Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Még a bajnokság befejezése előtt sok játékosunkat megkerestek különböző ajánlatokkal, melynek negatív hatásai igencsak tettenérhetők voltak”

Közleményt adott ki a Kaposvár.:

:

Az idei szoros bajnokság válogatott szünetében még a legjobb nyolc közé jutás is reális cél volt klubunk számára, azonban egy problémákkal és sérülésekkel teli tavasz után már a bennmaradásért küzdött a csapat. Ezt a csatát elvesztettük, így minden erőnkkel- a mielőbbi visszajutást reményében- a B csoport rajtjára készülünk – írja közleményében a Kaposvár.

Puska Zoltán ügyvezető közleménye:

„Sajnáljuk a kialakult helyzetet, nem erre készültünk. Köszönjük támogatóink és szurkolók kitartását ebben a nehéz időszakban! Hálásak vagyunk, hogy számíthattunk és továbbra is számíthatunk Kaposvár megyei jogú város támogatására, ahogyan névadó szponzorunk, a Kometa 99 Zrt.-re is.

A kiesés után legfontosabb feladatként a csapat egyben tartását határoztuk meg, már amennyire ez lehetséges a sok “kérő” mellett. Sajnálatos módon még a bajnokság befejezése előtt nagyon sok játékosunkat megkerestek különböző ajánlatokkal, melynek negatív hatásai igencsak tettenérhetők voltak a legfontosabb mérkőzéseinken. A játékosainkkal való tárgyalásokat, főként a kaposvári nevelésű és érdekeltségű kosarasokkal, akikkel a mielőbbi visszajutás tervezzük, prioritásként kezeljük. A velük történő egyeztetések nyomán több játékosunkkal a végleges megállapodás kapujában állunk. Sajnos van olyan játékosunk, aki minden próbálkozásunk ellenére nem velünk tervezi a jövőt. Halmai Dániel az NB I. A csoportban kívánja folytatni pályafutását, és távozik a Klubtól.”

A klub azt ígéri, hogy a csapatukat személyi és egyéb kérdésekben érintő hivatalossá váló hírekről a klub hivatalos csatornáin tájékoztatják a későbbiekben a sajtót és a szurkolókat, továbbá a mögöttünk álló időszakot is értékelik majd.

58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
42 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
ejjhaszombathelyiasszonykorusMacReadyMendezKKK72 Recent comment authors
ejjha
Olvasó

Elképzelem, ahogy a negatív hatások az ajtón, ablakon, mindenhol áramoltak be,de az elnök tetten érte őket. Miért nem hívta a rendőrséget? Azért na, ha tetten érés van, akkor azonnal lépni kellene ám!

Mike21
Olvasó

Dani döntése érthető, légiós mögött/mellett, szakmailag előrelépés A-ban maradni, fejlődés, további karrierépítés stb. viszont itt B-ben feljutásért karmester, vezér lehetett volna, kb. 2-3. opció légiós mögött, komoly potenciál kb. bármennyi játékperc, de, aki el akar menni, el kell engedni.

KKK72
Olvasó

+1

Misi
Olvasó

Olyan időket élünk, amikor mindenki eladó / mindenki megvehető. Pl. Taki Sopron, Duró -> Alba… Ő már aláírt állítólag, a klub engedélyre várnak. A nagy hal megeszi a kicsit. Mindenki menjen, aki akar, de gyorsan…MTE!

WestChampi
Olvasó

Mondtam..

szombathelyiasszonykorus
Olvasó
abcabc
Olvasó

Persze! 😀

abcabc
Olvasó

Hülyeség! 😀 😀 😀

Csakegyfan
Olvasó

Na majd az új edzővel….

albc
Olvasó

A legjobb 4ről szőtt álmok után helyükre kerültek a filipovics narkó vezette bicskás gecik. 🙂 Másodosztály éé. 🙂

Hoppácska
Olvasó

Bárcsak a helyesírás is a helyére kerülne! “hazakullugó” 😀

albc
Olvasó

Hibátlan. Szóval hoppácska. : DDDD

Tadam
Olvasó

Azt se tudja eddig mit hazudott az a egysejtű.

BB1, ideje lenne kigyomlálni a ,,gazokat”!
Vagy gyávák vagytok?

albc
Olvasó

Demokrácia van.

Mike21
Olvasó

Kedves Albc! Sztem kár ennyi felesleges energiát beletenni a gyűlölködésbe, ellenségeskedésbe, hiszen sajnos az örömötök, vágyatok teljesült Laposvárral együtt. Még 2 hét után is kurva szar érzés, elhitetitek, 23 év meccsre járás után búcsú, bár este Rippl-Rónai fesztivál Edda koncert után, rég nem látott Bicskásokkal találkozva, sokkal jobb érzés, kibeszélni, feldolgozni, ez hosszabb folyamat lesz, de egymás szemébe nézni, szavak nélkül is, ezért köszönet nekik. Én azt mondom, javaslom, hogy inkább valaki mellett és ne valaki ellen legyetek, az örök gyűlölködésnek semmi értelme. Nekem pl. nagyon jól esett, hogy mennyien velünk voltak búcsúkor, olyanok, akikről sosem gondoltam volna, tiszta lap… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Semmi gyűlölködést nem írtam , a véleményem írtam le . Jelentsenek fel nyugodtan , ott is vállalom ugyanezt . A vélemény ugyanis szabad .

Mendez
Olvasó

Milyen vélemény?
Az, hogy kiskorúakat szexuális erőszakkal fenyegetsz, vagy hogy ügyvezetőt korrupcióval vádolsz az nagyon távol áll a véleménytől.

albc
Olvasó

Nem fenyegettem, és nem kiskorú már a kölköd vulkán.
A filco úgy ahogy van korrupt bíró vásárlás után.

Incicica
Olvasó

Gyerekek, meleg lesz a Piros csoport is, már mint a visszajutás. A PVSK is két év után, két légóssal jutott vissza, a Jászberényből középcsapat lett. A MAFC, a Vasas és a Cegléd is hangoztatja az A-csoportba jutást. Nem lesz sétagalopp! Sok sikert!

maxx
Olvasó

A legjobbkor esett ki a Kaposvár, már ha lehet ilyet mondani. A fővárosi csapatok csak beszélnek a feljutásról, de valójában nagyon nem akarják. Cegléden nem lesz komoly csapat. A Nyíregyháza lehet a legnagyobb vetélytárs.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A “negatív hatások” igencsak tettenérhetők voltak.
Elsősorban az ügyvezető alkalmatlansága, az volt jellemző.
Szoktam mondani, Puska úr minden szezonban lábon lőtte magát.
Ez odáig vezetett, hogy kiestünk, ami várható volt.
Jó pártkatona, jó iskolaigazgató, sikertelen ügyvezető.
Nevetséges indoklással állt elő.
Saját felelősségét nem érzi.
Mást kell választani a csapat visszatérésére az első vonalba.
Biztosan van ilyen ember.

HajraKapos
Olvasó

Tényleg, Halmait beleírják, Filipovity-et miért nem?!?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Filipivity esküt tett, hogy Kaposvárt erősiti és segíti a bajban is kitart ha már egyszer akkor romlott el minden mikor jött s a 7 dik helyről sikerült kiesni ez az alap.

Kaposkosár KKK
Olvasó

És persze képes volt 3 szor a gyűrűre emelni a labdát 3 pontot elérve a sorsdöntő Kecskeméti mérkőzésen ha számít neki valamit Kaposvár akkor nem megy sehova!

MacReady
Olvasó

Keveset számít neki sajnos…

KPSVRKK
Olvasó

A kosárlabdában is van munkaerőpiac? Nahát.
A hőn áhított változás végre elkezdődött!
Ja, nem.

Laposvár
Olvasó

❤️

HajraKapos
Olvasó

Nyugtass meg, hogy a b csoportba már nem tartasz velünk.

egy helyi
Olvasó

Sajnos velünk fog maradni hiszen kaposvári a kedvenc Laposvárunk!

Laposvár
Olvasó

😀 Eddig pécsi voltam, előtte szolnoki, körmendi, meg ha jól emlékszem akkor egyszer még kecskeméti is.
Ja, és persze Szalai Laci is… 😀

Benabela
Olvasó

Annyira komolytalan, amatőr, szánnivaló ez a csapat. Jóhogynem arra fogják a kiesést, hogy túl kemény volt a labda. A kiesésért az ügyvezető és a szakmai igazgató a felelős és pont. Tágabb értelemben vehetjük a polgármestert ,de őt leváltani nem lehet. Leszerepeltetek! Újra meg újra megpróbáljuk ugyanazt ,majd más eredményt várunk. 2hete eldőlt, hogy kiestünk. Játékosokat mikor akarunk igazolni? Krinya,2Marko,Halmai nélkül ez max a zöldre elég, akik meg maradtak a piacon már rég tárgyalnak/tárgyaltak más csapatokkal.
Miért kéne elhinnünk nekünk szurkolóknak, hogy nem ugyanez a szarlapátolás folytatódik?

BasketMan
Olvasó

Paár M. merre tart?

egy helyi
Olvasó

Marad Kaposváron!

abcabc
Olvasó

Nem Körmend?

bbzte
Olvasó

Jöhetne hozzánk! SZívesen látnám….

skarpskytt
Olvasó

Vajkeze van, de sajnos elképesztően rossz védő…

HajraKapos
Olvasó

Akkor eddig gondolom a keretünk kb. így néz ki: Szőke-Puska-Antalics-Hajduk-Bogdán… Hmmm, legalább 3 magyar és 1 légiós kell még. Nyilván a magyarok érkezése határozza meg a légiós kérdését, de Halmai kiesésével elég valószínű, hogy 1-2-es pozícióra hozunk játékost.

Tadam
Olvasó

Ott vannak megyeiben a Tóth tesók…

Mike21
Olvasó

Egyelőre Borisz, Dani távozott, a jelenlegi keretünk találgatás, maradókról nincs szó a közleményben.
Egyértelmű nálam, hogy magyar érkezők függvényében is, de domináns, extra magas ember, center (4-5) kell, aki védekezésben is használható és kellően motivált tavasszal is a feljutásban, légiósnak.

HajraKapos
Olvasó

Ez megint csak egy saját vélemény, de az én szememben nagyot fognak nőni azok a játékosok, akik komoly érdeklődés mellett is kitartanak a csapat és a város mellett. Mondjuk Danin nagyon meglepődtem, az ő mentálisa mindig dicséretre méltó volt, reméltem, hogy a bajban is mellettünk marad, de érthető a döntése is. Hajrá Kaposvár, mi ott leszünk a nehéz helyzetben is!

Kováts Imre
Olvasó

Megértem a “döntését”, de Ő még nem kész játékos. Rossz döntést hozott, a fiatal szabály miatt a feltörekvő Pakson kevesebb lehetőséget fog kapni.

HajraKapos
Olvasó

Nagyon jól látja Imre, köszönöm, hogy helyettem is leírta. Direkt hagytam ki ezt a részt Halmaival kapcsolatban, mert nem akartam, hogy azt higgye bárki is, hogy savanyú a szőlő. Pakson szerintem is sokkal kevesebb lehetőséget fog kapni, de talán tud élni a lehetőséggel.

Dobey
Olvasó

Nem lesz már fiatalszabály.

Kováts Imre
Olvasó

így van, a fentiekben pontatlanul fogalmaztam.

Kováts Imre
Olvasó

‘”a fiatal szabály megszűnése miatt”, így pontos.

icbad
Olvasó

Szerintem jó döntést hozott, hogy elmegy, az már nem biztos, hogy annyira jó, hogy Paksra. Én olyan csapathoz gondoltam ahol a szakmai munka fontos és jól látható, olyan a közeg ahol könnyen fejlődhet ebben a Paks nem gondolom, hogy sokkal előrébb jár mint a Kaposvár de valószínűleg előrébb. A játékidő csak egy része a fejlődési útnak az is nagyon fontos milyen edzőkkel,játékosokkal edz van körbe véve, mennyire menedzselik a pályán kívüli dolgokat és mennyire tudják motiválni. Én inkább kis Szikót látom elég nyers tehetségnek neki mindenképp az lenne az érdeke, hogy valahol 20-30 perceket kapjon akár B-ben.

Kováts Imre
Olvasó

Szőke, ha továbbra is szorgalmas és céltudatos lesz, akkor komoly jövő előtt áll a 3-as hiányposzton. Sérülésmentes jövőt!

Hagyadmár...
Olvasó

Drága Puska Úr, nem szeretne távozni és csak az iskola igazgatói posztra fókuszálni????

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Szóval ez az oka a kiesésnek? Így már minden rendben!

zterulez
Olvasó

Ez minden csapatnál így működik. A lejáró szerződésűeket folyamatosan megkeresik már a szezon közben. De 20 éve is így működött és 20 év múlva is így fog működni. Welcome to the reality!

egy helyi
Olvasó

Honnét tudod kinek járt volna le a szerződése? Egyedül Paárnak járt le, többi magyarunknak élő szerződése volt.

zterulez
Olvasó

Sokszor 2-3 évig udvarolnak egy játékosnak, mire elcsábul. Mindenki ugyanonnan él, szabad a verseny. Ráadásul a legtöbb szerződésben van olyan passzus, hogy mi a teendő akkor, ha egy csapat kiesik az első osztályból, kötelezhető-e a játékos arra, hogy alacsonyabb osztályban játsszon.

higgadjle
Olvasó

Lehetősége lett volna időben lemondani az iskola igazagatónak Kaposváron, de nem tette. Így bukott ügyvezetőként könyvelik majd el. Ezek után van pofája tovább vinni a B csoportban is a KKK-t.
Szégyen és gyalázat!
Halmai Dani meg Paksra tart?!

egy helyi
Olvasó

Paksra megy igen!

Franco
Olvasó

Úgy hírlik, hogy igen.
Milyen játékos ő?

Hagyadmár...
Olvasó

Borisz ellen nem volt neki nehéz jó játékosnak tűnni. Ha lesz előtte egy jó irányító meglátjuk mire képes és mennyi lehetőséget fog kapni.

Tadam
Olvasó

Ügyes fiú a Dani, de apu biztos segített neki dönteni. 😉

Mike21
Olvasó

Kosarstaton fent van, felállás stat, mikor Borisszal együtt voltak fent, az nem nagyon működött, 108 perc, -10, 40 percre kerekítve 73.7 csapat, 83.7 ellenfél pontjai.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés