Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Még foghíjasan, de új arcokkal kezdett a DEAC

Milenko Topics munkába állt.:

:

Kedd délután Milenko Topics vezetőedző megtartotta első edzését, ezzel hivatalosan is elkezdte a felkészülést a DEAC férfi kosárlabdacsapata a 2021-22-es bajnoki idényre. A meglehetősen hiányos létszám ellenére a szerb szakember intenzív tréninget vezényelt le, melyen már a friss érkezők közül is akadtak játékosok.

Mivel az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban már javában zajlanak az előkészületek a hétvégén kezdődő női U19-es világbajnokságra, némileg szokatlan helyszínen, a Szent Efrém Tornacsarnokban gyűltek össze a Debreceni Egyetem férfi kosarasai az új szezon első edzésére. A nyár folyamán szerződtetett szerb vezetőedző, Milenko Topics a keddi foglalkozáson irányította először a cívisvárosi alakulatot, a fókusz pedig az ismerkedés mellett az alapmozgások begyakorlásán, illetve a megfelelő helyezkedés elsajátításán volt.

A még foghíjas keretben a „régiek”, azaz Polyák László, Djordje Drenovac, Tóth Ádám, Kovács Ákos és Balázsi Soma mellett már új arcokkal is találkozhattunk, hiszen Djordje Dzseletovics, Kerpel-Fronius Gáspár, és a Pécsről visszatérő Gáspár Mátyás is szerelést öltött. Hamarosan azonban a többiek is befutnak, így a jövő hét elején várhatóan már mindenki Topics mester rendelkezésére áll majd.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés