Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megérdemelt szolnoki siker Kaposváron

Andre Jones nyolcból nyolc triplát dobott.

Kaposvári KK - Szolnoki Olajbányász 80-89 (17-17, 24-28, 17-18, 22-26)

Bajnokság, 19. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Cziffra Cs., Praksch P., Győrfy R. (Faidt M.)

Kaposvár: Krnjajski 7/3, Norfleet 18/6, Ponjavics 3/3, Dramicsanin 13/3, Lalic 8. Csere: Davis 21/3, Baki 4, Hendlein 6.

Szolnok: Jones 28/24, Price 12/6, Kovács -, Krisztics 10/6, Cakarun 24. Csere: Csák 3/3, Rudner -, Pallai -, Tucker 10, Taiwo 2.

A Kaposvár egy kétszeres hosszabbítást követően kapott ki Sopronban, míg a Szolnok hazai pályán kapitulált a ZTE-vel szemben.

Jones szerezte a mérkőzés első pontjait egy szerzett labdát követően, Norfleet válaszolt egy középtávolival. Cakarun duplája után Krisztics brusztolta be a labdát a gyűrűbe (2-6). Az egyik oldalon Lalic, a másikon Krisztics maradt üresen a festékben. Több hiba is becsúszott, Taiwo hosszú percek után talált be Rudner passzát követően, majd Price triplája érkezett, Sztojan Ivkovics kénytelen volt időt kérni (6. perc: 4-13). Norfleet dobott kosarat, majd Davis állt bele egy távoli kettesbe, öt pontra jött fel a Kaposvár. Sőt, Davis újfent eredményes volt, ezúttal Potocnik lépett az asztalhoz (10-13). Norfleet mindkét büntetőjét kihagyta, viszont Davis révén zárkóztak tovább a fehér-mezesek. Jones használta ki, hogy elaludt a somogyi védelem, majd Norfleet egalizált a sarokból. Cakarun duplája jó volt, az utolsó támadásból pedig Baki az utolsó másodpercben engedte el a labdát, be is hullott a dudaszó megszólalásával együtt. 17-17.

A második negyed Csák eladott labdájával indult, Davis büntetőzhetett belőle. A második lejött, de Dramicsanin visszatette a lecsorgót, ezzel először vezetett a meccsen a Kaposvár (20-17). Csák saroktriplája a helyére ment, aztán Dramicsanin forgatta be az emberét. Price szerezte meg az ötödik pontját, egy hármassal pedig a nyolcadikat is. Átváltottak zónavédekezésre a vendégek, de Dramicsanin újfent vissza tudott tenni egy lepattanót, Cakarun gyorsan válaszolt. Krnjajski révén zárkóztak a hazaiak, Jones trojkájával viszont léptek el a vendégek (26-30). Krisztics szerzett három pontról szinte azonnal a padról beszállva, majd Jones távolija is behullott, tízzel ment a Szolnok, hazai szünet következett (26-36). Davis volt erőszakos, két szabaddobás volt a jutalma, be is ment mindkettő. Jones tarthatatlan volt, újabb triplával terhelte a kaposvári gyűrűt, aztán Norfleet állhatott a vonal mögé (29-39). Hendlein pöcizte vissza a labdát, míg a túloldalon Cakarun szerzett újabb pontokat. Újabb két hazai büntető következett, Davis ismét hibátlan volt, majd a hazai irányító végigrobogott a pályán, hatra jött fel a Kaposvár (19. perc: 35-41). Tucker tört be, aztán Lalic válaszolt. Rashun Davis még két ponttal jelentkezett, majd Cakarun értékesített két büntetőt. Az utolsó támadás megint a hazaiaké volt, Dramicsaninnal szemben szabálytalankodtak, aki hibátlan volt a vonalról, így beállítva a 41-45-ös félidei eredményt.

A fordulás után Jones dobott be egy újabb hármast, majd Krisztics is pontos volt a sarokból, hamar jött a hazai időkérés (41-51). Cakarun centerezett szépen, aztán Ponjavics szerzett egy trojkát, hamar jött Price válasza. Cakarun megint becsapta az emberét, aztán Norfleet büntetőzött. A túloldalon Cakarun állhatott a vonal mögé, csak az első ment be. Láthatóan nem ízlett az Olajbányász szigorú védekezése a hazaiaknak, ráadásul Davis meg is sérült, le kellett cserélni. Emberre váltott a Szolnok, Dramicsanin üresen is maradt a gyűrű alatt. Norfleet kosarával bejött tíz alá a somogyi alakulat, majd a hátvéd egypontosával már csak hét volt közte (51-58). Ismét Norfleet volt eredményes, de Jones újra a hátára vette a csapatát. Krnjajski szép lefordulása után tartották magukat a hazaiak, aztán Price duplája dadogott be a gyűrűbe. Ezután a szolnoki légiós két kézzel ellökte az ellenfelét, begyűjtve a negyedik személyi hibáját. Megint a hazaiak vezethették a negyed utolsó támadását, Davis közel tíz méterről talált a gyűrűbe. 58-63.

Tucker visszatett labdájával indult a záró felvonás, aztán Jones dobta be a hatodik tripláját, Krnjajski válaszolt (61-68). Tucker kettő, Cakarun pedig három pontot szerzett, megint kétszámjegyű volt a különbség. Lalic lépett be jól, majd Cakarun ziccerezett, Ivkovics jelezte, hogy időt kér (63-75). Lalic küzdött nagyot, Baki pedig egy középtávoliba állt bele, Potocnik mutatta fel ezúttal a T-betűt öt és fél perccel a vége előtt. Cakarun zsinórban szerzett négy pontja következett, a túloldalon pedig Davis tört be. Jones már a hetedik tripláját dobta hiba nélkül, majd Price pontozódott ki. Davis dobhatott kettőt, de csak az egyik volt sikeres (70-82). Andre Jones megszerezte a nyolcadik hármasát, aztán az ő passzából Tucker zsákolt nagyot, majd egy hazai időkérést követően Dramicsanin és Hendlein gondoskodott róla, hogy még ne dőlhessenek hátra a vendégek, Potocnik jelezte is a tanítványainak, hogy még nem ért véget a találkozó (75-87). Davis hármasa lejött, majd a következő is, ezzel pedig eldőlt érdemben a találkozó, megérdemelten nyert a Szolnok. 80-89.

Fotó: olajbanyasz.hu

80 hozzászólás

80
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
40 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
RolexTom67ICEBEARPlayerKováts Imre Recent comment authors
Tom67
Olvasó

Nagyon érdekes volt ez a meccs!Ami feltűnő volt, hogy nyoma sem volt annak az agresszív, faulthatáron lévő védekezésnek amit múlt héten csinált a Kaposvár a Sopron ellen. Kurva sok hármast dobott a Szolnok, de csak azért mert gyakorlatilag dobóedzést tartottak, mivel szinte az összes hármasukat üresen, védő nélkül dobhatták el. Olyan volt mintha nem is akarnának nyerni. Ivkovic a Sopron elleni meccsen végig a vonal mellett ugrált, szinte le sem ült, itt meg pont fordítva végig ülte vigyorogva az egész meccset, mintha előre tudná, hogy mi lesz az eredmény és nincs miért izgulni.

Kováts Imre
Olvasó

Melyik meccset nézted? Nézd meg a Jones-ról készített videót (fentebb): a 8 triplából legfeljebb kettő volt “üres helyzet”, mert megverte a védőjét. Az tény, hogy a többiek többségében valóban üres helyzetből dobták el a hármasokat, viszont azokból kevesebb ment be (öt). Aki látta a ZTE elleni otthoni meccsüket, az érzékelhette, hogy a Szolnok akkori önmagához képest sokkal jobban játszott, jobban védekezett és jobban dobott. Lehet, hogy túlzás, de a csapat – talán a “védekezésben” nyújtott kevesebbet, mint Sopronban, amennyiben azon a meccsen látott a csapkodást valaki védekezésnek meri nevezni (a játékosok többsége lassú, lábbal megverik őket). Szerintem ez a csapat… Olvass tovább »

Mike
Olvasó

Szerintem mindenki reálisan látja a csapat képességeit, ezért is van a sok csalódott hang. Komolyan ezt a szintet tudják ezek a játékosok? Nem hiszem el! Vegyünk csak pár embert, aki mostanában gyengébb. Kezdjük Dramicaninnal. Eleinte a hárompontos dobások mentek neki gond, hangsúlyozom, gond nélkül, most meg ott tartunk, hogy csak meg ne próbálja. Lalic. Hány büntetőt is dobott tegnap? Lehet, hogy nem mertek faultolni ellene, akkor hol a sok pont. Egy center nélküli csapattal játszottunk, és így sem ment. Ponjavic. Mi a feladata? Hárompontos dobás? Az mostanában nem megy. Lepattanó, azt Sopronban ment, aztán ennyi. Roli úr. Na, talán ne… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Természetesen itt nincs mód a csapat és a játékosok teljesítményének korrekt értékelésére (nincs is itt az ideje), de azért annyit megemlítenék, hogy pl. Dramicanin megítélésében látszólag igazad van: a 19 forduló alatt 25 hárompontost dobott. Az első 10 fordulóban 20-at, így az utolsó kilenc mérkőzésen csak 5-t. Ugyanakkor látni kell azt is, hogy játéka jelentősen módosult, most többet van a támadó palánk alatt, mint korábban (akár betörés után, akár pozíciót fogva). Ennek persze több oka is van, de erre most nem térnék ki. Az általam sokra tartott Rolival kapcsolatos megjegyzésedre: csak rá kell nézni,jól látható, hogy az utóbbi hetekben fogyott… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Ha mindenki reálisan látja a csapat képességeit, akkor miért lenne csalódott mindenki?

Mike
Olvasó

Akkor a kettőre egyben válaszolnék. Nem vitatható, hogy próbálnak palánkalatti centermunkát is többet rábízni, de én az eredményességét a kisérleteinek kritizáltam. Próbálkozik, és az arány nem az, ami volt eleinte. Roliról én is sokáig azt állította, hogy mikkor pályán van, jobban egyben van a csapat. A büntetőit rosszul dobja idén, de hasznos játékos. A fogyását nem értem, de talán ezt majd a csapatorvos megoldja. Az biztos, hogy most nem annyira hasznos a játéka, és ez gond. Jó lenne, ha sikerülne eredményes szezonból visszavonulnia.
Csak akkor cslódott valaki szerinem, ha tudja, hogy többre képes valaki, aki rosszul teljesít.

ICEBEAR
Olvasó

Valaki már említette,ha újra lesz irányítónk akkor kevesebb lesz az eladott labda!
Ha minimalizáljuk az eladott labdák számát akkor nem kapunk annyi könnyű ziccert és tudjuk a “saját” játékunkat játszani! Bár eddig nem jöttem rá mit is akar néha Potocnik játszatni a játékosokkal! 🙂

Kováts Imre
Olvasó

Remélem a Jászberény és a Szeged nem tud annyira megközelíteni bennünket, hogy a végén gondjaink legyenek. Bár a remény hal meg utoljára, de azt hiszem, hogy el lehet “engedni” ezt a bajnokságot (a nézőszám radikális csökkenése azt mutatja, hogy sokan feladták). Meg lehet kezdeni hároméves program második évére ígért feladatok teljesítésének megvalósítását (amely eredményeként majd a harmadik évben a négy közé juthat a csapat).

Player
Olvasó

Azt mondjak: ” a ver nem valik vizze”. Hat tegnap sajnos a hazai jatekosoknal inkabb viz es nem ver folyt az erekben. Kisse szintelen, szagtalan volt a csapat jateka. Irtam korabban, hogy Ivko felkavarta az allovizet Kaposvaron. Tegnap erre sikerult racafolnia! A gyenge jatekon tul nem volt szervezett csapatjatek, re dszeresen szetestunk vedekezesben. Pl. Lalics ahanyszor fellepett a labdas tamadora, mogotte letszamfolenybe kerult az ellenfel, mert ot labbal konnyeden verik. Es nem er vissza. Nemileg meglepo, hogy tobb idot volt palyan, mint a mozgekonyabb Roli. Tamadasban sokszor elkepzeles nelkuli, egyeni vallalasokkal valo probalkozas volt jellemzo pl. Davis valodi helyzet nelkuli… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Kaposváron idén úgy látszik, hogy nem a csapatért hanem Tamás rántott húsos szendvicséért meg a Hansdonner sörért lesz értelme kosármeccsre járni. A csapat produkciója csak járulékos időtöltés.

Tarifa
Olvasó

Most, hogy Norbit visszaadtuk a “Meghatározó magyar játékosok” közé, nálunk nem láttuk hiányát. A kényszer nagy úr. Ha jól számoltam a fiatalok összes 38 percet töltötték pályán. A Kovács perceit is ki lehetett volna váltani a még padon ülőkkel.
Szerintem jól sikerült a sport politikának. Az új Kaposvári csarnok kongott az üressegtől. Oda is kellene egy (ha jól emlékszem) Totó nevű fórumozó hogy ott is megvilágosodjanak…

Downtown
Vendég
Downtown

Mr Dross!

Remelem már tartja a kiscsoportos tovabbkepzest a bb0 irodajaban, hogy hogyan kell elfogulatlanul, piszkos beszólások es megjegyzesek nelkul, nagyon jo es elvezheto meccstudosítast irni!

Ujra extra! Bravo!

Szolnoknak gratu!
Cakarun-jones extra, es price is jo lesz!

laja
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Szép győzelem volt,különösen Jones és Cakarun játszott nagyot. A magyar magunk viszont kritikán aluli. Kovács már annyira gyenge,hogy a védekezése is ami talán még jó volt egyenlő a nullával.Én már nem játszatnám ,ennyit Csák is megtenne,sőt sokkal többet is.

YoWassupFam
Olvasó

Kicsodád neked ez a Csák gyerek,hogy ennyiszer említed(emlékeim szerint)? Annyira egyertelmű, hogy sose lesz belőle A csoportos játékos. 20kg vasággyal, tartása mint Kvazimodo(nem kell belekötni…:)), borzasztó lassú, 0 izom és lehet, hogy az üres 3-ast bedobja de ez már elvárt U18-ban is:). Ha meg ilyeneket tekintünk a Szolnoki kosárlabda jövőjének akkor sajnos komoly bajban vagyunk…

moldi56
Olvasó

Látod már ennyivel is jobb Kovácsnál.Az üres hármasokat bedobja,amit Kovács is és Rudner is kihagy.Főleg Rudnerben csalódtam,visszafelé fejlődik.Vannak taktikai elemek,amibe belefér Csák is,csak tudni kell használni.

YoWassupFam
Olvasó

Támadásban vissza fele fejlődik DE védekezésben ennek az ellentéte van és ez a lényeg főleg, hogy a pályán mindig van 2-3 ember akinek a pontdobás a fő feladata, Csák gyereknél ez nincs. Ott van a Frank kollega labdabiztos, testi adotságai is rendbe vannak, gyorsabb és védekezni is tud akkor mi a fenéért tolja pár ember Csákot? Még Taiwoot is előbb használná(pedig katasztrofa az ember védekezése) egy kosárlabdához értő ember akinek nem annyi a kosárlabda, hogy X ember dobjon 20pontot egy meccsen és nyerjünk és nem lát bele a meccs aprö aspektusaiba mint pl pályán történő kommunikació(Juhos Levi jó ebben ha… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Kicsodád neked ez a Frank gyerek,hogy ennyiszer említed(emlékeim szerint)? Elég rosszak az emlékeid mert soha még a Csákot meg sem említettem de a Kovácsnál már most jobb. Peti már védekezni sem tud a dobásai meg nb 2-es szint.

Rolex
Olvasó

Laja,moldi kezet foghattok…
Nyerünk,de ti tovabbra is csak fikazzatok a jatekosainkat.
Mondjuk ti egesz szezonban minden meccs utan leirjatok,hogy szerintetek ki a kurva gyenge.
2ekkora pesszimista embert mint ti,ritka na!!
?
Megneznem,hogy fel even belul,kettos bokatoressel,hogy teljesitenetek az elet barmely teruleten..

dzsipszi
Olvasó

Kaposvári szurkolóktól kérdezném minek kell történni,hogy végre kinyiljon a szemetek???
Meddig aszisztáltok ehez a kupac szarhoz??
A Monok Dér páros csinálhatott 140 millió minuszt!!!
Most meg a csótány csetnik ássa a csapat sírját tovább!!
De azért ti tapsikoljatok,és aszisztáljatok tovább!!!

MKE181
Olvasó

vàrom a volgát t e kutya

ldd
Olvasó

Gratula Szolnokra…
Dross Bálint nem doktor de rendes srác …
Édesapja különben, a teljesség igénye nélkűl, nevelő edzője: Vojvoda, Juhos, Benke úriembereknek …

Kováts Imre
Olvasó

Valóban jól ír, de játékvezető-verőnek sem kutya (megyei bajnokságban nekiment a játékvezetőnek)

derryl
Olvasó

Szerintem akkor megvolt az oka, én még meg is tapsoltam volna!

andrás
Olvasó

Cakarun mekkora ász, kiosztásaibol kihagytak vagy 6 üres triplát.

Magdi anyus
Olvasó

Cucikám, ez megint mi volt? ?? Édes fiam…

Bezse
Olvasó

Irány az alsóház. Roli és Lalic nyugdíj. Ponjavic kuka. Baki NBII. Ebben az idényben én több meccsre ki nem megyek.

Mike
Olvasó

Ha lehetne szelektálni, jó pár széket ki kéne vinni a sorból. Ponjavic még javulhat, Baki meg cserének maradhat, beszoktatni a jövő csapatát. Ha nem vigyázunk, és Roli nyugdíjbamegy, még ott találjuk edzőnek a széken.

Olajheart
Olvasó

Egy lyukas garast nem adtam volna ezért a győzelemért! De a sport ilyen.. Kellett ez a lelkeknek.. Játékosnak edzőknek szurkolóknak! Örültem fiataloknak! Jones Cakarun extra volt! Gratulálok! Jó h így megyünk a hosszú szünetre.. Győzelemmel! Csak az olajka

Kaposkosár KKK
Olvasó

Elemzem a KKK csapatàt szurkolás 0 csapat 0 !
Gratulálok !

KKK72
Olvasó

Nem hiszem,hogy tisztában vagy a szurkolók lelkivilágával ! Figyelted ma a “NAGY” szurkoló csapat a “Bicskások” alibi szurkolást ? ….és utána ráfogják a többiekre, hogy menjenek inkább színházba, de akkor Ők akkor mire verik a mellüket ?

KKK72
Olvasó

Tudom nehéz elviselni a kritikát csak azt szeretitek ha benneteket dicsérnek. Önkritika nálatok ismeretlen fogalom mert mindig a többség a hibás ha szurkolás nem megy. Helyetekben én nem versfabrikáláson törném a fejem amiket senki nem ismer rajtatok kívül hanem azon gondolkoznék,hogy tüzeljem fel a többieket, hogy legalább részben álljanak be be a sorba.
Persze nyugodtan nyomjátok a minuszokat mást úgy sem tudtok.

Mike
Olvasó

Az is szurkolás, hogy fizetünk ezért. Kiabáljunk? OK! Amikor van teljesítmény akkor van hangerő. Szurkolok én, de a játékos tegye oda magát. A bemelegítéskor látni lehet, hogy mi lesz a meccsen. Ha kintvoltál láttad, hogy az olaj a játékra készült, a delfinek meg labdáztak. Szórjátok meg minusszal, de ez úttörőben sem teljesítmény. Szerintem az emberek ma le voltak taglózva. Fizetett játékosok nem találták a játék fonalát hazai pályán. Attól még hajrá KKK!

KKK72
Olvasó

Hát szomorúan kell bevallanom,hogy ezt az eredményt amit ez a csapat produkált eddig “cucikával” nem csak Ádám de Filipovics is hozta volna. “Cucika” azt mondta az év elején,hogy ez az év a fiatalok beépítésének éve lesz! Ki is épített be eddig ? Mai meccsen Ponjavics egyenlő volt a nullával akkor Benit miért is nem merte pályára vinni ? Lalicsnak miért nem magyarázza el,hogy támadásnál mikor a labdát el dobjuk talán a lepattanót kellene nézi nem mindjárt a dobás pillanatában vissza felé futni. Helyzeteket be kell dobni lepattanókat szedni kellene és talán azt sem ártana ha néha védekezne a csapat. “Cucika”… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Ha észrevételeidre az edző nem reagál, fordulj a general managerhez bizalommal! ?

JR.Benitez
Olvasó

Aki azonnal ultimátumot ad az edzőnek. Persze miután egyeztetett a szövetségi kapitánnyal. Ez kész basszus….

derryl
Olvasó

Beszarás! ?

moldi56
Olvasó

Bizisten szégyellem magam.Nem tudom ki az a Cucika.Ivkovics lenne?

derryl
Olvasó

Állítólag egy riportban ezzel a jelzővel illette, az őt kritizálókat. A kis Kazinczy!

Magdi anyus
Olvasó

Ivkovics egy nyilatkozatában így nevezte az önjelölt szakértőket.

Mike
Olvasó

Filipovics azért magas ember nélkül is teljesít az U20 csapattal. Komolyan nem tudom mi folyhat az edzéseken, mert dobóteljesítmény gyengül, figurákat vagy ismeri az ellenfél, vagy pár játékos nincs képben. Kedvencem a Tri Tri Tri! Játékunk lényege: a Davisnek adjuk, majd megoldja, de talán nem adja el. Lassan két fős lesz a csapat. A beépített fiatalokat meg én is szívesen látnám.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Cucika ez mi ???

Heindrich
Olvasó

Kellemes meglepetés. Nagy energiával játszottunk. Irány a csúcs! Hajrá OLAJ!

Rubik75
Olvasó

Eddig mindig a pozitív dolgokat néztem a csapatban.De ma egyszerűen nem volt ilyen azt kell,hogy mondjam ez kurva gyenge volt.A mai az idei leggyengébb játékunk volt.Semmi bajom Laliccal de ma nem tudta milyen rendezvényen van.Mióta Sztojan az edző, ő az egyedüli aki vissza fejlődött.Ha Jones nem dob extrán mondhatnám,hogy győzhettünk volna,de nem lenne igaz mert a mai játék egy hatalmas szégyen.

Mike
Olvasó

Lalic sajnos nem erre a terhelésre alkalmas. Sem mozgáskultúrában, sem erőnlétben nincs azon a szinten. Ha marad jövőre, akkor komoly alapozó edzést kell végigcsinálnia nyáron, mert így harmatos nagyon.

derryl
Olvasó

Dross Bálint!

Ez egy korrekt tudósítás, és nem először! Végre, jó látni, hogy nem csak zugfirkászok forgatják felétek a pennát! Köszönöm, de szerintem írhatom többes számban is:
KÖSZÖNJÜK!

red-black01
Olvasó

Doktorként szinte kötelező számára a precizitás.
Meg úgy könnyű tudósítást írni, ha megnézi a meccset, amiről tudósít bennünk. ?
Már megtettem máskor is, de ma is gratulálok Doki!
Szép munka!

derryl
Olvasó

Nem tudtam, hogy doki, ezért külön respect, hogy pluszban még hozzátesz ennyit a szeretett sportágához!

Ha a másiknak lenne valami titulusa, gondolom úgy kezdődne a neve, dr. prof. ing. dipl Stárcsevics…..

Zsarkov
Olvasó

Dr. Oss Bálint ??? ezért doki, nem?

red-black01
Olvasó

Igen 😉 .
Poénrépát vacsoráztam 🙂
De gratulálok neked, ott vagy a szeren 🙂

Magdi anyus
Olvasó

Ez a Bálint fiúcska írt múltkor a cuki pónilovakról meg a paksi játékos párjáról. Hát nem mókás egy legényke ez a Bálint úrfi? ☺️

Mike
Olvasó

Ponjavic ma semmit sem ért. Benit miért nem engedték fel a pályára? Ezt a teljesítmény hozta volna simán. Teljesen kiszámítható a játékunk az ellenfélnek, csak a csapattársakat lepi meg egy két passz. Azért fura volt látni, hogy hét perc alatt hat pont volt az elején. Szurkolok a bentmaradásért.

űrhajóskutya
Olvasó

Gratulálok a csapatoknak! A Kaposvár szerintem elég rossz ritmusban játszott, nem találták a játékukat. Alacsony fordulatszámon pörögtek a csapatok, mindkét részről sok hibával. Az Olajbányász egészen addig nem lesz komoly tényező a dobogóért folytatott harcban, amíg a sok nagyon buta eladott labdát nem tudja az edző és a játékosok kigyomlálni a játékból. Andre Jones teljesítménye élményszámba ment, ezt az a színvonal, amiért van értelme légióst igazolni. Cakarun ugyancsak kiemelkedőt nyújtott, több felelősség hárul rá, amivel úgy látszik, jól is gazdálkodik. A játékvezetés sajnos kritikán aluli, mindkét oldalra tévedtek, de az azért beszédes, amikor 13-21-es faultarányról és 20-5-ös büntetőarányról tanúskodik a… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Nem éreztem igazi akarást. Nincs kedvem elemezni, Norfleet, Davis és Borisz hitette el velem, hogy küzd.

Stabilan megérkeztünk az alsóházba, lesznek gondjaink.

Falcoman
Olvasó

Ezt mondom én is . Kaposvár nagyon szépen is tud játszani ha akarnak , de ma vmi nagyon hiányzott , nagyon lement a kaposra az odds , sokan rakhatták .?

ldd
Olvasó

Tragikomikus…

Koops
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! 🙂

Piffinger
Olvasó

Na végre!
Cakarun játéka a régi nagy centerekét idézi Jones pedig egyértelműen a legjobb légiós idén a bajnokságban.

HAJRÁ OLAJ!!!

derryl
Olvasó

Jones, Cakarun, minden elismerésem, de grat a többieknek is, végre behúztunk egy tv-s meccset! Most már jó lenne végre, ha a maródiak felépülnének, és teljes csapattal nekirugaszkodni a hajrának!

Üvegtigris
Olvasó

A center nélküli játék CAKARUNBOL kihozta a extrát ez az ember egy animal Jones húúú bazdmeg Voja reinkarnáció.Hajrá Olaj.

Falcoman
Olvasó

Csak szerintem szarta le a meccset a kaposvár ? Semmi küzdés nem volt bennük . Fullra elengedték a meccset amikor magassági fölényben voltak egész vègig .??‍♂️

derryl
Olvasó

Igen, csak azért nyerhettünk, mert a Maestro ezt adta ukázba az övéinek!

Falcoman
Olvasó

Jones parádésan játszott , meg Cakuran is , nem azt mondtam . A kaposvári játekosok azért nem ilyen intezitással szoktak játszani . Davis a végén csak hajigálta a triplákat amikor Norfleetnek és Draminak is jobban ment ez ma .

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Ivkovicc ahol edző, annak a csapatnak fújnak a bírók, undorító MKOSZ! Sajnos amikor Szolnokon volt edző is ez történt. Legviccesebb Price 5. faultja.
Az olajról: krstic játéka szörnyű, de legalább küzd, de helyette Milo jöhetett volna simán….
Remélem jövőre Jonest és Cakarunt is próbáljuk itt tartani.
Price játéka végre javuló félben. Jó lesz ő.

oilers
Olvasó

A csúcspont a meccsen Price kipontozása a legkeményebb fújás mostanában. Gera jutott eszembe azonnal, amikor a török magyaron gerát buktatták és 11es helyett szimulálásért sárga gerának. Azt hiszem h kiderült a bunda és a bírót eltiltották örökre. Mondjuk neki amúgy is az volt az utolsómeccse mert nyugdíjba ment. Jó Jones úgy kell mint egy falat kenyér

JR.Benitez
Olvasó

Gratula Olajnak sima megérdemelt győzelem. JONES Cakarun extra volt. Jobban is kapartak mint a hazaiak. Jól hallottam hogy a végén páran a Maestrot szidták? Lehet ők a Cucika Ultras….

derryl
Olvasó

???

Zsarkov
Olvasó

Cakarun igazi professzor, erős, gyors, olvassa a játékot…, Jones meg sokadjára nyerőember…, őket meg kéne tartani mindenképpen

royalka
Olvasó

Úgy gondolom, összetehetjük a két kezünket, hogy múlt héten Jones csak árnyéka volt önmagának. Viszont itthon kikapni a Kaposvártól…na az volt a szégyen.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Undorító

Falcoman
Olvasó

Mennyire adtátok le a meccset ? Ivkovics nem is volt ideges mintha tetszett volna neki ??‍♂️

mte7
Olvasó

Hányás….

Jokic
Vendég
Jokic

Eddigi 6 meccsből 2 győzelem, következő 7 meccsből 3 győzelem az elvárás a Maistro nyilatkozata szerint. Akkor ha jól értem 13 meccsből 5 győzelem a kitűzött cél. Ez Feketével nem lett volna teljesíthető? 🙂

derryl
Olvasó

Sőt, még olcsóbb is lett volna!

Redbid
Olvasó

Dehogy, hiszen ő nem kap érte fizetést 🙂

derryl
Olvasó

Bocsi, nem tudtam, hogy ekkora szíve van!

Bezse
Olvasó

Féltávnál irtam, hogy max 12 győzelmünk lesz. Mea culpa, túllőttem. Az bíz 10-16 lesz .

antikosar
Vendég
antikosar

Hát ezt becucikáztad.

szolnoksport
Olvasó

Jones, Cakarun köszönjük! 🙂

milanka487
Olvasó

Öröm volt nézni a csapatot! Price is alakul!

Falcokc99
Olvasó

Ezért kár volt leülni a padra ivkovic, ennyi győzelem Ádámmal is meglett volna ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés