Connect with us
Hirdetés

3x3

Medgyessy szenzációs kosarával, világbajnoki elődöntős a magyar válogatott

Legyőztük a spanyolokat.:

:

A hagyományosan erős spanyol válogatott ellen negyeddöntőzött a magyar női 3×3-as válogatott az amszterdami világbajnokságon. Goree és Cuevas, vagyis a magasemberek kosárváltásával indult az összecsapás. A spanyolok már az első percben három faultot ütöttek, de a mieink is hibáztak kettőt. Theodoreán vitte át a palánk alatt, s dobott szép ziccert, majd Goree-t találta meg szépen egy gólpasszal (3-1). Rendkívül fizikális volt a mérkőzés, rengeteg volt a kontakt. Sok volt a labdavesztés is, a tiszta dobóhelyzet viszont annál kevesebb. Három és fél perc telt már el, egyenlítettek a hispánok, de Medgyessy duplát szórt. Cuevas fordult le szépen Goree-ról, Papp viszont szépen szolgálta ki Theodoreánt (6-4). Goree dobott nehéz palánkos tempót, Cuevas azonban tovább oktatott a gyűrű alatt (8-6). Goree egy duplát is bevágott, de nem sokáig örülhettünk a négypontos előnynek, másodpercek alatt visszajöttek a spanyolok (10-9). Egy újabb kettessel már a vezetés is az övék volt, összeestünk védekezésben (11-14).

Sorra kaptuk a ziccereket, alig kettő percünk maradt lehiggadni (12-15). Papp tört be szépen, majd labdát szerzett, és egy duplával kiegyenlített! Egállal érkeztünk az utolsó perchez, óriási izgalmaknak néztünk elébe (15-15). Cuevas tett vissza egy támadópattanót, Goree-t pedig faultolták a palánk alatt, be is dobta büntetőjét (16-16). A spanyol center labdát vesztett, Goree 10 másodperccel a vége előtt betalált, de nem tudtuk kivédeni az utolsó akciót, alig két szekundummal a vége előtt egyenlítettek a hispánok – következhetett a hosszabbítás, kettő dobott pontig.

Gyors spanyol ziccerrel indult az extra etap. Goree hibázott a sarokból, és egy szép összejátékkal ajtó-ablak helyzete volt Cuevas-nak. Hatalmasat hibázott, valódi meccslabda volt, de átdobta a gyűrűt. Goree kipöcizte Medgyessynek a pattanót, aki könyörtelenül bevágta a győztes duplát. Egy hihetetlenül gyors, kaotikus hosszabbítást követően világbajnoki elődöntős a női 3×3-as válogatott.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Gecse J. MárióMegmondoThyeneSopronKCfanKalok Kevin Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Szép volt csajok, csak így tovább!

Megmondo
Olvasó

Ez igen!

Thyene
Olvasó

Gratulálok, csak így tovább! 🙂

SopronKCfan
Olvasó
Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Erre szokták azt mondani ,hogy bebaszta de kökeményen bebaszta!!!Ezek vagyunk mi MAGYAROK!!!!https://www.youtube.com/watch?v=1JS4W_ajMzQ EZT FIGYELJÉTEK!!!

Valvano
Olvasó

Gratula Kaposvárról! Már csak kettő kell!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok, nagyon szép eredmény!! 👏🏻👏🏻👏🏻

Laposvár
Olvasó

Gratulálok, ez nagyon nagy eredmény! (Egy videó nem volna rossz)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés