Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Még csoportelső is lehet a magyar válogatott, de mit jelenthet ez a későbbiekben?

Megnéztük, hogy melyik kalapba kerülhet a csapat.:

:

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy miután Ukrajna legyőzte Szlovéniát, a magyar válogatott még csoportelső is lehet, ha megnyeri a hátralevő két találkozóját. Megnéztük, hogy melyik kalapba kerülhet a csapat, illetve mennyire befolyásolja a helyezésünk az Európa-bajnoki sorsolást.

A legutóbbi információink szerint a kalapbeosztás a világranglista helyezések alapján fog történni. Magyarország jelenleg a világon a 40., de ami esetünkben a legfontosabb, hogy Európában a 21. helyen áll, 260 ponttal (Ukrajna a 16. 362 ponttal, míg Szlovénia a 12. 508 ponttal).

Közvetlen előttünk Izrael áll, 261 ponttal, míg egy kicsivel tőlünk távolabb, a 19. helyezett Belgium 296 ponttal rendelkezik.

Ez azt jelenti tehát, hogy két győzelem esetén sem tud annyi helyet előrelépni a nemzeti csapat, hogy az érdemben befolyásolja a beosztást, így nagy valószínűséggel Magyarország az 5. kalapba fog kerülni az Európa-bajnokság csoportbeosztásánál, de természetesen egy váratlan fordulat ezt még felülírhatja, láttunk már sarokból győztes palánkos triplát az utolsó tíz másodpercben…

Fotó: fiba.basketball

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MásikVégétFújdMegvasipasi Recent comment authors
vasipasi
Olvasó

Tehát ha jól értem, akkor nincs komoly tétje a hátralévő két meccsnek?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kapizsgálod.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés