Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

McLane: Csapatként kell játszanunk, és nyerni fogunk Szegeden

Donte Clark szerint keményebben kell játszaniuk, mint az eddigiek során.:

:

Fontos párharc előtt áll az alapszakaszt és a középszakaszt az utolsó helyen záró Serco – TF-BP csapata. A fővárosiaknak maximum három meccsük lesz arra, hogy bebiztosítsák a helyüket az élvonalban. Szombaton, Szegeden kezdődik a két győzelemig tartó play-out. A csapat Facebook oldala két meghatározó játékosukkal, az amerikai Logan McLane-nel és Donte Clarke-kal készített interjút.

– Lassan kezdtük a mérkőzést, a szegediek pedig energikusan – felelte Logan McLane a TF erőcsatára a klub Facebook oldalának arra, hogy legutóbb, a középszakasz során miért veszítettek Szegeden. – Csapatként is jobb teljesítményt nyújtottak. Bedobták a helyzeteiket, és legyőztek minket a lepattanócsatában is. Húsz labdával többet szereztek, ami nem történhet meg újra. Csapatként, együtt kell játszanunk végig. Készen kell állnunk a feldobástól kezdve. Bedobni a helyzeteinket, leszedni a lepattanókat, és energikusan, csapatként játszani. Nem érzek nyomást a találkozó miatt, csak játszanunk kell. Úgy értem, hogy okkal vagyunk itt. Szóval csapatként kell játszanunk, és nyerni fogunk.

Donte Clark szerint bennmaradhat a TF – Fotó: TF-Budapest Basketball Facebook oldal

Csapattársa, a szintén amerikai Donte Clark szerint keményebb játékra lesz szükség, mint az eddigiek során.

– Úgy érzem, hogy a Szeged keményebben játszott nálunk legutóbb – mondta Donte Clark, a TF amerikai bedobója. – Ezért veszítettünk akkor. Az a csapat fog nyerni szombaton, amelyik keményebb és mindent belead. Tehát úgy kell neki futnunk a találkozónak, hogy mi vagyunk a keményebbek, ha nyerni szeretnénk és bennmaradni az első osztályban.

Fotó: TF-Budapest Basketball Facebook oldal

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés