Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Másodszor is legyőzte a Pécs a zalaegerszegieket

Akadtak egészen jó teljesítmények is.

PEAC-PÉCS – ZTE NKK 87-70 (19-18, 30-15, 19-15, 19-22)PEAC-PÉCS: Conwright 14, Wentzel 4, Szabó 11/3, Hegedűs 13, Bravard 21/9. Csere: Horobets 9/6, Kaposi 3, Sánta -, Gémes-Sarok 8/3, Ruják 4, Vojinovic -.

ZTE NKK: Nagy 17/3, Kovács 3/3, Burkholder 15/9, Ndiba 3, Horti 4. Csere: Hayes 26, Delic 2, Kuttor -, Preisinger -.

A szerdai zalaegerszegi összecsapás után Pécsett is összemérte az erejét az előszezonban a PEAC és a ZTE. A pécsiek ezúttal 87-70-es sikert arattak – írja a wbasket.hu.

Az első hazai mérkőzésünket meg tudtuk nyerni. Végig mi irányítottunk egy olyan meccsen, ami más volt, mint Zalaegerszegen és mi is másképp játszottunk. Ellenfelünk külföldi centere, aki ott nem játszott, most kiderült, hogy meghatározó játékos, akit nem mindig tudtuk, hogy hogyan őrizzünk, de fel lehet erre is készülni a későbbiekben. Ma próbáltam mindenkit pályára küldeni, hiszen azért edzünk, hogy mindenki meg tudja mutatni ezeken a meccseken, hogy mire képes, ez ma jól sikerült. Az eredménnyel is elégedett vagyok, magabiztosan tudtunk játszani és bízom benne, hogy ezt az építkezést, amit elkezdtünk, tudjuk folytatni a továbbiakban is

– nyilatkozta klubja honlapjának Meszlényi Róbert a pécsiek edzője.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés