Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Másodszor is aláírt Zalaegerszegre a légiós

A nyáron egyszer már szerződést bontottak vele.:

:

Úgy tűnik, pont kerülhet az irányító poszt betöltésére Zalaegerszegen, hiszen a csapat első kiszemeltje, Tyreek Duren útlevélproblémája miatt új játékost kellett keresnie a szakvezetésnek. Tyre Griffin viszont nem ment át a tüzetes orvosi vizsgálaton, így megvált tőle a klub – írja a csapat honlapja.

Ahogy korábban Ante Nazor is nyilatkozta, Duren egy jó szellemiségű, igazi irányító típus, aki tudja, hogyan kell kezelni a nehezebb helyzeteket is a pályán.

Ezért a ZTE tárgyalásokat folytatott Durennel és ügynökével, akit a mai napon újfent bejelentett a klub. Az amerikai fiú útlevele rendben van és újra aláírt az együtteshez. A játékos várhatóan a jövő héten érkezik Magyarországra.

Fotó: FIBA

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
TomigyógyegérLaBeNagy TöbbségKovàcsIstvàn Recent comment authors
Tomi
Olvasó

Ez jó hír, hogy sikerült előbb megoldani az útlevelet! Jó játékos.

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Mi van károgók? Állítólag nem voltatok ott a meccsen.Lehet a határzár volt az oka, vagy mi? Meccsen el lehet ám mondani mindenkinek mindent a szemébe.Csak úgy egyenes gerinccel, nem egy nicknév mögül lapítva.Ha meg nem jártok ki, akkor meg nem mindegy nektek, hogy mi van a zetével?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Inkább szerelj autót!! Jah’ ,hogy ahhoz is szerencsétlen vagy!!??? 😀

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

Ez a mérkőzés a Kész Átverés Show kategória volt tegnap!Ez Duran Duran story pedig már a játékost minősíti!Sem előtte sem utána nem kellett Zalaegerszegen kívül senkinek???Ennek aztán tényleg kék fehér a szíve, hogyha csak a Zetét várta eddig amikor már mindenki megtalálta a csapatát!A tegnapi győzelem után azonnal jelentkezett a klub Facebook oldala előtte meg mintha hírzárlatot rendeltek volna el!

LaBe
Olvasó

Így van! A csapat jól átverte a közönséget az első félidőben a 72%-os dobószázalékkal! A Sopron meg azért játszott 5 légióssal, mert nem is akart nyerni. Megvettük őket kilóra, csakhogy átverjük a szurkolókat. :-DDD Persze ettől még ki is eshetünk. De az majd csak ezután jön.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Tovább is van!! Ő lesz az akit elsőként küldenek el az elnök-zsenik 2hét múlva 🙂 Ez jobb mint a barátok közt,itt sokkal több az idióta!! Főleg mióta a “magic mágus” is ott van a purdéval az irodában,biztos nem bomlaszt semmit!! Ennyire belterjes rothadást… Köszönjük Mr. Polgi

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

Nyugi itt nem csak az irányítóra lesz igaz, hogy az elődöm az utódom is hanem az edzőre úgy szintén!Gazdag szülők csóró gyereke című Drámai sorozat októbertől látható! Jegyek elővételben csak online!

royalka
Olvasó

Mondok én valamit.Valóban elég kabaré jellegű a szitu. De itt egy a fontos. Hogy milyen játékos a srác. Ha beválik, onnantól kezdve a f@szt se fogja érdekelni,hogy hányszor írt alá, vagy hogy tengeralattjáróval vagy léghajóval jön hozzánk, vagy a déli határon bújík át az alagúton.Minél előbb jöjjön, minél előbb bizonyítson. Ez számít, más nem.

*Z*T*E*
Olvasó

hát sajnos valóban kicsit komolytalannak tűnik az egész és megkérdőjelezhető a hitelesség is… (Korábban azt lehetett olvasni hogy az új útlevél kiállítása túl sok idő és hopp off az új irányító és már van is útlevél…) de mind1 ez is csak azért hír mert uborkaszezon van. Remélhetőleg jól járunk vele

Pbask
Olvasó

???? ez haláli

SárgaPárna
Olvasó

Ez kezd jobb műsor lenni, mint a körmendi szokott…
Pedig az kurva kemény!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés