Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Megállapodtak a kulcsemberekkel, alakul a jövő évi csapat Nyíregyházán

Mohácsi Máté nem mondaná előre azt, hogy biztosan a kiesés elől fognak menekülni.:

:

A férfi kosárlabda NB I-be feljutó Nyíregyházát ügyvezetőként és játékosként is segítő Mohácsi Máté nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. Az interjúban elmondta, hogy a magyar maggal már az idény közben is zajlottak az egyeztetések, s a feljutás után egy-két napon belül meg is állapodtak a kulcsemberekkel, ám neveket egyelőre még nem szeretett volna mondani.

Mohácsi kitért rá, hogy Borisz Maljkovicsnak továbbra is helye van a szakmai stábban, de szóba került az is, hogy mi kell a klubnak a stabil bennmaradáshoz.

–  Kisebb költségvetésű csapatok is vihetik sokra, ezt megmutatta idén a Szeged vagy tavaly az Oroszlány, amely a miénknél nem sokkal erősebb magyar maggal a nyolcadik-kilencedik helyen állt a félbeszakadt bajnokságban. Tehát nem mondanám előre, hogy biztosan a kiesés elől menekülő csapat lesz a miénk. Nem gondolom, hogy öt légiósra lenne szükségünk, négy alá menni viszont rizikós, igyekszünk megtalálni az ár-érték arányban legjobb játékosokat.

A teljes cikket, benne Bus Iván interjúját ide kattintva lehet elolvasni.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszMiloCsakAVasutMAFCdrukkerCirko Mro Mop Recent comment authors
CsakAVasut
Olvasó

Amennyire szimpatikus volt a Nyíregyháza a Sitku Ernő(RIP?) által irányított érában, annyira egy sunyi,patkány alakulattá vált a szememben a mohácsi féle érában. Az újonnan “kinevezett” edzőt senki nem tisztelte, hiszen az addig kiváló munkát végző Siskát eltávolította Moha. Ennek oka, hogy a vezetőedző szóvá merte tenni, hogy egy tét nélküli meccsen, a playoff előtt lehet nem kellett volna lekönyökölni a TF fiatalját. Ami nagyobb vicc, az az, hogy abból az esetből az ég világon semmi szankció nem született. Nem csodálkoznék, ha fű alatt eltiltanák Mohácsit, aki meg szepen visszavonul.

Milo
Olvasó

Lehet szidni Mohát, de Siskával nem jutottak volna fel. Szimpatikus, jófej meg minden, de nem jó edző. Elvesztette az öltözőt, most hogy ezt Moha könyököse miatt-e, vagy sem, de ez van. Az öltözőben mindenki örült Maljkovic “leléptetésének”. Összességében véve, a célt elérték, így minden Moha döntését igazolja, az más kérdés, hogyha nem jutottak volna fel, akkor az valószínű az állásába került volna.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy a könyökös meccsen már réges régen nem Siska volt az edző.

MAFCdrukker
Olvasó

De, a könyöklés a 25. fordulóban, a TF otthonában játszott meccsükön történt, ezen irányította a csapatot utoljára Siska, 2-3 nappal a botrányos jelenet után váltotta le edzőjét Mohácsi.

MAFCdrukker
Olvasó

A Tripladuplában azt nyilatkozta, hogy bajnoki cím esetén szögre akasztja a kosárcipőt. Ezt vajon megtartja?

Cirko Mro Mop
Olvasó

Drdr

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés