Connect with us

Bajnokság

Még nem térhet vissza a Kaposvár

Abban bíznak, hogy decemberben a Szolnok ellen már játszhatnak.:

:

Egyelőre még nem játszhat mérkőzéseket a Kaposvári Kosárlabda Klub gárdája az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokságban. A somogyi alakulat legutóbb a Pécsi VSK-Veolia elleni összecsapáson szerepelt még október végén.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a csapatnál jelentkező koronavírus-fertőzésre utaló tünetek jelentkezése után azonnal gyors-tesztelés következett. Ez több játékosnál és stábtagnál is pozitív eredménnyel zárult, így azonnal önkéntes karanténba vonult a csapat.

Azóta megvolt a hatósági tesztelés is, amely néhány esetben igazolta fertőzést. Az érintetteknek megkezdődött a hatósági karantén időszaka is, akik negatív tesztet produkáltak, ők edzésbe állhattak.

A pozitív eredménnyel rendelkezőkre pedig a hatósági karantén lejártát követően a szükséges orvosi vizsgálatok várnak. Amennyiben azok nem mutatnak rendellenességet, akkor kapható vissza a pályára lépéshez elengedhetetlenül szükséges sportorvosi engedély – írja a delfinek.hu.

A körülmények ismeretében az a célunk, hogy – a válogatott szünetet követően – december elején a Szolnoki Olajbányász elleni idegenbeli mérkőzésen már pályára tudjon lépni a csapatunk

– mondta Puska Zoltán, ügyvezető.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook