természetesen sok sikert nekik és a ZTE nek , csak nagyon fognak hiányozni Kaposvárról!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés