Connect with us
Hirdetés

3x3

Medgyessy szenzációs kosarával, világbajnoki elődöntős a magyar válogatott

Legyőztük a spanyolokat.:

:

A hagyományosan erős spanyol válogatott ellen negyeddöntőzött a magyar női 3×3-as válogatott az amszterdami világbajnokságon. Goree és Cuevas, vagyis a magasemberek kosárváltásával indult az összecsapás. A spanyolok már az első percben három faultot ütöttek, de a mieink is hibáztak kettőt. Theodoreán vitte át a palánk alatt, s dobott szép ziccert, majd Goree-t találta meg szépen egy gólpasszal (3-1). Rendkívül fizikális volt a mérkőzés, rengeteg volt a kontakt. Sok volt a labdavesztés is, a tiszta dobóhelyzet viszont annál kevesebb. Három és fél perc telt már el, egyenlítettek a hispánok, de Medgyessy duplát szórt. Cuevas fordult le szépen Goree-ról, Papp viszont szépen szolgálta ki Theodoreánt (6-4). Goree dobott nehéz palánkos tempót, Cuevas azonban tovább oktatott a gyűrű alatt (8-6). Goree egy duplát is bevágott, de nem sokáig örülhettünk a négypontos előnynek, másodpercek alatt visszajöttek a spanyolok (10-9). Egy újabb kettessel már a vezetés is az övék volt, összeestünk védekezésben (11-14).

Sorra kaptuk a ziccereket, alig kettő percünk maradt lehiggadni (12-15). Papp tört be szépen, majd labdát szerzett, és egy duplával kiegyenlített! Egállal érkeztünk az utolsó perchez, óriási izgalmaknak néztünk elébe (15-15). Cuevas tett vissza egy támadópattanót, Goree-t pedig faultolták a palánk alatt, be is dobta büntetőjét (16-16). A spanyol center labdát vesztett, Goree 10 másodperccel a vége előtt betalált, de nem tudtuk kivédeni az utolsó akciót, alig két szekundummal a vége előtt egyenlítettek a hispánok – következhetett a hosszabbítás, kettő dobott pontig.

Gyors spanyol ziccerrel indult az extra etap. Goree hibázott a sarokból, és egy szép összejátékkal ajtó-ablak helyzete volt Cuevas-nak. Hatalmasat hibázott, valódi meccslabda volt, de átdobta a gyűrűt. Goree kipöcizte Medgyessynek a pattanót, aki könyörtelenül bevágta a győztes duplát. Egy hihetetlenül gyors, kaotikus hosszabbítást követően világbajnoki elődöntős a női 3×3-as válogatott.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Gecse J. MárióMegmondoThyeneSopronKCfanKalok Kevin Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Szép volt csajok, csak így tovább!

Megmondo
Olvasó

Ez igen!

Thyene
Olvasó

Gratulálok, csak így tovább! 🙂

SopronKCfan
Olvasó
Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Erre szokták azt mondani ,hogy bebaszta de kökeményen bebaszta!!!Ezek vagyunk mi MAGYAROK!!!!https://www.youtube.com/watch?v=1JS4W_ajMzQ EZT FIGYELJÉTEK!!!

Valvano
Olvasó

Gratula Kaposvárról! Már csak kettő kell!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok, nagyon szép eredmény!! ??????

Laposvár
Olvasó

Gratulálok, ez nagyon nagy eredmény! (Egy videó nem volna rossz)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés