Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Második edzőmeccsét is megnyerte a DEAC

“Az eredmény továbbra is másodlagos.”:

:

A tavalyi kiírásban negyedik helyen végző Kecskemét együtteséhez látogatott a DEAC kosárlabdacsapata második felkészülési mérkőzésén. A múlt heti MAFC elleni sikerhez hasonlóan ezúttal sem volt keretben a sérüléssel bajlódó Milan Milovanovics, valamint az öt az öt elleni játékot csak szeptemberben kezdő Keenan Gumbs, sőt, egy kisebb húzódásnak köszönhetően ezúttal Djordje Drenovac sem kockáztatta meg a pályára lépést. Bár messzemenő következtetéseket nehéz lenne levonni a találkozóból, egy biztos, a Debreceni Egyetem alakulata egy külföldi játékossal a keretben is meglepően bíztató teljesítményt nyújtott. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, mindkét oldalon minden nevezett játékos pályára lépett, a vezetőedzők pedig igyekeztek a lehető legjobban elosztani a játékperceket – áll a kosarlabda.deac.hu beszámolójában.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – DEAC 66-88 (14-26, 17-21, 19-17, 16-24)

David Dedek: Az eredmény továbbra is másodlagos, hiszen ez csak egy edzőmeccs volt, a bajnokság kezdete nagyon messze van még, és egyik fél sem volt még közel sem százszázalékos. Mindkét csapat számára kiváló alkalom volt, hogy mérkőzésritmusban minél több taktikai elemet kipróbáljunk mind támadó, mind védő oldalon. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy igazi csapatjáték folyt a pályán és érezhetően mindenki nagyon küzdött egymásért.

Forray Gábor a ktekosar.hu-nak: Kicsit nehézkésen kezdtünk az első negyedben, a mérkőzés további részében már felfedezhetőek voltak azok a dolgok, amiket szeretnénk majd látni. Van még bőven min dolgoznunk. Ugyan a csapat gerince megmaradt, de van és lesz új játékos, őket be kell építeni, és a fiataloknak is több szerepet szeretnék adni. Ami biztos, hogy keményebbnek kell lennünk, sok szabad labdára nem csaptunk le. Ez betudható az elmúlt hetek kemény edzéseinek is. Mindkét csapat számára hasznos volt a mai edzőmeccs. Nem veszünk vissza a terhelésből, intenzív edzéseket fogunk vezényelni. Szombaton és vasárnap a Temesvárral folytatjuk a felkészülést.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Azok a válogatott játékosok, akik nem kerültek be a véglegesre szűkített 12 fős keretbe, haza utazhatnak a csapataikhoz??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés