Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Marvin Clark: A karrierem szempontjából nagy lépésnek tartom, hogy a Falco játékosa lehetek

“Egyből láttam, hogy itt az emberek imádják a kosárlabdát és a Falcót.”:

:

Mint ismert, Marvin Clark személyében találta meg második légiósát a Falco. A légiós már a sárga-feketékkel készül az előttünk álló szezonra, a falcokc.com készített vele interjút.

Marvin, két évet Belgiumban és fél évet Franciaországban töltöttél. Harmadik európai szezonodat itt, Szombathelyen kezded. Mit jelent ez a váltás a karrieredben?

– A karrierem szempontjából nagy lépésnek tartom, hogy a Falco játékosa lehetek, úgy érzem, hogy remek lehetőséget kaptam arra, hogy fejlődjek és még jobb játékossá váljak. Amikor Milos Konakov és Gasper Okorn megkeresett nem sokat hezitáltam, szinte egyből igent mondtam! Hatalmas dolog, hogy a Basketball Champions League-ben szerepelhetek, olyan csapatok ellen, mint az AEK Athén, vagy épp a VEF Riga.

Nagyjából két hete vagy Szombathelyen, és azóta már több edzésen is részt vettél. Mi a véleményed a csapatról és a társakról?

– Csak jókat tudok mondani. Elvárások nélkül érkeztem Szombathelyre de azt egyből láttam, hogy itt az emberek imádják a kosárlabdát és a Falcót. Ilyen rövid idő alatt is érezhető, hogy ez a klub törődik a játékosaival és mindent megtesznek azért, hogy nekünk csak a kosárlabdára kelljen koncentrálni. Azt tudtam, hogy a csapat nagyon sikeres korszakát éli és továbbra is komoly ambíciói vannak. Amióta itt vagyok, együtt edzek a srácokkal már tudom, hogy miért volt ilyen sikeres az utóbbi néhány év. Nagyon komoly edzésmunka folyik a klubnál és minden edzésen segítjük, támogatjuk egymást. Az öltözőben is nagyon jó hangulat, az első naptól kezdve nyitottak felém a fiúk és egyből megtaláltuk a közös hangot. Úgy érzem, egy olyan közegbe kerültem, ahol játékosként és emberként egyaránt tudok fejlődni.

Hogy írnád le magad, mint játékos? Milyen vagy a pályán?

– Igazi csapatember vagyok, aki mindent megtesz, hogy a csapatát segítse. Ha kell, védekezek, ha kell, kizárom az ellenfelet, de ha csapatnak pontra van szüksége, akkor a támadóoldalon segítem a társaimat. Olyan ember vagyok, aki mindig a 100%-ot várja el magától, és minden edzésen, mérkőzésen a maximálisat nyújtja. Nem ismerek kifogást. Imádom ezt a játékot és csak egyféleképpen tudom játszani, szenvedéllyel. Atletikus játékos vagyok, de ezt nemcsak támadásban használom ki, hanem védekezésben is számíthatnak rám a társak. Mind ezek mellett a pályán kívül is számíthatnak rám fiúk. Nyitott embernek tartom magam.

Fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MarillionSzhelYHeindrichEwingDallas Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Totál lehurrognak Falcos szurkoló társaim…erre számítok is…de akkor is azt mondom tőbb frontos helytálláshoz még kellene spiller játékos! Minimum 1 ! Palánk alá Ákos jó védekezésben,támadásban ismerjük…Golomán Gyuriról még sokat nem tudunk…mennyit tud hozzátenni…Barac és Clark nem kezdőbe lett igazolva….mezőnyben talán minden oké….

Bencur2021
Olvasó

Teljesen egyetértek.

Vulcano
Olvasó

Mintha tavaly is végig nevatívoskodtad volna az egész évet. Aztán egy kupa meg egy bajnoki arany lett belőle mégis. Arra meg nem tudom, emlékszel-e, ha nincs Barac akkor lehet egyiket se szereztük volna meg. Ő volt a kupadöntőn meg a döntő 4 meccsén is aki előlépett és a nagy stresszhelyzet ellenére elválalta a dolgokat és a hátára vette a csapatot. Szóval elég ellenszeves dolog Baracot basztatni miután segített nekünk megduplázni az addigi aranyaink számát. Clarkot meg konkrétan még egy másodpercig nem láttad játszani a Falconál,szóval kicsit érdekes így véleményt mondani róla.

Heindrich
Olvasó

Ez csak valami félreforditás lehet. ?

Dallas
Olvasó

SZerintem :
Azért nem lehet nemzetközibe nagyot alakítani (akármelyik Magyar csapatnak) mert a legjobb Magyar válogatotaknak is megvannak a korlátai,hiszen nem rólunk szól egy EB,olimpia meg álomnak is sok,komoly légiós meg se az ára,se a preztise miatt nem jön Magyarországra,ergó mindegy hogy hogy igazol egy Magyar csapat az max itthon lesz tényező.Ez volt a Falcoval,de mi is igy jártunk amikor Debrecenbe jártunk kupázni.Ahol a mi Bolgár-román Rambonk csak 5 perces csere volt talán az Olimpiába.

Dallas
Olvasó

A miunusz lájk lepereg,de talán ha vennétek a fáradságot leírni TI hogy látjátok .) De tényleg ,elolvasom szivesen.

Ewing
Olvasó

Az én mínuszom azért járt, mert továbbra is rettenet olvasni, ahogy írsz…

Dallas
Olvasó

Az fel se tünt hogy direkt fogalmazok igy .)
De persze te se a témához szóltál hozzá xD

SzhelY
Olvasó

Mert mi ez nyelvész oldal

Redbid
Olvasó

“Mind ezek mellett pályán kívűl is számithatnak rám fiúk. Nyitott embernek tartom magam.”

Hát ez így ebben a verzióban elég érdekesre sikerült 🙂

Godemperor
Olvasó

Rossz az, aki rosszra gondol. 😉

Redbid
Olvasó

Ez pontosan így van, és én a Bb1 re gondoltam, mint hunyó, amikor azt írtam, hogy érdekesre sikerült! 🙂

Te is? 🙂

calamites
Olvasó

Nem kapkodják el a légiós választást Szombathelyen.

Bencur2021
Olvasó

Mert nem lesz tobb legios.. eleg gyengusz.

Mendez
Olvasó

5 (6) válogatott játékos mellé mit gondolsz mennyi légiós lesz még úgy, hogy utánpótlás játékosokat is szerepeltetni kell idén már minden egyes mérkőzésen?
Meg nem feneketlen az a kassza sem, mint ahogy sokan azt gondolják.

Senki
Olvasó

Mi lenne ha feneketlen lenne?

Bencur2021
Olvasó

En ertem, csak akkor nem kell sztarolni a falcot h huuu milyen erosek 5 valogatott stb. Valoban bomba eros lenne ha az 5 valogatott mellett lenne 4-5 legios. Igy viszont lehet forditva is nezni 2 valogatott 5 legios. Tehat semmi extra foleg 2 fronton.

sargafekete
Olvasó

A döntő ötödik mérkőzését valahogy mégsem a légiósok döntötték el (egyik oldalon sem), hanem három magyar játékos extrájának köszönhetően nyerte el a Falco a bajnoki címet.

Petike97
Olvasó

Miből gondolod?vagy már megegyeztünk a Somogyival?mert ha nem jön,mindenképpen kell még egy légiós.

Bencur2021
Olvasó

Ha jönne meg legios akkor mar itt lenne.. hulyeseg varni mindjart kezdodik a bl ahol 7 fos rotacioval leszunk 2 fronton…

sargafekete
Olvasó

Te nem szombathelyi szurkoló vagy, szóval úgy fogalmazd az irományaidat, hogy ne tévesszél meg vele másokat. Mert gondolom nem ez a célod, csak írni nem tudsz rendesen.

Mendez
Olvasó

Milyen 7 fős rotációról beszélsz?
Ismered egyáltalán a szabályokat?

Bencur2021
Olvasó

5 valogatott 2 legios az szerintem 7. Vagy gondolod h akarmelyik u23 as jatszani fog a bl ben ? ?

Vulcano
Olvasó

Ha Somogyi nem jön akkor biztos, hogy jön légiós.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés