Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Megérkezett a válogatott Izlandra, Benke szerint mindenki nyitottan fogadta a változásokat

Benke Szilárddal beszélgettünk.:

:

A helyszínről jelentjük: 

Magyar idő szerint szerda reggel 10 órakor indult a magyar válogatott gépe Izlandra. A bővített keretből Filipovity Márkó és Valerio-Bodon Vincent nem utazott haza Szombathelyre, Meleg Gergő pedig sérülése miatt nem tudott a csapattal lenni. Az utolsó keretszűkítés után Tanoh Dez András, Mócsán Bálint és Lukács Norbert maradt ki.

A négy és fél órás repülő út után épségben landolt a válogatott gépe, ám még Bécsben szólaltattunk meg Benke Szilárdot.

“Azt gondolom ez a szűk öt nap elég volt ahhoz, hogy átvegyük az új stáb elképzeléseit az elkövetkezendő időszakra. Mindenki nyitottan fogadta a változásokat és mindenki be is tudta fogadni az új koncepciót. Teljesen új arc nem érkezett, már korábban is megfordult mindenki az edzőtáborokban, de a mérkőzésre változott a csapatösszetétel. Izlandnál dominálnak a mezőnyjátékosok, még ha van Tryggvi Hlinason személyében egy olyan játékosuk, aki extrán nagy test a palánk alatt. Ennek ellenére Fridriksson és a két dobójuk, akik el fogják használni a labdájuk nagy részét. Meg van erre is a tervünk, tudjuk mit szeretnénk játszani, agresszívan támadni a festéket és ki akarjuk zökkenteni őket a komfortzónájukból. Ismerjük a gyengepontjaikat, remélem ezeket ki is tudjuk használni, emellett fontos lesz, hogy nagy nyomást gyakoroljunk a labdás játékosaikra.”

A csapatra most az ebéd után egy videózás vár, majd helyi idő szerint 19 órakor az Arénában tart edzést Gasper Okorn szövetégi kapitány.

A mérkőzéseket felvezető időszakban igyekszünk minél több érintettet megszólaltatni nektek, így Golomán GyörgyTanoh Dez András, Mócsán Bálint  és Milos Konakov után Gasper Okornnal is leültünk beszélgetni.

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
apafibeniKKKfanta Recent comment authors
KKKfanta
Olvasó

Szili gyere haza jövőre! Ne gondolkodj sokat!

apafibeni
Olvasó

Jó helyen van, reméljük, marad!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés