Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Még két külföldit igazolunk, erős csapatunk lesz”

Forray Gábor elmondta, 8-10 edzőmeccset terveznek, amelyekre szeptember elején kerülhet sor.

  •   :

:

Augusztus 12-én kezdi meg a felkészülést az Alba Fehérvár csapata a következő szezonra – írja a klub honlapja. Először orvosi vizsgálatokkal kezdenek, majd a tényleges erőnléti és a labdás edzésekre a következő hét elején kerül sor.

– Mindenki megkapta a személyre szabott edzéstervet, mivel profi sportolókról van szó, nyilvánvalóan ennek megfelelően készülnek. Augusztus közepén orvosok és fizioterapeuták ellenőrzik majd a játékosaink állapotát, igyekszünk minden részletre figyelni. Fontos, hogy mire a labdás edzések következnek, mindenki megfelelő erőállapotban legyen – mondta az oldalnak Forray Gábor vezetőedző. – Én is tréningezem, hetente kétszer bunyóedzésen veszek részt Kecskeméten, valamint kardio tréningeken is, utóbbi tekintetben a nejem útmutatásait veszem figyelembe, ugyanis személyi edzőként dolgozik. Fontos, hogy nem csak a kosaras, a szakvezető se hagyja el magát. Vallom, ahhoz, hogy a szellem friss legyen, a testet is karban kell tartani.

A csapat elsőként az olasz élvonalból hazatérő klasszis, Vojvoda Dávid szerződtetését jelentette be, majd a folyatásban két amerikai légiós érkezett Fehérvárra, előbb az irányító Frank Turner írt alá, aztán a főként palánk alatt bevethető, de kintről is pontosan célzó Stacy Davis állapodott meg a klubbal.

Frank Turner jól passzol és dob, fontos, hogy nem akarja egyedül megváltani a világot, elsősorban a társakat hozza helyzetbe és szolgálja ki jó labdákkal. Davis erős és atletikus, továbbá jó labdavezető és jól céloz kintről is. Még két külföldit szeretnénk szerződtetni, a tárgyalások zajlanak, úgy gondolom, erős csapatunk lesz. Nyolc-tíz edzőmeccset tervezünk, az elsőre reményeink szerint szeptember elején kerül sor.

– közölte Forray Gábor.

Fotó: albakosar.hu

  •   
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PapikaAranyalbaredmillerhopehelyÜvegtigris Recent comment authors
hopehely
Olvasó

Fofó! Öreg, lassú SZERBEKET akarunk…

redmiller
Olvasó

Ahhoz most van miből költeni 🤣
Egyik biztos európai lesz, a másik meg vagy fekete, vagy európai

Aranyalba
Olvasó

Esetleg sárga. Azt hiszed attól leszel valaki , ha adod a jól értesültet ? Közben már Kecskeméten sem ül senki a 2 méteres körzetedbe ( és nem azért mert hangos a dobos )

redmiller
Olvasó

🤣🤣🤣
Tudod szoktam Fofóval beszélgetni…
Amúgy te valami balliberális vagy? 🤔 Azok próbálkoznak ilyen hülyeséggekkel elhitetni, higy Magyarország elszigetelődött…
🤣🤣🤣🤣

Papika
Olvasó

Miért kell még ide is behoznod a politikát te veréb? Elégedj meg azzal,hogy elmeséled amikor tüzet kértél a sárkánytól,de ha lehet,ne politizálj itt.

redmiller
Olvasó

Csip, csip 🤣

Üvegtigris
Olvasó

Hajrá olaj

CsakAzImitNe
Olvasó

Kit érdekel ??? Engem nem , engem csak az Olajjal kapcsolatos cikkek érdekelnek ez nem ! Nem tanultok ??? Csak az OLAJ !

moldi56
Olvasó

Nyugodj meg,engem is.CSAK AZ OLAJ!

Aranyalba
Olvasó

Mégis elolvastad és kommetelted 🙂

moldi56
Olvasó

Már csak a koronavírusnak kellene elmúlni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés