Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Matthias Zollner: őszintén szólva nem tudom mi történt, dekoncentráltak lettünk

Edzői nyilatkozatok a pénteki mérkőzések után.:

:

Atomerőmű SE – Arconic-Alba Fehérvár h. u.: 93-84 (13-25, 17-13, 25-14, 25-28, 11-4)

Csirke Ferenc, ASE: Gratulálok a fiúknak, tényleg fantasztikus volt a mai teljesítmény az első 10-12 percet leszámítva. Ez volt az első mérkőzés, megkaptuk a legnagyobb bajnokesélyest, ami látszott a játékukon is. Nem csináltunk annyira rossz dolgokat, tulajdonképpen támadásban nem mentek be a dobások, védekezésben puhák voltunk, mindig elkéstünk egy labdával. Jól dobott az Alba, a második negyedtől viszont teljesen más csapat volt a pályán, ami fontos volt, hogy a félidőre visszajöttünk lőtávolba. Fantasztikus volt a közönség, ez volt az első mérkőzésem Pakson, a szurkolók tulajdonképpen belehajszolták a fiúkat a fordításba, egészen egyszerűen fenomenális volt. Azt mondtam a héten a csapatnak: fontos, hogy a szurkolók és a játékosok egymásra találjanak. Mégegyszer köszönjük nekik. Ma a fiúk biztosan megünneplik a győzelmet, de vasárnaptól már készülünk a következő megmérettetésre.

Matthias Zollner, Alba: Gratulálok a Paksnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első 15 percünk rendben volt, fókuszáltan, keményen játszottunk, stabil volt a védekezésünk, azonban az elmondható, hogy a hazaiak 30 percen keresztül meg akarták nyerni a mérkőzést. Őszintén szólva nem tudom mi történt, dekoncentráltak lettünk és ezt kis is használta a Paks. Egyik ellenfelünknek sem engedhetjük meg azt, hogy 19 támadólepattanót szedjen, így nem lehet megnyerni egy mérkőzést. Tanulnunk kell a hibáinkból és a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – HÜBNER Nyíregyháza BS 79-55 (17-12, 18-13, 21-23, 13-7)

Forray Gábor, Kecskemét: Sok munkát tettünk bele a mai győzelembe, gratulálok a csapatomnak. Minden úgy alakult, ahogy elterveztük. Fontos, hogy egy csapat, hogyan kezdi a bajnokságot, örülünk, hogy mi győzelemmel tudtuk ezt megtenni. Dolgozunk tovább, és szombattól már a Szegedre fókuszálunk.

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Enerváltan kezdtünk, és ezt kihasználta a Kecskemét. A második félidőben agresszív védekezéssel vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, de ilyen nagy előnyt nem lehet adni egy KTE szintű csapatnak. Gratulálok nekik a győzelemhez.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FreebulletzJonKD Recent comment authors
Jon
Olvasó

Persze! Falcosként itt dicsérgetem a Csirkét, ez meg nyilatkozza, hogy megkapták a legnagyobb bajnokesélyest. Fekete pont! 😛 De akkor is szép volt, na! 🙂

KD
Olvasó

Még a bajnokságra összesporolt pénz sem dob kosarat.

Freebulletz
Olvasó

majd nektek fog, nyugodj meg 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés