Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Még mindig Debrecen áll az első helyen a szívemben”

Jahmal Jones elévülhetetlen érdemeket szerzett a DEAC történelmi feljutásában.:

:

A DEAC közönségkedvencekről szóló sorozatának első szériájának utolsó alanya a kanadai irányító, Jahmal Jones.

Jahmal 2017 januárjában csatlakozott az NB1/B piros csoportjában vitézkedő hajdúsági együtteshez, és elévülhetetlen érdemeket szerzett a történelmi feljutásban. A vezetőség az élvonalban is számított Jones-ra, aki a legjobbak között sem okozott csalódást, megbízható teljesítménnyel segítette a bennmaradáshoz Berényi Sándor alakulatát.

Debreceni karrierje végeztével Privigyébe igazolt, ahol a 2018-19-es szezonban ezüstérmet szerzett a szlovák bajnokságban. Csapata meneteléséhez 13,2 ponttal, 3,6 gólpasszal és 3,4 lepattanóval járult hozzá. Északi szomszédunktól meg sem állt egyenesen Dániáig, ahol 16 mérkőzésen képviselte a Team FOG Naesved színeit.  A csonka idényben 10,9 pontot, 4,6 asszisztot és 4 lepattanót jegyzett a skandinávoknál.

Jahmal örömmel reagált a DEAC megkeresésére:

– Távozásom után Szlovákiában és Dániában is játszottam, sok hasznos tapasztalatot gyűjtöttem. A Privigyével bejutottunk a szlovák bajnokság döntőjébe, ami nagy élmény volt a számomra. Mindent egybevéve azonban még mindig Debrecen áll az első helyen a szívemben – nyilatkozta a kanadai.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés