Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

“Golomán Gyurival ismerjük a litván játékosokat, fogunk tudni segíteni a csapattársaknak és a stábnak a felkészülésben”

Megérkezett a válogatott Litvániába, Váradi Benedekkel beszélgettünk.:

:

Karahodzic Kemal helyett végül Mikael Hopkins került a keretbe, a csapatot elkísérte Vojvoda Dávid is. A repülő út után még 300 kilométernyi buszozás várt a csapatra. Vilniusban csatlakozott Golomán György és Váradi Benedek, utóbbival beszélgettünk a ránk váró két mérkőzésről.

Kezdjük időrendi sorrendben és a litvániai mérkőzéssel. Nyilván te különösen jól ismered ellenfelünket, hiszen 3 csapattársad és több bajnokságbeli ellenfeledet is felsorakoztatja a házigazda csapat.

Egy nagyon kemény és fizikális mérkőzés lesz ez, Golomán Gyurival ismerjük a litván játékosokat, biztos vagyok benne, hogy fogunk tudni segíteni a csapattársaknak és a stábnak a felkészülésben. Annak ellenére, hogy ők már kijutottak hazai pályán mindent megfognak tenni a győzelemért. Most fiatal kerettel állnak fel, akik bizonyítani szeretnék, hogy ott a helyük a világbajnoki csapatban is, mindenki szeretne előrelépni a ranglétrán, mindenképpen veszélyes ellenfelek lesznek.

A bosnyákokkal nemrég találkoztunk és saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy milyen fizikális, agresszív gárda, ráadásul mindenképpen lesz tétje annak a találkozónak is, hiszen az sem mindegy a jövőbeli kalapbeosztások miatt, hogy hányadik helyen végez egy csapat. Mire számítasz azon a mérkőzésen?

Fizikális csatára számítok, mindkét csapat faulthatáron fog védekezni, nekünk erre fel kell készülnünk, tudnunk kell válaszolni és felvenni a harcot, megakadályozni őket abban, hogy támadólepattanókat szedjenek – ezen ment el a meccs Szarajevóban. Természetesen Szombathelyen is győzelemre készülünk, sokszor bebizonyítottuk már, hogy képesek vagyunk felvenni a harcot mindenkivel, nyilván a mi keretünk is jelentősen átalakult, de remélhetőleg hazai pályán győzelmet tudunk ünnepelni. Ahogy a litvánokról is elmondtam, hogy soha nem lehet őket leírni, ez ránk is igaz, a maximumot akarjuk nyújtani és megörvendeztetni szurkolóinkat egy sikerrel.

A BB1.hu és az MKOSZ megállapodásának értelmében a magyar válogatottal foglalkozó cikkeinket Facebook oldalunkon lehet kommentelni. Ezt a cikket: itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés