Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Másodszor is simán nyert a Pécs, Baranyába került a bronz

Elkészült erejével a szezon végére a Szolnok.

Pécsi VSK-Veolia - Szolnoki Olaj KK 96-77 (28-18, 28-13, 24-24, 16-22)

Bronzmérkőzés, 2. találkozó
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 3500 néző
V.: Cziffra Cs., dr. Mészáros B., Minár L. (Fekete L., dr. Páli K.)

PVSK: Pongó 4, Taylor 13/9, Csirics 14/6, Budimir 12/9, Horti 10. Csere: Wright 8, Antóni 19/18, Bíró 4, Berkics -, Olasz 4, Dragasevic 4, Demeter 4.

Olaj: Airington 12/6, Vojvoda 5, Malesevics 15/3, N. Milosevic 19/6, Taiwo 11. Csere: Frank 3/3, Csák 9/3, Rudner 3/3, Frikker -.

A szombati, tiszaligeti könnyed sikere után, ma odahaza is nagyon simán nyert a Pécs, így a centenáriumát ünneplő együttes lett idén a bronzérmes, a Szolnok pedig lecsúszott a dobogóról.

Tóth Ádám nem épült fel, így Samuel Taiwo kezdett az Olajban center poszton. 20-18-ig volt szoros a találkozó. A pécsiek nem bíztak semmit a véletlenre, próbálták minél hamarabb eldönteni a meccset, már az első negyed végén 28-18 állt a táblán.

A folytatásban csak még nagyobb lett a különbség. A PVSK a második negyedben is közel harmincig jutott, Vojvoda viszont nem találta a ritmust, a félidőben 56-31 volt az állás.

Antóni Csanád viszont nagyot játszott, a másik oldalon Taiwo igyekezett, de a lényeg nem változott. A Szolnok teljesen elkészült erejével, ráadásul a végére még Rudner is megsérült, így semmi esélye nem volt már a fordításra.

Csirke Ferenc együttese parádés szezont futott – 1999 és 2007 után harmadszor -, bronzéremmel zárta a centenáriumi évét, az Olaj viszont érem nélkül maradt.

Fotó: pvsk-panthers.hu

120 hozzászólás

120
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
79 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
DowntownroyalkadonnarummaVágner Antal ÁkosKoops Recent comment authors
royalka
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek!

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek a 3.helyhez,a Szolnok b-nek a tisztes helytállásért-hozzáállásért..a sérülteknek jobbulást kívánok!
Szép volt Cirooooo?

Vágner Antal Ákos
Olvasó

Sziasztok. Elöször is. Én Pécsiként szeretném megköszönni a Szolnoki szurkoloknak akik tegnap lelátogattak hozzánk és a meccs utána jó beszélgetést. Ahogy egyiketekkel beszélgettük,jövöre döntözzünk. 🙂 😀 Amúgy komolyra fordítva a szót. Mondhat bárki bármit,igenis megérdemeltük és megharcoltunk ezért a bronzért. Le a kalappal a csapat előtt.
Szolnoknak meg teljes szívemből kívánom,hogy jövőre kerülje el őket minden balszerencse. Már csak a szurkolók miatt is. Respect.!
Hajrá Pécs,Hajrá Magyar Kosárlabda.!
ui.: Papp bíró elvtárs el kéne gondolkodnia játékvezetéstől való eltávolódástól ( éves teljesítményt nézve ) Czifra barátod is pihenhetne egy pár évet. 🙂

Koops
Olvasó

Kedves kosárlabda szeretők nagyon szépen köszönjük a sok gratulációt a többi másik csapatoktól is! Az ide szezon számunkra nagyon jól sikerült, de sajnos jött egy kis hullámvölgy, amiből sokan azt hittük nem fogunk ki lábalni a tél körül, de hála az égnek sikerült és itt van a csodálatos eredménye, aminek mi pécsiek nagyon tudunk örülni! Ez a III. helyezés ugyan úgy csillog számunkra, mint az arany és az ezüst és nagyon remélem sok ilyenbe lesz még részünk az évek során! Ha nem akkor is csak a Pvsk számunkra! Külön köszönet jár a csapatunknak és a stábnak akik idén ilyen szép… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Kedves szolnoki sporttársaink.
Egy kis Wikipédia adalék:

“Az 1980/81-es bajnoki évadra a felkészítés szakmai munkáját Halmos István látta el. A csapat veretlenül nyerte az NB-II-es bajnokságot és kivívta a jogot, hogy az 1982/83-as évadban az NB I-ben szerepeljen. Sajnos búcsút is mondott a legmagasabb osztálynak, de mint a legjobb kiesőt a Magyar Kosárlabda Szövetség visszasorolta az első osztályba, mivel a Bp. Volán megszüntette NB I-es szakosztályát.”

Szertném megjegyezni, hogy ezt még meg kéne hamisítani …

Strejkó
Olvasó

Történelmi szezon,a legnagyobb elismerés a csapat minden tagjának, ez a bronz igazi csapatmunka volt. ??? Fantasztikus! ?✌️

bp
Olvasó

Grat Pécsre, megérdemlik a bronzérmet, nagyot futottak a bajnokság utolsó harmadában. Talán nem bántó, de Csirke kihozta ebből a csapatból a maximumot. Körmenden kétszer egymás után nyerni nagyon nehéz (Talán még a Falconak sem sikerül)… Jó volt látni, hogy ilyen sokan voltak a mai meccsen. Szerintem egy bajnoki címért küzdő csapat esetén tartósan 3ezer körüli nézőszámot tudna hozni Pécs. Remélem Rudner sérülése nem komoly. Csapatunk egyik utolsó megmozdulása idén egy sérüléssel végződik. Mi mással is… De felesleges károgni, ez a szezon így alakult, volt benne öröm is bánat is. A kupaarany, illetve az ahogy sikerült megnyernünk hihetetlen volt. Sok év… Olvass tovább »

CSAKaPÉCS
Olvasó

Nagyooon nagy gratuláció az egész csapatnak, óriási dolog ez most Pécsett! Régen volt már ilyen (ha jól emlékszem 10 éve)hangulat a Lauberben!
Szolnok előtt meg le a kalappal, végig küzdötték a meccset…ez az igazi mentalitás! Aleksic nekem az egész bajnokág egyik legintelligensebb edzője, mondjuk ez anno a játékán is látszott. 🙂

panther
Olvasó

Először is hatalmas gratuláció és köszönet a csapatnak, edzőknek és a vezetőségnek az idei eredményért! A szezon közben sokszor én is elbizonytalanodtam, nem bíztam eléggé a csapatban, mindenkit megkövetek a “kishitűségem” miatt. Ilyenkor nem szerencsés kiemelni senkit, de egyetértek PVSK Fanatic kollégával, Taylorhoz hasonló képességű és mentalitású amerikai légiós nem nagyon játszott még Pécsett, és félő, hogy egyhamar nem is fog. Rajta kívül még az örökifjú Csirót emelném ki, hihetetlen volt az ő hozzáállása is az egész szezonban, igazi csapatember, tiszta szívű, egyenes, sportszerű! De az összes többi játékos is maximális dicséretet érdemel. A rosszindulatú, irigy és provokatív megjegyzésekkel pedig… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

Gratulálok a Pécsnek!?

Glowatz
Olvasó

Azért ez a sérüléshullám nem csak balszerencse kérdése. A sportsérüléseknek két csoportja van, az akut és a túlterheléses sérülések. Nyilván az előbbi a pech kategória, az utóbbi viszont felveti a szakmai felkészültség kérdését. A túlterhelés, vagy helytelen terhelés hatására a szövetek nem tudnak regenerálódni, a sejtek és a sejt közötti állomány gyulladása, majd a szövetek degenerációja, végül részeleges, esetenként teljes szakadás következik be. Kovács Peti sérülése egyértelműen az első eset, és a többi sérülés? Sok volt a mérkőzés, kicsi a rotáció, nem megfelelő a regeneráció, túl korai visszatérés erőltetése. Azért ezek is felvetnek néhány kérdést.

olaj75
Olvasó

Agyhalott vagy te, igenis összevásárolt zsoldos sárga GE..K vagytok…

Pécsidrukker99
Olvasó

Rossz meccs ?

Aramis
Vendég
Aramis

Ja, bocs…nem akarlak felzaklatni, látom van gondod éppen elég…nyaktól felfelé.

Modus operandi
Olvasó

Végre vége ennek a szezonnak! Ennyi sérülést soha nem láttam! Hatalmas pozitívum a kupaarany és Pallai játéka. Rohadtul remélem, hogy szeptembertől stabil 5-10 perceket fog kapni a felnőtt csapatban, Rudnerrel együtt.
Gratulálok a Pécsnek a bronzhoz!

CSAK AZ OLAJKA!!!

Jkse
Olvasó

Nagy gratula a Pécsnek!! Nagy szezonotok volt. Jövőre visszavágunk!

Pécsidrukker99
Olvasó

Ráértek a döntőben ?(szép álom lenne, senki ne vegye komolyan)

panther
Olvasó

Köszi, Nektek is jó szezonotok volt, jövőre újra megküzdünk ! 🙂

Pécsidrukker99
Olvasó

Lejjebb már megírtam, de még egyszer kihangsúlyoznám a dolgokat. Emlékszem még a középszakasz előtt minden cikk arról szólt, hogy a Deac meg a ZTE meg a Paks meg akárki más jobban megérdemelte volna a felsőházat. Azután mikor söpréssel nyertünk a a Jászberény ellen, azt szajkózták, hogy a Jkse jobban megérdemelte volna a 4 közé jutást. 2-0 után már temettek minket, de mi felálltunk és 5 meccsre kényszerült a Körmend. Most 2-0ra vertük a Szolnokot. Akárki akármit mond, megvan a bronzérem, ez számunkra bajnoki győzelemmel ér fel. Ne gyertek a “volna” meg a “ha” kifejezéssel, a sportban nincs ilyen, így alakult.… Olvass tovább »

mindenki02
Olvasó

Hányszor is nyertetek bajnokságot? Szerintem egyszer SE. Kaposvár pedig? Na látod..

Pécsidrukker99
Olvasó

Mit látok? Az alsóházi sikereket? Mert idén az volt. Mindig az adott helyzethez kell igazodni, nem a múltba kapaszkodni ?

KPSVRKK
Olvasó

Ősszel várunk, ugrálhatsz az új csarnokban! Remélem azért, mint az utolsó közös meccsen 😉
Gratula az évetekhez, szép volt!
Sokan szidták, de azért csak jó a Csirke a háznál.
Hajrá KKK!!

Pécsidrukker99
Olvasó

Jövőre győzzön a jobb ? köszi szépen. Sok sikert kívánok nektek a jövő évhez.

Bolyongó
Olvasó

Pallai az U18 válogatot felkészülése miatt hiányzott.Négy nap pihenőt írtak elő számára,sérülés veszély miatt. Holnap bekapcsolódik a munkába, készülnek az EB-re.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek. Szezon elején sokat néztem ki belőlük, aztán télen nagyon leültek, de a végén nagyon összeálltak. Majdnem megtréfálták a Körmendet, a Szolnok ellen meg parádé volt. Sajnos a Szolnoki teljesítmény a végére egészen botrányos volt. Tiszteletben tartva azt, hogy sérülések, játékoscserék voltak, de bronzmeccsen három légióssal és a legjobb magyar játékossal legalább jó periódusaik lehettek volna. Helyette olyankor olyan hajmeresztő megoldások voltak, amik egy osztállyal lejjebb is furcsák lennének. Ha ehhez hozzáveszem a Falco elleni három meccset, akkor viszont megkérdezném, hogy a Paksiak mit csináltak? Hogy sikerült egy egész jó játékoskerettel ilyen simán kiesni. Nekik is lehet egy… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula Pécsre bronzhoz! Gyakorlatilag 3 légióssal nyertek érmet. És gratula Szolnokra is a kupagyőzelemhez! Amit átéltek idén, jár nekik a kupa. Voja témához. Szerintem marad. Mert az a jó döntés. Szolnokon lett az, ami. Ott teljesedett ki. Válogatott miatt is jobb ha sokat játszik, plusz szinvonal miatt is jobb ha a kiemelt magyarok itthon játszanak. Túloldalon Taylor sorsára kiváncsi leszek.

Laposvár
Olvasó

Olaj

Gatei
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek a bronzéremhez! Szép centenáriumot szereztek ezzel a szurkolóiknak.

Gratulálok az Olajnak is, ahogy összeszorított fogalkal végigcsinálták a Play-Off-ot. Szerintem kihozták belőle a maximumot. Megértem, ha az egész szezont tekintve csalódottak, de erről a balszerencse sorozatról sem ők, sem más nem tehet.

Net Udmeg
Olvasó

” 1999 és 2007 után harmadszor bronzéremmel zárta a centenáriumi évét”

Nekem elég rossz a memóriám az igaz, de 2003-ban jutottunk fel az NB1-be ebben biztos vagyok……..

panther
Olvasó

Részben igazad van, részben rosszul tudod. 1999-ben valóban MATÁV-Pécs néven volt bronzérmes az egyébként a PEAC-ból átalakuló csapat, de a PVSK már 1946-ban első osztályban játszott, 1971-ig folyamatosan! Akkor kiestek, de a következő szezonban visszajutottak, és 1990-ig ott is maradtak. Utána valóban kevésbé sikeres évek jöttek, közben volt a MATÁV-os időszak, bronzzal, nemzetközi szerepléssel, de PVSK néven kétségtelenül 2003-ban jutottunk fel megint a B csoportból az A csoportba. Azóta megint folyamatosan ott vagyunk! 2011 óta pedig minden alkalommal bejutottunk a Play off-ba is. Vagyis nagy hagyományai vannak Pécsett a kosárlabdának, benne mindenek előtt a PVSK-nak, több évtizedes első osztályú múlttal!… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Kupa megvan, az parádés diadal volt. Csak az OLAJ!!!!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Respekt a mai nap elutazó és a meccset végigszurkoló Olaj szurkolóknak, a lelkesédesetek és az elkötelezettségetek példát mutat minden csapat szurkolóinak!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok az egész csapatnak: a vezetőségnek, az edzőknek és a játékosoknak, felejthetetlen szezont sikerült idén futnunk, túlteljesítve az előzetesen még merésznek tűnő elképzeléseket is. Pedig év közben voltunk nagyon mélyen, a TF elleni hazai vereség után, illetve a Kaposvár elleni idegenbeli vereség után sem tűnt úgy, hogy az év végén érmet fogunk nyerni. Nyilván kellett a szép eredményhez a játékosok egyéni teljesítménye is, de szerintem a legtöbbet az edzőnknek köszönhetünk meg az idei évvel kapcsolatban, ahogy év közben motiválta és egyben tudta tartani a csapatunkat az nem semmi. Sokszor tűnt kívülről túl szigorúnak egyes játékosokkal, már-már úgy látszódott, hogy össze… Olvass tovább »

Stockalone
Olvasó

Nagy gratula Pécsre! Ne foglalkozzatok senkivel, eddig el kellett jutni, a bronzot is meg kellett nyerni. Ti megettétek, megérdemlitek!

Gecse J. Márió
Olvasó

Szörnyű szezonja volt ez az Olajnak, bár nekik legalább van egy bravúrral behúzott kupagyőzelmük… Ennyi sérülésre nem emlékszem, még a mi 2007-es szezonunkat is übereli, bár mi a légiósokat már nem tudtuk annak idején pótolni. De még ma, 2 perccel a szezon vége előtt is jött egy… Remélem Rudner sérülése nem komoly, jobbulást neki! A rengeteg hiányzó meg is látszott az utóbbi hónapokban az Olaj játékán, ez a 3 megmaradt légiós a 3 leggyengébb volt, egyedül meg Voja sem képes csodákra. Viszont sportfogadási szempontból a bukikkal szembeni infóelőnyt maximálisan ki lehetett használni, mára is -12.5es határt adtak ki először, ajándék… Olvass tovább »

dell
Olvasó

Végre vége ennek az egésznek mert ha még tovább tart akkor már játékosunk sem maradt volna. Ebben a formában a negyedik hely is kíváló eredmény. Gratulálok a csapatnak a kupagyőzelemhez! Azt sem várta tőlünk senki. Sajnos ebben az évben is szereztünk egy aranyérmet amit rehabnak hívnak. Bizzunk a jobb jövőben!

nazol
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek! Nem sajnálom tőlük, megérdemelték az egész szezont nézve. Pláne, hogy a feleségem, bármi bizarr is, Vasút szurkoló. 🙂
Mi kezdhetünk építkezni jövőre, ha marad Dávid és Szilárd, akkor érdemben tudnunk harcba szállni, ha nem, akkor érdekesen várom a következő szezont. Ahogy körvonalazódik, nagyon erős magyar magja senkinek nem lesz (talán a Falco kicsit kimagaslik, de várjuk meg), így ismét a légiósokon lesz a világ szeme.
Hajrá Olaj!

Rouge
Vendég
Rouge

Ennek a meccsnek a legnagyobb hozadéka, hogy véget ért a szezon…egy olyan szezon, amire egész életünkben emlékezni fogunk a sérülésekkel, a kupagyőzelemmel és a nagy búcsúzàsokkal együtt…

Szép nyarat minden Olaj szurkernek,
a többi kosárszurkolónak is,
köztük a normális falco szurkereknek is.
Mind a háromnak (Benitez, Marillion és pbask).

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Olajheart
Olvasó

Mind a 3nak))) óriási.. Nagyon jókat röhögök rendszeresen a poénjaidon.. Köszi

panther
Olvasó

Azért egy “gratulálok a Pécsnek” jól esett volna, de lehet, hogy csak én vagyok telhetetlen… 🙂

laja
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek a nemzetközi szerepléshez! Remélem most majd nem azt mondják,hogy nekik arra nincs pénzük és nem indulnak. Kíváncsian várom Csirics,Budimir és Horti szereplését….

pbask
Vendég
pbask

Nincs arra pénz szerintem. Ilyenkor mi a szabály, lejjebb való csapatnak átadható indulás joga? Szerintem nem,mert nem lenne etikus, de jóég tudja

laja
Olvasó

Az a szabály ,hogy a negyedik indul ha akar.

olaj75
Olvasó

Hát ennyi volt… Ez van,Szilit és Dávidot kellene itt tartani a többiek mehetnek…Dragan is maradjon.Olajról ennyit.A többi csapat kalap fos… Élen a sárgákkal a fura Perlel a fürdős K Váradival a baltás Tóth -al meg az összevásárolt ugri bugri nigerekkel.Ja grat a kupagyőzelmünkhöz!!!

pbask
Vendég
pbask

Saját csapatoddal foglalkozz,minden dícséretet megérdemelnek, ne velünk.Ugri bugri nigerek nem nálunk vannak, -Balmazovic, Bruinisma- gondolom Körmendet illeted ezzel. Tudod egy ilyen ugribugri nigger vezetett aranyra titeket tavaly.
Szóval okosan.

2lee14
Olvasó

De gáz vagy ember úristen?????

Aramis
Vendég
Aramis

Nocsak egy újabb szolnoki agyhalott…remélem ezek után a túlművelt szolnoki véleményvezérek a saját szurkolóik minősítgetésével lesznek elfoglalva.
Az meg, hogy összevásárolt csapat egy szolnoki szájából az évezred öngólja ????

Ball don't lie
Olvasó

Gratula Pécsre és külön gratuláció Pongó Máténak.

derryl
Olvasó

Ebben az évben ennyi volt, köszönünk mindent! Bízunk a jobb jövőben, anélkül, hogy valami konkrétumot tudnánk, de nem érdekes, azért vagyunk Olaj szurkolók, mert a vérzivataros időkben is énekeltük, most is:

“… Nekem nem kell más, csak az Olajka, csak az Olajka, csak az Olajka!”

Egy a szín, egy a szív!
Hajrá Olaj!

Olajheart
Olvasó

Köszönöm az egész szezont mindenkinek aki végig tudta csinálni és annak is aki nem sajnos… Külön köszönet Neked Voja! Fantasztikus sportember vagy. Érdekes év volt.. A sérülésekből egy időre elég(( Köszönöm Győrt és a kupa győzelmet benne van a top meccsek között a 29 évnyi Olaj szurkolói életemben.. És végül Milo elképesztően fogsz hiányozni minden amit adtál nekünk és az Olajnak.. Berkics Laci, Andrius Jurkunas, Obi Trotter, Vojvoda Dávid és Milo a legnagyobb kedvenceim akik az Olajban játszottak és remélem Voja még fog is)) Örökké olajka

Olajheart
Olvasó

És kíváncsian várom a jövő mit tartogat.. Az hogy nem indulunk nemzetközi kupában félek nem sok jót..

derryl
Olvasó

Nyugi, a Pécs nem fog indulni.

Olajheart
Olvasó

Attól még nem biztos hogy mi kapjuk a helyet és lehet el is indulnak ki tudja.. Azt se tudjuk milyen szintű csapatot képzel el az új vezetőség

Kobayasi
Olvasó

Szép kis jövőkép pár csapatnál.
1. Alba, Kaposvár playout.
2. Olaj 9-hely környéke.
Minden idők leggyengébb bajnoksága az idei.
Soha nem látott gyenge légiósok.
Egyre gyengébb színvonal!!!

pbask
Vendég
pbask

Olaj ott lesz jövöre is a topban.

derryl
Olvasó

Olaj 9. Mesélj, mit tudsz?

Kobayasi
Olvasó

Sajnos sok mindent.

ldd
Olvasó

sokat voltál távol HAVER …
erős a szered …

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok a csapatnak az idei szezonhoz. Amíg nem jöttek a sérülések kis túlzással a hátunkat sem látták. A 3 hiányzót még a kupában elbírtuk, a mindenki sérült, aki nem az is verziót már nem. Kár érte, mert ezt a megerősített Falcót nehezen vertük volna meg a döntőben. (3:2 ide). Természetesen nincs, ha. Ők nyernek mi nem. Mi kupát, ők bajnpkságot. Nekünk 8, nekik kevesebb. Remélem az idei évvel elhadználtuk a sérüléseket, és 10 évig még nátha sem lesz a csapatnál. Abban is bízpm, hogy elkezdődik az UP beépítése. Már most sokan ott vannak a keret közelében és reméljük sokan átugorják… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Ha a sors keveselltea szolnoki sérülteket,akkor itt van az újabb:Rudner Gabi.

Sajnos most
már nem számít.Gyyógyulj meg gábor a nyáron.

olaj75
Olvasó

Grat Pécsre csakazértis sárga GE..k

MCMLXXIX
Olvasó

Amennyiben jól értettem (?) az Olaj TV közvetítése végén a kommentátort, akkor az Olaj TV-nek is annyi…

pbask
Vendég
pbask

Marad a Mindigo…? Pedig színvonalas volt a visszajátszásokkal.
Hungarysport reméljük nem erre sorra jut,mert jövőre harakiri lesz

derryl
Olvasó

Igen, annyi. Nehogy már legyen egy színvonalas tv, ami sportközvetítésben veri a 100 milliárdos mtva-t, a riporterről nem is beszélve, akit Gutai Istvánnak hívnak. Szegény Jenő kutyafasza hozzá képest, olyan szpíkernek, mint játékosnak volt.

pbask
Vendég
pbask

De mi a szarért lőttek az Olajtvnek? Jó volt, Zalasport, és Hungarysport tett nézőkért. Fos mindigo miatt ki kell lőni minden jó platformot?

derryl
Olvasó

Nyergesnek miért kellett menni? Szerinted?

ldd
Olvasó

teso nőttél a szememben …
Lehet, hogy itt mindenki csak tettei a hülyét?

falco2008
Vendég
falco2008

Szolnoknak meg sok szerencsét a nemzetközi kupában jövőre! 😛

milanka487
Olvasó

Kupavesztes……?Na ennek örüljél te majom falkós….egy Milosevic ,Petya nélküli Olaj alázott titiket a kupadöntőben?

falco2008
Vendég
falco2008

Attól hogy a Bb1 szakértői azt mondták hogy esélyesek vagyunk az nem úgy működik :))

Kupavesztes, de hamarosan bajnok. Ezt bármikor aláírom! 🙂

milanka487
Olvasó

Esélyesek egy ilyen Szolnokot illet volna legyőzni

falco2008
Vendég
falco2008

Elfelejted hogy azért az még mindig egy ütőképes Olaj volt (mint a szurkolóik haha)

milanka487
Olvasó

Az Olaj szurkólók még -40 is pokoli hangulatot csináltak még ti csak füttykoncertet szoktatok ha nem megy a játék….divatszurkolók

falco2008
Vendég
falco2008

Ezaz milanka, ahogy a csövön kifér! 🙂

milanka487
Olvasó

Mert nem??
De jelen állás szerint ti érdemlitek meg legjobban a bajnoki címet…és a sok sikert a nk kupában..honnan tudod hogy vállalja a Pécs?

falco2008
Vendég
falco2008

Általában év végén van bajnoki döntő. A Szolnok augusztusban, a Körmend tavasszal, megnyerte aztán eljön a mi időnk is. A sérülések nagyon szomorúak vicc nélkül, bár mondjuk tavaly az Olaj szurkolókat nem nagyon zavarta hogy Pustahvar és Perl sem volt 100%-os a kupadöntőn (Pustahvar nem is játszott ha jól emlékszem), a bajnoki döntőben pedig Govens meccset is hagyott ki, emellett sérülten vállalta a játékot. Ebből is undorító mennyiségű vicc született, csodaorvos aki a törött kezét rendbehozza, stb.. Illetve a Benedek sérülése után is írták hogy miért nem a könyöke tört el, meg hogy nem kellene ennyit játszania. Na ezek az… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

Figyelj már, nektek akkor sem forgott egész szezon során 21 ember

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Bravó PVSK, gratulálok !!!

pbask
Vendég
pbask

Mi a faszért nem lehetett Pallait játszatni egy ilyen meccsen?

Glowatz
Olvasó

Miért nem húz el Alexics a 3,14csába?

pbask
Vendég
pbask

Úgy is mindegy volt a meccs, nem hiszem Frank jobb nála,a srác meg szerezhetett volna egy kis rutint mert benne van jövő.
Nem értem vazz.

dell
Olvasó

Nehéz lett volna hiszen keretben sem volt.

pbask
Vendég
pbask

Na de miért nem? Ne mondjátok,hogy akik voltak benne,ők jobbak. Srác bizonyithatott volna, nekem tetszett Szombathelyen!
Csak ne gondoljatok rosszra 😀

dell
Olvasó

Neked még nem volt soha olyan eseted amikor valamit nem tudtál megoldani? Egyszerűen más dolga volt.Ő nem szerződtetett játékos.

pbask
Vendég
pbask

Első Pécs ellenin mégis játszhatott még. Mindegy, nem én dolgom, legyen igazad.

derryl
Olvasó

Igazad van, én is betettem volna a csapatba, sőt, sportszerűség oh, de a kezdőt ültettem volna végig. Ennek a meccsnek semmi értelme nem volt csak Csirke domboríthatott egy nagyot!

2lee14
Olvasó

Grat Pécsre!

falco2008
Vendég
falco2008

Nagyon remélem hogy Pécsen nem örülnek ennek a bronznak… Ha egészséges a Szolnok esélyük se lett volna.. Legyetek büszkék magatokra…

(Aki érti érti, aki nem az meg nem. Gratula Pécsre!)

Roundmend
Olvasó

A saját elméleted mentén továbbhaladva ugyanezért remélem ti sem fogtok örülni annak az aranynak…ha egészséges a Szolnok, ti legalább örültetek volna a bronznak mert ugyanúgy megszenvedtetek volna a Péccsel mint mi!

falco2008
Vendég
falco2008

Na, Te nem érted 🙂

Roland
Olvasó

Ha egész a Szolnok ti se lennének döntőben.

falco2008
Vendég
falco2008

Te sem érted 🙂 nem baj 🙂

eperke
Olvasó

Kicsi sárga!
Ha a Körmendben mindenki egészséges lenne, akkor most a fán ugrálnál és nem itt!!!
Gyuri bát meg csókold körbe!!!

pbask
Vendég
pbask

Delassal is vernénk ezt a Körmendet, Szolnokot teljesen nehezebben. Báder is elmondta Fepu is összvissz 2 játékot játszanak,azt meg könnyű kiismerni,főleg csapatként funkcionál a Falco. Hülyeséget ne vakkants.

falco2008
Vendég
falco2008

Szétbasztuk volna a Körmendet aaaaaaa :)))

pbask
Vendég
pbask

Szegény Lajszibajszinak épp annyi esze van,mint amennyit ért a kosárlabdához. Mindegyik klubhoz kell valaki,aki kabala. Nekünk ott a Sanyika,ott meg a Lajszika,bár Sanyikának is több esze van ,mint ennek a szerencse csomagnak :))

falco2008
Vendég
falco2008

Sanyika legalább a meccs előtt bedobja a ziccert 🙂

pbask
Vendég
pbask

Meg nincs olyan dobásstílusa mint egy túlhízott balerinának 😀

falco2008
Vendég
falco2008

Az biztos, O’neal is szebben dobná 😀

derryl
Olvasó

Engem inkább egy telefosott bűvárruhára emlékeztet.

Bozic
Olvasó

Aztán tudnátok, hogy ezt picitvel több, mint havi 4 kilóért teszi 😀 Nevetséges..

Milos
Olvasó

Tök bírom, hogy még itt is a Körmendről van szó. Legalább itt ne..tudtommal ez egy Pécs – Szolnok bronzcsata volt..:)

Downtown
Vendég
Downtown

Te inkabb fuss fejjel a falnak….es nezd meg a sajat arcodat ?

Downtown
Vendég
Downtown

Ne ekkora arccal ? Delassal nem vertek meg minket 3szor ?

falco2008
Vendég
falco2008

A kupában is sokáig jutottatok volna ha nem vagytok sérültek.. Ja, várjál :))

ldd
Olvasó

Te sem érted …

JászaiMari
Olvasó

a színészet bajnokai címének örülhettek egyedül! egyáltalán nem érdemlitek meg az igazi bajnoki címet, amíg a nemzet színésze és a baltás nálatok játszik! ja és ti vagytok bizonyítottan az ország legnagyobb divatszurkoló tábora!

falco2008
Vendég
falco2008

Nélkülük is többen vagyunk mint bármelyik másik tábor 😀

Aramis
Vendég
Aramis

Nem érdemlünk bajnoki címet, de megnyerjük.
Divatszurkolók vagyunk, de az ország legnagyobb kosárlabdaszurkoló tábora.
Még valami észrevétel??

ldd
Olvasó

… mond lécci, lécci ki érdemelte eddig meg ?

Stockalone
Olvasó

Úgy élvezem hogy ennyi irigyünk van! Ennek a csapatnak a mostani bajnokságban nincs méltó ellenfele, még a teljes Olaj sem lenne az!

falco2008
Vendég
falco2008

Azért egy öt meccses párharcot elnéztem volna 🙂 igazi csemege lett volna, de hát nem panaszkodom

Rouge
Vendég
Rouge

“…Ennek a csapatnak a mostani bajnokságban nincs méltó ellenfele, még a teljes Olaj sem lenne az!…”

A csapatodat
a teljes Olaj mínusz 3 ember
szétszopatta a kupadöntőn.

Cavinton…

falco2008
Vendég
falco2008

“Ennek a csapatnak”

Rouge, rouge, hogy kennélek szájon, de buta vagy!

Szerinted a februári Falco=júniusi Falco…?

NEM! Pont ezért van szó formaidőzítésről, illetve arról hogy összeáll a csapat.

Tudom fáj, de ne vergődj!
Nem áll jól egy szolnoki huligánnak.

SZERETLEK 🙂

Rouge
Vendég
Rouge

Mindegy hogy február vagy június…vagy október vagy január,
a teljes Olaj mindig szopatta és szopatni is fogja a falcót.

Ez egy axioma kiscsávó.

Pécsidrukker99
Olvasó

Miért nem a ti meccsetek alatt veszekedtek? Két vasi csapat szurkolótábora egymásnak ugrik… Vicc. Legyetek büszkék a megyétekre, bárki is nyer. Mi ezt tettük, miénk a bronz. Emlékszem még a középszakasz előtt minden cikk arról szólt, hogy a Deac meg a ZTE meg a Paks meg akárki más jobban megérdemelte volna a felsőházat. Azután mikor söpréssel nyertünk a a Jászberény ellen, azt szajkózták, hogy a Jkse jobban megérdemelte volna a 4 közé jutást. 2-0 után már temettek minket, de mi felálltunk és 5 meccsre kényszerült a Körmend. Most 2-0ra vertük a Szolnokot. Akárki akármit mond, megvan a bronzérem, ez számunkra… Olvass tovább »

panther
Olvasó

Mondták már neked, hogy roppant buta vagy? Már miért ne örülnénk a harmadik helynek? Ez csak eggyel rosszabb annál, mint amit ti szoktatok nyerni! És ha a te (nem létező) logikádat követnénk, akkor azt írnám, hogy remélem, hogy Szombathelyen nem örülnek az idei (vélhetően elérhető) aranynak, amit egy roppant balszerencsés és a végére teljesen elfogyó Szolnok, egy szintén sérülésekkel sújtott Körmend, és egy gyakorlatilag három légióssal küzdő Pécs előtt nyernek meg esetleg, minimum 5-ször akkora költségvetéssel,mint a miénk, 5 légióssal és 3 magyar válogatott játékossal… A gondolkodás nem bűn, próbáld ki egyszer, mert az ilyen provokatív megjegyzésekkel csak a normális… Olvass tovább »

falco2008
Vendég
falco2008

Drága panther! (és bárki más aki nem értette)

Ez irónia volt. Hasonló hozzászólásokat kaptunk mi, mert voltunk olyan pofátlanok és nyertük a playoffban. Tudom, ifivel kellett volna kiállni az Olaj ellen, a Kecskemét nem is volt ellenfél, a döntő meg nem számít semmit mert Reddic szintű centert vesztett el a Körmend, ráadásul vele együtt már kétszer megnyerték a bajnokságot idén! 🙂

Viccet félre téve, Nektek gratulálok, szimpatikus csapat vagytok! Ciric nagy kedvenc!

Bozic
Olvasó

Ember.. olvass már a sorok között mielőtt nekiállsz a hülyeségeidet hajtani….
Köszi.

falco2008
Vendég
falco2008

Vannak gondolkozó emberek is itt 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés