Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Még nem lehet tudni, hogy mikor játszhat újra Németh Ákos

A körmendi hátvéd szerint az lenne a legjobb, ha 3-0-val jutnának tovább a Pécs ellen.:

:

A rájátszás során eddig nem számíthatott az Egis Körmend Németh Ákos játékára. Ez nem okozott gondot a csapatnak, hiszen a Sopron elleni párharcot magabiztosan, 3-0-val lehozta. Továbbra is bizonytalan a visszatérésnek az időpontja, a hátvéd mindenesetre minél előbb, a Pécs ellen már szeretne a pályán lenni.

– Egyre jobban vagyok, napról-napra javul a sérülésem, de arról, hogy mikor térhetek vissza, még nem tudok sajnos nyilatkozni – mondta Németh Ákos, az Egis Körmend hátvédje a BB1.hu-nak. – A sérülésem még a Jászberény elleni mérkőzésen történt, amikor aláfordult a bokám. Remélhetőleg hamarosan, a pihentetés után helyrejövök.

Szombaton kezdenek a vasiak a Jászberényt 3-0-val búcsúztató PVSK ellen. Matthias Zollner együttese számít esélyesebbnek.

– Nem lesz egyszerű párharc a Pécs elleni, hiszen idegenben az alapszakasz és a középszakasz során is kikaptunk tőlük viszonylag simán. Természetesen a play off már egy teljesen másik műfaj. Az lenne a legjobb, ha 3-0-val ezt a párharcot is le tudnánk hozni, de nem lesz könnyű. Azon leszünk, hogy minél előbb túl jussunk rajtunk. Az első meccs fontos lesz, ilyenkor mindig van egy kisebb nyomás a hazai csapaton, de szerintem ezzel nem kell foglalkoznunk. A saját pályánkon, szurkolóink előtt mindig magabiztosan teljesítettünk a szezon során. Ahogy korábban mondtam, azon dolgozok folyamatosan, hogy én is részese lehessek a csapatnak a rájátszás során.

fotó: MTE TV

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
benettMásikVégétFújdMegegyforintotseer Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Helyesen: azon dolgozoM folyamatosan… 😉

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ez ki?

benett
Olvasó

Szerintem csak játszod az ostoba hülyét. Ha nem,az tényleg nagy baj.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés