Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Még nem végleges a paksiak kerete

Dzunics elmondta, eddig nem ment zökkenőmentesen az ASE felkészülése.:

:

Mozgalmas hete lesz az Atomerőmű SE csapatának, a piros-kékek ma Kunszentmártonban játszanak edzőmeccset a Szolnoki Olajbányász KK ellen, majd pénteken és szombaton Kaposváron, a IX. Orosz László Emléktornán vesznek részt.

Dzunics Braniszlav vezetőedző a BB1.hu-nak elmondta, még nem végleges a csapat kerete, ráadásul voltak nehézségeik is az alapozásnál.

– Többé-kevésbé minden a terv szerint halad, de azt tudni kell, hogy a teljes csapattal csak tegnap tudtunk elkezdeni edzeni, mert a két új külföldi igazolásunk és Valerio Bodon Vincent még csak most csatlakozott a többiekhez. Eilingsfeld János is később érkezett a válogatottbeli elfoglaltságok miatt. Ezek olyan dolgok, amihez egy csapat már hozzászokott, sosem megy semmi zökkenőmentesen. A keret még nem mondható véglegesnek, mivel van olyan játékosunk, aki próbaidőn van. 

A tolnaiak mindenképpen szeretnének előrébb végezni, mint legutóbb. Arra a kérdésünkre, hogy meddig juthat a 2019/20-as szezonban a megújult Paks, óvatosan válaszolt a tréner. 

– Több erős csapat is van, meglátjuk még hogyan alakulhat a bajnokság. Nagyon korai lenne még jóslatokba bocsátkozni, azon dolgozunk, hogy kihozzuk a legtöbbet magunkból, aztán az idő majd eldönti, hogy ez mire lesz elég. 

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés