Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Második hazai meccsét is elveszítette a ZTE

Megszerezte első idegenbeli győzelmét az Olajbányász. A hazai szurkolók kifütyülték saját csapatukat.

Zalakerámia ZTE KK - Szolnoki Olajbányász KK 80-91 (19-20, 21-28, 15-20, 25-23)

Bajnokság, 5. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 1200 néző
V.: Tőzsér D., dr. Mészáros B., Kulcsár T. (Forrai S.)

ZTE: Ubilla 14/6, Johnson 21/9, Williams 5/3, Szabó 14/3, Agafonov 13. Csere: Djurics 6, Doktor 4, Simon -, Bagó 3.

Szolnok: Smith 6, Tucker 21/15, Rudner 18/12, Krisztics 10/3, Morant 10. Csere: Jones 24/15, Tóth N. 2, Pallai -.

A Szolnoki Olajbányász gárdája várt a Zalakerámia ZTE KK csapatára az 5. forduló nyitómeccsén. Az egerszegi szurkolók pedig nem kevesebbet vártak, mint hogy Bencze Tamás tanítványai képesek lesznek kiküszöbölni az OSE elleni meccs okozta csorbát és megkezdik a felzárkózást az élmezőnyhöz.

Félórás csúszással kezdődött a találkozó, mert a játékvezetői hármas dugóba került az M7-es autópályán.

Szabó és Rudner került a két csapatban magyarként a kezdőbe. 8-2-vel indított a ZTE, Ubilla és Johnson is hármast szerzett, ám az 5. percben Rudner triplájával már egál volt az állás. A Szolnok agresszívan védekezett, 6 faultot szedtek össze gyorsan játékosai, a ZTE azonban néhány perc alatt 6 eladott labdát írhatott fel a negatív oldalra. A negyed slusszpoénja Kriszticsé lett, így egypontos vendégvezetéssel zárult az első etap.

Jones 24 pontig jutott – fotó: Zsu

Jól kapta el a fonalat a Szolnok, Tucker és Jones talált be távolról. Hiába kért időt Bencze Tamás, ugyan Agafonov nagyot harcolt a palánk alatt, Tucker újabb hármast hintett. Ismét a ZTE ukrán centere vette vállára csapatát, távoli tempója után blokkolt, majd Williams tett fel egy ziccert. Rudner és Willams triplaváltása után Agafonov kosaránál, 33-36-os állásnál úgy tűnt, elkaphatja a fonalat a ZTE is, de a Szolnok azonnal elsüllyesztett két távolit a biztonság kedvéért. A ZTE vezetőedzője ekkor már tényleg ideges volt, a Szolnok pedig tartotta előnyét. 40-48-as állásnál jött a nagyszünet, a ZTE már tíz eladott labdánál járt, az Olaj viszont 9 bedobott hármasnál – 50%-os hatékonysággal, ebből hatot a második negyedben szereztek a vendégek.

Két percen keresztül mindkét csapat pontatlanul dobott, majd Johnsonnak sikerült egy saroktriplát a helyére küldenie. Mielőtt igazán örülhettek volna a hazai szurkolók, jött Jones hármasa, majd Rudner szerzett egy szépségdíjas tempót palánkról. Újra tízzel mentek a vendégek, akik remek dobószázalékkal abszolút kézben tartották a mérkőzést. Egy Jones-Morant összjátékot követően utóbbi zsákolt elementáris erővel, aztán érkezett a sokadik szolnoki tripla. A remek napot kifogó Rudner kétszer is betalált távolról, ekkor pedig már felharsant pár fütty a lelátóról. Jones tempója zárta a harmadik negyedet, 13 ponttal vezetett a Szolnok.

Doktor szép floatere volt az első hazai kosár, Agafonov, valamint Djurics pontjaival benézett 10 alá is a ZTE, köszönhetően annak is, hogy a Szolnok gyorsan beütötte faultjait. A mérkőzés egyik jellemző jelenete volt, hogy Smith kosara után a túloldalon visszafutva elcsípett egy gyorsindítást, majd a lendülettől a kispadra huppant le, ám a vendégtámadás végén már ő dobta rá ismét a labdát. Nagyon akart a Szolnok és meg is lett az eredménye: a ZTE egyre enerváltabbá vált, csak kozmetikázni tudott az eredményen. Ugyan Szabó megrázta magát és az utolsó percekben szinte minden hazai kosár az ő nevéhez fűződött, a vége zalai zakó lett. Jones ötödik tripláját is megszerezte, újra 90 felett kapott a ZTE, a meccs végén pedig a hazai B-közép egy része kórusban minősítette kedvencei produkcióját – nem éppen irodalmi stílusban…

Megérdemelten nyert az Olajbányász – fotó: Zsu

A 15 szolnoki tripla, a 15 hazai eladott labda, valamint az enervált játék nem is eredményezhetett mást, mint magabiztos vendéggyőzelmet. A hazai szurkolók viszont azt nehezményezték leginkább, hogy nem láttak igazi küzdést, tüzet a csapatuktól.

fotók és szöveg: Zsu

110 hozzászólás

110
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
50 Comment threads
60 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
lakers24Józsipapamakelovenotwar69WillieBajuszkiraly Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Nem láttam a meccset, csak az eredményt és a statisztikát – ami azért sok mindent elárul. Először is azt, hogy a ZTE-nek volt 60 rádobása (nagyjából egészséges arányban 2-es és tripla), míg az Olajnak 75, miközben a lepattanók száma közel azonos, a támadó lepik száma pont egyenlő. Eladott labdából több volt a kékeknek, viszont szerzett labda sokkal több a Szolnoknak, mint ahogy assziszt is. Bünti 22-5 (!) Ha a fentieket személyekhez (ill. posztokhoz) kötöd, akkor nekem az látszik, hogy az Olaj “harapósabb”, agresszívebb volt védekezésben, már mezőnyben megakasztotta a támadásokat, kevés labdát engedtek be a festékbe (ezzel együtt Agafonov és… Olvass tovább »

Józsipapa
Olvasó

Alekszics most jól meccselt;jókor
cserélt,jókor kért időt.
Smithnek viszont ez volt a hamadik meccse,amin terített betli volt:
borzasztó volt nézni a játékát:semmi játékszervezés- irányítás nem volt;és a pontokkal is adós maradt!
Jô lenne tudni az okát!
Hajrá OLAAAAAAJJJJJJ!!!!!

lakers24
Olvasó

Smith terìtett betli?? Vègülis csak 12 gòlpasszt osztott ki..

Józsipapa
Olvasó

A mezőny legjobbja – szerintem –
Rudner Gabi volt;aki mind védekezésben,mind támadásban nagyon oda tette magát, és a pontokkal sem maradt adós!!!
Csak īgy tovább Gabi!
Hajrá OLAAAAAAAJJJJJJ!!!!!

Vizo
Vendég
Vizo

Teljesen egyet értek Fenyő jól beszélsz! Nem értem mi zajlik a háttérben és azt sem hogy Kámán Tomi mért nincs a klubnál…talán egyszer válaszokat kapunk…! Bár inkább a magyarázkodás meg a felelősség hárítása megy hétről hétre… Tamás felkészültünk a Szolnokból ezt nyilatkoztad akkor mért nem mutatkozik meg ez a pályán? Nem gondolod hogy a te hibád az hogy a csapat nem 100%-on pörög? Várom a mai nap folyamán Stárics elnök úr bejelentését kivel képzelik el a továbbiakban még talán időben vagyunk de vészesen fogy az idő mennek el a meccsek…ÉBRESZTŐ ELNÖKSÉG!!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem ma bejelentenek egy új szponzort, egy új stábtagot…. valamit, mert muszáj! BT viszont marad.

Vizo
Vendég
Vizo

Van elég szponzor … jó a költségvetés ha marad akkor olyanok az elnökségi tagok mint a Lovak akiknek a szemük elé tesznek egy szemtakarót hogy csak egyenesen előre lássanak és nem a megoldást keresik szélesebb körben…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Te is tudod, hogy nem erre gondoltam. Az emberek BT távozását szeretnék. (Sokan)
Valamit be kell jelenteni. Bi is fognak (valami pozitívat), de nem azt. Ahogy mondjátok jól keres, ezért ő nem mond le, a vezetőknek meg sokba kerülne a végkielégítése. Marad minden.

Vizo
Vendég
Vizo

Jol látod

Fenyő
Vendég
Fenyő

Nos reggel felébredve elolvastam az edzői nyilatkozatokat és hát csak böki a csőrömet és leírom…drága kedves uram mikor lesz az,hogy te valamikor vállalod a felelősséget???A csapat a balfasz természetesen..hogy lehet ilyen arrogánsan pökhendien,lekezelően beszélni a játékosokról??Te hoztad ide őket.Te vagy mindennek az oka,9.hónapja a csapatod nem védekezik.Te vagy itt az egyetlen gát a klub fejlődése érdekében.Tavaly a pénztelenség mögé bújtál,mindig mindent meg lehet magyarázni.Gerinctelen és szánalmas.Te mikor idejöttél nem ezt ígérted,sem a városvezetés,sem a társadalmi elnökség.Szakmai nihillizmus tetőfoka,ami itt zajlik.Itt már régen Stárics helyett Káminak kellene lenni,Szöszi helyett Tóth Ádinak a csapatkapitánynak,helyetted Tamás pedig Gáspinak.Kicsit több lenne a szív,itt most… Olvass tovább »

Bajuszkiraly
Olvasó

Zavarjátok csak el Benczét, vigyétek a Potocsnyikot, a ljubljanai pszihiátriáról!
Ubilla rögtön fog védekezni, Agafononov megtanúl futni, meg nem csalja-lopja tovább a kosárlabdát!?
Tommyzeg, Portik Tamás, Fenyő Bubi meg a többiek.
Jöjjön meg az eszetek!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Ki hozta ide ezeket a légiósokat?Bajuszka kB 500néző marad otthon a Mester miatt!Maga Ferencz mondta aki már dolgozott egy két szakival, hogy kevés ilyen Edzőt látott akinek ekkora tudása van mint Gaspernak!Figyeled Okorn,Zollner és Alekszics hogy meccseli le Benczét? Tudod mi a szégyen? KB ugyanennyi pénzért!Sajnos a szomszéd faluba is tudják, hogy milyen védekezéssel lehet Tamást megverni!Okorn egy Paokot reggelizett meg gyenge légiósokkal!Emlékszel az Alpok Adria Kupára? Na ott Baszki összerakta a védekezést!Egy lengyel csapattól kaptunk 225pontot a két meccsen…Ezek a légiósok le lettek építve és nem úgy vannak használva ahogy kellene!

Cinóber59
Olvasó

Így van!Ő hozta ide ezeket a játékosokat és azért, hogy utánuk is pénzt kapjon! Itt nem a játék szépsége, a csapat, a ZTE KK számít, hanem csakis a saját érdekek!Undorító, gusztustalan!
De talán rosszabbak azok akik ezt hagyják!

tommyzeg
Olvasó

Tisztelt Bencze Tamás edző Úr! Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni az Ön személyével kapcsolatban, még véletlenül sem akarom megbántani,de meg szeretném kérni, hogy azonnali hatállyal adja be a pénteki nap folyamán a felmondását a klub vezetősége felé, amivel mindenki csak jól járna, még Ön is, hiszen mint Ön tudja, kiemelkedő jövedelemmel rendelkezik mint vezetőedző illetve mint ezt sok kívülálló nem tudja- hogy is fogalmazzak, talán a legmegfelelőbb szó rá- más bújtatott beosztásban (utánpótlás koordinátor) is havi százezres nagyságrendekben kap jövedelmet a klub által a semmiért, tehát megélhetési gondjai nem lesznek, ha nem Ön lesz itt a vezetőedző, biztos találnak Önnek… Olvass tovább »

JACK
Olvasó

Ez annyira gyenge volt, hogy a kitűzött minimum 8-ba kerülés sem lesz meg!
Eljött az idő a váltásra, de valami simli lehet, ha a vezetőség sem akarja elküldeni, csak ülnek vele együtt a langyos vízben!
Paks idegenben, Pécs itthon szintén gyufa, aztán a Szedeák ellen meg megint lehet izgulni.
Ennek a szezonnak már annyi!
Gratulálok a Szolnoknak!

torma
Olvasó

MESTERMÉRLEG Bencze Tamás: – Nem azt játszotta a csapat, amit elterveztünk. Négy napig szinte minden edzésen erre a találkozóra készültünk, de sajnos nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket, ez így nem jó. Ha valaki mást csinál, mint amit megbeszélünk, az fegyelmezetlen. Húsz perc alatt majd’ ötven pontot kapni, szinte nem faultolunk, az talán a serdülőknél elfogadható. Dragan Alekszics: – Mindig azt vallottam, hogy magas szinten kell tartani a védekezést ahhoz, hogy nyerjünk. Ha a támadójáték kicsit hullámzik is, az alap az, hogy viszonylag kevés pontot kapjunk. Ez most sikerült. Igaz, hogy csak heten voltunk, de fizikailag jobbnak tűntünk, mint a ZTE,… Olvass tovább »

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok a Szolnok csapatának! Megérdemelt győzelem még úgy is hogy az utóbbi évek szerintem leggyengébb Szolnokát láttuk. Ez nem bántás de fényévekkel vannak lemaradva a régi csapattól. A raszta irányító hogy nem lett még elzavarva? Na de inkább foglalkozok a saját csapatunk mesés teljesítményével! Mert ez már mesébe illő. A Sopron elleni győzelem után azt gondoltam valami változni fog. TÉVEDTEM!!! NYILATKOZAT TAMÁS : VOLT IDŐ FELKÉSZÜLNI! TELJES A CSAPAT. STB…. Ebből megvalósult 90 kapott pont ebből 45 azaz NEGYVENÖT PONT HÁROMPONTOSBÓL!!!! Eladott labdák sokasága. Simon úr akire úgy vártunk hogy felépüljön, teljes BETLI!!! A támadóidő háromnegyedére volt szüksége hogy felszenvedje… Olvass tovább »

Barro
Olvasó

Smith 12 assist 21 VAL az egész ZTE adott összesen 14 assistot, hát ennyit értesz te a kosárlabdához.

Basketball 7
Olvasó

Csak egy keveset! Nem vitatkozok ha Nektek ez megfelel. Nem az Én csapatom. De tudod a kosárlabdát pontokra játszák! Egy kisembertől főleg ezt várják el. Az assist nem lesz mindig elég. És ne felejtsd el hogy egy rém gyenge ZTE ellen volt ez a teljesítmény. Mi is volt Körmenden? Na de ez a Ti dolgotok.

Rouge
Vendég
Rouge

Smith adta eddig a legtöbb az asszisztot a bajnokságban, ő vezeti a ranglistát (9.6),
őt ezért hoztuk ide.

Willie
Olvasó

12 assist az minimum 24 pont… dobott melle meg 6-ot az osszesen minimum 30, azaz a szolnoki pontok 1/3-hoz koze volt. Szerintem nem kell ennel tobb egy iranyitotol… Tamadasban kimagasloan a legtobbet tette hozza a csapat teljesitmenyehez, meg ugy is, hogy a dobas most nem ment neki. Mellesleg a 6-os assist/turnover arany az kiemelkedoen jo.

Bozic
Olvasó

En az egerszegi ultrak helyeben lepnek, mert amikor Nalunk volt ez a magus, ha jol emlekszem 0-7 utan sem akart menni 😀

Takaritsatok el ezt a bohocot onnan.

Sziasztok
Olvasó

Sajnos az egész magyar kosárlabda rossz irányba megy. Egerszegen nincs meghatározó saját nevelésű játékos. Futunk a többi csapat után, 5 légiós. Sok pénzt a csapatra, külföldi edzőt. Irigyeljük a Kmd-t és a Falcot. Benczét is zavarjuk el, senki sem marad aki magának érzi a Zte-t. Á egy kalap szar az egész… Jobb a magyar kosárlabda minősége, mint évekkel ezelőtt. Ja, persze. Csak nincs miért nézni.

Mivanmivan
Olvasó

Nem kell messzemenő következtetéseket levonni… edzőbuktatás van… Nekünk meg csak szerencse, hogy most játszottunk velük. Különben most mi szidnánk Dragant, de így nics rá ok..

Bezse
Olvasó

Uborkától soha senki nem látott vagy fog látni küzdést

JozefRohác
Olvasó

Azon tűnődöm, hol van Tomika2, Sopronbasketfan, winwin és Zete93… Csak nem elérte őket is a felismerés?!? Hogy most már nem nagyon maradt mire védeni aput… Bencze Tamás, nagy játékos voltál, ki merem jelenteni, hogy a ZTE egyik ikonja. De mint edző, itt megbuktál… Ne kapaszkodj annyira a székbe, nem kell már az neked… Tényleg csak így tud valamennyi tekintélyed maradni, hogy meccsről meccsre itt vagy máshol mindig más néven beregisztrált családtagjaid próbálják védeni a mundér becsületét, menteni a segged?Vagy esetleg Sabáli koma kisegít és hagyja magát, mert a Sopron idén sem tényező?! Hamarosan kiborul a bili és kiderül, mit műveltél… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Mit művelt Joci? Komolyan kíváncsi vagyok…, mert így kívülállóként is azt gondolom, hogy csak a még megmaradt nimbuszát rombolja minden egyes meccsel…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Teljes mértékben igazad van JozefRohac.Őket semmilyen felismerés nem ér el,nekik az aranytojást tojó tyúkot védeni kell minden áron.Ott a probléma mikor ez már szánalomba megy át.Azt hiszik hülyék az emberek és nem vágják le a dolgokat.Jót mosolyogtam rajtuk vasárnap is.Nem értik meg ezzel nem tesznek a pártfogultjuknak semmi jót,inkább leégetik és vágják alatta a fát.

Rougenoil
Olvasó

Bírlak amúgy Fenyő, de el nem hiszem hogy nem ugyanaz vagy mint Rohác😅😅😅

Rougenoil
Olvasó

Amúgy régen volt itt egy Rubi, akit egy Osvald nevű nick osztogatott.. az sem volt semmi

makelovenotwar69
Olvasó

Bizarr mikor Fenyő igazat ad Rohác-nak…
egyébként kedves Fenyő, amikor azt írod, hogy “Azt hiszik hülyék az emberek és nem vágják le a dolgokat…”, akkor nézd meg az önkormi választás eredményét Zeg-en – és gondold újra.
De ne keverjünk ide más témát, sajnálom a csapatod körüli helyzetet.

Olajheart
Olvasó

Gratulálok srácok! Örülök a győzelemnek! Külön gratulálok Rudner Gabinak! Szép volt fiúk! Hajrá OLAJ

derryl
Olvasó

Mikor jössz meccsre, régen láttalak a csarnokban!

Olajheart
Olvasó

Engem?? Csak a DEAC ellen nem voltam.. Mert a gyerek fellázadt hogy vigyem el szülinapi partira és sajnos nem értem oda.. 100 kmről járok … De nyugi megyek én majd figyelj)))) hajrá Olajka

GCkosar
Olvasó

Nem csoda, hogy a riporter hölgy minden ZTE felvezető-videóban a csapatkémiát firtatja (októberben?!), mert ez az ami egyáltalán nincs, szerintem ebben a felállásban nem is lesz. Ez annyiban Bencze hibája, hogy ő állította össze így a csapatot (tavaly is és idén is).
Emlékszem, jó pár évvel ezelőtt szinte ő volt a mezőnyben az egyetlen edző, aki az igazolásoknál hangsúlyozta, hogy az “emberi oldalt” is nézi. Most meg mintha teljesen figyelmen kívül hagyná éppen ezt.

JozefRohác
Olvasó

Van másik oldal is. Az anyagi. Ő most abban nyüzsög

Aramis
Vendég
Aramis

Ebből a keretből ezt kihozni, hát baszkinak hamarosan lefő a kávé.
Grat Szolnokra!
😉

RRichieG
Olvasó

Ezek a rohadt nicktolvajok, már itt sem vagyunk biztonságban…

Rouge
Vendég
Rouge

Tényleg nem lehet Aramis,
őt anyázás miatt kipöckölték a fórumból.

Valami idióta lenyúlta a nevét.

Egészségére…

Aramis
Vendég
Aramis

Azt hitted te tiszaparti cig@nyparaszt ricsirúzs??? 😂😂😂
Csak a szokásos öngólod! 😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

Te nem Aramis vagy,
hanem csak egy ócska kis nick tolvaj
aki lenyúlta az Aramis nevet.

Aramis
Vendég
Aramis

Nemsokára megyünk szolnokra, anyádat küldd ki az árokpartra, tudod oda ahol pár éve is lecidázta a Misit! 😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

Ne erőlködj, elárul a stílusod,
te nem Aramis vagy…

Aramist nem kedveltem különösebben,
de ő nem volt ilyen mocskosszájú paraszt…..kemény szópárbajokat vívtunk,
de azért figyeltünk arra,
hogy ne sértsük meg a màsikat…
talán mèg úgy is fogalmazhatnánk,
hogy úriember volt a maga módján
(leszámítva azt az ominózus anyázást,
amiért törölték a regisztrációját).

Talán egy kicsit sajnálom is, hogy már nincs köztünk.

derryl
Olvasó

Igazad van, ő valóban nem lehet az a költői véna, annak kifinomult, intelligens, kulturált hozzászólásai voltak, cizellált, aranyozott magyar nyelven kommunikált. Ez valami elfuserált ütvefúró, tajparaszt, műveletlen barom lehet!

ZTE ZOLI
Olvasó

Meddig tart még… meddig? Tényleg állj fel Edző bá, és hagyd el a csapatot! MOST!!! Ez már siralmas!😔

gabor77
Olvasó

Nyilatkozatok: Bencze Tamás: „Ilyenkor szokták azt mondani az edzők, hogy nehéz mit mondani, de nekem most nem az… Vajmi keveset láttam vissza a csapattól abból, amire készültünk. A csapat nem bizonyította be, hogy ha a megbeszélteket követjük, akkor mi történik. Ha valaki nem azt csinálja, a csapat játéka is más lesz, és ez történt most is. Nem arról volt szó, hogy nincs a hármasok ellen taktika, hanem hogy nem úgy védekeztünk, mint ahogy kellett volna, s akkor nem ez történik.” Dragan Aleksic: „A védekezésünket sikerült végig magas szinten tartani és ez hozta meg a sikert is. Támadásban lehet hullámvölgy, de… Olvass tovább »

gabor77
Olvasó

Az edzők ilyenkor szoktak lemondani!

Beniben
Olvasó

Önkritika teljes hiánya ismét…
Elég volt ebből az egoista atitüdből!
Sokkal egyszerűbb és férfiasabb lett volna lemondani!

JozefRohác
Olvasó

Nem fog lemondani. Csak a lé…

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Még kér a Nép…. Gasper Potocnikot a kispadra!

Rouge
Vendég
Rouge

GRATULA, Egerszegen győzni mindig nagy fegyvertény… nem volt egy könnyű kis edzőmeccs, ahogy a langyi jósolta, de meglepően sima volt… a Körmend elleni katasztrófa után az edzéseken a védekezésen volt a hangsúly, két hete már az amcsik azt gyakorolják, hogy nincs olyan, hogy az ellenfél játékosa elmegy mellettünk…oda kell ütni, faultolni… a DEAC ellen ez már működött és azért az első három negyedben többé-kevésbé most is (a DEAC ellen a második negyed közepén 11-3 volt a faultarány “ide”, most pedig a végén 22-13…és ezért most jár a dicséret, bár innentől kezdve a kipontozódás reális veszély…és ugye kevesen vagyunk ). Nem… Olvass tovább »

Fenyő
Vendég
Fenyő

Gratulálok nektek Rouge!!Rudner kellemes csalódás volt,jól dobtatok a mi “védekezésünk” ehhez pedig aszisztált.Sajnos amíg itt ez a felállás lesz nem lesz nagy fegyvertény Egerszegen nyerni.Ha nincs a kaposvári meccs végén a hazaiaktól eladott labdák sorozata illetve Sabáli 2.félidei lefagyása szombaton 0-5el állnánk.A 2-3 csak a szimpla szerencsének köszönhető.

lujo
Olvasó

Kíváncsi vagyok, hogy ezt most mire (kire) fogják…

RRichieG
Olvasó

Sima liba a Zetének, arra kell vigyázni, hogy nehogy sérülés történjen egy ilyen edzőmeccsen.
Most nem a sárga g..k verik telibe a pofátokat!
Most a kékek!
Most csak egy sima 20-ast kaptok!
A sárga g…k 40-50-el küldenek majd vissza buckafalvára te kretén!

Várjuk a szombathelyi gratulációkat.

J.R.Benitez
Olvasó

Gratulálok!

Rouge
Vendég
Rouge

Benitez bazmeg te annyira korrekt gyerek vagy,
hogy legszívesebben megölelgetnélek…

Még ha Falco mez lenne rajtad,
akkor is…becsszó.

J.R.Benitez
Olvasó

Képzelem😂😂😂 De köszi! Nem lepett meg győzelmetek. Olajban van potenciál, Zetében nem látok. Nektek egy kellene, egy okos center. Azzal hatalmasat javulnátok hátul is. Zetén azt érzem kioltják egymást a játékosok. Külön jók, de nem működik. Meg valahogy nem látom rajtuk hogy ki akarnak törni a középszerűségből. Ez a legnagyobb baj….

derryl
Olvasó

Max respect neked!

moldi56
Olvasó

Talán Sztrahinja Milosevic.Ő igazán okos center.

Marillion
Olvasó

Megérdemelt győzelem…gratulálok Szolnokra……

derryl
Olvasó

Amiket a beharangozóban írtál, ahhoz képest el tudom képzelni, mennyire őszinte gratuláciő. Mintha richie gratulált volna nektek. De azért köszi!

Marillion
Olvasó

Figyu amit a beharangozóban irtam az is egy dolog… és amit láttam a két csapattól…na ez alapján nem kérdés hogy az elismerést/gratulációt őszintén tettem-e a Szolnokiak felé vagy nem! Ami jár az jár….

derryl
Olvasó

Köszi!

Wilson
Olvasó

Eddigiek alapján a ZTE az idei nagy csalódás!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Vas megyei szakértők!
2tipp 0 találat -31pont eltérés.
És tényleg értenek hozzá.

Muszka7909
Olvasó

Ez mi volt gyerekek? Ezt a meccset így egy ifi csapat is lehozta volna, borzalom szörnyű volt nézni ahogy lézengtünk mint a birkák, védekezés semmi támadás semmi tényleg el kéne gondolkodni kedves Bence úr hogy átadja a helyét mert ebből ön már nem tud többet kihozni, pedig a keret nem gyenge szerintem!

zetekosarak
Olvasó

Qrva gyenge a védekezésünk, pontosabban a sebessége. Így mindig van üres támadó a nagy kavarodásban. Támadásban dettó, egy helyben állunk szinte, és várjuk a labdát. Ez nem vezet sehová, esetleg playoutra…

Cibona
Olvasó

Az érezhető volt hogy az Olaj előbb utóbb majd beárazza magát mert ha nem is olyan mint a korábbi években az első ötben ott lesz negyedik/ ötödik hely körül . Zegen nyerni mindig nehéz gratula ehhez. A Zte egy sötét lo jobb a kerete a tavalyinál mégsem stimmel valami. Lehet igazuk van a szurkolóknak a Tomival kapcsolatban..

Vizo
Vendég
Vizo

Meddig dugja a Zte elnöksége homokba a fejét még??? Mért nem veszik észre hogy a Tamás nem hogy pluszt nem ad a csapatnak hanem semmit! Vas megyei szomszédaink europa szinten helytállnak mi meg ilyen költségvetéssel egy elképzelés nélküli pattogtatást végzünk… mi volt a cél ma Tamás? Felállsz végre? Addig amíg nem az alsóházért kell küzdenünk…ITT A VÉGE!!

Rougenoil
Olvasó

Mi lesz a hajógyárival barátom?

Vizo
Vendég
Vizo

Dolgozunk rajta nem a babérjainkon üldögélünk a jó létben mint a Tamás…! Elkeserítő hogy a “Zalaegerszegi katlant” így lejáratják! Városvezetés nektek nincs beleszólásotok?

Cinóber59
Olvasó

Kedves ZTE vezetés miben reménykednek, mire várnak? A sült galamb nem repül!!!!!!Még meddig tűrik ezt????????

Rougenoil
Olvasó

Amúgy mik ezek a 90’s nickek? Boros Tamás nem lesz?

Rougenoil
Olvasó

Amúgy a k2-ben oltott a kiscsaj rendesen haver

SárgaPárna
Olvasó

Szívből gratulálok a bajnokesélyes ZTE újabb hazai sikeréhez!

Marillion
Olvasó

Nem kell ez….foglalkozzunk saját csapatunkkal….Zte győzelmet vártam….valami újfent nem működik náluk….egy ütősebb csapat lehetne ebből a keretből….meg kéne húzni most már azt az edző cserét….hátha egy új impulzus kell csak….Kell a jó Zte ide a nyugati végekre…..

Fenyő
Vendég
Fenyő

Soha ennyi pénz zalai kosárlabdában nem volt.Ezt sikerült ebből összehozni…Középszerűség,az egész klub arra épül fel az edzőnek jó legyen minden.A szurkolók és az eredményesség az másodlagos.Szemmel látható ez a kapcsolat elfáradt.Azok szégyelljék magukat,akik a tavaszi ámokfutás után hagyták,hogy ez az ember rakja össze a csapatot és csinálja a felkészülést erre a szezonra.Nulla,értékelhetetlen,megfáradt az egész.A sorsolásunk nem kedvező,simán kinézhet egy 2-5ös kezdés.Meddig akarnak várni kedves illetékesek??Amíg BT miatt a 3.szezon is megy a kukába? És a magyar kupa indulás is? Egy bronzért jár ekkora türelem?Voltak edzők,akik sokkal többet letettek az asztalra,mint Tamás és fele ekkora türelmet nem kaptak.Elég már ebből!!VISZLÁT TAMÁS!!!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Elmúlt 20 meccsből összesen 6-t nyert meg a Zte, azért ez mindent elmond a baszki mesterről 🤣🤣🤷‍♂️

olajoshal
Olvasó

A Zete ma nem talált magára. Nekünk úgy ültek a triplák, mintha az a világ legegyszerűbb dolga lenne. Nagy extra ebből a szempontból. Ettől még nem leszünk világverők, de kezdünk csapattá szerveződni. Rudner játéka ma nagyon szimpatikus volt, elég nagyok voltak a golyói ahhoz, hogy keményen védekezzen és vállaljon, ha kell. Összességében még nagyon sokat kell dolgoznia mind két csapatnak ahhoz, hogy bármilyen jobbnak mondhatóeredményt elérjenek ebben a szezonban. A füttyögést tavalyról mi is ismerjük, asszem ezt inkább nem kommentálom. Csak az Olaj!

gabor77
Olvasó

BT menjetek a p….a, ez qurva gyenge!!!

pbask
Vendég
pbask

Nagyon langyos mérközés volt, emberben olyan érzést keltve, hogy egy allstar gála 3 pontos tripladobó versenyén volt. Semmi figura,csak az eszetlen hajigálás, amiben az Olaj jobb, nekik akkor nem megy, ha levannak véekezve és nincsenek üres tripladobó helyzetek. Azt kell mondjam,ez az Egerszeg még az Olajnál is ótvarabb védekezést produkált,ez egy fos,és nem érdemtelen hogy az Oroszlány győzedelmeskedni tudott. Baszki nem mer megújulni,ide hoz olyan légiósokat akiket már látott, de Uborka a védekezést nem találja a kosárlabda szótárában,,Agafonov is lassú mikor elviekben a ZTE egy rohanósabb csapat,bele se illik a szerkezetbe. Összeségében ez egy fos volt,de gratula az Olajnak. Bencze… Olvass tovább »

olaj75
Olvasó

Pbask a kurva gyenge a védekezésetek volt a Dijon ellen nem az Olaj. sárga g…k

2lee14
Olvasó

Na ennek ugorj neki mégegyszer mert, ezt földi halandók mint például én nem értik.

derryl
Olvasó

Komolyan mondom, sajnálom, hogy nem elégítette ki a játék a first class igényeteket, nekünk idén ennyire futja. Sem mi, sem a ZTE nem gondolta, hogy leereszkedtek hozzánk, nézitek ezt a fost! Tudjuk, a zászlóshajónál mások az elvárások, de van egy javaslatom: ha ennyire fős egy meccs, nem kell nézni!

derryl
Olvasó

Ennyire fos – akart lenni!

Bozic
Olvasó

Derryl, Te egy szimpi csavo vagy, ezen ne akadj ki most, mert nincsen igazad es ezt nem rosszbol irom.
Kormend ellen kaptatok egy eleg kemeny vedekezest, meg is lett az eredmenye. (Erre a gyoker “haverotok” Dijonozik..)
Ez a Szolnok nem lesz rossz a kozepszakaszra szerintem, de rengeteg munkaja lesz Dragannak.
Rudner jateka kellemes meglepetes.

derryl
Olvasó

Nem is neked írtam! Egy pici méltóság! A nagyképűség nem ugyan az!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

26 és félmillió lehet majd talán, amikor a baszki Mester távozik talán, mindenkivel összeveszve a csapatát lesüllyesztve távozik a Baszki mester Tán!

Leklibajsza
Olvasó

Rudner🔥🔥🔥

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Amit a Zte csinált az nem csapatjáték…. hiányzik egy jó Zte, de ez így kurva gyenge..
Az olajról: egyre biztatóbb játékot játszunk, talán még Kristic aki kilóg lefelé a sorból a légiósok közül. És végre játszottak a fiatalok is.
Kovács miért nem játszott?

atibácsi
Olvasó

Langyos egy mérkőzés volt, a jobban dobó csapat nyert. A védekezés mindkét oldalon továbbra is gyenge. Amikor nem cipelte Smith a labdát egész szép akciókat láthattunk, szuper passzokat ad. Van két biztos kezű mesterlövészünk, és ma ennyi elég volt, de szépen dolgozott Rudi és Morant is. Az volt az érzésem, ezt az Olaj ma simán nyerte, és ennek biztos tudatában játszott végig. Hajrá Olaj!

Bozic
Olvasó

Bencze parade 😀

drszepkaroly
Olvasó

Nos. Hiába a nagyobb büdzsé, a több szponzor, az erősebb keret, az ötödik légiós, úgy látom, amióta újra, sokadszor megsemmisültek ellenünk, talán végleg végük…

Nagyon gyenge játékkal nyert ma az Olaj, erős B-csoportos meccs volt, ettől függetlenül gratula nekik.

De én tényleg sajnálom a kilátogatókat.

Teljesen egyértelmű, hogy a játékoskeret baszki ellen játszik. Amíg ezt “fent” nem veszik észre, nem lesz változás… Ő ugyanis nem fog lemondani soha, mert még anatómia órán is alkalmatlan lenne a gerinc bemutatására.

Muszka7909
Olvasó

Hát Karcsika most egyet kell hogy értsek veled! 😉

Cinóber59
Olvasó

Hát “Mester” ez megint milyen munka volt!!!!
Ahogy a meccsen is elhangzott ez “K..va gyenge!

WSreborn
Olvasó

Hàt Vas megyében a TippMixen meggazdagszik a Szerencsejáték Zrt. :-))))))
Aramis mester milyen edzőmeccsről, meg sima hazai 20-30ról is beszéltetek ????

seanmaguire
Olvasó

Jobb lett volna, ha nem csak fél órát csúszik a meccs, hanem el is marad!

Bencze takarodj!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Emberek pénzével játszotok az anyátok picsáját…

2lee14
Olvasó

😂😂😂

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Mivan húzott szemű minek örülsz?🤡

2lee14
Olvasó

Honnan tudtad hogy húzott a szemem?😮

pbask
Vendég
pbask

A ZTE-re raktál? Merész, én tudtam Szolnok nyer, várható volt hogy BenczeTeam nem védekezik.

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Meggyőzött a Sopron elleni forditásuk…Kár volt nagy kár…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem a csapatokkal van a baj, hanem a magukat, szakértőnek gondolókkal. Szerinted az a csapat volt az esélyes, akit az újonc idegenben ver?

derryl
Olvasó

Finoman fogalmazva is, Trummer nem az eszéről volt híres! Bb1 szakértőnek jó, akárcsak a könyökös.

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Azért ott hiányzott két kulcsember igen a Zetében kulcsember…Utána meg jött a Sopron elleni győzelem.De ez borzasztó kevés volt.Mind1 holnap folytatódik a kibaszott harc!!!

Ztekk013
Olvasó

Bencze itt az idö….. remélem lemondasz

JACK
Olvasó

“Döglött tehén nem ad tejet!”
Sajnos nincs rá esély! ☹️

Csapajev
Vendég
Csapajev

“Kurva gyenge” – harsogott a lelátó.
Úgy néz ki Benczének kezd lefőni a kávé, Alekszics seggét meg megmentette az Olaj a jó tripladobásokkal. 🙂

Emőkefan
Olvasó

Grat az Olajnak!!!!!!
Hajrá Falco!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés